×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Siliconen anale pluggen

Artikelen 65 tot 96 van 263 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Barcelona Anal Toys Pink

    Rimba - Barcelona - Anale plezierspeelset

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Anal Butt Plug

    Pretty Love is een nieuwe lijn luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Sliding Buttplug

    Met deze klassieke ankerbutplug geniet je van een heerlijke anale stimulatie. Hij is gemaakt van flexibel siliconen voor comfortabel gebruik. De stekker is eenvoudig in gebruik: knijp de twee uiteinden samen en steek de stekker erin.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Deze exclusieve Thunder Plug is voorzien van gepatenteerde Sliding Ring-technologie en is speciaal gebouwd voor dynamische anale stimulatie! De interne uitpuilende ring glijdt op en neer door het midden van de siliconen schacht om over je binnenkant te wrijven en je diepten, anus en alles daartussenin te plezieren.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Deze ultramoderne buttplug heeft een schopachtige vorm en loopt taps toe voor een gemakkelijke start, maar wordt snel groter. Bereid je voor op diepe, krachtige sensaties! Het innerlijke gewicht in deze plug maakt gebruik van Kinetic Technology om een ultrakrachtige bonzende beweging te creëren.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Large 100 - Sliding Buttplug

    Met deze klassieke ankerbutplug geniet je van een heerlijke anale stimulatie. Hij is gemaakt van flexibel siliconen voor comfortabel gebruik. De stekker is eenvoudig in gebruik: knijp de twee uiteinden samen en steek de stekker erin.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Met zijn tongvormige punt en krachtige motor bereikt de app-gestuurde Satisfyer Trendsetter al je hotspots, zodat je anale gelukzaligheid ervaart. Met de Satisfyer Connect-app kun je genieten van nog meer veelzijdigheid in je spel.

    € 68,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Alive Bob Soft Anal Plug L

    Exclusief ontwerpen, flexibel en zacht voor het lichaam. Het verleden zich optimaal en soepel aan de anatomie aan.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Goldplay Blob XL

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Black

    Druk jezelf uit met Moji's. Slanke, taps toelopende minipluggen van zijdezacht, lichaamsveilige siliconen. Schattig en speels, kontspel is nog nooit zo geanimeerd geweest! Verzamel ze allemaal! Verkrijgbaar in roze en zwart.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Met zijn tongvormige punt en krachtige motor bereikt de app-gestuurde Satisfyer Trendsetter al je hotspots, zodat je anale gelukzaligheid ervaart. Met de Satisfyer Connect-app kun je genieten van nog meer veelzijdigheid in je spel.

    € 68,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • FUN FACTORY Bootie M Black

    Misschien hou je van de petite originele BOOTIE SMALL plug en ben je klaar om een maat groter te nemen, of misschien ben je op zoek naar de niet te grote of te kleine buttplug van je dromen.

    € 30,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    De Diamond Booty Jewel is een kwalitatieve buttplug met een imitatie-edelsteenaccent in de basis, waardoor je achterdeurplezier sprankelt van genot! De slanke plug heeft een taps toelopend silhouet en een uitlopende basis, aangevuld met een schitterend edelsteenaccent aan het uiteinde.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Ons vlaggenschipproduct plugt nog steeds fenomenaaler in dan ooit! De b-Vibe Rimming 2 heeft het spel veranderd, omdat het de enige plug op de markt is die rimt terwijl hij trilt voor een dubbele sensatie die buitenaardse orgasmes veroorzaakt. We herzien onze Rimming 2 in onze 5e jubileumcollectie met een fantastische nieuwe glitterkleur, een draagtas in beperkte oplage en andere jubileumswag.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Deze anaalvibrator en G-spot/clitorisstimulator zijn zowel door vrouwen als mannen te gebruiken. Mannen kunnen de vibrator anaal gebruiken om de prostaat te stimuleren. Vrouwen kunnen de Jamba op twee manieren gebruiken: als G-spot en clitorisstimulator door de vibrator vaginaal te gebruiken, of als anale vibrator.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Stimuleer de zintuigen met de spannende Volt™ Electro-Fur. De elektrostimulatiesonde-stimulator met afstandsbediening is uitgerust met 5 onafhankelijke functies van e-stim-niveaus en 7 trillingsfuncties voor opwindend genot. De slanke, taps toelopende plug is gemaakt om mee te bewegen met je bewegingen, terwijl het slanke lichaam beginnersvriendelijk plezier biedt.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Deze prachtige siliconen anaalplugset wordt geleverd met 4 geweldige anale pluggen die geweldig en zacht aanvoelen. Ideaal voor beginners die moeten toewerken naar een grotere anale ervaring. De pluggen zijn volledig gemaakt van zachte en flexibele siliconen die hygiënisch en comfortabel in gebruik zijn. De pluggen hebben allemaal een vlakke onderkant waardoor ze perfect op hun plek blijven zitten. breng hem in met een fijn anaal glijmiddel op waterbasis en speel de spannendste spelletjes.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Glams Mini Rainbow Gem

    Leuk, schattig en cartoon: Glams-edelstenen pluggen brengen een beetje bling in de slaapkamer. Glams zijn gemaakt van lichaamsveilige en zijdezachte siliconen en hebben een taps toelopende buttplug met een krachtig, krachtig krachtig. verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren en geschikt voor alle glijmiddelen. Glams zijn perfect voor die kostbare momenten met een partner van jezelf glamoureus te laten voelen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Steek een raket in je kont en wacht op de explosie! Vergroot je plezier met dit opblaasbare en vibrerende anale speeltje als geen ander. Deze zijdezachte siliconen plug zal zachtjes in je opzwellen voor een ongelooflijk gevoel van volheid.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Apex Butt Plug Set Black

    Als anale stimulatie jouw boot drijft, dan hebben wij het perfecte achterdeurspeeltje voor je. Deze buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen en loopt taps toe aan de punt voor een gemakkelijke en comfortabele inbreng. De plug is ontwikkeld met een ingenieus ontwerp voor maximale anale stimulatie, die tegelijkertijd de juiste plekken raakt. Ouch biedt een geheel nieuwe ervaring in plug-play die je zeker onbeschrijfelijk geluk in de slaapkamer zal brengen!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaar brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 1+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 1+ één motor gewijd aan sterke trillingen en één motor gewijd aan de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Slate

    Wist je dat het anale gebied zo'n hoge concentratie zenuwuiteinden heeft dat zelfs de kleinste plug geweldig kan aanvoelen? Met dit in gedachten is de Bfilled Basic Plus massageplug ontworpen.

    € 18,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    De Power Gem® Vibrating Crystal Probe is een oogverblindende, flexibele siliconensonde die is gemaakt om u te laten genieten van opwindend anaal genot. Dankzij het buigzame, ergonomische ontwerp en de krachtige vibratiemotoren kan deze sonde meebewegen met uw bewegingen terwijl hij intense trillingen levert. Geniet van persoonlijk genot terwijl de slanke sonde pulseert met 10 levendige vibraties, gepassioneerde pulsaties en erotische escalatie. Bedien deze verscheidenheid aan orgastische opties met de eenvoudig aan te raken edelsteenknop.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Candy Rimmer Small Fuchsia

    Candy Rimmer is het perfecte speeltje voor veilig en zacht anaal spelen. Candy Rimmer is gemaakt van pure ftalaatvrije siliconen, is lichaamsveilig en kan worden gekookt of ingevroren voor sanitaire voorzieningen of temperatuurspel. De satijnen afwerking is heerlijk glad en de ring houdt hem veilig op zijn plaats en maakt eenvoudige manipulatie door u of uw partner mogelijk.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Onze Prider-serie bestaat uit trotsvlagkleuren; Ontworpen om zich naar uw lichaam te vormen. De Prider-collectie is gemaakt van de beste siliconen en biedt een fluwelen aanraking, een strak en ergonomisch ontwerp voor uw seksplezier.

    € 64,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan de gebruiker mee onder de douche ontmoeten omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    De Temptasia Fuck Me Butt Plug geeft een duidelijke boodschap af: je weet wat je wilt. Deze gewaagde plug is gemaakt van flexibel siliconen en heeft een veilige, hartvormige basis. De satijnzachte afwerking voelt boterzacht aan en wordt glad met glijmiddel. De lamp van de Spank Me Plug heeft een bovengemiddelde omtrek met een conische tapsheid voor eenvoudig inbrengen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Purple

    Kegelvormige paarse buttplug met een prachtig paars sieraad! Niet alleen zal het je achterpassie stimuleren, maar het zorgt er ook voor dat je partner een aantal hele hete en opwindende glimpen kan opvangen...

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Leuk, schattig en cartoon: Glams-edelstenen pluggen brengen een beetje bling in de slaapkamer. Glams zijn gemaakt van lichaamsveilige en zijdezachte siliconen en hebben een taps toelopende buttplug met een krachtig, krachtig krachtig. verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren en geschikt voor alle glijmiddelen. Glams zijn perfect voor die kostbare momenten met een partner van jezelf glamoureus te laten voelen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 263 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.