×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatmassage 10 - 14,9 cm

Artikelen 65 tot 91 van 91 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Nexus Boost heeft een opblaasbare punt waarmee de gebruiker de druk van zijn prostaatspel kan aanpassen. Twee krachtige motoren bieden 6 vibratie-instellingen voor de prostaat en het perineum. Bediening op het speeltje of via de afstandsbediening. Het speelgoed is USB-oplaadbaar en spatwaterdicht. De afstandsbediening is USB-oplaadbaar en waterdicht.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Ontdek nieuw, gedurfder plezier – nu met 8 plezierinstellingen en nog meer kracht. Er is eenvoudigweg geen fijner of luxueuzer prostaatstimulator voor mannen die hun persoonlijke bevrediging serieus nemen. En nu is hij ook waterdicht en via USB oplaadbaar.

    € 239

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Luxe oplaadbare prostaatvibrator met afstandsbediening. Dat is de juiste omschrijving voor deze specifieke vorm van prostaatvibrators. De fijne maatvoering die niet te groot maar ook niet te klein is, geeft een enorme trillingssensatie. Je kunt deze prostaatvibrator ook zonder afstandsbediening gebruiken als je dat wilt, maar leuker is het natuurlijk om hem met afstandsbediening te gebruiken voor spannende gelegenheden.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Flexibele prostaatvibrator met gebogen top, gegolfde schachten en gegroefde perineumstimulator. 9 vibratiemodi. Deze kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Ervaar de meest intense orgasmes die mogelijk zijn door gebruik te maken van je P-Spot! De stijve schacht van deze unieke prostaatvibrator is voorzien van een knallende knop aan de punt, speciaal ontworpen om aan te voelen als een vingertikje - een sensatie die de meeste mannen omschrijven als het diepste genot dat ze ooit hebben gevoeld. Maar dat is niet alles! Als je eenmaal binnen bent en tikt, nestelt de vibrerende balstimulator zich er vlak achter voor een extra pit die je echt over de rand van gelukzaligheid zal brengen – zelfs onder water, omdat het hele speeltje volledig onderdompelbaar is.

    € 103,90

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Elke Aneros Progasm Ice is uniek in zijn soort. Door het productieproces ontstaat er een unieke luchtbel, waardoor ze allemaal anders zijn dan de andere. Het strakke ontwerp zorgt voor een intense prostaatmassage, ondersteund door het gepatenteerde handsfree ontwerp.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Trouw aan zijn naamgenoot produceert Progasm Jr. dezelfde robuuste prostaatmassages als de Progasm Classic, terwijl de kleinere schaal ideaal is voor regelmatig gebruik. Progasm Jr. maakt gebruik van hetzelfde milieuvriendelijke, ultramoderne productieproces als de Progasm Black Ice.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat maakt gebruik van ritmische 'thumper'-technologie om uw prostaat te stimuleren als nooit tevoren. Geniet van de bevredigende sensaties in combinatie met een multifunctionele perineumstimulator voor dubbele stimulatie. Beat tilt prostaatspel naar een geheel nieuw niveau.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    De Lumen is niet zomaar een genotsplug en biedt een nieuwe ervaring voor wie van zijn slaapkamer een podium wil maken. Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen met Velvet Wave-comforttechnologie; een gedempte, geribbelde siliconen die zowel comfort als plezier biedt voor een zalige, maar oh zo plezierige ervaring.

    € 219

    € 80,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Aneros Eupho Trident Advanced Prostate Massager

    De Eupho Trident heeft een slanke body en speciale rondingen voor nauwkeurige controle en beweging voor ervaren solo-gebruikers. Bij geslachtsgemeenschap beweegt het kleinere frame zich vrijelijk door de stoten van de man, voor sterkere en langere orgasmes.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimaliseer uw plezier. De prostaat, ook wel de mannelijke g-spot (of p-spot) genoemd, zit boordevol duizenden zenuwuiteinden om je genot te vergroten. De OptiMALE P-Curve-stimulator beschikt over 7 unieke trillingspatronen die uitstralen van de p-spot aangename interne ballon naar de buitenste perineumstimulator, waardoor alle stimulatie wordt geboden die u nodig heeft om het krachtigste orgasme van uw leven te ervaren.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Deze Booty Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste uiteinde in de mannelijke 'buit' zal het kortste uiteinde het perineum stimuleren. Het speelgoed kan ook op andere manieren worden gebruikt. Voor vrouwen kan hij ook gebruikt worden als anale vibrator, waarbij het korte uiteinde de schaamlippen kan stimuleren. De Booty Pleaser kan gebruikt worden als vaginale vibrator met clitorale stimulatie.

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Archenemy Black

    Droom jij van sensuele ervaringen achter je achterdeur? Het is duidelijk dat je een handig speeltje nodig hebt om je hierbij te helpen! Dit kan deze prostaatstimulator van Pretty Love zijn. Het heeft een soepel en ingenieus gebogen ontwerp en geeft je de functie van pulsatie aan de punt. Kies 12 geweldige modi!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Perfect gevormde RC Roterende Prostaat Massager met vibratie van ANOS, beschikt over een roterende tweekoppige punt die specifiek op de prostaat gericht is tijdens een anale massage. Twee krachtige motoren zorgen voor intense rotatie en diepe trillingen, die ook sterk voelbaar zijn in de brede en gebogen stopperbasis om tegelijkertijd de anus en het perineum te stimuleren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Betreed de wereld van erotisch speelgoed met het Go Power-assortiment, het meest verslavende speelgoed op de markt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Hierdoor wordt de achterkant warm! Deze prostaatvibrator Op afstand bedienbare prostaatplug met 2 functies van Rebel valt op door zijn vele functies en genotgevende vorm.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel 3-Piece Prostate Plug Set Black

    3-delige prostaatplugset van Rebel bestaande uit 3 buttplugs met verschillende maten en gewichten voor spot-on prostaatstimulatie. Ook zijn ze uitstekend geschikt voor stretching en training. Elke plug heeft een ergonomische vorm met een uitpuilende P-spot tip, een gebogen perineumstimulator en een praktische vingerlus die tevens als stopper fungeert.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Deze duwsonde zal zeker tevreden zijn met zijn sterke motor en 3 snelheden. De schacht is perfect gevormd voor G- of P-spotspel en het handvat maakt bediening voor gebruik met een partner of alleen eenvoudig. Het is oplaadbaar en waterdicht/onderdompelbaar, waardoor Thrust een product van topkwaliteit is.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    De zeer flexibele anaalvibrator RC Two Spot Massager van Rebel heeft een uitpuilende P-spot tip met groeven en een brede anatomische basis voor extra perineumstimulatie. Het is bedekt met siliconen met een fluweelzachte Soft Touch-textuur voor eenvoudig inbrengen. De siliconen zorgen er ook voor dat het comfortabel is om te dragen en ook gedurende een langere periode gedragen kan worden.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Twee sterke rommelmotoren, één in de schacht en één in de basis, voor dubbele prostaat- en perineumstimulatie. Wordt geleverd met afstandsbedieningstechnologie tot 8 meter.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    De perfect gevormde, stevige RC Prostaat Massager met Vibratie van ANOS heeft een uitgesproken balpunt, die de prostaat stimuleert tijdens een anale massage. De krachtige motor zorgt voor diepe trillingen, die ook in de brede stopperbasis voelbaar zijn en tevens de anus en het perineum stimuleren.

    € 76,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Swell 10X Inflatable & Tapping Prostate Vibe with Remote

    Vergroot je plezier met deze opblazende, vibrerende en tikkende prostaatvibe! Dit premium prostaatspeeltje combineert drie intense sensaties voor een nieuwe wereld van prostaatstimulatie - de inbrengbare steel zwelt zachtjes in je binnenste en rekt je binnenkant uit voor een gevoel van volheid, terwijl de vibratie zijn magie uitwerkt op je p-plek.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Inflatable P-Spot Massager Black

    De Anal Fantasy® Elite opblaasbare P-Spot Massager biedt een sensueel gevoel van volheid met een volledig handsfree draagbaar ontwerp. Terwijl u met de pompbal in medische stijl de opblaasbare plug naar uw perfecte maatvoorkeur kunt vullen, kunt u dankzij de afneembare slang van het stimulator genieten zonder lastige hulpstukken. Met een afstandsbediening met meerdere snelheden die krachtige trillingen biedt, zijn de pleziermogelijkheden eindeloos!

    € 87,90

    € 53,90

    Niet in voorraad

  • Anal Fantasy Elite Silicone Anal Teaser Black

    Als je je anale spel naar een hoger niveau wilt tillen, is de Anal Fantasy Elite Collection de beste keuze voor hoogwaardige anale opwinding en prostaatspel. De Elite-collectie is gemaakt van onze ultrahygiënische Elite Silicone en is gemaakt om hard te spelen.

    € 61,90

    € 37,90

    Niet in voorraad

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    Met het langste uiteinde in de 'buit' zal het kortste uiteinde het mannelijke perineum stimuleren. De stimulator is gemaakt van lichaamsveilige siliconen en beschikt over 2 krachtige motoren die 9 verschillende vibratiestanden bieden. Zo verspreiden de trillingen zich goed door het hele apparaat. De bediening is eenvoudig met de draadloze afstandsbediening die ook in de handen van de partner gegeven kan worden om verrast te worden door de vibraties en zeer intens te genieten van de anale stimulatie.

    € 76,90

    € 45,90

    Niet in voorraad

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    G-spot tot P-spot en alles daartussenin. Tilt is een veelzijdige vibrerende plug ontworpen voor vaginaal en anaal genot, met een uniek gevormde externe arm voor gelijktijdige clitorale of perineale stimulatie. Het is gevormd voor comfort en draagbaarheid en is perfect voor privé- of openbare betalingen, alleen of met een partner. Met diepe, rommelende trillingen en een rustgevende, verwarmende functie is Tilt een gendervriendelijke plug die een aangename anale speelervaring biedt voor alle ervaringsniveaus.

    € 289

    € 179

    Niet in voorraad

  • Aneros Helix Classic

    De best verkochte Aneros Helix heeft een agressieve vorm en hoek, waardoor er onmiddellijke druk en spanning op de prostaat en het omliggende gebied ontstaat. Het vereist minder geduld en oefening om voordelen te realiseren.

    € 76,90

    € 53,90

    Niet in voorraad

Artikelen 65 tot 91 van 91 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.