×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale sets

Artikelen 33 tot 64 van 97 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Chisa Rubicon Late Night Pleasure Kit Black

    Een trio als geen ander. Ftalaatvrij en in perfecte staat voor beginners en voor de meest ervaren anale seks.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Sex Kit

    Houd je van anale spelletjes? Dan is deze zwarte set perfect voor jou. De set bevat een plug, anaalkralen en een intieme douche. Er wordt een vibrator meegeleverd die in de plug of anaalkralen gestoken kan worden voor extra plezier!

    € 45,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alive Metal Plug Kit

    Een prachtige set voor anale training! Begin in stijl en laat je niet afschrikken door een gewone stekker, wil het beste. Deze metalen pluggen zijn zeer comfortabel in te brengen en hebben allemaal een heel charmant strasssteentje aan de onderkant om je billen te versieren. Bovendien kun je het metalen materiaal heel eenvoudig en snel verwarmen of koelen en genieten van de temperatuurspelletjes.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus 3 Size Alu Plug Set with Colored Heart Shaped Stone

    Deze set van drie aluminium pluggen uit de Black Label Collection is een waar feest, niet alleen voor het oog!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Stout Plug Kit Black

    Deze kit heeft 3 taps toelopende plugmaten om van klein naar groot te gaan en een comfortabele stretch te bereiken! De Ultrasilk™ Silicone voelt zijdezacht aan en verwarmt prachtig met uw lichaamswarmte.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Open de deur van een opwindende anale sensatie met de Silicone Anal Probe Kit. Deze opwindende anale trainingsset bevat een set van 3 anale pluggen met schaalverdeling, een gemakkelijk te trekken ring en een ongelooflijk gestructureerd oppervlak. Om te genieten van alles wat de opwindende wereld van anaal spelen te bieden heeft, is training bedoeld om totale veiligheid en tevredenheid te garanderen. Elke sonde in onze kit neemt geleidelijk toe in lengte en omtrek voor fantastisch plezier op elk niveau van plezierspel.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series 3X Premium Ringed Rimmers Anal Training Set Black

    De perfecte trainingskit voor beginners om te booty spelen! Geniet van 2 verschillende texturen in 2 verschillende maten voor een goede anale training voor beginners en een uitstekende opwarmoptie voor veteranen. Inbegrepen bij dit pakket van 4 is een bullet-vibe die precies in elke Rimmer past om een laagje vibrerend plezier toe te voegen aan je anale training!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Durex Play Deep & Deeper Butt Plug Set

    Ga aan de slag met de Deep & Deeper Butt Plug Set.​

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Butt Plug Training Kit Black

    Butt Plug Training Kit van ANOS met 3 buttplugs met verschillende maten en gewichten voor aangename stimulatie of stretching en training van de anus. Elke flexibele plug heeft een realistisch gevormde eikel en een grote zuignap, waardoor hij veilig (gedurende langere tijd) kan worden gedragen zonder te ver naar binnen te glijden. De stekkers zijn ook perfect voor handsfree plezier.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.93 Prostate Stimulation Set 3-Piece Black

    Of je nu nieuw bent bij anaal spelen met mannen of een echte P-Play-Pro bent, de slanke, taps toelopende vorm van deze stimulators zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in te brengen zijn en je P-spot perfect stimuleren!

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Silver

    De Gleaming Love collectie presenteert deze set conisch gevormde en glanzende anaalpluggen met een edelsteen in de basis. Gemaakt van glad, lichtgewicht aluminium en naadloos, dit plezierspeelgoed is gemakkelijk te glijden en de toenemende breedte zorgt gegarandeerd voor plezier. De uitlopende basis zorgt voor een gevoel van veiligheid terwijl het juweel comfortabel tussen de billen blijft zitten.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Silicone Booty Boot Camp Training Kit

    Rekruteer je achterdeur voor een missie die je nooit zult vergeten! De complete anale trainingsset van Adam & Eve wordt geleverd met 3 gladde en flexibele siliconen anaalpluggen, geschikt voor beginners tot experts. Begin met de taps toelopende punt van de 4,5” kleine plug. Werk je een weg naar de 5” medium anale plug en gebruik vervolgens de maar liefst 6” grote plug voor verbluffend penetratieplezier. Zuignapbodems zorgen voor handsfree plezier.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Purple

    De Feelztoys Bibi buttplugset is perfect als kennismaking met anale seksspeeltjes, voor extra stimulatie tijdens de seks of ter voorbereiding op anale seks.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Ontdek de geneugten van anaal spelen met de nieuwe b-Vibe Anale Training & Educatie Set.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Crystal Anal Training Set Pink

    3-delige anale trainingsset van Crystal Clear 1 x gladde, taps toelopende buttplug en 2 getextureerde anaaldildo's met uitgesproken eikel. Verschillende maten:

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Crystal Trainer Kit Clear

    Prachtig vervaardigd voor een unieke sensuele ervaring, openen kristallen glazen pluggen de deur naar een wereld van opwindende nieuwe genoegens. Deze oogverblindende pluggen zijn gemaakt van handgeblazen borosilicaatglas van superieure kwaliteit. Ze zijn glad, duurzaam en kunnen worden verwarmd of gekoeld voor adembenemend temperatuurspel. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Geschikt voor alle smeermiddelen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 45,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Shimmering Gem Anal Plug Set Purple

    Deze set gladde, stevige buttplugs heeft een glanzend paars glitterpatroon om je kont te versieren terwijl je speelt! Deze Glitter Gem-pluggen zijn taps en slank en variëren in grootte van klein tot groot voor eenvoudige training - perfect voor zowel beginners als gevorderden!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Comets Butt Plug Set

    Als je nieuw bent op het gebied van anale stimulatie of als je wilt experimenteren met verschillende maten, dan is de Comets buttplugset een perfecte keuze voor jou! Deze set bevat 3 buttplugs met verschillende maten, zodat je klein kunt beginnen en langzaam kunt opwerken naar de grootste plug. De pluggen zijn gemaakt van zachte siliconen en voelen zeer comfortabel aan. De platte bodem zorgt ervoor dat ze tijdens gebruik op hun plaats blijven.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pornhub Trilogy Anal Training Kit with Bullet

    Breng het naar een hoger niveau met de anale trainingsset - drie gladde siliconen pluggen in steeds grotere maten. Gebruik met de 10 speed golden bullet voor waanzinnige vibraties.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Booty Sparks Shimmering Gem Anal Plug Set Pink

    Deze set gladde, stevige buttplugs heeft een glanzend roze glitterpatroon om je kont te versieren terwijl je speelt! Deze Glitter Gem-pluggen zijn taps en slank en variëren in grootte van klein tot groot voor eenvoudige training - perfect voor zowel beginners als gevorderden!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Pink

    De Feelztoys Bibi buttplugset is perfect als kennismaking met anale seksspeeltjes, voor extra stimulatie tijdens de seks of ter voorbereiding op anale seks.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Swirled Butt Plug Set Black

    Deze buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen en loopt taps toe aan de punt voor een gemakkelijke en comfortabele inbreng. De onderkant van de stekker doet dienst als handige zuignap voor handsfree plezier of als veiligheidsbasis om hem veilig op zijn plaats te houden.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Glas Rosebud Butt Plug Set Pink 3 pcs

    Alle goede dingen komen in drieën. Jouw anale training zou niet anders moeten zijn! Deze prachtige roosvormige pluggen zijn gemaakt van glad glas en hebben een taps toelopende punt voor eenvoudig inbrengen.

    € 209

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Luxe Wearable Night Rimmer Kit Black

    Een beetje training nodig? De Candy Rimmer-kit van Blush wordt geleverd met 3 pluggen, variërend van klein tot groot. Een anale trainingsset is de meest effectieve manier om kennis te maken met anaal spelen. Beginnend met de kleinste maat voor beginners, kun je langzaam overstappen naar de middelgrote maat en vervolgens naar de grote maat als je je helemaal op je gemak voelt.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade P-Spot Kit Black

    Renegade's P-Spot-kit - Speels, krachtig en plezierig. Perfect ontworpen anale pluggen, gericht op de prostaat en met gemak voor enorm veel plezier. Deze lichaamsveilige siliconen pluggen hebben een gebogen basis voor comfort en veiligheid.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Hoe ondeugend wil je het hebben? De Mood Naughty 1 Trainer Set van premium siliconen bevat onze bestverkochte originele Mood Naughty buttplug in drie maten. Deze set is 9, 10 en 17 cm groot en heeft de perfecte vorm en afmetingen om backdoor-beginners te helpen de grenzen van hun anale ervaring voorzichtig te verleggen. De klassieke taps toelopende punt van Mood Naughty glijdt er meteen in, en het stevige maar toch flexibele materiaal en de gebogen rockerbasis maken deze pluggen comfortabel en veilig voor langdurig dragen.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Vibrating Butt Plug Set

    Voor anaal genot en perfecte training!

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Model 2 Silicone Plug Kit 3 pack

    Een anaalplug voor elke kont! Deze set bevat 3 aangenaam gevormde pinnen met een veiligheidsbasis die zich aan elke gebruiker aanpast. Het unieke van elk van hen ligt in het feit dat ze bij verhitting tot een hoge temperatuur zacht worden en in elke vorm kunnen worden gegoten, een magnetron of kokend water is voldoende, integendeel, ze harden uit in de koelkast. Wacht dus niet en kom spelen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Anal Dilators Set

    Geef je derrière een boost met de nieuwe b-Vibe 4-delige glazen anale dilatatorset!

    € 229

    € 139

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Butt Plug Trio Set

    Begin klein en werk je een weg naar medium en groot met deze hoogwaardige anale trainingsset. Het bestaat uit 3 supergladde siliconen buttplugs in verschillende maten, allemaal met een flexibele schacht met kleine ribbels om te stimuleren waar je het meest gevoelig bent.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Secret Kisses Rosegasm Butt Boutiquet Training Set Red

    Deze 3-delige set is compleet met drie verschillende maten stekkers. Presenteer een partner of jezelf met een prachtige set bloeiende rozenknoppen die gemaakt zijn voor een soepele, diepe interne anale stimulatie.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 97 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.