×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Maskers

Artikelen 65 tot 96 van 153 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    De naam zegt het al! Giet de vloeistof van jouw keuze in de keel van je slaven, waardoor ze elke druppel moeten doorslikken! Deze innovatieve en ongebruikelijke knevel past zich aan rond het hoofd van je onderdanige geliefde, wordt strakker en zelfs vergrendeld, zodat ze niet kunnen ontsnappen aan je verwrongen verlangens

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Zip-up Mouth and Lock Black

    Maak je klaar om de mond van je sub dicht te houden met dit leren hoofdharnas.

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Extreme Zipper Mask with Eye and Mouth Zipper

    Zodra je meester de kamer binnenkomt en deze kap over je hoofd trekt, durf je niet meer te gehoorzamen! Dit masker geeft je meester de macht om te beslissen of je mag praten of niet.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Een gloednieuw en ongebruikt rubberen fetisj-gasmasker met een heerlijke rubbergeur en een goede bedekking van het hele gezicht. Geweldig voor rubberfetisj en ademcontrole. One size fits all met behulp van de steeksleutels aan de achterkant.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • MOI Submission Neoprene Gas Mask Hood

    Deze gasmaskerkap ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook fantastisch voor zintuiglijke deprivatie en ademspel. Combineer het met uw favoriete beperkingen. Neopreen is gemakkelijk schoon te maken en comfortabel om te dragen. Ideaal voor lange sessies.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Cottelli Mask 2480263 Black

    Trek ieders aandacht met dit zwarte geborduurde masker! Je ogen worden prachtig benadrukt dankzij de ruimtes in het masker. Het dunne kanten lint, dat aan de achterkant wordt geknoopt, zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit. Materiaal: 100% polyester.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Masks Opaque Classic Eyemask Black

    O mama! Wat zal er gebeuren? Welk mysterie schuilt er onder dit masker? Het wordt een geweldige avond en de bedoelingen zijn alleen jij bekend. Voeg een mysterie, morbiditeit en sexy toe met dit masker toe in je games. Het is perfect om alleen te dragen en je gezicht te verbergen of om het te combineren met je favoriete lingerie of als kostuum.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Subversion Mask With Open Mouth and Eye Black

    Houd je onderdanige incognito met dit Subversion Masker. Deze comfortabele kap met open mond en ogen is ontworpen om volledig over het hoofd te strekken. De lichtgewicht stof maakt ademen en horen een fluitje van een cent en het beste van alles: je onderwerp kan nog steeds zien en je hebt nog steeds toegang tot hun mond!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Empress Black Lace Mask Black

    AAUW! Present is een serie van 4 handgemaakte, zware, lichtgewicht en gemakkelijk te dragen maskers, omvangrijk met ingewikkelde moderne Venetiaans geïnspireerde ontwerpen. Deze maskers zijn gemaakt met lasersnijtechnologie van de beste, milieuvriendelijke materialen en geven je echt een sfeer van verleidelijke mysterie!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Submissive Mask Vegan Leather II

    FETISH SUBMISIVE Perfecte elastische componenten leren masker voor je bondagespelletjes.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Fany Lace Hood Cover

    Dit mooie comfortabele zwarte kanten hoofdkousmasker past perfect om uw hoofd. De stretchstof is zeer dun, zodat je door je neus kunt ademen en door kunt kijken. Je kunt dit masker bijvoorbeeld gebruiken op een fetisjfeestje of om onherkenbaar te zijn tijdens een blind date.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Satin Eye Mask Black

    Geniet van het opwindende gevoel dat je uit je gezichtsveld wordt gehaald. Betreed het onbekende en geef jezelf over aan je partner! Door het zachte materiaal is het oogmasker super comfortabel om te dragen. Voel de luxueuze aanraking van de gladde satijnen stof op je huid en bereid je voor op een heerlijke nacht vol voldoening.

    € 11,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zado Leather Head Mask and Gag

    Nauwkeurig verstelbare hoofd- en neksteunen van stevig splitleer. De meegeleverde latex penisknevel schittert met zijn dikke eikel en opvallende aderen. Het kan naar believen worden opgeblazen voor aantrekkelijke spellen van onderwerping en dominantie.

    € 229

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Skulls and Bones Eye Mask with Skulls & Spikes Black

    Dit prachtige oogmasker is gemaakt van hoogwaardig zwart gebonden leer en maakt een krachtig statement met metalen schedels, spikes en studs. Gehoorzaam en geef de controle over aan uw partner met dit comfortabele, maar uiterst verleidelijke en perfect gevormde onderdanige oogmasker.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Kiotos Silicone Blindfold

    Een uniek zijdezacht blinddoekmasker gemaakt van hoogwaardige siliconen, er dringt geen licht door dit materiaal, dus alles wat je ziet is pikzwart! Deze kinky blinddoek van het merk Kiotos X is een musthave voor jouw BDSM collectie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed BDSM Line Satin Blindfold Black

    Een lijn ontworpen voor liefhebbers van de meest intense en duistere genoegens, betreed de Latetobed Bdsm Line en geniet van je seksualiteit als nooit tevoren.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Satin Curvy Eye Mask With Elastic Straps

    Je kunt dit oogmasker voor jezelf gebruiken als nachtschade of experiment bij je geliefde voor een spannende, mysterieuze ervaring. Breng je geliefde in een bekende staat van duisternis die zijn of haar seksuele lust verhoogt. Dit zachte oogmasker blijft op zijn plaats met een met klittenband verstelbare elastische stoffen band.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Under Cover Ball Gag Face Mask

    Houd je partner in het openbaar gekneveld! Gebruik dit lichtgewicht, ademende katoenen gezichtsmasker op openbare plaatsen en verberg het feit dat er een rubberen prop in hun mond zit!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zado Leather Head Harness Black

    Het hoogwaardige hoofdtuig van ZADO is gemaakt van leer en heeft een stevig, transparant bit (buis). De blinddoek en de riem zijn afneembaar dankzij de drukknopen. De hoofdharnasbanden kunnen worden aangepast met de gespsluitingen voor een veilige en perfecte pasvorm.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou BDSM Line Hound Dog Hood with Removable Muzzle Black

    Ontdek je meest fetisjistische en ondeugende kant met de Intoyou BDSM Line collectie.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • MOI Submission S10.2 Gas Mask

    Het Engelse Avon S10 gasmasker staat wereldwijd bekend als HET gasmasker voor rubberfans. Met zijn opvallende grote ogen en ronde snuit is de S10 de meest gewilde metgezel voor je rubberen outfit.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Geef je over aan je sluwe kerker-demonkant met deze bondagekap met hoorns! Gemaakt van PU-leer, het is kunstleer en veganistisch vriendelijk! De kap pronkt met je ogen en mond, zodat je je uiterlijk kunt veranderen en toch kunt genieten van zien, spreken en proeven wat je maar wilt! De binnenvoering is zacht en zorgt ervoor dat het dragen van deze capuchon langdurig aangenaam is. Als je zweet, heb je geluk! Deze capuchon is ook wasbaar in de machine! Gooi het in de was op een koud programma en hang het droog.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Vogue Blindfold Black

    Dompel jezelf onder in een wereld van verhoogde sensaties met de TABOOM-blinddoek. Deze verleidelijke blinddoek straalt sexyheid, stijl en chic uit. Terwijl het oogmasker uw zicht beperkt, worden uw andere zintuigen versterkt, wat een opwindende dimensie toevoegt aan uw intieme ontmoetingen.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Blindfold Black

    Deze blinddoek is perfect voor een spannende avond! Blinddoek je partner en laat hem of haar genieten van het gevoel niet te kunnen zien. Geef jezelf volledig over aan je partner en laat je fantasie de vrije loop! Het masker is gemaakt van kunstleer en draagt comfortabel dankzij de elastische band aan de achterkant.

    € 7,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Beauty Night Eve Mask

    Sensuele kanten blinddoek. Gemaakt van satijn en prachtig delicaat kant. Elegante verpakking met de afbeelding van het product, gemarkeerd met het hologram van het logo Beauty Night Fashion.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Ouch! Submission Mask With Open Mouth Black

    Dit comfortabele Submission-masker is ontworpen om volledig over het hoofd te strekken. De stof laat slechts een vleugje licht binnen, terwijl het zicht wordt belemmerd en andere zintuigen worden gewekt.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Adjustable Mask 6071915 Black

    Voeg een mysterieus tintje toe aan uw rollenspel... Het Masker Dorcel® in zwart imitatieleer is perfect om uw verkleedfeesten en carnavals een boost te geven. Verstelbaar elastiek.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Denim Eye Mask Roughend Denim Style Black

    AUW! DENIM nodigt je uit in een wereld van zintuiglijke deprivatie en verbetering met deze modieuze denimblinddoek. Dit masker is ideaal voor zowel mensen die nieuw zijn in de wereld van BDSM als voor de echte liefhebbers. Gluren is ten strengste verboden en wordt onmiddellijk “bestraft”. Dit goed geconstrueerde masker is perfect voor een reeks dominantie- en terughoudendheidsscenario's.

    € 11,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Fetish Fantasy Limited Edition Satin Blindfold Black

    Creëer spannende seksuele opwinding met dit prachtige Fetish Fantasy Satin Love Mask®. Probeer het uit bij je geliefde of gebruik het als nachtschade voor jezelf. Wanneer je het op je partner legt, bedekt het zachtjes hun ogen, waardoor je geliefde in een plezierige staat van duisternis en verwachting blijft die hun seksuele verlangen verhoogt.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • MOI Submission Gas Mask Rebreathing Bag with Valve

    Deze Rebreather Bag wordt aangesloten op uw gasmaskerslang en heeft aan het andere uiteinde een afsluitklep.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Gas Mask Hose

    Geribbelde en flexibele rubberen gasmaskerslang, te combineren met onze gasmaskers en gasflessen. Deze slangen zijn gloednieuw en recent geproduceerd en zijn al tientallen jaren niet meer opgeslagen in een legeroverschotmagazijn, dus de geur van latexrubber is fantastisch. Met buitenstof ter bescherming.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Trek deze delicate vermomming aan en word de verleidelijke onderdanige waarvan je altijd al hebt gedroomd! Deze rekbare, polyester kanten bondagekap verbergt de kenmerken van je gezicht terwijl je mond zichtbaar blijft en beschikbaar is voor kinky plezier! Met een one-size-fits-most ontwerp past hij comfortabel op je gezicht voor lange speelscènes en is hij wasbaar in de machine voor eenvoudig onderhoud en reiniging.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 153 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.