×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Glazen dildo's

Artikelen 33 tot 64 van 73 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Glass Dildo & Plug Swirl

    Prachtige ontwerpen van Kiotos Glass, deze glazen dildo & plug is gemaakt van vrijwel onbreekbaar glas. Als je niet beter weet, denk je dat er een glazen kunstwerk op je nachtkastje staat.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Tentacle Glass Dildo Pink

    Prachtige ontwerpen van Kiotos Glass, deze Pink Tentacle glazen dildo is gemaakt van vrijwel onbreekbaar glas. Als je niet beter weet, denk je dat er een glazen kunstwerk op je nachtkastje staat.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 43

    Deze exclusieve, handgeblazen glasdildo is perfect voor massages. De dildo kan in water worden opgewarmd of versterkt en maakt extreem opwindende genotsmomenten mogelijk. Het glas is volledig naadloos en valt op de deur met hypoallergene eigenschappen.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 89

    Icicle No. 89 is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies, of deel het met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Dit zijdezachte glazen g-spot-staafje is slim gebogen voor sensuele bekkenmassages en heeft een verleidelijk slanke contour met daarbovenop een dikkere, afgeronde punt. De basis van 5,2 cm (2 inch) is perfect voor grip en gebruik van een harnas.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Sensual Glass Wanda Glass Dildo

    Wanda is een gebogen glazen dildo, met aan elk uiteinde een grotere en een kleinere lamp. De dildo is glad en stimuleert elk plekje tijdens het gebruik van de dildo.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 88

    Icicle No. 88 is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies, of deel het met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Dit zijdezachte glazen g-spot-staafje is slim gebogen om elke keer de juiste plek te raken, en een verleidelijke reeks zacht golvende ribbels zal je verleiden met orgasmes die elkaar vastgrijpen! De basis van 5,2 cm (2 inch) is perfect voor grip en gebruik van een harnas.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Glass Worxx Rhinestone Scepter

    De Rhinestone Scepter van TOYJOY GLASS WORXX is een unieke dubbelzijdige dildo met sexy rondingen. Het ontwerp heeft een realistisch uiteinde aan het ene uiteinde en een gedeelte met textuur en patroon aan het andere uiteinde. Of je nu een soepele bevrediging wilt, of verlangt naar verbluffende liefdesribbels en hobbels: de Rhinestone Sceptre biedt 2-in-1 plezier met zijn prachtige roze silhouet.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Glass Romance Double G-Spot Dildo GS10PK Pink

    Geniet van een hele nieuwe wereld van uniek plezier en speel met je nieuwe sensuele LoveToy Glass-speeltje!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Glas Extra Large Glass Dildo

    Je hebt een emmer en een dweil nodig voor deze 25 cm grote glazen dildo van Gläs. Met 25 cm aan grot-druipende, verrukkelijke noppen is deze dikke dildo extra groot en extra hard voor ervaren anaal of vaginaal spel

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gender X Lustrous Galaxy Wand

    Ontdek het pure genot van een strak glazen massageapparaat. Het niet-poreuze en uiterst hygiënische oppervlak van deze iriserende blauw-groen-violette schoonheid is heerlijk glad en glad, vooral met je favoriete glijmiddel.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 55

    Deze exclusieve, handgeblazen glasdildo is perfect voor massages. De dildo kan in water worden opgewarmd of versterkt en maakt extreem opwindende genotsmomenten mogelijk. Het glas is volledig naadloos en valt op de deur met hypoallergene eigenschappen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Glass Worxx Star Sparkler

    De Star Sparkler van TOYJOY GLASS WORXX is een sexy anaalplug met slanke, vloeiende rondingen. Het silhouet heeft een taps toelopend ontwerp voor gemakkelijk inbrengen en wordt geleverd met een uitlopende basis voor veiligheid en comfort. Soepel, stijlvol en stijlvol: TOYJOY GLASS WORXX is een luxueuze, hypoallergene keuze voor intiem genot.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gläs Realistic Curved Glass G-Spot Dildo

    Trakteer jezelf op een krachtige G-spot-orgasme met deze mislukte magische schoonheid. Met een ideale lengte en perfecte bolvormige punt is de 20,3 cm Slimline G-Spot glazen dildo een must-have voor fans van G-spot spelen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gläs Pleasure Set Double Pleasure Glass Dildo Set

    Deze must-have set van twee prachtige glazen dildo's levert het unieke, strakke gevoel van glas met unieke vormen die het plezier nog verder vergroten. Beide dildo's hebben twee uiteinden en bieden onbeperkte mogelijkheden voor sensueel spel.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gläs Lick It Glass Dildo

    Zin in een zwoele lik genot van onze 15 cm grote Lick It Glass-dildo. Laat je verleiden door je buitenaardse fantasieën met 15 cm tentakelachtige prikkeling met een gebogen en gedraaide tongschacht en orgasme-inducerende noppen langs de randen en een geribbelde onderkant voor een verscheidenheid aan sensaties en stimulaties.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gläs Slimline G-Spot Glass Dildo

    Trakteer uzelf op een moeiteloos G-spot-orgasme met deze vakkundig vervaardigde schoonheid. Met een ideale lengte en perfect bolvormige punt is de 20,3 cm Slimline G-Spot glazen dildo een must-have voor fans van G-spot spelen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Deze dildo is gemaakt van borosilicaatglas wat zeer sterk, niet-poreus, hygiënisch en veilig voor het lichaam is. De dildo heeft zeepbelkleuren wat hem een glamoureuze uitstraling geeft. Het slimme ontwerp heeft een schuine punt die perfect is om gemakkelijk de G-spot of P-spot te bereiken. De noppen op de schacht zorgen voor extra stimulatie. Voor eenvoudig gebruik heeft het een trekring aan de basis.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 87

    Icicle No. 87 is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies, of deel het met een partner voor een subliem seksueel avontuur!

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gildo Ocean Ripple Glass Dildo

    De Ocean Ripple is gemaakt van hoogwaardig glas en beschikt over een siliconen basis, waardoor hij geschikt is voor zowel vaginaal als anaal gebruik.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Geniet van een hele nieuwe wereld van uniek plezier en speel met je nieuwe sensuele LoveToy Glass-speeltje!

    € 34,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gildo Ocean Flow Glass Dildo

    De Ocean Flow is gemaakt van hoogwaardig glas en beschikt over een siliconen basis, waardoor hij geschikt is voor zowel vaginaal als anaal gebruik.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sensual Glass Kaleigh

    Sensual Glass is een dildo die veilig in gebruik is. Kies een model dat het beste bij uw behoeften past en ontdek een nieuwe dimensie in plezier. Naast de normale erotische massage kun je ook variëren met temperaturen. Je kunt een glazen dildo zowel koud als warm gebruiken.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Glazzz Glass Dildo Dark Desire

    Glazzz van Feelztoys biedt je een fijne selectie glazen dildo's. Alle Glazzz-dildo's zijn gemaakt van hypoallergeen, breukbestendig zwaar glas, dat sterk en hygiënisch is en zorgt voor een soepele penetratie. De structuren van de dildo's geven bij elke beweging een heerlijke stimulatie. Glazzz-dildo's kunnen voor gebruik worden gekoeld of verwarmd met water om je een extra rilling van sensatie te geven.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 8

    Deze exclusieve, handgeblazen glasdildo is perfect voor massages. De dildo kan in water worden opgewarmd of afgekoeld en maakt extreem opwindende genotsmomenten mogelijk. Het glas is volledig naadloos en valt op door zijn hypoallergene eigenschappen.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Glas Classic Curved Dual-Ended Dildo

    De Gläs 9" Classic Curved Dual-Ended-dildo biedt je twee uiteinden voor penetratie op twee manieren. Het ene uiteinde is gebogen met een glad oppervlak voor plezier met een langere inbrengbare punt die afgerond is voor een vullend gevoel. Het uiteinde van de buttplug heeft een taps toelopende punt voor gemakkelijk inbrengen en platte basis voor veilig anaal spelen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Glazzz Glass Dildo Lucid Dreams

    Glazzz van Feelztoys biedt je een fijne selectie glazen dildo's aan. Alle Glazzz-dildo's zijn gemaakt van hypoallergeen, breukbestendig zwaar glas, dat sterk en hygiënisch is en zorgt voor een soepele penetratie. De structuren van de dildo's geven bij elke beweging een heerlijke stimulatie. Glazzz-dildo's kunnen voor gebruik worden gebruikt van verwarmd met water om je een extra rilling van sensatie te geven.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Glas Purple Rose Nubby Dildo

    Raak alle juiste plekjes met de Purple Rose Nubby-dildo, die, zoals de naam al doet vermoeden, beschikt over aangename noppen over de hele lange schacht. Geniet van interne stimulatie zoals je nog nooit hebt gevoeld met dit prachtige, ambachtelijk vervaardigde glazen massageapparaat met een bevredigende lengte van 18,5 cm.

    € 149

    € 54,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Glas Double Ended Glass Dildo with Anal Beads

    Krijg een driedubbel genot met de 30 cm dubbele glazen dildo met anale kralen van Gläs. Spreid je sluitspier voor een dubbel gevoel van fellatio met dit nubby, hobbelige, levensechte meesterwerk van anale indringing.

    € 159

    € 99,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gildo Ocean Curl Glass Butt plug

    De Ocean Curl is gemaakt van premium kwaliteit glas en heeft een siliconen basis.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 60

    Warm of koud genot!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Glas Realistic Ribbed Glass G-Spot Dildo with Balls

    Maak een texture-trip langs de lange liefdesschacht van de 20 cm realistische G-Spot-dildo van geribbeld glas met ballen. Bereid je heupen voor op een vulling met een inbrengbare, geribbelde versie van 15 cm en een omtrek van 5,2 cm rond dit prachtige, bolvormige genotspunt .

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 73 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.