×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Siliconen anale pluggen

Artikelen 97 tot 128 van 224 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    De app-gestuurde Satisfyer Deep Diver zorgt voor bijzonder bijzondere stimulatie: deze anale vibrator zal je inspireren met zijn sensuele balstructuur en krachtige vibraties. Een brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Je spel is zojuist mooi geworden met deze lieve Bling Plug! De Temptasia Bling Plug Medium heeft een prachtig ontworpen hartvormige basis, ingebed met een gouden edelsteen. Deze satijnachtige siliconen plug heeft een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. De strakke hals biedt zachte druk en is ideaal voor langdurig dragen. Of laat je bling zien tijdens je reguliere erotische spel! Gebruik voor de beste ervaring uw favoriete glijmiddel op waterbasis.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Een kleine versie van onze best verkochte rimplug, met roterende kralen voor een rimmingsensatie en tipvibratie voor orgastische stimulatie. Deze compacte, lichaamsveilige, siliconen plug is krachtig krachtig om de juiste plekken te stimuleren. Gebruik met zonder de draadloze afstandsbediening, waardoor het gebruik niet alleen een fluitje van een cent is, maar ook diverse speelmogelijkheden voor koppels mogelijk maakt.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Open de deur van een opwindende anale sensatie met de Silicone Anal Probe Kit. Deze opwindende anale trainingsset bevat een set van 3 anale pluggen met schaalverdeling, een gemakkelijk te trekken ring en een ongelooflijk gestructureerd oppervlak. Om te genieten van alles wat de opwindende wereld van anaal spelen te bieden heeft, is training bedoeld om totale veiligheid en tevredenheid te garanderen. Elke sonde in onze kit neemt geleidelijk toe in lengte en omtrek voor fantastisch plezier op elk niveau van plezierspel.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Driven by Desire Silicone Pleasure Plug

    Roep intense opwinding op vanuit exotische nieuwe plaatsen met Driven by Desire, een buttplug gemaakt om nieuwe sensaties in de slaapkamer te brengen.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Prachtig gevormde anaalvibrator Auto-Throb Opblaasbare Vibrerende Plug uit de Anal Fantasy Elite Collectie met een stimulerende gegroefde textuur en een stopper voor veilig gebruik. Hij kan automatisch worden opgeblazen, zodat hij heel groot is – voor een heerlijk vol gevoel. Het is ook geweldig voor het strekken van de anus.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Voeg een praktische fluweelzachte vulling toe aan je achterdeur met deze op afstand bedienbare siliconen buttplug! Het klassieke, taps toelopende ontwerp maakt het gemakkelijk om deze buttplug in te brengen voor een aanvullende vulling zonder ongemakkelijke inbreng. Deze traditionele gevormde plug beschikt over een krachtige motor die je gaat trillen en zoemt! Uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden, perfect voor solo- en partnerspel.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    De Eclipse™ Thrusting Rotator Probe is het ticket naar een wonderland van ondeugend anaal genot voor zalige beginners of erotische experts. De sonde met 12 functies combineert krachtige trillingen en intense stimulatie met spannende roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Laten we gaan spelen! Sluit je aan met de Cheeky™-lijn anale pluggen! Elk stuk heeft zijn eigen individuele textuur en de stevige geflensde basis met zuignap zorgt voor veilig spelen voor volwassenen met maximaal seksueel welzijn. Deze buttplugs zijn geschikt voor gebruik door één partner, maar kunnen ook worden uitgebreid tijdens het spel met koppels en voegen wat opwinding toe aan elke speeltijd.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bfilled Basic Plus Wave Seafoam

    De Bfilled Basic Wave massageplug heeft een stimulerende rimpeltextuur, vakkundig gedefinieerde contouren, een uitlopende basis en een taps toelopende punt, waardoor hij perfect is voor zowel beginners als gevorderden. Het beschikt over een vrij zwevend gewicht dat een opwindend gevoel geeft, en de 100 lichaamsveilige siliconen verwarmen tot lichaamstemperatuur voor maximaal comfort. Of het nu gaat om solo- of partnerverkenning, Bfilled Basic Plus Wave is gemaakt om nieuwe deuren te ontgrendelen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker is werkelijk uniek en veelzijdig speelgoed.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Power Plug Black

    Klop klop! Er wacht iemand bij je achterdeur... De Power Plug is gearriveerd om die sterke anale vibraties te leveren waar je naar hunkert. Niet je gemiddelde anale plug, de Power Plug doet zijn naam eer aan met diepe trillingen om je achterdeurhotspot te stimuleren.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibe, de steunpilaar van de A-Play-lijn, herbergt een krachtige interne motor met 10 verschillende trilfuncties. Elk van de 10 stimulerende patronen biedt gebruikers diepe, rommelende trillingen die gemakkelijk rechtstreeks op het product of via de meegeleverde draadloze afstandsbediening kunnen worden bediend.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Butt Plug with Vibration

    De Buttplug met Vibratie van ANOS heeft een prachtige vorm en heeft 20 vibratiestanden aan de onderkant van de flexibele schacht van de vibro-buttplug.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Beaded Plug Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures Platinum biedt anatomisch gerichte opties, allemaal gemaakt van 100% satijngladde, platina-uitgeharde siliconen. Beaded Plug zorgt voor een leuk, knallend gevoel bij het inbrengen, en voegt nog meer sensatie toe als je op de ankerbasis schommelt.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Intensiteit Plug Connect-app – plug-vibrator

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Verlang naar de ronding, smeek om de bobbel en geniet van de deining! Vergroot je plezier met dit opblaasbare en vibrerende anale speeltje als geen ander. Deze zijdezachte siliconen plug zal zachtjes in je opzwellen voor een ongelooflijk gevoel van volheid.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Sensatiezoekers genieten zich! De drievoudige sensaties van onze verzwaarde en vibrerende Snug & Tug zorgen voor een krachtige dosisstimulatie door meerdere erogene zones en meerdere functies te veroorzaakt. Draag de penisring voor sterkere erecties terwijl u geniet van de krachtige vibrerende en heerlijke verzwaarde interne plug voor anale en prostaatsensatie.

    € 229

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Perfect gevormde vibro-buttplug Opblaasbare Tapplug van Rebel met een innovatieve klopfunctie in de perineumstimulator. 3 krachtige motoren garanderen intens anaal plezier.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    Pretty Love Sensitive Prostate Plug is perfect om alleen te gebruiken om uw privé-ondernemingen te verbeteren of met een partner voor extra tintelende sensaties tijdens het voorspel en seks.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Neem een zware klap naar je achterdeur - deze gebogen comfortplug is gemaakt om je kont te vullen en je prostaat te voorbereiden met zijn fluweelzachte buitenkant en zwaar metalen gewicht! Deze premium buttplug is ergonomisch gevormd om je kont te vullen met twee bollen, elk met een intern metalen gewicht om een stevige massa toe te voegen waarin je kunt knippen en een heerlijke neerwaartse trekkracht aan je gaatje.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Altijd meer willen?... De Intensity Plug zal je niet teleurstellen. De Intensity-plug is ontworpen voor eenvoudig inbrengen en benadert anaal spelen met gemak. Het lichaamsvriendelijke, soepele materiaal levert zoete vibraties door een ergonomisch ontwerp, waardoor het de perfecte plug is voor zowel beginners als professionals.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Plugz is een serie prachtige buttplugs die gemaakt zijn van zware medische siliconen en volkomen veilig zijn voor het menselijk lichaam.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 224 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.