×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

CBT (Lul- en balmarteling)

Artikelen 97 tot 128 van 278 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Het supergladde, ftalaatvrije, gedraaide siliconenmodel van medische kwaliteit heeft een gladde puntige punt voor gemakkelijk inbrengen, terwijl de krullen extra stimulatie geven aan de urethra. De afgeronde knop zorgt voor een veilige en gemakkelijke extractie.

    € 37,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Spot-on vibratie rechtstreeks op de eikel!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Deze Siliconen Penis Glans Ring Set van Kiotos X is perfect als je het plezier van een siliconen eikelring wilt ervaren. Speciaal ontworpen eikelringset voor het puntje van uw penis. Deze set bevat 4 siliconen eikelringen beginnend met 24 mm, dan 28 mm, dan 30 mm en uiteindelijk met een binnendiameter van 33 mm.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Glans Ring Black

    Open roestvrijstalen ring met 2 juweelbolletjes, geschikt voor zowel besneden als onbesneden penissen. De dunne ring wordt direct op de rand van de eikel aangebracht.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Ben jij al het reguliere speelgoed en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze penisplug misschien wel de juiste keuze voor jou. Een penisplug wordt in de urethra opgenomen en stimuleert de eikel en het onderste deel van de urethra.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Test je grenzen met een unieke ballstretcher en twee gewichten van 8 ounce! Begin met een hanteerbare ruk door het U-gedeelte van de brancard op uw scrotum boven uw ballen te schuiven. Geniet van de aantrekkingskracht van het robuuste roestvrij staal terwijl de zwaartekracht zijn tol eist! Twee verbindingskettingen hangen met handige haken voor het toevoegen van elk van de verzwaarde ballen... of misschien zelfs meer! Hoeveel kun je aan? Speel alleen of met je Meester of Meesteres! Het duurzame materiaal is niet-poreus, waardoor het na elk gebruik gemakkelijk te reinigen is.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fucktools Cock Nails

    De Mister B Fucktools Cock Nails zijn gemaakt van gladde, hoogwaardige siliconen en zijn de nieuwste toevoeging aan de Mister B Fucktools gereedschapskist.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    14 x urethrale stimulatie en rekplezier!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Geniet van de ervaring van een extra lange massieve urethrale plugstaaf met deze roestvrijstalen massieve penisplug met een groot kralenpatroon. De stalen penisplug is glad gepolijst en gemakkelijk in te brengen voor een nog intenser orgasme, probeer zo diep mogelijk te gaan dankzij de grote insteekbare grip. Kiotos staal is gemaakt van 100% roestvrij staal en glad gepolijst.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Voor de ervaren klankliefhebber die zijn grenzen nog verder wil verleggen, heeft Brutus een vibrerend klankinstrument bedacht, The Trembler. De Trembler versterkt de geluidssensaties door een trilfunctie toe te voegen en zorgt ervoor dat u elke trilling in uw urethra en daarbuiten voelt. Ben je klaar voor de ultieme klankervaring door wat vibraties toe te voegen?

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Voor het meest intense ballenverpletterende spel kun je deze acryl lul- en ballenbreker aanschaffen.

    € 87,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Zijn Ringness The Earl is een Mystim cockring gemaakt van 100% chirurgisch roestvrij staal en hij is niet alleen een erotisch sieraad: hij kan je ook helpen en intense seks te hebben.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Dit ultieme balmartelapparaat is een ballstretcher en crusher in één, met als speciale martelfunctie de spikes.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Heeft jouw ondeugende slaaf teveel vrijheid? Houd hem dan achter slot en grendel met deze echte metalen slangenkuisheidskooi. Sluit hem op en dwing hem zich over te geven door de kooi en de ring over de penisschacht te plaatsen. Dit is waar het spel begint. Met zijn mannelijkheid opgesloten in een fort van metaal, zal hij geen volledige erectie kunnen krijgen, zijn bevrediging en stimulatie zijn beperkt, terwijl je hem graag vasthoudt. Lang leve de dominantie! De ring is 45 mm en de ingang voor de penis is 32 mm.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Laat je sub niet ontsnappen in je volgende bondagescène met dit houten genitale gevangenejuk. Het gladde zwarte hout wikkelt zich om de geslachtsdelen van je sub terwijl je zijn polsen aan het juk vastmaakt.

    € 87,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Vibraties om de ballen te plagen, geleverd door deze Mr Pleasure vibrerende scrotumteaser, voor maximaal genot! De vibrerende scrotumteaser is gemaakt van zachte siliconen en heeft een handige penisband. Druk gewoon op de knop op de vibrerende kogel met één snelheid en geniet van de opwindende sensaties van vibraties die je ballen plagen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Introductie van de SEVANDA Golden Metal Urethral Chastity Cock Cage, een premium BDSM-accessoire ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar ultieme controle en terughoudendheid. Deze lulkooi is met precisie en elegantie vervaardigd door SEVANDA, een vertrouwde naam in de wereld van speelgoed voor volwassenen, en is het toonbeeld van luxe en verwennerij.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Echte zadelleren kuisheidsgordel slip met 2 hangsloten en afneembare buttplug aan de binnenkant (3,5 x 12 cm.) Het harnas heeft een gat om de penis door te steken. Deze slip is aan beide zijden verstelbaar in 7 posities van 78 tot 115 cm.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Meer details over dit product volgen binnenkort. Op zoek naar plezier en controle? Rek die zak uit met een zachte, maar toch sterke en buigzame Beef Ball Stretcher. Verleng uw scrotum terwijl u voelt dat uw ballen worden getrokken tijdens partnerspel of solospel. Meerdere diameters en lengtes beschikbaar – bekijk ze allemaal! Voor nog extremer spel kun je twee Beef Ball Stretchers op elkaar stapelen! Gemaakt van lichaamsveilig, ftalaatvrij TPE.

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Ben je klaar voor een opwindende bondage-ervaring? Deze Lockdown Kuisheidskooi maakt het voor de drager onmogelijk om een erectie te krijgen. De kooi kan zelfs meerdere dagen achter elkaar gedragen worden voor intens voorspel. Dankzij de opening aan de voorkant kan de drager urineren zonder de kooi te verwijderen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Het spreidt je ballen en duwt ze naar voren, waardoor ze groter en prominenter lijken. Het bandje om je penis zorgt voor een langere en hardere erectie, waardoor je nog meer kunt genieten van die intieme momenten met je partner. De diameter van de cockring is 4,5 cm en de diameter van de kogelring varieert van 2-3 cm.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Het CB-6000 Mannelijke Kuisheidsapparaat - Verchroomd is een nieuw, innovatief ontwerp dat het allerbeste op het gebied van comfort en veiligheid biedt. Het CB-6000 mannelijke kuisheidsapparaat biedt het allerbeste op het gebied van comfort en veiligheid. T

    € 279

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Neem wat tijd voor wat cognitieve gedragstherapie en we beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Niet te zwaar en niet te licht. Als je nog nooit seks hebt gehad terwijl je een ballstretcher draagt, is dit het perfecte speeltje om de wateren te testen. De super rekbare Ball Stretcher past op scrotums van alle soorten en maten.

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Dit langgebogen Torture-kuisheidsgordel is gemaakt van roestvrij staal. Dit is het echte BDSM-pijn- en plezierapparaat voor gevorderde gebruikers. Plaats uw penis in de kooi met een inbrengmaat van ongeveer 60 tot 80 mm.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Hoe zou jij het vinden om hem letterlijk stevig en veilig op te sluiten? Met deze roestvrijstalen kuisheidskooi lijkt het alsof hij van jou is!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    De Man|Cage Kuisheidskooien is vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een zeer licht, duurzaam en hypoallergeen materiaal. De kooi bestaat uit drie delen die perfect in elkaar passen. De twee geleidingspinnen verbinden de bovendien delen en de ovale tapse pin verbindt de ringen met de kooi. Dankzij een verscheidenheid aan ringen in verschillende maten en afstandsstukken kunt u de perfecte maat creëren!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Als je een nieuw idee hebt, is het ideaal om te doen. Als je de penis aanraakt, kun je je lichaam stimuleren, het is niet zo dat je een dokonale orgasme ervaart. Nadat u uw plicht heeft gedaan, kunt u sperma proberen. Als u met uw manipulatieve handelingen bezig bent, kunt u dit doen met een paar kleine naopaks en studenten die een goede keuze maken voor de beste proporties.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    De Man|Cage Kuisheidskooien is vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een zeer licht, duurzaam en hypoallergeen materiaal. De kooi bestaat uit drie delen die perfect in elkaar passen. De twee geleidingspinnen verbinden de bovendien delen en de ovale tapse pin verbindt de ringen met de kooi. Dankzij een verscheidenheid aan ringen in verschillende maten en afstandsstukken kunt u de perfecte maat creëren!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    De Man|Cage Kuisheidskooien zijn vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een zeer licht, duurzaam en hypoallergeen materiaal. De kooi bestaat uit drie delen die perfect in elkaar passen. De twee geleidingspinnen verbinden de bovenste delen en de ovale tapse pin verbindt de ringen met de kooi. Dankzij een verscheidenheid aan ringen in verschillende maten en afstandsstukken kunt u de perfecte maat creëren!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dubbele penisring gemaakt van hoogwaardig leer en rubber, waardoor u de ejaculatie kunt uitstellen, uw penis veel langer in erectie kunt houden en de tijd van geslachtsgemeenschap kunt verlengen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 278 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.