×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Clinic

Artikelen 33 tot 64 van 343 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Seven Creations Vaginal Speculum

    Breng het rollenspel van je artsen en verpleegsters naar een hoger niveau met dit fantastische speculum. Ervaar betere toegang voor verbeterde orale seks en verkenning.

    € 24,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Black

    Sport Fucker introduceert hun gloednieuwe Cock Plug. Het is tijd om je pikspel naar een hoger niveau te tillen! Met de rekbare, 100% siliconen van medische kwaliteit kan de Cock Plug worden gebruikt als je pik in rust is of keihard is.

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Triune Ring Speculum Stainless Steel

    Roestvrijstalen ringspeculum - voor extreme anale stretching. Extreme anale speler wil! Een groot, open gat! Met dit bijzondere speculum krijg je gegarandeerd volledig inzicht in zijn of haar kont. Het speciale speculum opent de kont in een BREDE CIRKEL en laat de sub volledig bloot.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Ben jij al het reguliere speelgoed en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze penisplug misschien wel de juiste keuze voor jou. Een penisplug wordt in de urethra opgenomen en stimuleert de eikel en het onderste deel van de urethra.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Triune Vice Grip Urethral Stretcher

    De roestvrijstalen urethrale brancard wordt geleverd met twee staven die in uw urethra glijden, geplaatst op een frame dat aan de eikelring is bevestigd. Schuif de ring net voorbij de eikel van uw penis en gebruik de twee vleugelmoeren om de zijkanten van uw urethra voorzichtig uit elkaar te spreiden. De urethrale stretcher is ideaal voor cognitieve gedragstherapie of voor algemeen rekken van de urethra en zal u zeker de resultaten geven die u zoekt.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rebel Glans Ring Silver

    Open roestvrijstalen ring met 2 juweelbolletjes, geschikt voor zowel besneden als onbesneden penissen. De dunne ring wordt direct op de rand van de eikel aangebracht.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Een noodzakelijk kwaad in je sadistische CBT-scene, deze brute combinatie van ballstretcher en ball crusher zorgt ervoor dat gemartelde testikels goed en wel worden genaaid! Voeg het meedogenloze Triune Evil Shells CBT-apparaat toe aan je scène en het is de laatste draai aan de schroef!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Black 100 pack

    Medisch instrument klasse I, persoonlijke beschermingsmiddelen categorie III

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Ben jij al het reguliere speelgoed en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze penisplug misschien wel de juiste keuze voor jou. Een penisplug wordt in de urethra opgenomen en stimuleert de eikel en het onderste deel van de urethra.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 8mm

    Er zijn niet veel utherische geluiden die kneedbaar zijn, maar deze is er één. Dit unieke geluid buigt mee met de bochten. Met zijn roestvrijstalen kogels van 6 en 8 mm kan hij deze eigenschap bevatten. Hij is dus echt van staal maar toch flexibel voor dat extra gevoel. Superglad gepolijst. Door zijn lengte van 20 cm insteekbare ballen kun je er veel plezier mee beleven.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Gemaakt van premium, niet-poreuze en ftalaatvrije siliconen, dit vibrerende kralengeluid is lichaamsveilig en gemakkelijk te reinigen!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Set of Silicone Dilators 4 pack

    Ontdek je diepste, meest gevoelige plekjes met deze siliconen dilatatorset. De complete set is perfect voor mannen die hun grenzen willen verleggen. Begin klein en bouw langzaam op tot de grootste dilatator.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots ManCage Model 15 Chastity 3.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Dit specifieke model is uitgerust met een urethraal klinkende dilatator. Gemaakt van gladde, flexibele siliconen van medische kwaliteit, die in de onderkant van het apparaat klikken en in de opening van de urethra terechtkomen. De totale lengte van de dilatator is 20,5 cm (8,07"), de inbrengbare lengte is 20 cm (7,87") en de diameter is 3,5 mm (0,137")

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Wil je wat swing toevoegen aan je lage hangers? Wikkel SQUEEZE om je zak voor een stevige stretching. SQUEEZE is een dikke, blubberige ballstretcher die is ontworpen om als een tweede huid met je junk te versmelten.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Deze elektrosonde haalt een indrukwekkend toerental van 12.000 tpm in zowel trillings- als elektroshockmodus en is superstil met minder dan 50 dB. De afstandsbediening gebruikt één enkele AAA-batterij (meegeleverd).

    € 139

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Deze siliconen ballensplitter uit de Boners collectie zorgt ervoor dat jouw mannelijke vormen op elk moment klaar zijn voor actie. De ballensplitter duwt de penis naar voren, trekt de ballen naar beneden en spreidt de testikels. Dit zorgt voor een unieke en uitdagende uitstraling en biedt een aangenaam gevoel. Het seksspeeltje is volledig gemaakt van zacht en rekbaar materiaal dat perfect om je meest gevoelige lichaamsdelen wikkelt.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Deze slanke en soepele urethrale klank is perfect geschikt voor de bijzondere stimulatie van de penis.

    € 95,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 8mm

    Deze prachtige basisklank van hooggepolijst roestvrij staal is er in 3 maten, te beginnen met de klankstok met een diameter van 6 mm. Begin met een gladde traan op de rand met een gladde stevige stok van 3 mm.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    De Cockring RVS van het kwaliteitsmerk Steel Power Tools is een strakke, moderne cockring gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Deze stevige ring verhoogt de uithoudingsvermogen en de uithoudingsvermogen van de erectie. De Cockring RVS is lichaamsveilig, gebouwd voor plezier en gebouwd om lang mee te gaan. Ontdek je hardere kant met Steel Power Tools!

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    De Mini Fucker Penisplug van het kwaliteitsmerk Steel Power Tools heeft een strak, modern ontwerp gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

    € 30,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Ontdek de perfecte voedende PR11 om te gebruiken tussen de testikels en de penis, ook geldig voor de basis van de penis. Verleng het plezier en laat het plezier duren met deze hypoallergene TPE-penisring van Powering. POWERING erectieringen zijn veilig voor het lichaam, ze zullen zeker uw prestaties verbeteren en uw genot intensiveren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Steek de flexibele blauwe penisplug langzaam in uw urinebuis en geniet van deze uiterst stimulerende minnaar. Met een balletje aan het uiteinde. 9,6 cm lang, insteekdiepte 8 cm, Ø 0,4 tot 1,6 cm. Materiaal: siliconen, ftalaatvrij volgens EU-verordening REACH.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 6-15mm

    Maak kennis met onze roestvrijstalen Dip Stick Wand, een veelzijdige dilatatietrainerstick ontworpen voor uw comfort en vooruitgang. Deze toverstaf is 15 mm dik en biedt een geavanceerdere trainingservaring. Met een totale lengte van 223 mm biedt hij een uitgebreide maar gecontroleerde benadering van uw trainingstraject.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Dit extreme CBT-balbrekerapparaat met 10 standen is intern geëlektrificeerd, voor intense sensaties en ritmische stimulatie. Met de eenvoudig te gebruiken controller kun je door alle 6 intensiteitsinstellingen bladeren, en met de verstelbare schroeven kun je de druk regelen. Dankzij de duurzame planken kun je intensief knijpen zonder je in de steek te laten.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Penis Extender Black

    Rekbare en duurzame siliconen band houdt je stevig op zijn plaats. Gemakkelijke schroefmoeren zodat ze blijven waar u maar wilt. Comfortabele schuimring voor extra vulling. Soepele en naadloze basisdraaipunten voor volledig roterende positionering. Dubbele siliconen staven - gebruik met of zonder schuimslang. Volledig verstelbaar. Inclusief 4 eenvoudig toe te voegen verwijderbare verlengstangen met schroefdraad.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    AUW! Introduceert een nieuwe lijn speelgoed voor urethrale ontdekkingsreizigers! Als het klinken van de urethra uw ding is, laat deze gladde sondes dan het ultieme genot bezorgen! De urethra is bekleed met supergevoelige zenuwuiteinden, die bij stimulatie uiterst plezierig kunnen zijn.

    € 30,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    De Cockring RVS van het kwaliteitsmerk Steel Power Tools is een strakke, moderne cockring gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Deze stevige ring verhoogt het uithoudingsvermogen en het uithoudingsvermogen van de erectie. De Cockring RVS is lichaamsveilig, gebouwd voor plezier en gebouwd om lang mee te gaan. Ontdek je hardere kant met Steel Power Tools!

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Penis Plug with Glans Cage Black

    Extreem zacht materiaal dat zeer aangenaam aanvoelt!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 343 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.