×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Boeien

Artikelen 97 tot 128 van 233 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bedroom Fantasies Faux Leather Handcuffs Black

    Bind de handen van je sub samen of bind ze vast aan het bed voor een spannende bondage-ervaring! De manchetten zijn verstelbaar van 11 tot 28 cm en passen daardoor altijd perfect. De boeien zijn met een metalen ketting aan elkaar bevestigd, maar dankzij de clipsluitingen kun je ze ook losmaken en gebruiken in combinatie met ander speelgoed

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar and Chain Leash Red

    Ontdek je kinky kant! Gebruik de TABOOM O-RING COLLAR & CHAIN LEASH in de slaapkamer, hotelkamer, speelfeestje of kinky club. Laat uw vertrouwde dominante u controleren door u rond te trekken. De eenvoudig te gebruiken O-Ring Halsband & Chain Leash zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect voor een uitstekende BDSM-sessie. Of draag het als een sexy fashion statement. Maak je klaar voor een luxueuze bondage-ervaring met de Vegan Leather TABOOM O-RING COLLAR & CHAIN LEASH.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Metallique Chain Handcuffs Silver

    Originele armbanden voor elke gelegenheid en handboeien om je meest geheime fantasieën te ondervragen. Gehoorzaam je zintuigen!

    € 30,90

    € 21,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sportsheets Soft Cuffs Black

    Zachte, verstelbare manchetten voor pols of enkel. Gebruik om vermoeidheid te verminderen bij gebruik op de enkels in de missionarispositie of als startersbeperking voor koppels die geïnteresseerd zijn in fantasiespel.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    De klassieke handboeien in een stijlvol design!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Devil Sticks Leather Cuffs

    Op zoek naar kwalitatieve leren handboeien? Deze van Devil Sticks zullen je aangenaam verrassen door hun kwaliteit en zachte bontbinnenkant. Word niet alleen verliefd op hun sexy look, maar vooral op alle spannende ervaringen die je ermee gaat proeven!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    De roestvrijstalen politiehandboeien van Black Label zijn gewoonweg perfect voor het heerlijke spel van onderwerping.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Submissive Ankle Cuffs Vegan Leather

    FETISH SUBMISIVE Presenteert de eerste fundamentele leren vrouwen met nikkelvrij metaal! Sluit je geliefde op met deze sexy, effectieve en comfortabele vrouwen. Een klassieke accessoire voor je slavernijspellen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Het huidige gebruik van Fetisj verleden in het seksuele domein. Het effectief in populaire taal naar het plezier van het bewonderen van bepaalde lichaamsdelen van objecten op een manier die opwinding van plezier veroorzaakt. Ohmama biedt u alle elementen en accessoires aan, zodat u nooit eerder zonder complexen kunt uitvoeren met materialen van de hoogste kwaliteit

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Gecombineerde fixatie van Bad Kitty voor de nek, polsen en enkels. De gordels zijn opgevuld met zacht pluche en kunnen met de sterke klittenbandsluitingen worden aangepast voor een perfecte pasvorm. De bevestigingsbanden die naar de enkelboeien leiden, zijn verstelbaar. De polsboeien zijn voorzien van karabijnhaken en kunnen van de neksteun worden verwijderd. Inclusief een blinddoek.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Met deze speciale dij- en polsboeienset kunt u de handen van uw sub aan zijn of haar dijen vastbinden. Zo heb jij de volledige controle voor een plezierige BDSM-ervaring. De manchetten zijn gemaakt van sterk en duurzaam kunstleer en zijn gevoerd met schuim om krassen te voorkomen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Schattige femdom vernedering schandpaal voor het brutaal verbinden van handen met mannelijke genitaliën (penis plus scrotum). Uniek Lederhalt-ontwerp, splineverbinding en bevestiging met enkele pin.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Furry Fun Cuffs Purple

    De Furry Fun Cuffs van TOYJOY Classics is een paar ondeugende handboeien ontworpen voor speels plezier. Dit ontwerp is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een zachte, harige overlay voor extra comfort. De boeien worden geleverd met een dubbele sleutelset, zijn lichaamsveilig en bieden elke gebruiker de mogelijkheid om te experimenteren met luchtige bondage.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Red

    Speel rond en sluit je geliefde op met deze geweldige en geweldige handboeien voor beginners. Het vergrendelmechanisme heeft een snelontgrendelingsknop voor het geval je beide sleutels kwijtraakt.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Desir Metallique Mesh Handcuffs Silver

    Bevredig je verlangen om een hart van zilver te veroveren... Een gemakkelijk te dragen armband voor elke gelegenheid; privé worden het suggestieve handboeien voor zachte bondagespelletjes.

    € 30,90

    € 21,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Deze complete armsteunen geven u totale macht over de armen van uw partner, waardoor deze niet meer kunnen bewegen. Dit stoere bondageharnas wikkelt zich om hun bovenarmen en rug en houdt hun armen veilig op hun plaats.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Fetish Beginner Hand Cuffs Black

    Het huidige gebruik van Fetisj verleden in het seksuele domein. Het effectief in populaire taal naar het plezier van het bewonderen van bepaalde lichaamsdelen van objecten op een manier die opwinding van plezier veroorzaakt. Ohmama biedt u alle elementen en accessoires aan, zodat u nooit eerder zonder complexen kunt uitvoeren met materialen van de hoogste kwaliteit

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed BDSM Line High Padded Hand Cuffs Black-Red

    Een lijn ontworpen voor liefhebbers van de meest intense en duistere genoegens, betreed de Latetobed Bdsm Line en geniet van je seksualiteit als nooit tevoren.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Pleasure Handcuffs Furry Black

    Speel rond en sluit je geliefde op met deze geweldige en ondeugende "Pleasure Handcuffs". Het vergrendelmechanisme heeft een snelontgrendelingsknop voor het geval je beide sleutels kwijtraakt.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Voor beperkte beweging!

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Strict Collar with Cuffs Restraint Set Black

    Zet je onderdanige vast met deze nek-tot-polsboeien! De zachte binnenvoering doet ook dienst als kraag en is zacht voor de huid, zodat u de kraag en polsboeien zo strak kunt aantrekken als comfortabel is. Het vegan-vriendelijke PU-leer is gemakkelijk schoon te maken en behoudt toch de sexy, klassieke leerlook! De grote O-ringen zijn gemaakt van sterk, nikkelvrij metaal en er kunnen andere bondage items aan bevestigd worden. Gebruik de gesp om de perfecte pasvorm af te stellen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Black Zip Tie Police Cuffs

    Deze set politiehandboeien met ritssluiting in professionele stijl is veilig, eenvoudig en lichtgewicht, maar blijft uiterst effectief. Onderdruk eventuele weerstand van hun kant door de uiteinden door de middelste lipjes te steken. Als je ze eenmaal hebt vastgemaakt, moet je ze afknippen om ze te verwijderen.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Met deze gebruiksvriendelijke tilband kunt u in de perfecte positie blijven voor de beste penetratiehoeken! De zachte nek- en beensteunen bieden comfortabele kussens terwijl u achterover leunt, terwijl de banden uw eigen lichaamsgewicht gebruiken om uw dijen hoog en krachtig te houden.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Handvatten zorgen voor gespannen trek- of ophangspeling (tot 200 lbs).

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Ter ere van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Spreid je voeten met dit BDSM spreidstok met zwarte PU-lederen manchetten.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Bondage in Luxury Ankle Cuffs Red

    Plaag en bevredig met de luxe en modieuze TABOOM ENKELMANCHETTEN en zorg voor wat quality time met je partner. De makkelijk te gebruiken boeien met stevige clips zijn sterk, gemaakt van hoogwaardige materialen en perfect voor een uitstekende BDSM-sessie. De manchetten zijn ook geweldig om als sexy accessoire te dragen. Maak je klaar voor een luxueuze bondage-ervaring met deze veganistische leren enkelboeien.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Vogue Studded Wrist Cuffs Set Black-Gold

    Ontdek het toppunt van elegantie en sensualiteit met deze TABOOM-polsboeien. Ontworpen voor iedereen die de wereld van bondage en BDSM met flair wil omarmen, zijn deze manchetten de perfecte mix van allure en verfijning.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D22 Black-Black

    Zachte, maar stevige en duurzame leren enkelboeien gemaakt in Tsjechië. Maak je bedspelletjes spannender en actiefer je tegenhanger. In de verbeelding zijn er geen grenzen, dus het is aan jou om ervan te genieten. Voor een comfortabele pasvorm zijn de manchetten in maat verstelbare en verbonden deur 2 karabijnhaken (zonder ketting), zodat je ze gemakkelijk kunt losmaken om elk te bevestigen aan bijvoorbeeld het bed of aan de verwarming.

    € 49,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Ouch! Beginner's Handcuffs Black

    Speel rond en sluit je geliefde op met deze geweldige en ondeugende "Beginnershandboeien". Het vergrendelmechanisme heeft een snelontgrendelingsknop voor het geval je beide sleutels kwijtraakt.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Massieve metalen politieduimboeien met 2 sleutels.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    MS The Key Holder Deluxe Clear Key Holder Case met Slot Deze transparante case laat je krachtdynamiek zien! Gemaakt voor degenen die zich bezighouden met uitgebreide BDSM-scènes waarbij kuisheid en het vasthouden van sleutels een rol spelen. Het doorzichtige ontwerp en het afteltimerslot vormen de basis voor een langdurige uitwisseling van macht en vertrouwen voor kinky koppels en BDSM-enthousiastelingen. Sluit je sub op in een kuisheidsgordel of een paar veiligheidsgordels en sluit de sleutels op totdat ze hun vrijheid verdienen.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 233 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.