×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Prostaatmassage vlot

Artikelen 97 tot 128 van 145 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Laat je kont rommelen met deze uniek bevredigende vibrerende anaalplug! Binnenste kralen draaien in de basis voor een schuddend gevoel dat aansluit bij de trillingen om je verlangen naar achterdeurtjes diep te lessen. De taps toelopende punt van de romig-gladde schacht is ontworpen voor gemakkelijke toegang en navigeert moeiteloos rechtstreeks naar uw P-spot. Prostaatgestimuleerde orgasmes worden beschreven als het meest intense genot dat je je kunt voorstellen voor mensen met een prostaat, dus ontdek zelf het genot. Zelfs onder water, want dit speelgoed is volledig onderdompelbaar. Reinigen met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    Met het uiterlijk van een zwarte sportwagen en het gevoel van Aneros' populaire Progasm Ice, is de nieuwste release klaar om naar huis te racen. De nieuwste zwarte Progasm heeft dezelfde eigenschappen als glas en is toch onbreekbaar! Bestel vandaag nog en heb hem als eerste in jouw 'garage'!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    De eenvoudig te gebruiken, kleine en compacte Prostaatplug met Vibratie van ANOS is een perfect gevormde vibro-buttplug met trillingen aan de onderkant van de flexibele schacht. Daarnaast beschikt de plug over een perineumstimulator die perfect is voor het bevredigen van de prostaat en het perineum.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros MGX Syn Trident

    Toen hij voor het eerst werd gelanceerd, liet de MGX de wereld kennismaken met het fenomeen mannelijke G-spot-orgasmes. De MGX wordt alom geprezen om zijn evenwicht tussen reactievermogen, gematigd gerichte prostaatstimulatie en verbeterde anale sensaties en is al meer dan 17 jaar een van onze meest populaire producten. Vandaag presenteren we met trots de MGX Syn Trident™, de synthese van het MGX prostaatstimulator, de nieuwste innovaties uit de Trident-serie en het comfort van onze meest weelderige fluweelzachte siliconen tot nu toe.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Iker Black

    Twee motoren voor één ongelooflijk hoog vermogen. 7 vibratiemodi (11 vibraties beschikbaar via app) met 5 intensiteitsniveaus aan de ene kant plus 5 pulserende modi aan de andere kant om uw orgasme te revolutioneren.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Luxe oplaadbare prostaatvibrator met afstandsbediening. Dat is de juiste omschrijving voor deze specifieke vorm van prostaatvibrators. De fijne maatvoering die niet te groot maar ook niet te klein is, geeft een enorme trillingssensatie. Je kunt deze prostaatvibrator ook zonder afstandsbediening gebruiken als je dat wilt, maar leuker is het natuurlijk om hem met afstandsbediening te gebruiken voor spannende gelegenheden.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Ontdek nieuw, gedurfder plezier – nu met 8 plezierinstellingen en nog meer kracht. Er is eenvoudigweg geen fijner of luxueuzer prostaatstimulator voor mannen die hun persoonlijke bevrediging serieus nemen. En nu is hij ook waterdicht en via USB oplaadbaar.

    € 239

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Nexus Boost heeft een opblaasbare punt waarmee de gebruiker de druk van zijn prostaatspel kan aanpassen. Twee krachtige motoren bieden 6 vibratie-instellingen voor de prostaat en het perineum. Bediening op het speeltje of via de afstandsbediening. Het speelgoed is USB-oplaadbaar en spatwaterdicht. De afstandsbediening is USB-oplaadbaar en waterdicht.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Deze zijdezachte vibrerende prostaatstimulator is ideaal om te rusten in de handige douchehaak wanneer je klaar bent voor een verbluffend orgasme! Het P-spot-verkenningsspeelgoed is volledig waterdicht en onderdompelbaar en beschikt over 10 snelheden van krachtige trillingen en functies die allemaal toegankelijk zijn via de gebruiksvriendelijke bedieningselementen op de ergonomische handgreep. De uitlopende basis houdt je veilig en veel siliconenglijmiddel zorgt voor een gemakkelijke glijervaring. Reinig met Evolved Toy Cleaner en spoel af met warm water.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    We dagen je uit om niet spectaculair te komen met LOKI Wave™ 2, een nieuwe generatie van onze gerenommeerde prostaatstimulator. Opnieuw ontworpen om meer flexibiliteit te bieden en met twee krachtige motoren is dit apparaat een droom die voltooid voor mensen die langer benadrukt en intensere orgasmes willen ervaren. Gebruik het alleen of met een partner om nieuwe orgastische geheimen te ontdekken met behulp van meer genotsinstellingen voor een onbeperkt vingerachtig prostaatspel.

    € 399

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Ervaar de meest intense orgasmes die mogelijk zijn door gebruik te maken van je P-Spot! De stijve schacht van deze unieke prostaatvibrator is voorzien van een knallende knop aan de punt, speciaal ontworpen om aan te voelen als een vingertikje - een sensatie die de meeste mannen omschrijven als het diepste genot dat ze ooit hebben gevoeld. Maar dat is niet alles! Als je eenmaal binnen bent en tikt, nestelt de vibrerende balstimulator zich er vlak achter voor een extra pit die je echt over de rand van gelukzaligheid zal brengen – zelfs onder water, omdat het hele speeltje volledig onderdompelbaar is.

    € 103,90

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Elke Aneros Progasm Ice is uniek in zijn soort. Door het productieproces ontstaat er een unieke luchtbel, waardoor ze allemaal anders zijn dan de andere. Het strakke ontwerp zorgt voor een intense prostaatmassage, ondersteund door het gepatenteerde handsfree ontwerp.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Trouw aan zijn naamgenoot produceert Progasm Jr. dezelfde robuuste prostaatmassages als de Progasm Classic, terwijl de kleinere schaal ideaal is voor regelmatig gebruik. Progasm Jr. maakt gebruik van hetzelfde milieuvriendelijke, ultramoderne productieproces als de Progasm Black Ice.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Maak kennis met Player One en ontdek het beste orgasme. Dankzij het ergonomische ontwerp en de dubbele motor zorgt hij voor een perfecte stimulatie van de prostaat en het perineum voor een krachtige ervaring. Speel solo of duo met de afstandsbediening. De ronde vorm is ontworpen voor gemakkelijk inbrengen, terwijl de flexibele basis optimaal comfort biedt tijdens gebruik. Jouw spel, jouw regels.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Breng pure kracht naar je prostaat met Spark Ignition PRV-02! De Ignition PRV-02 is een veelzijdig anaal speeltje dat op drie verschillende manieren kan worden gebruikt: alleen de mouw, alleen de kogel of de mouw en kogel samen. Met 10 trilfuncties vind je gegarandeerd jouw perfecte sensatie.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat maakt gebruik van ritmische 'thumper'-technologie om uw prostaat te stimuleren als nooit tevoren. Geniet van de bevredigende sensaties in combinatie met een multifunctionele perineumstimulator voor dubbele stimulatie. Beat tilt prostaatspel naar een geheel nieuw niveau.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimaliseer uw plezier. De prostaat, ook wel de mannelijke g-spot (of p-spot) genoemd, zit boordevol duizenden zenuwuiteinden om je genot te vergroten. De OptiMALE P-Curve-stimulator beschikt over 7 unieke trillingspatronen die uitstralen van de p-spot aangename interne ballon naar de buitenste perineumstimulator, waardoor alle stimulatie wordt geboden die u nodig heeft om het krachtigste orgasme van uw leven te ervaren.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Aneros Eupho Trident Advanced Prostate Massager

    De Eupho Trident heeft een slanke body en speciale rondingen voor nauwkeurige controle en beweging voor ervaren solo-gebruikers. Bij geslachtsgemeenschap beweegt het kleinere frame zich vrijelijk door de stoten van de man, voor sterkere en langere orgasmes.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dubbele motoren voor dubbel plezier, waardoor je de controle hebt over eindeloze combinaties van intense hoge tonen en rommelende bastrillingen.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Rollen met de stoten voelde nog nooit zo goed! Met twee dreunende motoren aan weerszijden van de bolvormige punt, tikt deze prostaatplezier direct op de P-spot, maar ook aan de achterkant, voor een donderend gevoel dat tot een intense ontspanning leidt. De gladde, glanzend zwarte afwerking glijdt als een droom naar binnen met veel glijmiddel, en de afstandsbediening maakt handsfree spelen of partnerspel mogelijk, zelfs onder water, omdat hij volledig onderdompelbaar is. Sla jezelf knock-out met de 1-2 punch van orgasmes zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Reinigen met ZT speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Krachtige anaalplug met afstandsbediening.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Ontdek de Mustang prostaatstimulator, solo of samen met je partner. De prostaat is de mannelijke versie van de g-spot en het stimuleren ervan heeft meerdere seksuele voordelen. Het uitoefenen van druk op de prostaat versterkt en verlengt de erectie van de penis en kan zelfs een verbluffend orgasme creëren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Met de DUKE krijg je twee speeltjes in één: een prostaatbutplug die perfect aansluit op je lichaam en je perineum omhelst en een uitneembare vibrator met 5 standen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Prostate Pro

    Ontworpen met ergonomie en plezier voorop, kun je verhoogde orgasmes bereiken die je kijk op hoe bevredigend een mannelijke climax kan zijn, veranderen. De prostaat is echt een tuimelschakelaar voor intensere orgasmes.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Stimuleer je anale genot met de Spark Ignition. De ontsteking is speciaal ontworpen voor maximale prostaatstimulatie. Met een strak koolstofvezelpatroon voor een strakke hightech look. De meegeleverde bullet heeft 10 verschillende trilfuncties en is eenvoudig te gebruiken met één druk op de knop.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Claw Glove Black

    Schuif je hand naar binnen, buig en buig 3 verschillende zachtzachte dildo's - bereik die plek zoals geen enkele andere penetrator of vibrator dat kan.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    De Eclipse Probe is een sensuele siliconensonde die is gemaakt om u te laten genieten van opwindend anaal genot. Terwijl het ergonomische ontwerp en de zachte siliconen ervoor zorgen dat je gemakkelijk kunt spelen, zorgen een roterende punt en 12 krachtige vibratiefuncties voor wereldschokkend plezier.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Het G-Play [+]-assortiment is echt veelzijdig voor een verscheidenheid aan toepassingen. Verkrijgbaar in drie maten afzonderlijk of als 'Trio'-set. Elke maat beschikt over 6 verschillende trilfuncties: langzaam, gemiddeld, snel, langzame puls, snelle puls en escalerend. G-Play [+] is gemaakt van hoogwaardige siliconen en heeft een afneembare motor. Dit maakt het schoonmaken super eenvoudig of als je de hoes wilt gebruiken als een niet-vibrerende vingervibe, dan kan dat! G-Play [+] is waterdicht en ook oplaadbaar.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Deze Booty Pleaser is ontworpen voor anale en prostaatstimulatie. Met het langste uiteinde in de mannelijke 'buit' zal het kortste uiteinde het perineum stimuleren. Het speelgoed kan ook op andere manieren worden gebruikt. Voor vrouwen kan hij ook gebruikt worden als anale vibrator, waarbij het korte uiteinde de schaamlippen kan stimuleren. De Booty Pleaser kan gebruikt worden als vaginale vibrator met clitorale stimulatie.

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Archenemy Black

    Droom jij van sensuele ervaringen achter je achterdeur? Het is duidelijk dat je een handig speeltje nodig hebt om je hierbij te helpen! Dit kan deze prostaatstimulator van Pretty Love zijn. Het heeft een soepel en ingenieus gebogen ontwerp en geeft je de functie van pulsatie aan de punt. Kies 12 geweldige modi!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Perfect gevormde RC Roterende Prostaat Massager met vibratie van ANOS, beschikt over een roterende tweekoppige punt die specifiek op de prostaat gericht is tijdens een anale massage. Twee krachtige motoren zorgen voor intense rotatie en diepe trillingen, die ook sterk voelbaar zijn in de brede en gebogen stopperbasis om tegelijkertijd de anus en het perineum te stimuleren.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Betreed de wereld van erotisch speelgoed met het Go Power-assortiment, het meest verslavende speelgoed op de markt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 145 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.