×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Niet-vibrerende anale pluggen

Artikelen 65 tot 96 van 440 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    Jet's dreigende Bruiser is een buttplug van Pro-formaat die er strak en dreigend uitziet met een Jet Black Carbon Metallic Finish en is gemaakt van in het laboratorium getest, lichaamsveilig, niet-poreus PVC. Speel het hard. Speel veilig. Deze anaalplug is voor de gevorderde gebruiker.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    SilexD biedt een assortiment hoogwaardige superzachte siliconendildo's met dubbele dichtheid en SILEXPAN, met een extreem realistische textuur en aanraking voor een onvergelijkbare genotservaring.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Medium

    De Gleaming Love collectie presenteert deze korte anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de rekeningen blijft zitten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Cock Gigantor XXXL Tapered Butt Plug

    Als je een maximaal gevuld gevoel en een brede, gapende sluitspier probeert te bereiken... zoek dan niet verder! Deze extra-extra-extra-extra-grote buttplug geeft je de anale uitdaging van je leven, een ervaring die je nooit zult vergeten. De taps toelopende punt geeft je een beetje hulp, zolang je kont al gewend is aan grote inserties.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Ga van backdoor-beginner tot gevorderde anale liefhebber met deze set van 5 holle anale dilatatoren met schaalverdeling. Elke taps toelopende plug is zo gevormd dat hij comfortabel kan worden ingebracht, met een puntig uiteinde en een uitlopende basis die ervoor zorgt dat alles op zijn plaats blijft bij langdurig dragen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dinoo Ceratops RR05 21.5cm Black

    Dildo van topkwaliteit.

    € 64,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Set

    De Gleaming Love collectie presenteert deze set glanzende anaalpluggen in 3 maten, elk met een edelsteen. Gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos, dit plezierspeelgoed is gemakkelijk te glijden en de uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Plug & Joy Big PL07 Black

    Zwarte jelly buttplug met een glad en aangenaam oppervlak.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Begin je anale spel met deze drie maten met schaalverdeling. Deze set is 9, 10 en 17 cm groot en heeft de perfecte vorm en afmetingen om backdoor-beginners te helpen de grenzen van hun anale ervaring voorzichtig te verleggen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dinoo Rugops RR32 18cm Black

    Dildo van topkwaliteit.

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Plezier wordt eindeloos gemaakt met de gewaagde Boundless™ Teardrop Plug. De gepassioneerde plug is gemaakt voor gestroomlijnd genot met een perfect klein druppelvormig ontwerp, een flexibel lichaam en een gemakkelijk te trekken handgreep.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Lure me Beaded Anal Plug Black

    Ontdek het plezier van anaal spelen met deze kleine buttplug met kralen. De gladde, siliconen afwerking geeft het speeltje een sensueel gevoel wanneer het wordt ingebracht en de gegradueerde kralen vullen je met golf na golf van orgastische stimulatie.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Aluminium Handle Buttplug Blue Gem

    Hoogwaardige aluminium buttplug met blauw juweel.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Purple

    Verwen uw verlangens! Heldere, snoepkleurige Jelly Rancher Pleasure Plugs maken anaal spelen leuk en vertrouwd. Zacht en comfortabel in gebruik, deze rijke en kleurrijke pluggen zijn gemakkelijk te ontvangen. Verkrijgbaar in 3 sappige kleuren en 3 introductieformaten. Stevig en toch flexibel, deze taps toelopende schatten zijn gemaakt van lichaamsveilig en geurloos TPE en zijn geschikt om van te genieten met alle glijmiddelen.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Anal Butt Plug

    Pretty Love is een nieuwe lijn luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Goldplay Blob S

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Small

    De Gleaming Love collectie presenteert deze kleine glanzende anaalplug met edelsteen. Dit plezierspeeltje is gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos en glijdt gemakkelijk. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dinoo Gypos RR11 19.5cm Black

    Dildo van topkwaliteit.

    € 64,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Je anale trainingsspel is zojuist mooi geworden met deze handige set Bling Plugs! Begin met de kleine maat voor beginners, je kunt langzaam overstappen naar de grootste maat en vervolgens naar de grote maat als je helemaal op je gemak voelt. Deze set bevat drie pluggen, variërend in grootte van klein, middelgroot en groot.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug M Silver

    Roestvrijstalen seksspeeltjes zijn een must-have voor liefhebbers van seksspeeltjes!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Beginner Plug Kit Black

    De Luxe Beginner Plug Kit is de perfecte starterset voor veilig en zacht booty-play. Elke buttplug heeft een taps toelopende punt voor gemakkelijk inbrengen en een strakke hals voor zachte druk en langdurig dragen. Met drie verschillende maten kunt u met de Luxe Beginner Plug Kit klein beginnen en comfortabel omhoog werken.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Metal Butt Plug ET128PNK Gold-Pink

    Deze prachtige gepolijste aluminium anaalplug is voorzien van een prachtig hartkristal. Gevormd met een taps toelopende punt, blij bolvormig lichaam en slanke nek, waardoor het gemakkelijk inbrengen en dragen van je speeltje is. Het aluminium is temperatuurgevoelig, wat betekent dat het koud, maar gemakkelijk opwarmt tot de perfecte temperatuur. Verwarm of koel in warm water of de koelkast voor extra sensaties!

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Set

    Versier je derriere met deze set oogverblindende roze edelstenen! Deze glazige Booty Sparks anale pluggen zijn kristalhelder en superglad en bieden een stevige textuur, speciaal voor je achterdeur. Perfect om je gaatje op te warmen voor nog meer plezier, of als zelfstandig anaal speeltje - het stijve lichaam en het supergladde oppervlak drukken stevig tegen je muren voor een ongelooflijk bevredigende knijpbeurt!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Purple

    Je spel is zojuist mooi geworden met deze lieve Bling Plug! De Temptasia Bling Plug Small heeft een prachtig ontworpen hartvormige basis, ingebed met een gouden edelsteen. Deze beginnersvriendelijke Bling Plug heeft een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. De strakke hals biedt zachte druk en is ideaal voor langdurig dragen. Of laat je bling zien tijdens je reguliere erotische spel! Gebruik voor de beste ervaring uw favoriete glijmiddel op waterbasis.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dinoo Primal Pachy Clear

    De Dinoo Primal Desires lijn is voor wie houdt van EXTRA BIG en Extreem speelgoed met een ruimtelijke gevoel dankzij het RST (Real Skin Touch) materiaal! Elke Primal Desire-dildo wordt geleverd met een feloranje zuigplug uit het verleden van alle Hung-systeem-dildo. Dit prachtige attribuut is er één om te trotseren op te zijn! Gebruik je fantasie en verwen jezelf van je partner met deze geweldige dildo.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red S

    Breng wat bling in de slaapkamer met de TABOOM PLUG MET DIAMANT JUWEEL. Ontworpen voor stijlvol, sexy achterdeurplezier en gemaakt van lichaamsveilig goudkleurig aluminium en rood acrylglas. Je buit zag er nog nooit zo glamoureus uit, glanst helder als een luxueuze diamant!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Jet Annihilator Carbon Metallic Black

    Jet's meest bedreigende Annihilator is een buttplug van Pro-formaat die er strak en dreigend uitziet met een Jet Black Carbon Metallic Finish en is gemaakt van in het laboratorium getest, lichaamsveilig, niet-poreus PVC. Speel het hard. Speel veilig. Deze anaalplug is voor de gevorderde gebruiker.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Anal Stick With Ring - Anal Pin

    Deze anale sonde heeft een perfect gevormde anale schroefschacht met 6 gescheurde anale schroeven en een gemakkelijke en veilige vingertrekring voor totale controle.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playhouse Massive Steel Butt Plug L Silver

    Roestvrijstalen seksspeeltjes zijn een must-have voor liefhebbers van seksspeeltjes!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Small

    De Black Rose buttplug is een perfecte buttplug voor beginners. Het zilverkleurige speeltje is aan de onderkant versierd met een mooie zwarte roos. De plug is licht van gewicht en blijft tijdens gebruik op zijn plaats. De buttplug kan koud aanvoelen, maar je kunt hem opwarmen met warm water voor een aangenaam gevoel!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • NMC Liquorice Dip Butt Plugs Set

    Deze Liquorice Dip Buttplug Set is een set van drie anaaldildo's in verschillende maten, die worden gebruikt om seksueel genot en stimulatie te geven bij anaal gebruik.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Candy Rimmer Small Fuchsia

    Candy Rimmer is het perfecte speeltje voor veilig en zacht anaal spelen. Candy Rimmer is gemaakt van pure ftalaatvrije siliconen, is lichaamsveilig en kan worden gekookt of ingevroren voor sanitaire voorzieningen of temperatuurspel. De satijnen afwerking is heerlijk glad en de ring houdt hem veilig op zijn plaats en maakt eenvoudige manipulatie door u of uw partner mogelijk.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 440 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.