×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale pluggen

Artikelen 129 tot 160 van 664 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Je anale trainingsspel is zojuist mooi geworden met deze handige set Bling Plugs! Begin met de kleine maat voor beginners, je kunt langzaam overstappen naar de grootste maat en vervolgens naar de grote maat als je helemaal op je gemak voelt. Deze set bevat drie pluggen, variërend in grootte van klein, middelgroot en groot.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Purple

    Je spel is zojuist mooi geworden met deze lieve Bling Plug! De Temptasia Bling Plug Small heeft een prachtig ontworpen hartvormige basis, ingebed met een gouden edelsteen. Deze beginnersvriendelijke Bling Plug heeft een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. De strakke hals biedt zachte druk en is ideaal voor langdurig dragen. Of laat je bling zien tijdens je reguliere erotische spel! Gebruik voor de beste ervaring uw favoriete glijmiddel op waterbasis.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Beginner Plug Kit Black

    De Luxe Beginner Plug Kit is de perfecte starterset voor veilig en zacht booty-play. Elke buttplug heeft een taps toelopende punt voor gemakkelijk inbrengen en een strakke hals voor zachte druk en langdurig dragen. Met drie verschillende maten kunt u met de Luxe Beginner Plug Kit klein beginnen en comfortabel omhoog werken.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    De Meteoroid buttplug is speciaal ontworpen voor liefhebbers van rimmen. De buttplug heeft roterende kralen in de steel, wat het gevoel van rimmen simuleert. De bovenkant van de schacht is gebogen om de prostaat te stimuleren. De stekker beschikt over maar liefst 4 snelheden en 6 patronen die eenvoudig in te stellen zijn met de draadloze afstandsbediening. De buttplug is gemaakt van zachte siliconen voor comfortabel gebruik. Maak de buttplug na gebruik goed schoon met toycleaner en lauw water.

    € 76,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Metal Butt Plug 126CLR Anal Jewelry Silver/Transparent

    Deze prachtige gepolijste aluminium anaalplug is voorzien van een prachtig groot kristal. Gevormd met een taps toelopende punt, blij bolvormig lichaam en slanke nek, waardoor het gemakkelijk inbrengen en dragen van je speeltje is. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat betekent dat het koud, maar gemakkelijk opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm of koel in warm water of de koelkast voor extra sensaties!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Deze exclusieve Thunder Plug is voorzien van gepatenteerde Sliding Ring-technologie en is speciaal gebouwd voor dynamische anale stimulatie! De interne uitpuilende ring glijdt op en neer door het midden van de siliconen schacht om over je binnenkant te wrijven en je diepten, anus en alles daartussenin te plezieren.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Small

    De Black Rose buttplug is een perfecte buttplug voor beginners. Het zilverkleurige speeltje is aan de onderkant versierd met een mooie zwarte roos. De plug is licht van gewicht en blijft tijdens gebruik op zijn plaats. De buttplug kan koud aanvoelen, maar je kunt hem opwarmen met warm water voor een aangenaam gevoel!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Barcelona Anal Toys Pink

    Rimba - Barcelona - Anale plezierspeelset

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Jet Annihilator Carbon Metallic Black

    Jet's meest bedreigende Annihilator is een buttplug van Pro-formaat die er strak en dreigend uitziet met een Jet Black Carbon Metallic Finish en is gemaakt van in het laboratorium getest, lichaamsveilig, niet-poreus PVC. Speel het hard. Speel veilig. Deze anaalplug is voor de gevorderde gebruiker.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Deze ultramoderne buttplug heeft een schopachtige vorm en loopt taps toe voor een gemakkelijke start, maar wordt snel groter. Bereid je voor op diepe, krachtige sensaties! Het innerlijke gewicht in deze plug maakt gebruik van Kinetic Technology om een ultrakrachtige bonzende beweging te creëren.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red S

    Breng wat bling in de slaapkamer met de TABOOM PLUG MET DIAMANT JUWEEL. Ontworpen voor stijlvol, sexy achterdeurplezier en gemaakt van lichaamsveilig goudkleurig aluminium en rood acrylglas. Je buit zag er nog nooit zo glamoureus uit, glanst helder als een luxueuze diamant!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Small 102 - Sliding Buttplug

    Met deze klassieke ankerbutplug geniet je van een heerlijke anale stimulatie. Hij is gemaakt van flexibele siliconen voor comfortabel gebruik. De stekker is eenvoudig in gebruik: knip de twee samen en steek de stekker erin.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Anal Butt Plug

    Pretty Love is een nieuwe lijn luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Geniet van leuk en flirterig achterdeurspel, waar je ook bent met de Screaming O My Secret Charged Plug XL – de op afstand bedienbare, oplaadbare vibrerende plug, nu in een nieuw, groter formaat. My Secret Charged Plug XL gaat ruim 60 minuten mee na één keer opladen en wordt geleverd met een compacte afstandsbediening die tot op 12 meter afstand werkt.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Goldplay Blob XL

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Met zijn tongvormige punt en krachtige motor bereikt de app-gestuurde Satisfyer Trendsetter al je hotspots, zodat je anale gelukzaligheid ervaart. Met de Satisfyer Connect-app kun je genieten van nog meer veelzijdigheid in je spel.

    € 68,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Seven Creations Anal Stick With Ring - Anal Pin

    Deze anale sonde heeft een perfect gevormde anale schroefschacht met 6 gescheurde anale schroeven en een gemakkelijke en veilige vingertrekring voor totale controle.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gläs Amethyst Rain Butt Plug

    Onze prachtige buttplug is een duurzaam seksspeeltje en een kunstwerk. Ontworpen om de zeer gewilde P-spot te verwijden, te ontspannen en te stimuleren, zult u merken dat uw orgasmes intensere hoogten bereiken dan ooit tevoren.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Metal Butt Plug 126PNK Anal Jewelry Silver/Pink

    Deze prachtige gepolijste aluminium anaalplug is voorzien van een prachtig groot kristal. Gevormd met een taps toelopende punt, blij bolvormig lichaam en slanke nek, waardoor het gemakkelijk inbrengen en dragen van je speeltje is. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat betekent dat het koud, maar gemakkelijk opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm of koel in warm water of de koelkast voor extra sensaties!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Bubble Butt Player Starter Black

    De Bubble Butt Player Starter is een soepele buttplug van geweldige kwaliteit van TOYJOY Classics.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Black

    Verwen uw verlangens! Heldere, snoepkleurige Jelly Rancher Pleasure Plugs maken anaal spelen leuk en vertrouwd. Zacht en comfortabel in gebruik, deze rijke en kleurrijke pluggen zijn gemakkelijk te ontvangen. Verkrijgbaar in 3 sappige kleuren en 3 introductieformaten. Stevig en toch flexibel, deze taps toelopende schatten zijn gemaakt van lichaamsveilig en geurloos TPE en zijn geschikt om van te genieten met alle glijmiddelen.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • NMC Liquorice Dip Butt Plugs Set

    Deze Liquorice Dip Buttplug Set is een set van drie anaaldildo's in verschillende maten, die worden gebruikt om seksueel genot en stimulatie te geven bij anaal gebruik.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lybaile Bigger Joy Inflatable Penis Black

    Blaas meer op dan je ego met deze sensationele geavanceerde dildo. Gemaakt van uitbreidbaar latex en speciaal ontworpen voor ervaren spelers die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging, dit enorme seksspeeltje vult je voor langgerekt plezier als geen ander.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tailz Vibrating Narrow Anal Plug With Tail Fox White

    Laat het ongrijpbare en elegante sneeuwbeest los dat in je huist! Transformeer in een poolvos, witte wolf of een mooie pup, huilend van genot terwijl je 3 snelheden en 7 functies van zoemende buitgeluk ontdekt! Door de afstandsbediening is deze plug supermakkelijk te gebruiken als je solo speelt, maar super leuk om te gebruiken als je de macht aan een partner overdraagt. Het ultrazachte en donzige nepbont is zo onweerstaanbaar dat je geliefde zijn handen niet van je af kan houden terwijl de plug in je gaatje zoemt.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Met zijn tongvormige punt en krachtige motor bereikt de app-gestuurde Satisfyer Trendsetter al je hotspots, zodat je anale gelukzaligheid ervaart. Met de Satisfyer Connect-app kun je genieten van nog meer veelzijdigheid in je spel.

    € 68,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Je zult dit model enorm waarderen vanwege de zachte inbreng. Ontdek deze effectieve anaalplug met golvend lichaam voor anale stimulatie.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Black

    Druk jezelf uit met Moji's. Slanke, taps toelopende minipluggen van zijdezacht, lichaamsveilige siliconen. Schattig en speels, kontspel is nog nooit zo geanimeerd geweest! Verzamel ze allemaal! Verkrijgbaar in roze en zwart.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Volgens veel reviews de mooiste butplug die we ooit gehad hebben. Dat komt uiteraard ook door het gepolijste oppervlak van deze robuuste buttplug van 12 cm en 70 mm diameter, daarom ook wel de Big Ass genoemd.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Ons vlaggenschipproduct plugt nog steeds fenomenaaler in dan ooit! De b-Vibe Rimming 2 heeft het spel veranderd, omdat het de enige plug op de markt is die rimt terwijl hij trilt voor een dubbele sensatie die buitenaardse orgasmes veroorzaakt. We herzien onze Rimming 2 in onze 5e jubileumcollectie met een fantastische nieuwe glitterkleur, een draagtas in beperkte oplage en andere jubileumswag.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Ervaar het plezier terwijl de plug in je duwt en zachtjes uitzet! Ervaar 3 niveaus en 5 trillingspatronen, evenals 5 stimulerende manieren van stoten en uitzetten. De ribbels langs de schacht masseren je terwijl je hem in en uit schuift, maar ze hebben ook een functie: deze plug zal lang uitrekken en wijd in je uitpuilen!

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 664 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.