×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende anale pluggen

Artikelen 33 tot 64 van 128 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Ons vlaggenschipproduct plugt nog steeds fenomenaaler in dan ooit! De b-Vibe Rimming 2 heeft het spel veranderd, omdat het de enige plug op de markt is die rimt terwijl hij trilt voor een dubbele sensatie die buitenaardse orgasmes veroorzaakt. We herzien onze Rimming 2 in onze 5e jubileumcollectie met een fantastische nieuwe glitterkleur, een draagtas in beperkte oplage en andere jubileumswag.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Vind je het leuk om je p-spot te stimuleren, maar wil je iets anders dan je vinger? Prostaatstimulators zorgen voor een ongelooflijke opwinding in je kont.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Deze anaalvibrator en G-spot/clitorisstimulator zijn zowel door vrouwen als mannen te gebruiken. Mannen kunnen de vibrator anaal gebruiken om de prostaat te stimuleren. Vrouwen kunnen de Jamba op twee manieren gebruiken: als G-spot en clitorisstimulator door de vibrator vaginaal te gebruiken, of als anale vibrator.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Dit is je kans om te genieten van prikkelend achterdeurplezier! Deze vibrerende opblaasbare anale ballen glijden naar binnen terwijl ze leeglopen, en blazen vervolgens op tot het formaat waar je het meest naar verlangt, zodat je kunt genieten van een vol gevoel zonder de grote ingang. De gebruiksvriendelijke afstandsbediening bestuurt zeven krachtige vibratiesnelheden in de ergonomische veiligheidsbasis, en de quick-max-knop zorgt voor onmiddellijk volledig opblazen op verzoek! Ontdek de onvergetelijke ervaring van opblaasbare siliconen buttballen! Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Steek een raket in je kont en wacht op de explosie! Vergroot je plezier met dit opblaasbare en vibrerende anale speeltje als geen ander. Deze zijdezachte siliconen plug zal zachtjes in je opzwellen voor een ongelooflijk gevoel van volheid.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Verlang je naar een beetje…meer? Ervaar brullende anale stimulatie met de geheel nieuwe plugvibrator, de Rotator Plug 1+. Uitgerust met twee motoren, heeft de Rotator Plug 1+ één motor gewijd aan sterke trillingen en één motor gewijd aan de ingewikkelde roterende kralen op de onderste helft.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    De Power Gem® Vibrating Crystal Probe is een oogverblindende, flexibele siliconensonde die is gemaakt om u te laten genieten van opwindend anaal genot. Dankzij het buigzame, ergonomische ontwerp en de krachtige vibratiemotoren kan deze sonde meebewegen met uw bewegingen terwijl hij intense trillingen levert. Geniet van persoonlijk genot terwijl de slanke sonde pulseert met 10 levendige vibraties, gepassioneerde pulsaties en erotische escalatie. Bedien deze verscheidenheid aan orgastische opties met de eenvoudig aan te raken edelsteenknop.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 1 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan de gebruiker mee onder de douche ontmoeten omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 is een vibrerende anaalplug met extra sterke trillingen, te bedienen vanaf een smartphone, tablet of Apple Watch. Het gladde oppervlak, gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zorgt ervoor dat de plug gemakkelijk in te brengen is en zorgt voor een veilige ervaring. Plug-ilicious 2 kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt, kan met de gebruiker mee onder de douche omdat hij waterdicht is en een fluistermodus heeft voor discreet plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Als je ooit een beetje/veel kontspel hebt gedaan of misschien ooit een vibrerende cockring hebt aangetrokken, ben je het er waarschijnlijk mee eens dat beide dingen behoorlijk opwindend kunnen zijn, qua sensatie. Voeg daar echter wat echte elektriciteit aan toe, en de kunst van anale stimulatie en vibrerende vernauwing gaat van metaforisch zinderend naar letterlijk schokkend - op een hele goede manier! De Ouch! combineert klassieke trillingen met tintelingen, tikken en schokken van opwindende elektriciteit. E-Stim Vibrerende Buttplug met Ring geeft jou, of jij en je partner, niet één, maar twee unieke, volledig handsfree sensatieopties.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Deze traditioneel gevormde siliconen anaalplug verbergt een opwindend geheim! Geniet van de wereld van electro-spel zonder dat je een powerbox, draden of elektroden nodig hebt met dit handige alles-in-één anale pakket. Deze premium vibrerende E-Stim siliconen anaalplug is het hoogtepunt van schokkend anaal spel - vervul je verlangen naar anale vulling terwijl je geniet van prikkelende elektrische schokken diep in je gaatje!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Schitter en straal terwijl je de binnenkant verrukking voorkomt van een krachtige vibrerende motor met 6 vibratieniveaus en 15 vibratiepatronen, verschillende van zachte pulsaties tot diep en krachtig. Compact, lichaamsveilig, naadloze siliconen met oplaadbare USB-batterij, werkt tot 1,5 uur achter elkaar.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Yale Purple

    Met een vriendelijke vorm en een soepele, gladde siliconen buitenkant is deze nieuwe anaalplug perfect voor de beginnende anaalspel, of voor de veteraan die ervaring heeft met anaal spelen. Door het ergonomische ontwerp is hij gemakkelijk te hanteren en kan het speeltje soepel in je anus worden ingebracht. Het is waterdicht en dus gemakkelijk schoon te maken. De 12 krachtige vibratiestanden van deze babe zijn ontworpen voor een opwindende reis naar ultiem anaal genot.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Schitter en straal terwijl je de binnenkant verrukking voorkomt van een krachtige vibrerende motor met 6 vibratieniveaus en 15 vibratiepatronen, verschillende van zachte pulsaties tot diep en krachtig. Compact, lichaamsveilig, naadloze siliconen met oplaadbare USB-batterij, werkt tot 1,5 uur achter elkaar.

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug is speciaal ontwikkeld met extra plezierzoekers in gedachten. Perfect voor mannen, vrouwen en alle geslachten (iedereen met een kont die graag gestimuleerd wordt!) om alleen of met een partner te gebruiken. Je kunt G-plug gebruiken tijdens het voorspel of penetratie voor dat extra volle gevoel en het stimuleren van de p-spot en de g-spot. Maak je klaar voor sterkere, langere en intensere orgasmes als je Gvibe-speeltjes en pluggen aan je spel toevoegt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    De app-gestuurde Satisfyer Deep Diver zorgt voor bijzonder bijzondere stimulatie: deze anale vibrator zal je inspireren met zijn sensuele balstructuur en krachtige vibraties. Een brede basis zorgt ervoor dat je veilig van je liefdesspelletjes kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    De Meteoroid buttplug is speciaal ontworpen voor liefhebbers van rimmen. De buttplug heeft roterende kralen in de steel, wat het gevoel van rimmen simuleert. De stekker beschikt over maar liefst 4 snelheden en 6 patronen die eenvoudig in te stellen zijn met de draadloze afstandsbediening. De buttplug is gemaakt van zachte siliconen voor comfortabel gebruik. Maak de buttplug na gebruik goed schoon met toycleaner en lauw water.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Een kleine versie van onze best verkochte rimplug, met roterende kralen voor een rimmingsensatie en tipvibratie voor orgastische stimulatie. Deze compacte, lichaamsveilige, siliconen plug is krachtig krachtig om de juiste plekken te stimuleren. Gebruik met zonder de draadloze afstandsbediening, waardoor het gebruik niet alleen een fluitje van een cent is, maar ook diverse speelmogelijkheden voor koppels mogelijk maakt.

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Nexus SIMUL8 But Plug-editie is een dubbel anaal- en perineum lul- en balspeeltje, perfect voor maximale tevredenheid alleen of met een partner.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Ontdek de geneugten van anaal spelen met de nieuwe b-Vibe Anale Training & Educatie Set.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Voeg een praktische fluweelzachte vulling toe aan je achterdeur met deze op afstand bedienbare siliconen buttplug! Het klassieke, taps toelopende ontwerp maakt het gemakkelijk om deze buttplug in te brengen voor een aanvullende vulling zonder ongemakkelijke inbreng. Deze traditionele gevormde plug beschikt over een krachtige motor die je gaat trillen en zoemt! Uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden, perfect voor solo- en partnerspel.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    De Tough is een stuwende en vibrerende anaalplug, voorzien van een krachtige motor met 7 verschillende pulserende standen en 3 vibrerende snelheden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Power Plug Black

    Klop klop! Er wacht iemand bij je achterdeur... De Power Plug is gearriveerd om die sterke anale vibraties te leveren waar je naar hunkert. Niet je gemiddelde anale plug, de Power Plug doet zijn naam eer aan met diepe trillingen om je achterdeurhotspot te stimuleren.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series 3X Premium Ringed Rimmers Anal Training Set Black

    De perfecte trainingskit voor beginners om te booty spelen! Geniet van 2 verschillende texturen in 2 verschillende maten voor een goede anale training voor beginners en een uitstekende opwarmoptie voor veteranen. Inbegrepen bij dit pakket van 4 is een bullet-vibe die precies in elke Rimmer past om een laagje vibrerend plezier toe te voegen aan je anale training!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Prachtig gevormde anaalvibrator Auto-Throb Opblaasbare Vibrerende Plug uit de Anal Fantasy Elite Collectie met een stimulerende gegroefde textuur en een stopper voor veilig gebruik. Hij kan automatisch worden opgeblazen, zodat hij heel groot is – voor een heerlijk vol gevoel. Het is ook geweldig voor het strekken van de anus.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Plug Black

    Wil je je anale rekoefeningen doen of misschien een zachte introductie in opblaasbare buttplugs met trillingen?

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Een matzwarte prostaatvibrator met afstandsbediening van Mr. Play by Pretty Love.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibe, de steunpilaar van de A-Play-lijn, herbergt een krachtige interne motor met 10 verschillende trilfuncties. Elk van de 10 stimulerende patronen biedt gebruikers diepe, rommelende trillingen die gemakkelijk rechtstreeks op het product of via de meegeleverde draadloze afstandsbediening kunnen worden bediend.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 128 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.