×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatmassage draadloos

Artikelen 33 tot 64 van 106 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Deze ultramoderne buttplug heeft een schopachtige vorm en loopt taps toe voor een gemakkelijke start, maar wordt snel groter. Bereid je voor op diepe, krachtige sensaties! Het innerlijke gewicht in deze plug maakt gebruik van Kinetic Technology om een ultrakrachtige bonzende beweging te creëren.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme is niet voor bangeriken!

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Je zult op de Thrust vertrouwen nadat je de kracht van deze vibrerende en stuwende buttplug hebt ervaren. Deze discrete plug is gemaakt van fluweelzachte siliconen en biedt een heerlijke volheid terwijl je de verscheidenheid van 10 snelheden en ritmes ervaart. Ontdek handsfree spelen met de elegant eenvoudige afstandsbediening. Vrijheid om te spelen!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Deze P-Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. De 2 rekbare ringvormen kunnen worden gebruikt om de erectie te verbeteren en fungeren als penis- en balringen. De grootste opening is 36 mm en is bedoeld voor het scrotum. De kleinste opening is 31 mm en is bedoeld voor de penis.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Deze Swirling P-Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste, penisvormige uiteinde in de mannelijke 'buit', zal het kortste, geribbelde uiteinde het perineum stimuleren. Een bijzonder kenmerk van de Swirling P-Pleaser is de mogelijkheid om rotatiebewegingen te maken.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Deze anaalvibrator en G-spot/clitorisstimulator zijn zowel door vrouwen als mannen te gebruiken. Mannen kunnen de vibrator anaal gebruiken om de prostaat te stimuleren. Vrouwen kunnen de Jamba op twee manieren gebruiken: als G-spot en clitorisstimulator door de vibrator vaginaal te gebruiken, of als anale vibrator.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Deze P-Strap Milker is de prostaatplug die het allemaal doet - ontworpen om erecties te verbeteren met zijn strakke pik- en ballenriem, om je smet te stimuleren met intense trillingen en om je prostaat te melken met een kinky massagekraal!

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • SuperLove Flapping & Vibrating Prostate Massager Anal Lock with Remote & App Red

    Dit 3-in-1 seksspeeltje voor volwassenen heeft een veelzijdig en innovatief ontwerp dat is ontworpen om mannelijke gebruikers een uitgebreide en rijke sekservaring te bieden. Het kan de penis, testikels, perineum en prostaat stimuleren. De p*nis-ring helpt niet alleen de hardheid te vergroten, maar verlengt ook de levensduur; de trillingen in het perineum zorgen voor extra plezier in het testisgebied; prostaatstimulatie maakt activiteiten vervullender en bevredigender.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC helpt je buitengewone orgasmes te ervaren. De 360 graden roterende kop van Spotty RC masseert je prostaat terwijl hij het perineum verwent met opwindende trillingen. Beide functies kunnen afzonderlijk worden bediend via een stijlvolle en handige afstandsbediening.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand is een unieke opblaasbare siliconen vibrator die je naar nieuwe hoogten van genot brengt. Pas je fantasieën aan door te schakelen tussen zeven opblaas- en vibratiemodi die je vagina of anus met plezier zullen vullen. Bovendien beschikt Ultimate Expand over een tweede motor die uw perineale en clitorale gebieden stimuleert.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Altijd al een schop onder je kont willen hebben? Zoek niet verder, want deze fantastische prostaatstimulator met dubbele motor is alles wat je nodig hebt! Met de knoppen regel je de vibratie met 10 snelheden, 5 snelheden in de elektromodus en de 2 lichte elektroshockgebieden voor extra stimulatie.

    € 179

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Bereid je voor op een knaller met Mach 2 'Renegade's krachtige stimulator, ontworpen om de prostaat met uiterste nauwkeurigheid en verbluffende resultaten te masseren. Hij heeft een mooi en stijlvol ontwerp, is gemaakt van zachte, flexibele siliconen en wordt aangedreven door een ultra-drive motor voor maximale prestaties. Inclusief USB-oplaadkabel en draadloze afstandsbediening. Waterafstotend.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Ervaar het ultieme niveau van prostaatstimulatie met de strijkende kraaltip en vibrerende schacht van de P-Massage! De gladde schacht trilt met een krachtige dubbele motor die in staat is tot 10 verschillende zoempatronen en de interne kralen van de massagetip stimuleren je favoriete plekken met zijn 10 unieke massagepatronen, allemaal bestuurbaar met de bedieningselementen aan de basis.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Buig hem in de gewenste hoek en geniet vervolgens van de externe trillingen en het melken van de prostaat! De 7x P-Bender kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 3 snelheden en 4 perineumtrillingspatronen te bladeren, evenals 5 melkbewegingsmodi vanaf een kleine kraal onder het oppervlak van de punt van de schacht. Het dubbele genot wordt geperfectioneerd door de flexibiliteit van de schacht, waardoor u deze perfect kunt positioneren voor gerichte prostaatstimulatie.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Ontworpen om tegelijkertijd de prostaat en het perineum te stimuleren, is Vector een anale vibrator voor intense dubbele stimulatie.

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley is een roze prostaatvibrator die perfect is gevormd om te werken met de contouren van je lichaam en dankzij het compacte formaat nauwsluitend in de palm van je hand past. Het flexibele, golvende ontwerp heeft een licht gebogen realistische kop, waardoor hij gemakkelijk in te brengen en comfortabel te dragen is.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Geef je over aan de stevige, volledig mannelijke ervaring wanneer je de iconische Rude -Boy Xtreme omarmt voor diep, krachtig prostaat- en perineumplezier.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Ervaar de vibrerende omvang van een lamp die in je gaatje wordt gestopt, terwijl de perineumstimulator je van buitenaf zoemt. De 10x P-Flexer kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 3 vibratiesnelheden en 7 pulsatiepatronen te bladeren, intern en extern geleverd via de krachtige dubbele motoren. De grote lamp zit op een buigzame, smalle steel waardoor hij zich kan aanpassen aan de natuurlijke hoeken van uw innerlijke werking.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Er is niets zo erotisch als het gevoel van gelijktijdige prostaat- en penisstimulatie, en dit speeltje levert die buitengewone combinatie met krachtige trillingen en warmte! De flexibele siliconen schacht is ontworpen om naar je prostaat toe te buigen met een verwarmde punt die de P-spot op een prikkelende manier masseert, terwijl de getextureerde penisring zijn magie uitoefent met zijn eigen trillingen. Gebruik de afstandsbediening om handsfree te spelen of samen te spelen, het hele speeltje is volledig onderdompelbaar.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    De Eclipse Polsband Remote Thrusting Rotator Anal Plug is een sensueel siliconen speeltje gemaakt om je te laten genieten van spannend anaal- en prostaatplezier. De slanke afstandsbediening met polsbandje bedient 12 krachtige vibratiefuncties met intens gesynchroniseerde roterende, stuwende acties en twee krachtige motoren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Gerichte prostaatstimulatie: de bi-roterende as met twee snelheden wordt aangedreven door een aandrijfmotor met hoog koppel voor een grondige prostaatmassage. Dubbele sensaties: In combinatie met de roterende as maakt de perineumstimulator gebruik van luchtaanzuigtechnologie om intense sensaties te leveren. Veelzijdige gebruikerservaring: ontworpen om te voldoen aan de IPX7-waterdichtheidsnormen, zodat de gebruiker van Revo kan genieten.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice is een app-gestuurde prostaatstimulator die ergonomie combineert met slimme technologie om beginners en ervaren gebruikers een geweldige ervaring te bieden. De krachtige motor, zachte siliconen en comfortabele pasvorm van Solstice, gecombineerd met de Whats Sense-app, bieden vooraf ingestelde trilmodus, muziek, handgeschilderde bedieningsmodi en interactieve stem-, beeld- en tekstinformatie tijdens de afstandsbediening.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuleert prostaat en perineum tegelijkertijd!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Geef jezelf urenlang prostaatstimulatie terwijl je je kont traint om een plug op zijn plaats te houden met behulp van dit harnas! De zachte, hoogwaardige siliconen plug is perfect voor beginners die lange, anale sessies en wat lichte bondage willen verkennen en ook uithoudingsvermogen willen opbouwen voor het melken van de prostaat.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile RC G&P-Spot Vibrator Black

    Drievoudig motorvermogen voor intense dubbele stimulatie!

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Vakantie op Ibiza kan vele vormen aannemen, maar je kunt het het beste als een spannende reis beschouwen met deze prostaat- en perineumstimulator! Het heeft een aangename vorm voor comfortabel richten op de P-spot en een gestructureerd gedeelte op de buitenarm om het perineum te plagen. De functies worden gemakkelijk geselecteerd via de afstandsbediening, die u kunt behouden of aan uw collega kunt toevertrouwen!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    De Wall Banger P-Spot is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies of deel hem met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Deze multifunctionele vibrerende stimulator heeft een verwijderbare magnetische afstandsbediening die eenvoudig aan de onderkant van de stekker kan worden bevestigd, zodat u de bediening binnen handbereik hebt, of nog beter: laat uw partner de afstandsbediening gebruiken! Een krachtige zuignapbasis houdt de Wall Banger P-spot vast om die perfecte plekken te bereiken! Ervaar het plezier en ontdek eindeloze mogelijkheden!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Swell Inflatable & Vibrating Prostate Plug + Cock & Ball Ring Remote Control Black

    Vul je achterdeur met een zacht zwellende, krachtig vibrerende anaalplug! De plug is gemaakt van hoogwaardige siliconen die ftalaatvrij en lichaamsveilig zijn voor gebruik met glijmiddelen op waterbasis.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Maak kennis met Sphinx: het ultieme genotscentrum voor mannen. Met een verwarmde/vibrerende/flexibele prostaatstimulator, een vibrerende balzakring, 2 oplaadbare motoren en lichaamsveilige luxe siliconen, kan de Sphinx worden gebruikt met de meegeleverde draadloze controller of onafhankelijk voor handsfree bediening. 7 functies/snelheden. Geschikt voor alle smeermiddelen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Laat je kont rommelen met deze uniek bevredigende vibrerende anaalplug! Binnenste kralen draaien in de basis voor een schuddend gevoel dat aansluit bij de trillingen om je verlangen naar achterdeurtjes diep te lessen. De taps toelopende punt van de romig-gladde schacht is ontworpen voor gemakkelijke toegang en navigeert moeiteloos rechtstreeks naar uw P-spot. Prostaatgestimuleerde orgasmes worden beschreven als het meest intense genot dat je je kunt voorstellen voor mensen met een prostaat, dus ontdek zelf het genot. Zelfs onder water, want dit speelgoed is volledig onderdompelbaar. Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Iker Black

    Twee motoren voor één ongelooflijk hoog vermogen. 7 vibratiemodi (11 vibraties beschikbaar via app) met 5 intensiteitsniveaus aan de ene kant plus 5 pulserende modi aan de andere kant om uw orgasme te revolutioneren.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Nexus Boost heeft een opblaasbare punt waarmee de gebruiker de druk van zijn prostaatspel kan aanpassen. Twee krachtige motoren bieden 6 vibratie-instellingen voor de prostaat en het perineum. Bediening op het speeltje of via de afstandsbediening. Het speelgoed is USB-oplaadbaar en spatwaterdicht. De afstandsbediening is USB-oplaadbaar en waterdicht.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 106 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.