×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

BDSM en fetisj voor vrouwen

Artikelen 65 tot 96 van 611 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Houd je tepels stijf en gevoelig met deze tepelerectorset en ervaar kolfplezier! Neem om te beginnen de pomp met de kleinste opening.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Gedipte, zwarte latex slip met veilig bevestigde binnendildo. Lengte dildoca. 12 cm, ø 3,5 cm.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Deze Master Series Interlace Restraint Kit is veelzijdig genoeg om ze op alle mogelijke manieren te binden. De set bevat acht contactpunten die zeker op elk matrasformaat passen. De vier afneembare enkel- en polsboeien zijn gemaakt van neopreen om hun comfort te garanderen en toch naar wens te worden vastgezet. Elke manchet is verstelbaar zodat hij goed past en is gemaakt met klittenband om een snelle loslating te garanderen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Straf en behaag je speeltje in deze sluw onderscheidende variant op een palissade! Houd je geliefde vast bij hun nek, beide polsen en hun enkels terwijl ze worden gepenetreerd door een aderlijke zwarte lul! Alle onderdelen van dit opmerkelijke ding zijn verstelbaar, zodat je de basisstang kunt verlengen, de hoogte van de dildo en de halsband kunt aanpassen en de locatie van de polsen en enkels van je geliefde kunt wijzigen. De constructie kan niet eenvoudiger, met eenvoudige, schroefvaste verbindingsbuizen. De luxe, stevige boeien zijn allemaal afgewerkt met een vergrendelingsbeugel om ervoor te zorgen dat ze niet kunnen ontsnappen, en een D-ring om ze aan de palissade te bevestigen of zelfs in andere bondagescènes te gebruiken! Verrijk je BDSM-fantasieën terwijl ze tot leven komen met een uniek instrument voor vergrendelde penetratie.

    € 369

    € 229

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Bereid je voor op tien ongelooflijke dagen vol seksuele intriges en genot met deze prikkelende geschenkdoos. Deel de sensatie van het elke dag openen van een mysterieuze deur met je geliefde en ontdek een sensuele of bondage traktatie, met items voor hem, haar en jullie allebei.

    € 179

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood

    Houd je onderdanige incognito met deze spandex capuchon met 3 gaten. Deze comfortabele kap met open mond en ogen is ontworpen om volledig over het hoofd te strekken.

    € 18,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851393 Black

    Met ritssluitingen over de belangrijkste gebieden!

    € 139

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit

    Mystim Pure Vibes is een analoge zenuwstimulator en een solide instapmodel. Het laat je een eindeloze stimulatie ontdekken die kan variëren van een zachte prikkeling over ritmische pulsatie tot een sensueel duwend gevoel.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Je hebt gefantaseerd over een sexy spel met jou voor de dominante rol. Dan is dit het product voor jou! Zorg ervoor dat je liefdeslaaf niet kan bewegen terwijl je haar plaagt en verleidt. Bind de zoom van haar vast in de positie die jij wenst.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System

    Zeg geen woord! Het Ball Gag-trainingssysteem is perfect voor beginners die nog nooit gekneveld zijn, maar toch veelzijdig genoeg om een professional tevreden te stellen.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Level Vinyl Corsage 2840529 Black

    De extra lange, glanzend zwarte vinyl corsage met volle cups van Black Level heeft verstelbare en afneembare bandjes en jarretelbandjes. De geïntegreerde vormbeentjes garanderen een perfecte pasvorm en de vetersluiting aan de achterkant is een echte blikvanger. Aan de voorkant zit een doorlopende metalen ritssluiting, waardoor de corsage heel gemakkelijk aan en uit te trekken is.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Black

    De perfecte ketting voor je stoerste outfits. Breng sensualiteit de straat op! Bevestig de ketting aan de riem en verander hem in een speeltje voor je spelletjes van onderwerping of dominantie.

    € 37,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateX Short Latex Gloves Black

    Het perfecte accessoire voor je latex outfit!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    Catsuit met lange mouwen en een opstaande kraag die wordt vastgemaakt met drukknopen aan de achterkant. De grote uitsparing aan de achterkant biedt een geweldig uitzicht…. Rits over het kruis.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    Je kunt dit oogmasker voor jezelf gebruiken als nachtschade of uitproberen bij je geliefde voor een spannende, mysterieuze ervaring. Breng je geliefde in een plezierige staat van duisternis die zijn of haar seksuele lust verhoogt. Dit zachte oogmasker blijft op zijn plaats met een comfortabele elastische stoffen band.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Knijp de armen van je partner samen achter hun rug om ze volledig in bedwang te houden, voor jouw vermaak! Deze volledige hoes is een uniek bondage-uitrusting die je scène effectief naar een hoger niveau tilt. Steek de armen van je speelgoed in de strakke, aantrekkelijke hoes, maak de veters vast en pas alle vier de bandjes zo strak aan dat ze vast blijven zitten, maar comfortabel... als dat je wens is! Door de gespen te vergrendelen, kunt u hun benarde situatie bevorderen en ervoor zorgen dat er geen hoop op ontsnapping is. Dankzij een D-ring aan de onderkant kun je zelfs creatief aan de slag met andere BDSM-accessoires. Ga aan de slag met dat kwetsbare lichaam terwijl ze kronkelen van pijn en plezier!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Level Vinyl Panties with Zip

    Glanzend zwart materiaal voor je sexy billen!

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Klein zwart jurkje voor latexliefhebbers!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Breng zintuiglijk spel naar een hoger niveau met dit Deluxe Fantasy Love Mask. Gemaakt van superzacht neopreen en gevoerd met zachte vulling aan de binnenkant, voelt dit nauwsluitende masker heerlijk aan op je huid en houdt het comfortabel alle licht buiten. Het masker is zo gevormd dat het zich aanpast aan de neus van uw onderwerp, zodat deze gemakkelijk kan ademen terwijl hij zich nog in het donker bevindt. De elastische hoofdband is eenvoudig aan te passen aan de meeste maten.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    De Amazing Bondage Sex Kit brengt de verborgen verlangens van uw klant naar boven en geeft hem of haar de kans om op speelse wijze de wereld van BDSM te verkennen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Tease Silky Smooth Tickler

    Laat de zachte, zachte veren over de huid van uw partner glijden en prikkel zijn zenuwen om de aandacht te trekken voor een sensuele opmaat naar spelen in de slaapkamer.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits Bondage Set

    De Bed Restraint Kit heeft alles wat je nodig hebt voor een volledige lichaamsbeperking en verandert je bed op deskundige wijze in een bondage-speeltuin - of je nu thuis bent of tijdens een stout weekendje weg.

    € 80,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Aligator Nipple Clamps

    Laat je tepels genieten met deze alligator-tepelklemmen voor beginners. Deze klemmen zijn gemaakt met duurzame metalen clips en bedekt met zachte rubberen voeringen en zijn perfect voor zowel beginners als fetisjliefhebbers. De hoeveelheid druk die u op de nippel uitoefent, is instelbaar door aan de schroef te draaien, en de verzwaarde ketting intensiveert de druk terwijl u beweegt en de ketting zwaait.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs

    Haal deze handboeien tevoorschijn als het tijd is om een paar ontroerende overtredingen te begaan. Ze zijn gemaakt van vernikkeld staal en vormen het perfecte accessoire voor dat ondeugende politiekostuum.

    € 12,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Glossy Wetlook Mask with Cat Ears

    Glanzend masker van een kat met uitsparingen voor de ogen.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Temptasia Titilator

    Ontdek een hele nieuwe wereld van plezier. Blush's nieuwste creatie, Titillator, is een tepelstimulerend apparaat als geen ander. Wat doet het? De zachte getextureerde kieteltjes aan de binnenkant van de cups bevinden zich direct over en rond je tepels. De kietelaars draaien met verschillende snelheden en verschillende patronen masseren en strelen je. Gebruiken. Plaats cups over je borsten. Draai de bovenkant van de cups en positioneer de kietelaars.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Geniet van ongelooflijke handsfree stimulatie met de vibrerende siliconen tepellasso's.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Tepels zijn het meest gevoelige deel van de borsten. Door de vele zenuwuiteinden in de tepels is het zonder twijfel een belangrijke erogene zone. Ervaar vollere en rechtopstaande tepels met TABOOM Pierced Nipple Suckers. Deze zuignappen zijn ontworpen om de bloedtoevoer naar de tepel te vergroten, waardoor de gevoeligheid toeneemt.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 611 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.