×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Siliconen anale pluggen

Artikelen 97 tot 128 van 286 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Onze Prider-serie bestaat uit trotsvlagkleuren; Ontworpen om zich naar uw lichaam te vormen. De Prider-collectie is gemaakt van de beste siliconen en biedt een fluwelen aanraking, een strak en ergonomisch ontwerp voor uw seksplezier.

    € 64,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan de gebruiker mee onder de douche ontmoeten omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    De Temptasia Fuck Me Butt Plug geeft een duidelijke boodschap af: je weet wat je wilt. Deze gewaagde plug is gemaakt van flexibel siliconen en heeft een veilige, hartvormige basis. De satijnzachte afwerking voelt boterzacht aan en wordt glad met glijmiddel. De lamp van de Spank Me Plug heeft een bovengemiddelde omtrek met een conische tapsheid voor eenvoudig inbrengen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Purple

    Kegelvormige paarse buttplug met een prachtig paars sieraad! Niet alleen zal het je achterpassie stimuleren, maar het zorgt er ook voor dat je partner een aantal hele hete en opwindende glimpen kan opvangen...

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Leuk, schattig en cartoon: Glams-edelstenen pluggen brengen een beetje bling in de slaapkamer. Glams zijn gemaakt van lichaamsveilige en zijdezachte siliconen en hebben een taps toelopende buttplug met een krachtig, krachtig krachtig. verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren en geschikt voor alle glijmiddelen. Glams zijn perfect voor die kostbare momenten met een partner van jezelf glamoureus te laten voelen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    De Firefly Prince Glow-in-the-Dark siliconen plug is ontworpen met jouw plezier in gedachten. Stevig, soepel en geschikt voor alle smeermiddelen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Als de zon niet schijnt, maak je je eigen gloed.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, opblaasbare anaalplug

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    SilexD biedt een assortiment hoogwaardige superzachte siliconendildo's met dubbele aanbevelingen en SILEXPAN, met een extreem realistische textuur en aanrakingen voor een onvergelijkbare genotservaring.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Zwarte buttplug met zuignap.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bootie L Black

    Of je nu van kontspel hebt leren houden met de originele BOOTIE SMALL plug of je bent een liefhebber van kontspel en op zoek naar iets groots, deze plug combineert een serieus formaat met het meest comfortabele ontwerp dat er is.

    € 37,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Silicone Plug Large

    Innovatief en ergonomisch ontwerp, zacht, hygiënisch, bubbelvrij, geurloos, anti-allergisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, ftalaatvrij. Materiaal: 100% siliconen, lengte: 12cm, Ø 4,1cm

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    SilexD biedt een assortiment hoogwaardige superzachte siliconendildo's met dubbele aanbevelingen en SILEXPAN, met een extreem realistische textuur en aanrakingen voor een onvergelijkbare genotservaring.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Plug Model 1 M Black

    Er is een plug voor elke kont!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    De Rainbow Booty Jewel is een hoogwaardige buttplug met een veelkleurig imitatie-edelsteenaccent in de basis, waardoor je achterdeurplezier sprankelt van genot! De slanke plug heeft een taps toelopend silhouet en een uitlopende basis, aangevuld met een schitterend edelsteenaccent aan het uiteinde.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Goldplay Wave S

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud is de anaalplug die je sensaties geeft als nooit tevoren. De anaalplug heeft twee parels met 10 vibraties en is op te laden met een USB-kabel. De 2 ballen zijn perfect voor dubbele anale stimulatie, een ergonomisch ontwerp zorgt voor een ideale anale inbreng en Twinny Bud voelt extra zacht aan dankzij de vloeibare siliconen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Silicone Plug Heart Red Medium

    Luxe en glamour – en plezier – voor de achterdeur!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo biedt twee motoren voor dubbel stimulatieplezier – één intern en één voor het vaak vergeten perineumgebied. Dames, ja (en heren!) jullie zullen blij zijn te horen dat het speelgoed unisex is.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug is speciaal ontwikkeld met extra plezierzoekers in gedachten. Perfect voor mannen, vrouwen en alle geslachten (iedereen met een kont die graag gestimuleerd wordt!) om alleen of met een partner te gebruiken. Je kunt G-plug gebruiken tijdens het voorspel of penetratie voor dat extra volle gevoel en het stimuleren van de p-spot en de g-spot. Maak je klaar voor sterkere, langere en intensere orgasmes als je Gvibe-speeltjes en pluggen aan je spel toevoegt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    De app-gestuurde Satisfyer Deep Diver zorgt voor bijzonder bijzondere stimulatie: deze anale vibrator zal je inspireren met zijn sensuele balstructuur en krachtige vibraties. Een brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Je spel is zojuist mooi geworden met deze lieve Bling Plug! De Temptasia Bling Plug Medium heeft een prachtig ontworpen hartvormige basis, ingebed met een gouden edelsteen. Deze satijnachtige siliconen plug heeft een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. De strakke hals biedt zachte druk en is ideaal voor langdurig dragen. Of laat je bling zien tijdens je reguliere erotische spel! Gebruik voor de beste ervaring uw favoriete glijmiddel op waterbasis.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Stout Plug Kit Black

    Deze kit heeft 3 taps toelopende plugmaten om van klein naar groot te gaan en een comfortabele stretch te bereiken! De Ultrasilk™ Silicone voelt zijdezacht aan en verwarmt prachtig met uw lichaamswarmte.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Een kleine versie van onze best verkochte rimplug, met roterende kralen voor een rimmingsensatie en tipvibratie voor orgastische stimulatie. Deze compacte, lichaamsveilige, siliconen plug is krachtig krachtig om de juiste plekken te stimuleren. Gebruik met zonder de draadloze afstandsbediening, waardoor het gebruik niet alleen een fluitje van een cent is, maar ook diverse speelmogelijkheden voor koppels mogelijk maakt.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    ontworpen voor ultieme effectieve bevrediging Cocktail is een krachtig koppelspeeltje met dubbele motor, gemaakt om de anus en de vagina te plezieren en de penis te stimuleren tijdens seks.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Druk jezelf uit met Moji's. Slank, taps toelopende minipluggen van zijdezacht, lichaamsveilige siliconen. Schattig en speels, kontspel is nog nooit zo geanimeerd geweest! Verzamel ze allemaal! Behuizing in roze en zwart.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    De Eclipse™ Thrusting Rotator Probe is het ticket naar een wonderland van ondeugend anaal genot voor zalige beginners of erotische experts. De sonde met 12 functies combineert krachtige trillingen en intense stimulatie met spannende roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Driven by Desire Silicone Pleasure Plug

    Roep intense opwinding op vanuit exotische nieuwe plaatsen met Driven by Desire, een buttplug gemaakt om nieuwe sensaties in de slaapkamer te brengen.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Voeg een praktische fluweelzachte vulling toe aan je achterdeur met deze op afstand bedienbare siliconen buttplug! Het klassieke, taps toelopende ontwerp maakt het gemakkelijk om deze buttplug in te brengen voor een aanvullende vulling zonder ongemakkelijke inbreng. Deze traditionele gevormde plug beschikt over een krachtige motor die je gaat trillen en zoemt! Uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden, perfect voor solo- en partnerspel.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    De Tough is een stuwende en vibrerende anaalplug, voorzien van een krachtige motor met 7 verschillende pulserende standen en 3 vibrerende snelheden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 286 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.