×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale pluggen 5 - 9,9 cm

Artikelen 65 tot 96 van 187 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Medium

    Versier je derrière met een oogverblindend juweeltje! Deze glazige Booty Sparks anale pluggen zijn kristalhelder en superglad en bieden een stevige textuur, speciaal voor je achterdeur. Perfect om je gaatje op te warmen voor nog meer plezier, of als zelfstandig anaal speeltje - het beperkte lichaam en het supergladde oppervlak drukt stevig tegen je muren voor een hoeveelheide knijpbeurt!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo biedt twee motoren voor dubbel stimulatieplezier – één intern en één voor het vaak vergeten perineumgebied. Dames, ja (en heren!) jullie zullen blij zijn te horen dat het speelgoed unisex is.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red L

    Breng wat bling mee in de slaapkamer met de TABOOM PLUG MET DIAMANT JUWEEL. ontworpen voor stijlvol, sexy achterdeurplezier en gemaakt van lichaamsveilig goudkleurig aluminium en rood acrylglas. Je buit zag er nog nooit zo glamoureus uit, glanst helder als een luxe diamant!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Je spel is zojuist mooi geworden met deze lieve Bling Plug! De Temptasia Bling Plug Medium heeft een prachtig ontworpen hartvormige basis, ingebed met een gouden edelsteen. Deze satijnachtige siliconen plug heeft een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. De strakke hals biedt zachte druk en is ideaal voor langdurig dragen. Of laat je bling zien tijdens je reguliere erotische spel! Gebruik voor de beste ervaring uw favoriete glijmiddel op waterbasis.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Druk jezelf uit met Moji's. Slank, taps toelopende minipluggen van zijdezacht, lichaamsveilige siliconen. Schattig en speels, kontspel is nog nooit zo geanimeerd geweest! Verzamel ze allemaal! Behuizing in roze en zwart.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Driven by Desire Silicone Pleasure Plug

    Roep intense opwinding op vanuit exotische nieuwe plaatsen met Driven by Desire, een buttplug gemaakt om nieuwe sensaties in de slaapkamer te brengen.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Voeg een praktische fluweelzachte vulling toe aan je achterdeur met deze op afstand bedienbare siliconen buttplug! Het klassieke, taps toelopende ontwerp maakt het gemakkelijk om deze buttplug in te brengen voor een aanvullende vulling zonder ongemakkelijke inbreng. Deze traditionele gevormde plug beschikt over een krachtige motor die je gaat trillen en zoemt! Uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden, perfect voor solo- en partnerspel.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Plug & Play Butt Plug Basic 3 Inch Black

    Deze buttplug van 3 inch (7,6 cm) heeft een ultrasterke en oerdegelijke zuignap. Dit fungeert ook als een veilige anaalstopper, zodat hij niet te ver naar binnen gaat! We hebben deze producten ontwikkeld met het oog op hygiëne. Ze zijn dus gemaakt van ftalaatvrij, zacht rubber, dat niet ruikt en lichaamsveilig is. De taps toelopende punt maakt het inbrengen zeer gemakkelijk en comfortabel.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Small

    Versier je derriere met deze hartvormige Rainbow Prism buttplug! Het hartvormige regenboogjuweel voegt oogverblindende wellustige energie toe aan je kont, terwijl het kleine formaat en het bevredigende gewicht deze briljante buttplug kwalificeren als het hoofdevenement of een warming-up voor degenen met meer anale ervaring.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug Black

    Onze best verkochte Ass-Gasm Cockring is nu verkrijgbaar in een krachtige vibrerende versie!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Diamond Plug Small Pink

    Deze siliconen buttplug uit de EasyToys collectie is onmisbaar op ieder nachtkastje. Deze kleine plug is volledig gemaakt van zachte en flexibele siliconen die met je lichaam meebuigt en comfortabel is om te dragen. Bovendien is hij waterdicht en gemakkelijk schoon te maken met water en speelgoedreiniger. De onderkant van de plug is versierd met een glanzende strasssteen. Dit zorgt voor een unieke look die uw partner zal verrassen en verrukken!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Butt Plug with Vibration

    De Buttplug met Vibratie van ANOS heeft een prachtige vorm en heeft 20 vibratiestanden aan de onderkant van de flexibele schacht van de vibro-buttplug.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Beaded Plug Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures Platinum biedt anatomisch gerichte opties, allemaal gemaakt van 100% satijngladde, platina-uitgeharde siliconen. Beaded Plug zorgt voor een leuk, knallend gevoel bij het inbrengen, en voegt nog meer sensatie toe als je op de ankerbasis schommelt.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Heart M Pink

    Lichtgewicht, verchroomd anaalspeeltje. Gevormd voor moeiteloze penetratie.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Deze oplaadbare siliconen buttplug van topkwaliteit is veruit de beste in zijn soort. Superzachte kwaliteit siliconen met een unieke afstandsbediening van siliconen afgewerkt met een gouden randje. Je kunt de buttplug aanzetten zonder de afstandsbediening en door herhaaldelijk op de aan- of uitknop te drukken om je favoriete trilmodus te bereiken. Op de achterkant van de buttplug blijven de kleuren veranderen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Buttplug Small Clear

    Lichtgewicht, verchroomd anaalspeeltje ontworpen voor visuele en sensuele opwinding. Gemaakt van lichtgewicht aluminium en gevormd voor moeiteloze penetratie, dit lichaamsveilige anale speeltje is geschikt voor alle glijmiddelen.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bootie Fem Rose

    Bent u een persoon met een vagina en op zoek naar een anaalplug die bij uw anatomie past? Of wil je vaginale seks ervaren terwijl je een anaalplug draagt? U bent op de juiste plaats. Maak kennis met BOOTIE FEM, een buttplug met een toegankelijke tulpvorm. Hij is comfortabel genoeg voor nieuwelingen met anale pluggen en gemaakt om te dragen tijdens de seks, voor FUNtastische mega-orgasmes.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Rear Assets Multicolor Small Pink

    Lichtgewicht, verchroomd anaalspeeltje van Rear Assets, gevormd voor moeiteloze penetratie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus All Day Long Silicone Butt Plug S

    Het innovatieve ontwerp en de premium zijdezachte siliconen van de All Day Long van Brutus tilt de klassieke buttplug naar een hoger niveau. Je zult genieten van elke centimeter van deze stoute jongen als je de All Day Long inbrengt, omdat de breedte geleidelijk over de plug wordt verdeeld.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Rainbow Prism Gem Anal Plug Silver Small

    Versier je derriere met deze Rainbow Prism Gem buttplug! Het regenboogjuweel voegt oogverblindende, wellustige energie toe aan je kont, terwijl het kleine formaat en het bevredigende gewicht deze briljante buttplug kwalificeren als het belangrijkste evenement van de nacht of als een milde warming-up voor degenen die meer ervaring hebben met anaal spelen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Black

    Geniet van constante stimulatie, vanwege het gewicht en de klassieke vorm van deze buttplug. Deze buttplug is gemaakt van siliconen, heeft een flexibele hals en een prachtige diamant aan de uitlopende basis.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Metal Butt Plug ET128CLR Silver-Clear

    Deze prachtige gepolijste aluminium anaalplug is voorzien van een prachtig hartkristal. Gevormd met een taps toelopende punt, glad bolvormig lichaam en slanke nek, waardoor het inbrengen en dragen van je speeltje gemakkelijk is. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat betekent dat het koud aanvoelt, maar gemakkelijk opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm of koel in warm water of de koelkast voor extra sensaties!

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Large

    De Gleaming Love collectie presenteert deze Grote glanzende anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Plug & Play Butt Plug Basic 3 Inch Glass

    Deze handgemaakte glazen buttplug van 7,6 cm (3 inch) is voorzien van een veilige anale stopper, zodat hij niet te ver naar binnen gaat! Het is gemaakt van borosilicaatglas dat gemakkelijk schoon te maken is, lichaamsveilig is en perfect is voor spelen op temperatuur. Je kunt deze buttplug veilig opwarmen in de magnetron of je kunt hem in warm water leggen. Ga je voor koudere sensaties? U kunt uw vriezer of koud water gebruiken.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 187 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.