×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Siliconen anale pluggen

Artikelen 65 tot 96 van 433 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Eén, twee of drie? Als je op zoek bent naar een opwindende reeks sensuele, feel-good massagespellen voor je achterpassie, dan is dit sexy trio perfect voor je volgende anale avontuur. De flexibele pluggen zijn gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en strelen je anus met een zacht oppervlak. Dankzij hun kleine punten en gladde, ultrazachte textuur zijn ze ook perfect voor beginners en ontdekkingsreizigers.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lybaile The Little Stud Penis Skin

    Baile® The Little Stud Penis-butplug-dildo/dongs-seksspeeltje voor dames.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Enorme zwarte buttplug met zuignap!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Pinsy is de nieuwe anaalplug van Action, maar het is niet zomaar een anaalplug, vergis je niet.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Deze exclusieve Thunder Plug is voorzien van gepatenteerde Sliding Ring-technologie en is speciaal gebouwd voor dynamische anale stimulatie! De interne uitpuilende ring glijdt op en neer door het midden van de siliconen schacht om over je binnenkant te wrijven en je diepten, anus en alles daartussenin te plezieren.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    SilexD biedt een assortiment hoogwaardige superzachte siliconendildo's met dubbele dichtheid en SILEXPAN, met een extreem realistische textuur en aanraking voor een onvergelijkbare genotservaring.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Ga van backdoor-beginner tot gevorderde anale liefhebber met deze set van 5 holle anale dilatatoren met schaalverdeling. Elke taps toelopende plug is zo gevormd dat hij comfortabel kan worden ingebracht, met een puntig uiteinde en een uitlopende basis die ervoor zorgt dat alles op zijn plaats blijft bij langdurig dragen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Something Forbidden Butt Plug

    Gebaseerd op een klassiek ontwerp met een stijve, gladde siliconenvorm en een afgeronde punt om je gevoelige plekjes op te sporen en ze te douchen met een selectie krachtige vibratiesnelheden.

    € 24,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Eén, twee of drie? Als je op zoek bent naar een opwindende reeks sensuele, feel-good massagespellen voor je achterpassie, dan is dit sexy trio perfect voor je volgende anale avontuur. De flexibele pluggen zijn gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en strelen je anus met een zacht aanvoelend oppervlak. Dankzij hun smalle punten en gladde, ultrazachte textuur zijn ze ook perfect voor beginners en ontdekkingsreizigers.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bootie L Black

    Of je nu van kontspel hebt leren houden met de originele BOOTIE SMALL plug of je bent een liefhebber van kontspel en op zoek naar iets groots, deze plug combineert een serieus formaat met het meest comfortabele ontwerp dat er is.

    € 37,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Anal Trainer Set Silicone

    Perfect voor geleidelijke anale training!

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size M

    Een vakantie op Ibiza kan vele vormen accepteren, maar je kunt het beste doen als een spannende reis met deze vibrerende anaalplug! Het heeft een mooie klassieke vorm met een taps toelopende punt en flexibele hals, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen. Bovendien is de basis versierd met een charmant strasssteentje en worden de trillingen geactiveerd via een afstandsbediening die je kunt bewaren of toevertrouwen aan je tegenhanger!

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Begin je anale spel met deze drie maten met schaalverdeling. Deze set is 9, 10 en 17 cm groot en heeft de perfecte vorm en afmetingen om backdoor-beginners te helpen de grenzen van hun anale ervaring voorzichtig te verleggen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Lure me Beaded Anal Plug Black

    Ontdek het plezier van anaal spelen met deze kleine buttplug met kralen. De gladde, siliconen afwerking geeft het speeltje een sensueel gevoel wanneer het wordt ingebracht en de gegradueerde kralen vullen je met golf na golf van orgastische stimulatie.

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Silicone Plug Medium - Butt Plug

    Innovatief en ergonomisch ontwerp, zacht, hygiënisch, bubbelvrij, geurloos, anti-allergisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, ftalaatvrij. Materiaal: 100% siliconen, lengte: 11cm, Ø 3,6cm

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Stimuleer de zintuigen met de spannende Volt™ Electro-Fur. De elektrostimulatiesonde-stimulator met afstandsbediening is uitgerust met 5 onafhankelijke functies van e-stim-niveaus en 7 trillingsfuncties voor opwindend genot. De slanke, taps toelopende plug is gemaakt om mee te bewegen met je bewegingen, terwijl het slanke lichaam beginnersvriendelijk plezier biedt.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Anal Butt Plug

    Pretty Love is een nieuwe lijn luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste geavanceerde en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Goldplay Blob S

    "Goldplay"-dildo voor je dieptespel.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaren brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 1+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 1+ één motor toegewijd aan sterke trillingen en één motor toegewijd aan de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Plezier wordt eindeloos gemaakt met de gewaagde Boundless™ Teardrop Plug. De gepassioneerde plug is gemaakt voor gestroomlijnd genot met een perfect klein druppelvormig ontwerp, een flexibel lichaam en een gemakkelijk te trekken handgreep.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Je anale trainingsspel is zojuist mooi geworden met deze handige set Bling Plugs! Begin met de kleine maat voor beginners, je kunt langzaam overstappen naar de grootste maat en vervolgens naar de grote maat als je helemaal op je gemak voelt. Deze set bevat drie pluggen, variërend in grootte van klein, middelgroot en groot.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Beginner Plug Kit Black

    De Luxe Beginner Plug Kit is de perfecte starterset voor veilig en zacht booty-play. Elke buttplug heeft een taps toelopende punt voor gemakkelijk inbrengen en een strakke hals voor zachte druk en langdurig dragen. Met drie verschillende maten kunt u met de Luxe Beginner Plug Kit klein beginnen en comfortabel omhoog werken.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Een extreem stille, bevredigende genotsgever!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Purple

    Je spel is zojuist mooi geworden met deze lieve Bling Plug! De Temptasia Bling Plug Small heeft een prachtig ontworpen hartvormige basis, ingebed met een gouden edelsteen. Deze beginnersvriendelijke Bling Plug heeft een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen. De strakke hals biedt zachte druk en is ideaal voor langdurig dragen. Of laat je bling zien tijdens je reguliere erotische spel! Gebruik voor de beste ervaring uw favoriete glijmiddel op waterbasis.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Barcelona Anal Toys Pink

    Rimba - Barcelona - Anale plezierspeelset

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Deze ultramoderne buttplug heeft een schopachtige vorm en loopt taps toe voor een gemakkelijke start, maar wordt snel groter. Bereid je voor op diepe, krachtige sensaties! Het innerlijke gewicht in deze plug maakt gebruik van Kinetic Technology om een ultrakrachtige bonzende beweging te creëren.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Deze anaalvibrator en G-spot/clitorisstimulator zijn zowel door vrouwen als mannen te gebruiken. Mannen kunnen de vibrator anaal gebruiken om de prostaat te stimuleren. Vrouwen kunnen de Jamba op twee manieren gebruiken: als G-spot en clitorisstimulator door de vibrator vaginaal te gebruiken, of als anale vibrator.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Met zijn tongvormige punt en krachtige motor bereikt de app-gestuurde Satisfyer Trendsetter al je hotspots, zodat je anale gelukzaligheid ervaart. Met de Satisfyer Connect-app kun je genieten van nog meer veelzijdigheid in je spel.

    € 68,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • b-Vibe Trio Plug Black

    Bereid je voor om de enige premium stekker te ervaren die de kracht van drie krachtige motoren verpakt in een flexibele, middelgrote stekker.

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Black

    Druk jezelf uit met Moji's. Slanke, taps toelopende minipluggen van zijdezacht, lichaamsveilige siliconen. Schattig en speels, kontspel is nog nooit zo geanimeerd geweest! Verzamel ze allemaal! Verkrijgbaar in roze en zwart.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Een vakantie op Ibiza kan vele vormen accepteren, maar je kunt het beste doen als een spannende reis met deze vibrerende anaalplug! Het heeft een mooie klassieke vorm met een taps toelopende punt en flexibele hals, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen. Bovendien is de basis versierd met een charmant strasssteentje en worden de trillingen geselecteerd via een afstandsbediening die je kunt bewaren of toevertrouwen aan je tegenhanger!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 433 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.