×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Siliconen anale pluggen

Artikelen 129 tot 160 van 242 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    De Snug Plug 4 is een ultracomfortabele buttplug met een gewicht van 257 gram die is ontworpen om een sensueel gevoel van volheid te geven.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bootie Fem Rose

    Bent u een persoon met een vagina en op zoek naar een anaalplug die bij uw anatomie past? Of wil je vaginale seks ervaren terwijl je een anaalplug draagt? U bent op de juiste plaats. Maak kennis met BOOTIE FEM, een buttplug met een toegankelijke tulpvorm. Hij is comfortabel genoeg voor nieuwelingen met anale pluggen en gemaakt om te dragen tijdens de seks, voor FUNtastische mega-orgasmes.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus All Day Long Silicone Butt Plug S

    Het innovatieve ontwerp en de premium zijdezachte siliconen van de All Day Long van Brutus tilt de klassieke buttplug naar een hoger niveau. Je zult genieten van elke centimeter van deze stoute jongen als je de All Day Long inbrengt, omdat de breedte geleidelijk over de plug wordt verdeeld.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Puur anaal genot voor beginners en gevorderden! Een prachtig gevormde anaalvibrator RC Buttplug van Sweet Smile met een zachte tip. Het is bedekt met zachte siliconen die heerlijk aanvoelen op de huid.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Pink

    De Feelztoys Bibi buttplugset is perfect als kennismaking met anale seksspeeltjes, voor extra stimulatie tijdens de seks of ter voorbereiding op anale seks.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Deze exclusieve Thunder Plug is voorzien van gepatenteerde Sliding Ring-technologie en is speciaal gebouwd voor dynamische anale stimulatie! De interne uitpuilende ring glijdt op en neer door het midden van de siliconen schacht om over je binnenkant te wrijven en je diepten, anus en alles daartussenin te plezieren.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black S

    De Switch Plug-in Dildo-collectie is heerlijk grensverleggend. De minimalistische en enigmatische lijnen geven toestemming om nieuwe wegen te verkennen en conformiteit te trotseren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Thump and Roll voor exquise plezier met Knock Knock van Renegade. Anatomisch ontworpen, hoekige siliconen plug met een vrij zwevende stalen kogel. Taps toelopend voor eenvoudig inbrengen.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster heeft een opblaasbare punt waarmee de gebruiker de druk van zijn prostaatspel kan aanpassen. De krachtige motor biedt 6 vibratie-instellingen voor de prostaat. Bediening op het speeltje of via de afstandsbediening. USB oplaadbaar en waterdicht, zowel speelgoed als afstandsbediening.

    € 209

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • AfterDark Alphona Butt Plug Size S 6.8 cm x 3.5 cm Black

    Afterdark is het merk dat je nodig hebt om veilig en vertrouwd te genieten van de meest waardevolle geneugten.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Frisky Booty Poppers Silicone Anal Trainer Set Purple

    Deze ronde trainingsset is perfect om je anale speellimieten te verleggen! Dit trio van siliconenbollen, variërend van klein tot groot, is perfect voor zowel beginners als veteranen van anaal spelen - stel jezelf voor aan de kleinste lamp en laat je gat opwarmen voor de grotere pluggen!

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    De Snug Plug 2 is een ultracomfortabele buttplug met een gewicht van 114 gram die is ontworpen om een sensueel gevoel van volheid te geven.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Purple

    Je spel is zojuist mooi geworden met deze lieve Bling Plug! De Temptasia Bling Plug Large heeft een prachtig ontworpen hartvormige basis, ingebed met een gouden edelsteen. Deze satijnachtige siliconen plug heeft een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. De strakke hals biedt zachte druk en is ideaal voor langdurig dragen. Of laat je bling zien tijdens je reguliere erotische spel! Gebruik voor de beste ervaring uw favoriete glijmiddel op waterbasis.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556831 Blue

    De perfecte plug voor beginners in anale erotiek!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Firefly Prince Purple Medium

    De Firefly Prince Glow-in-the-Dark siliconen plug is ontworpen met jouw plezier in gedachten. Stevig, soepel en geschikt voor alle smeermiddelen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Als de zon niet schijnt, maak je je eigen gloed.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Butt Plug Trio Set

    Begin klein en werk je een weg naar medium en groot met deze hoogwaardige anale trainingsset. Het bestaat uit 3 supergladde siliconen buttplugs in verschillende maten, allemaal met een flexibele schacht met kleine ribbels om te stimuleren waar je het meest gevoelig bent.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Goldplay Wave L

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Stimuleer de zintuigen met de spannende Volt™ Electro-Fur. De elektrostimulatiesonde-stimulator met afstandsbediening is uitgerust met 5 onafhankelijke functies van e-stim-niveaus en 7 trillingsfuncties voor opwindend genot. De slanke, taps toelopende plug is gemaakt om mee te bewegen met je bewegingen, terwijl het slanke lichaam beginnersvriendelijk plezier biedt.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bootie S Black

    BOOTIE – voor alle liefhebbers van anaal genot is hier een klein speeltje vol fantasie dat fans overtuigt met de juiste hardheid en flexibiliteit. Met een fluweelzacht oppervlak geeft de BOOTIE pure geluksmomenten en maakt de diepste fantasieën werkelijkheid.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Special Anal Stimulation Plug Black

    Op zoek naar een mooie buttplug voor een mooie prijs? Deze van Pretty Love zal je zeker niet teleurstellen! Het heeft relatief kleine afmetingen, dus het is meer geschikt voor beginners of gevorderde gebruikers, en het is gemaakt van hoogwaardig en zacht aanvoelend siliconen. De afgeronde punt vergemakkelijkt het inbrengen en de praktische basis voorkomt overmatig inbrengen. Ontdek de magie achter de achterdeur!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Slim Plug Medium Black

    Het innerlijke gewicht van de Vibra Slim Plug rolt met je beweging mee om de spieren te stimuleren en sensatie toe te voegen! De Ultrasilk™ Silicone voelt zijdezacht aan en verwarmt prachtig met uw lichaamswarmte. Je bewegingen drijven een kogellager aan in deze gladde siliconen met een comfortabele ankerbasisplug, perfect voor het toevoegen van nieuwe sensaties en comfort tijdens het dragen. Deze plug heeft een lengte van 4 inch (3 inch insteekbaar) en een breedte van 1,5 inch. Deze plug is gemaakt van gladde, lichaamsveilige siliconen en bevat geen ftalaten, paraffines of latex.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    De vibro-buttplug Remote Controlled Butt Plug van ANOS heeft een uitgesproken spiraalvormig ontwerp voor een intense anale massage. De roterende massagekralen in de onderkant van de schacht en de stimulerende stippen op de schacht stimuleren direct de anus. Ook zit er op de voet een klein rond goudkleurig spiegeltje dat de anus op een prachtige manier versiert.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black XXL

    De Switch Plug-in Dildo-collectie is heerlijk grensverleggend. De minimalistische en enigmatische lijnen geven toestemming om nieuwe wegen te verkennen en conformiteit te trotseren.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Medium

    Een extreem stille, vloeibare genotsgever!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    De app-gestuurde Sweet Seal zal je inspireren met zijn krachtige motor, volumineuze, ronde vorm en intuïtieve bediening. Daarnaast kun je de siliconen anaalvibrator op verschillende manieren gebruiken met de Satisfyer Connect app.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Extra Large Diamond Butt Plug Black

    Geniet van constante stimulatie, vanwege het gewicht en de klassieke vorm van deze buttplug. Deze buttplug is gemaakt van siliconen, heeft een flexibele hals en een prachtige diamant aan de uitlopende basis.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bootie S Purple

    BOOTIE – voor alle liefhebbers van anaal genot is hier een klein speeltje vol fantasie dat fans overtuigt met de juiste hardheid en flexibiliteit. Met een fluweelzacht oppervlak geeft de BOOTIE pure geluksmomenten en maakt de diepste fantasieën werkelijkheid.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 242 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.