×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dildo's 3 - 3,9 cm

Artikelen 97 tot 128 van 236 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Met de lichte ronding van de Steel Double Header-dildo kun je een uiterst plezierige ervaring creëren. Met een ergonomisch ontwerp brengt dit slanke speeltje penetratie naar een geheel nieuw niveau. Elke kant biedt een sensatie om alleen te delen of van te genieten

    € 149

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Flesh M

    Vaginaal of anaal gebruik, deze dildo is geschikt voor alle toepassingen!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra krachtige vibraties voor interne en externe stimulatie!

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Get Real Silicone Dong 8.5 Inch

    De Silicone Dong 8,5 Inch is een premium, levensechte dong uit de Get Real by TOYJOY collectie, ontworpen om al je intieme hotspots te bereiken. Deze sensationele dong heeft een huidskleur en een natuurlijk silhouet met realistische accenten zoals aderen en huidplooien. De dong wordt ook geleverd met een zuignapbasis voor handsfree plezier.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Lumino Play Double Dildo 14.5"

    De Lumino speeldildo biedt veel spannend plezier nadat de lichten zijn uitgegaan. Doordrenkt met niet-blauw giftig gloeipoeder, geeft het in het donker een campagne zichtbaar licht af.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 7" with Scrotum Skin

    Geniet van de hoogwaardige 7 inch vibrerende realistische pik, ontworpen met een realistische kop als sterk vibratiepunt, aderen voor extra stimulatie en scrotum voor het realistische gevoel. Je zult verrast zijn hoe realistisch deze dong is!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Flesh

    Maak kennis met meneer Perfect. Hij heeft precies de juiste maat. Dankzij onze Sensa Feel Dual Density-technologie voelt hij echt aan. Mister Perfect heeft ook een geïntegreerde flexibele ruggengraat die de stijfheid vergroot, zodat je hem harder kunt berijden. Handgemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Harnas compatibel.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 67

    Een prachtige genotspecialist en een levenslange minnaar!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 61

    Dit elegante glazen massageapparaat is perfect voor beginners en heeft een taps toelopende punt om het inbrengen te vergemakkelijken en een uitgesproken kop die de juiste plekken raakt.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Het gaat allemaal om de grootte van jouw plezier en de CalExotics Silicone Studs 6” zijn gearriveerd om een beukende ervaring te bieden die geschikt is voor elke maat koningin. De real-feel dong is gemaakt met een ruime 6-inch schacht, een realistisch flexibel ontwerp en een zuignapbasis

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Limba Flex S Carribean Blue

    We weten dat variatie deel uitmaakt van geweldige seks. Wij weten dat ieder lichaam anders is. Daarom hebben we dildo's gemaakt met een buigbare draad aan de binnenkant, zodat je ze in elke gewenste hoek kunt buigen – en daar kunt blijven.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.6 Inch Dual Density Dildo Skin

    Deze Mr Dixx 7,6 inch Dual Density-dildo heeft een stevige kern met een zachtere, levensechte buitenkant. Dit heet Dual Density en het draagt bij aan de ervaring tijdens het gebruik: penetratie voelt alsof het echt is! Ook de aderen, eikel en balzak dragen bij aan deze ervaring. De dildo heeft een zuignapbasis, zodat hij stevig op elk glad oppervlak blijft plakken en compatibel is met voorbindharnassen. Gemaakt van antibacterieel TPE, vrij van ftalaten en latex, geurloos en lichaamsveilig.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size M Metallic Lilac

    Laat u betoveren door het nieuwe hybride assortiment "dildo plug", ontworpen om de geneugten en mogelijkheden te wisselen en specifiek ontworpen om te passen bij de rondingen van het lichaam.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Classix Double Whammy Pink

    Dubbel plezier, dubbel plezier! Deze stevige maar toch zachte dubbele dildo is perfect om te genieten met een partner of als dubbele penetrator. De superflexibele dildo is gemakkelijk schoon te maken en opnieuw te gebruiken voor je volgende volledige avontuur! Flexibel genoeg om te buigen en te vormen om je favoriete plekken te raken!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • SilexD Model 1 7" Glow in the Dark Pink

    vele dildo met siliconencoating, een kern van Silexpan en een memory-effect: wanneer de dildo samengeknepen of gebogen wordt, blijft deze gedurende een bepaalde tijd in deze staat! Het materiaal reageert ook op hoge temperaturen (het wordt zachter) en lage temperaturen (het wordt harder). Perfect voor alle soorten wild vrijen! Met zuignap.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    De Steel Joy Stick is perfect om op de prostaat te werken met zijn blije, harde bal aan het einde. Het voelt zo goed omdat het ook gemakkelijk in en uit je gat glijdt! Het is verkrijgbaar in twee maten voor zowel beginnende als meer gevorderde anale spelers. De stick heeft een synthetisch uiteinde, waardoor een veilige en stevige grip ontstaat.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Silicone Holy Dong Medium Purple

    Gemaakt van prachtig gladde vloeibare siliconen en gemonteerd op een platte basis, is dit gebogen, veelzijdige Love-speeltje ontworpen om de hele nacht te blijven staan. Het is voor anale verkenning of vaginale avonturen. Deze eersteklas siliconendildo is een ideale manier om voor de eerste keer te experimenteren. Hij heeft een zachte ronding aan de schacht voor optimale G-spot- of P-spot-stimulatie.

    € 22,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7" Flesh

    De Love Toy Dual-layered siliconen natuurlijke lul is gebouwd om de meest levensechte bevrediging te bieden en is ongelooflijk levensecht met een dubbellaagse schacht en een uitpuilende kop die zowel van binnen als van buiten een authentiek gevoel creëren

    € 37,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Luminous Dildo

    Deze grote lichtgevende dildo heeft een unieke gloeiende binnenkern die oplaadt in het licht voor extra plezier en genot in het donker! De levensechte grote schacht is gemaakt van dubbellaags lichaamsveilige vloeibare siliconen voor een echt huidgevoel. De krachtige zuignap is perfect voor stevig handsfree spelen, en de buigbare, flexibele lichaamsschacht beweegt met je mee terwijl je alles in je opneemt! Maak het in een handomdraai schoon met Adam & Eve speelgoedreiniger en spoel af met warm water.

    € 41,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Slim 7 Inch ULTRASKYN Skin

    De Realistic D, een van de meest levensechte pikken in de lijn, voegt een uitzonderlijk assortiment toe aan de D-collectie met opties in slanke en normale breedtes. ULTRASKYN™ met dubbele dichtheid voelt warm aan en is ontworpen met een zachte buitenkant en stevige kern om het gevoel van een echte penis na te bootsen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Glass Worxx Frozen Fountain

    De Frozen Fountain van TOYJOY GLASS WORXX is een slanke dildo met sexy rondingen. Het silhouet nam geleidelijk in omtrek toe richting de basis, waardoor je langzaam je weg naar pure extase kunt vinden, één opwindende hobbel tegelijk! Soepel, stijlvol en stijlvol: TOYJOY GLASS WORXX is een luxueuze, hypoallergene keuze voor intiem genot.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Latin

    Maak kennis met meneer Perfect. Hij heeft precies de juiste maat. Dankzij onze Sensa Feel Dual Density-technologie voelt hij echt aan. Mister Perfect heeft ook een geïntegreerde flexibele ruggengraat die de stijfheid vergroot, zodat je hem harder kunt berijden. Handgemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Harnas compatibel. Combineer hem met onze SX-lijn harnasbandjes. Hij is flexibel waardoor hij zich naar jouw lichaam vormt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • No-Parts Parker Dildo 19.5cm Black

    De Parker-dildo is ergonomisch gevormd met een lichte ronding en een semi-realistische eikel. De kern is stevig en toch flexibel genoeg voor comfortabele anale of vaginale stimulatie. De buitenkant voelt zacht en glad aan. De dildo is gemaakt van lichaamsveilige siliconen en heeft een brede zuignap aan de basis. Wat de dildo ook perfect maakt voor handsfree spelen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Avant D1 Hot N Cool

    Liefdevol vervaardigde kleine batch ambachtelijke dildo. Met de hand gebeeldhouwd om strak en modern te zijn. De vorm vormt zich naar uw lichaam. Avant D1 heeft elegante rondingen en een aangenaam brede kop. Harnas compatibel. Voorzien van een diepe, sterke zuignap.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 6" with Scrotum Skin

    Geniet van de hoogwaardige vibrerende realistische pik van 15 cm, ontworpen met een realistische kop als sterk trillingspunt, aderen voor extra stimulatie en scrotum voor het realistische gevoel. Je zult verrast zijn hoe realistisch deze dong is!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Dr. Tim 7.5 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    De dokter is in! De Dr. Tim 7,5 inch vibrerende lul met zuignap is bedoeld om te behagen met zijn zachte, realistische gevoel. De vibraties met meerdere snelheden van dit speeltje zijn verstelbaar, zodat je het juiste krachtniveau voor jouw lichaam kunt vinden.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dark Crystal Black DC14 Dildo 25cm

    Donkere kristallen zwarte dildo.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size S Black

    Laat u betoveren door het nieuwe hybride assortiment "dildo plug", ontworpen om de geneugten en mogelijkheden te wisselen en specifiek ontworpen om te passen bij de rondingen van het lichaam.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Charger Ball Stick

    De Steel Charger Ball Stick is perfect om op die prostaat te tikken en die twee gladde, harde ballen aan het uiteinde voelen ongelooflijk aan als ze in en uit je gaan. Makkelijk vast te houden, met een stevig handvat, iedereen kan grip krijgen op ons stalen speelgoed!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Posable Dildo Vanilla

    De Dr. Skin Plus Posable-dildo's zijn grotendeels virtueel en worden geleverd met een beweegbare schacht die de mogelijke positie in je lichaam vasthoudt voor comfort tijdens het spelen en zich aanpast voor jouw plezier.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Turquoise

    Voor de Size Queen™ in ons hebben we allemaal genoeg ontmoet van onze meest verrukkelijke producten: de 6-Inch Size Queen™.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Double Dong 33cm Pink

    Deel het met een vriend of houd het helemaal voor jezelf. Gebruik vaginaal of anaal.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 236 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.