×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale sloten

Artikelen 33 tot 64 van 75 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Master Series Devils Rattle Inflatable Silicone Anal Plug with Cock and Ball Ring

    Deze opblaasbare siliconen plug heeft het allemaal! De Devils Rattle is een anaal speeltje boordevol unieke kenmerken om aan je kinky wensen en behoeften te voldoen - met een opblaasbare plug, een flexibele pik- en kogelring en interne ballen die bij elke beweging tegen je anale ingewanden rammelen en trommelen. Dit zijdezachte anale genot is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig speeltje dat aan alle eisen voldoet!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe is een unieke, volledig flexibele, multifunctionele mannelijke riem en anale stimulator die kan worden gevormd voor een perfecte pasvorm op het lichaam. Deskundig vervaardigd met absoluut oog voor detail, zorgt The-Vibe ervoor dat u en uw partner kunnen genieten van gedeelde plezierervaringen. De slanke, inbrengbare anale schacht is ontworpen om je partner er naast te plaatsen en je spel te verbeteren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug Black

    Onze best verkochte Ass-Gasm Cockring is nu verkrijgbaar in een krachtige vibrerende versie!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Cockring with Anal Ball

    Dit speeltje is een must-have toevoeging aan je collectie omdat je hem kunt gebruiken als cockring of voor anaal spelen, alleen of met een partner.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Nexus SIMUL8 But Plug-editie is een dubbel anaal- en perineum lul- en balspeeltje, perfect voor maximale tevredenheid alleen of met een partner.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Alien Tail Black

    ALIEN TAIL is gemaakt van een materiaal dat "kwispelt" bij de minste beweging - pupspelers zijn dol op het kwispelende effect. In tegenstelling tot onze siliconenstaarten die omhoog krullen, kwispelt ALIEN TAIL heen en weer: het staartgedeelte is lang en expressief. De enige staart op de markt die een deel van je wordt: het COCKSLING-front houdt je rommel veilig vast, de ergo-buttplug vergrendelt de staart... dit is een heel andere ervaring dan een standaard buttplug-staart.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Performance Cock Ring Plug Indigo

    Beleef het krachtigste orgasme van je leven en houd het langer vol met de Performance Cockring Plug. Met elke beweging van uw heupen beweegt de plug heen en weer om uw prostaat te masseren. De bijgevoegde cockring kan rond de schacht, de ballen of beide worden geplaatst voor langdurige prestaties. Geniet van langdurig en krachtig genot met de Performance Cockring Plug! Dit speelgoed is gemaakt van siliconen; waardoor het volledig niet-poreus, geurvrij, lichaamsveilig en gemakkelijk schoon te maken is! Voor en na elk gebruik gewoon wassen met warme zeep en water, of met uw favoriete speelgoedreiniger. Dep het droog met een zachte handdoek voordat u het opbergt.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell Inflatable & Vibrating Prostate Plug + Cock & Ball Ring Remote Control Black

    Vul je achterdeur met een zacht zwellende, krachtig vibrerende anaalplug! De plug is gemaakt van hoogwaardige siliconen die ftalaatvrij en lichaamsveilig zijn voor gebruik met glijmiddelen op waterbasis.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Sensatiezoekers genieten zich! De drievoudige sensaties van onze verzwaarde en vibrerende Snug & Tug zorgen voor een krachtige dosisstimulatie door meerdere erogene zones en meerdere functies te veroorzaakt. Draag de penisring voor sterkere erecties terwijl u geniet van de krachtige vibrerende en heerlijke verzwaarde interne plug voor anale en prostaatsensatie.

    € 229

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze plug en vibrerende C-ring met een krachtige single speed bullet biedt een combinatie van sensaties en langduriger plezier. De Ultrasilk™-silicone, die zijdezacht aanvoelt, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Vibrerende anale stimulator met een vloeiend curve-ontwerp voor meer vervullende sensaties.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Tailpipe Chastity Cock-Lock with Attached Butt Plug

    Na de reactie die we kregen op onze superzachte COCK-LOCK cockcage, hebben we besloten om het ontwerp nog een stap verder te brengen... door de introductie van onze nieuwste asslock, de TAILPIPE. TAILPIPE is alles wat je leuk vindt aan de COCK-LOCK, maar dan met een soepele ingebouwde ergonomische buttplug.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series 10 Mode Ass Anchor Vibrating Anal Plug

    Verwen de anus van jou (of die van je partner) met een beetje stimulatie met deze vibrerende plug met 10 standen.

    € 45,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Bootie Ring Slate

    De BOOTIE RING combineert de erectieverhogende kracht van een siliconen cockring met perineummassage, geweldige anale stimulatie en wat licht prostaatspel.

    € 61,90

    € 35,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Cockring with anallock 50mm

    Cockring met anaal slot Beschrijving: Als je dit item draagt, voelt het geweldig om je kont en pik, terwijl het aan je pik trekt en elke keer dat je een stap zet in je kont dringt.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Triune Donut C-Ring Anal Egg with Chain 45/45mm

    Het simpelweg verbluffende Donut C-ring Anal Egg is gemaakt van hoogwaardig roestvrij Kiotos-staal en gepolijst metaal. Enerzijds een enorme zware Cockring die je peniswortel stevig omsluit, en anderzijds een anaal-ei waaraan een glimmende ketting zit die je prostaat op een prettige manier masseert.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Rechargeable Cock Ring & Anal Vibe

    Wie zegt dat je niet alles kunt hebben? Dit unieke mannenspeeltje omhult de penis en de ballen met twee afzonderlijke ringen, terwijl een daaraan bevestigde vibrerende buttplug tegelijkertijd zijn magie doet! Houd uw erecties hard, sterk en langduriger, terwijl er zachtjes aan uw ballen wordt getrokken en uw billen ook de broodnodige aandacht krijgen!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 45,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    De Ball Cage met Buttplug van Black Velvets combineert een cockring met een Ball Cage en verbindt deze via een robuuste ketting met de geribbelde anaalplug. Naast het comfortabele draagcomfort en de mooie uitstraling is het ook de perfecte ondersteuning voor een erectie.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Versterkt en stimuleert van voren en van achteren!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Simul8 Stroker Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock and Ball Toy

    Simul8 levert 4 punten van plezier op. De schacht bevat stroker-technologie in de punt om de prostaat te stimuleren, terwijl de vibrerende basis het perineum stimuleert. Tegelijkertijd houdt de cockring je harder, terwijl de kogelring je langer aan de gang houdt. Dit speeltje zorgt ervoor dat zowel de drager als hun partner ultieme voldoening krijgt.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze kralen en vibrerende C-ring met een krachtige single speed bullet bieden een combinatie van sensaties en langduriger plezier. De Ultrasilk Silicone, met zijn zijdezachte gevoel, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath I

    Cockcooi van siliconen in de kleur zwart, met anaalplug.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-BOMB Cock & Ball Ring with Vibrating Anal Plug

    Ervaar het ultieme niveau van prostaatstimulatie met dit gecombineerde mannelijke plezierspeeltje! Beperk je pik en ballen met de rekbare siliconen ring om de kwaliteit van je erectie te verbeteren, en geniet van de zoemende vulling van de bijgevoegde anaalplug. Het geavanceerde ontwerp stimuleert zowel je binnenkant als je buitenkant met autoriteit - perfect voor gebruik solo of met je partner!

    € 159

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker MOTOVibe Magnum Lock Inflatable Vibrating Ass Lock Black

    Houd je gat in stijl aangesloten! Geef een vriend de draadloze afstandsbediening terwijl je door het winkelcentrum loopt en de 10 vibratiemodi en de aparte opblaasfunctie van deze klootzak zullen jullie allebei vermaken terwijl je langs de foodcourt loopt. Wanneer het tijd is om op te laden, gebruik je de meegeleverde USB-kabel.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Cock Ring with RC Butt Plug Black

    De Cockring met RC Buttplug van Rebel is een gecombineerde cock-/ballring met een stevig bevestigde vibro-buttplug. De stekker bedien je eenvoudig via de afstandsbediening die een bereik heeft tot wel 6 meter waardoor ook een partner er gebruik van kan maken.

    € 80,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Double Ring & Plug with Vibration

    Dubbele Ring & Plug met vibratie van Black Velvets - flexibele penis-/balring met een stevig bevestigde vibro-buttplug die eenvoudig te bedienen is via de afstandsbediening.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Star Fucker XL Teardrop Plug Silver

    Een rekbare dubbele siliconenversterker wordt gecombineerd met een slanke, naadloze metalen sonde voor veelzijdige ondersteuning, verbetering en zelfs verleidelijk temperatuurspel. De soepele dubbele siliconenversterker is gemaakt om het uithoudingsvermogen te vergroten, de gevoeligheid te verbeteren en superieure erectieondersteuning te bieden.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Star Fucker Teardrop Plug Silver

    Een rekbare dubbele siliconenversterker wordt gecombineerd met een slanke, naadloze metalen sonde voor veelzijdige ondersteuning, verbetering en zelfs verleidelijk temperatuurspel. De soepele dubbele siliconenversterker is gemaakt om het uithoudingsvermogen te vergroten, de gevoeligheid te verbeteren en superieure erectieondersteuning te bieden.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Afterdark Larimar Vibrating Anal Plug with Penis & Testicles Ring Black

    Afterdark is het merk dat je nodig hebt om veilig en prettig te genieten van de meest waardevolle geneugten.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Star Fucker Mini Plug Silver

    De elastische, dubbele siliconenversterker is gecombineerd met een slanke, naadloze metalen sonde voor veelzijdige ondersteuning, verbetering en zelfs prikkelend temperatuurspel.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 75 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.