×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Urethra dilators

Artikelen 65 tot 96 van 106 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Deze urethrale geluidsset is zeer geschikt voor urinespel. De roestvrijstalen geluiden gaan gemakkelijk en soepel in de urethra. Het strekken zal u veel plezier bezorgen. Ontdek de intense geneugten van urethraspel! De urethra heeft de hoogste concentratie zenuwuiteinden in uw hele lichaam.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Urethraal plezier speciaal voor vrouwen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Roestvrijstalen Hegar-dilatatoren bieden de mogelijkheid tot dilatatoren met twee uiteinden, in stappen van zelfs millimeters van 4 tot 17, voor een groter diameterbereik over de gehele set.

    € 129

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boneyard Piss Holer Black

    Vibrating Sounds is een klankpakket voor de beginner tot de gevorderde liefhebber. De set bevat drie siliconen peilstaafjes in verschillende lengtes en diktes. De flexibele geluiden met kralen buigen mee met het lichaam, zodat u gemakkelijker dieper kunt gaan en uw prostaat kunt raken. Het ontwerp met kralen zorgt ervoor dat er smeermiddel tussen de kralen blijft terwijl je ze inbrengt, zodat je ze gemakkelijker naar binnen kunt schuiven zonder zo vaak opnieuw te smeren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    AUW! Introduceert een nieuwe lijn speelgoed voor urethrale ontdekkingsreizigers! Als het klinken van de urethra uw ding is, laat deze gladde sondes dan het ultieme genot bezorgen! De urethra is bekleed met supergevoelige zenuwuiteinden, die bij stimulatie uiterst plezierig kunnen zijn. Bovendien is diep urethraal spelen de enige manier om de prostaat direct te masseren.

    € 45,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Veel keuze in deze 15 verschillende maten dilatatorset voor dames en andere doeleinden. Verpakt in een praktisch en mooi zwart leren opbergetui.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Dit vibrerende urethrale geluid heeft een verbazingwekkend potentieel.

    € 99,90

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 1

    Deze penisstick stimuleert de vele zenuwen in de urinebuis.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Deze siliconen urethrale geluidsset met schroefdraad van Kiotos X is perfect als u wilt oefenen met het strekken van uw urethra. Speciaal ontworpen urethrale geluiden voor uw penis. Urethraal geluid is voor de meeste mensen een vreemde maar onmiskenbaar bevredigende handeling. Daarom worden urethrale geluiden steeds populairder dan ooit.

    € 45,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    Vereist 1 x AAA-batterij (niet inbegrepen) Kiotos Steel-producten zijn gemaakt van 100% roestvrij staal, dit garandeert de hoogste kwaliteit staalproducten die vandaag beschikbaar zijn. Je speelgoed schoonmaken is eenvoudig met Kiotos Toycleaner.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    De Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe is een premium vibrator gemaakt voor wie dat extra zetje nodig heeft. Het is sterk, intens en gaat zo diep als nodig is. Dit speeltje is ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers en kan de juiste plekken bereiken en voor intense stimulatie zorgen.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Dit 10 mm brede siliconengeluid van Kiotos X is perfect als u wilt oefenen met het strekken van uw urethra. Speciaal ontworpen urethrale geluiden voor uw penis. Urethraal geluid is voor de meeste mensen een vreemde maar onmiskenbaar bevredigende handeling. Daarom worden urethrale geluiden steeds populairder dan ooit.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Wanneer Proper Finn zijn verdwijntruc uitvoert, ben jij de eerste die het merkt. Met zijn pittige en lichte lichaam brengt de urethrale dilatator het hele sensatiebereik van elektrostimulatie naar opwindend ongewone plaatsen. De zacht afgeronde punten en de naadloze, soepele overgang tussen de polen geven hem niet alleen een stijlvol uiterlijk, maar maken hem ook gemakkelijk in de urethra in te brengen - met een beetje oefening (en glijmiddel).

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    De Mister B Vibrating Sounds Beaded is een premium vibrator gemaakt voor degenen die dat extra zetje nodig hebben, plus een ribber voor jouw plezier. Het is sterk, intens en gaat diep. Dit speeltje is ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers en biedt intense stimulatie dankzij de kralenvorm, die je naar binnen ribbelt. De afgeronde punt maakt het inbrengen gemakkelijk en plezierig bij het penetreren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Deze penisstick stimuleert de vele zenuwen in de urinebuis. Deze penisstick stimuleert de vele zenuwen in de urinebuis.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    De Mister B Vibrating Urethral Sounds zijn een leuke en kinky manier om je klankspel naar een hoger niveau te tillen. Met deze premium vibrerende toverstaf kun je nu de prikkelende sensaties krijgen die je altijd al wilde, vanuit je lul. De diameter van 6 mm is niet het kleinste geluid dat er in past, maar het is een geweldig beginnersstuk uit deze geweldige serie vibrerende geluiden!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Van Buren Urethral Sounds Set Large

    Bent u op zoek naar iets unieks en wilt u eens iets anders dan de reguliere dilatatoren? Dan is deze extra dikke Van Buren dilatatorset van Kiotos echt iets voor jou!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Kiotos roestvrij trilstaal. Dit prachtige Samurai-zwaard heeft een glad gepolijste afwerking en een stalen vibrator die je naar nieuwe hoogten brengt. Gemaakt van 100% roestvrij staal en de hoogste kwaliteit die beschikbaar is.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Dilator 6mm

    Het sterke metaal geeft dit geluid een stoere uitstraling en maakt het gemakkelijk om het in de urinebuis te brengen. Klinken is spannend, omdat het tamelijk onbekend, anders, riskant en niet-traditioneel is.

    € 45,90

    € 15,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Perfect voor beginners en gevorderden!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Extreme Ribbed Penis Dilator Set 2 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire biedt een unieke collectie penisuitrusting, speciaal gemaakt voor degenen die de grenzen van plezier durven te verleggen. De geribbelde penisdilatatoren zijn ontworpen om extra stimulatie te bieden bij elke ribbe die in uw urethra glijdt.

    € 18,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Dit 9 mm brede siliconengeluid van Kiotos X is perfect als u wilt oefenen met het uittrekken van uw urethra. Speciaal ontworpen urethrale geluiden voor uw penis. Urethraal geluid is voor de meeste mensen een vreemde maar onmiskenbaar beperkte handeling. Daarom zijn urethrale geluiden steeds populairder dan ooit.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Deze flexibele siliconengeluiden zijn gemaakt van ons gepatenteerde geleidende siliconen en zijn verfijnd om de meest plezierige electro-sensatie uit zo'n klein accessoire te leveren.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Vibrerend gedraaid geluid

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Dit 12 mm brede siliconengeluid van Kiotos X is perfect als je wilt oefenen met het strekken van je urinebuis. Speciaal ontworpen urethrale geluiden voor uw penis. Urethraal geluid is voor de meeste mensen een vreemde maar onmiskenbaar bevredigende handeling. Daarom worden urethrale geluiden steeds populairder dan ooit.

    € 22,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Als je wilt oefenen met het strekken van je urinebuis en je leeft voor de onbeschrijfelijke voldoening om daardoor een orgasme te krijgen, dan is hier je Vivianna-siliconengeluid, dit is het juiste seksspeeltje voor jou en vooral voor je pik.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Het sterke metaal geeft dit geluid een stoere uitstraling en maakt het gemakkelijk om het in de urinebuis te brengen. Uittrekken of laten zitten met een eenvoudige O-ring. Lang en geribbeld zullen nooit hetzelfde betekenen. Klinken is spannend, omdat het tamelijk onbekend, anders, riskant en niet-traditioneel is. De urethra passeert bijzonder gevoelige gebieden in de peniskop en de G-spot. Het klinken stimuleert deze zenuwen direct en biedt een grote seksuele impuls voor degenen die durven. Denk eraan: inspecteren / wassen / ontsmetten / steriliseren. Speel veilig!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 4

    Deze penisstick stimuleert de vele zenuwen in de urinebuis.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU617

    Het sterke metaal geeft dit geluid een stoere uitstraling en maakt het gemakkelijk om het in de urinebuis te brengen. Dik en sappig zal een geheel nieuwe betekenis hebben na het gebruik van deze heerlijke tegenhanger. Klinken is spannend, omdat het vrij onbekend, anders, riskant en niet-traditioneel is.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Soms zijn de meest intimiderende looksde seksspeeltjes het meest geliefd! We hebben onze unipolaire elektro-urethrale geluiden gemaakt van 316 roestvrij staal met een volledig gladde afwerking voor meer comfort tijdens het spelen. Met een lengte van 5,1 inch is het een ideale urethrale dilatator voor beginners.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU616

    Het sterke metaal geeft dit geluid een stoere uitstraling en maakt het gemakkelijk om het in de urinebuis te brengen. Meerdere ribbels in een alarmerend lang formaat laten je schreeuwen van plezier!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Urethral Sounding Ribbed Dilator

    Het sterke metaal geeft dit geluid een stoere uitstraling en maakt het gemakkelijk om het in de urinebuis te brengen. Trek eruit of laat het erin, deze is voor bewaren. Lang en geribbeld zullen nooit hetzelfde betekenen.

    € 37,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 65 tot 96 van 106 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.