×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dildo's vlot

Artikelen 161 tot 192 van 266 in totaal

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Icicles No. 89

    Icicle No. 89 is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies, of deel het met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Dit zijdezachte glazen g-spot-staafje is slim gebogen voor sensuele bekkenmassages en heeft een verleidelijk slanke contour met daarbovenop een dikkere, afgeronde punt. De basis van 5,2 cm (2 inch) is perfect voor grip en gebruik van een harnas.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Poker Ball Stick

    De Steel Poker Ball Stick is een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel om op die prostaat te tikken! Met een balletje met een diameter van 4 cm aan het uiteinde voelt het ook sensationeel om in en uit je hol te gaan! Makkelijk vast te houden, met een stevig handvat, iedereen kan grip krijgen op ons stalen speelgoed!

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Het is tijd voor uw plezierafspraak en Dr. Ethan staat klaar om u mee te nemen op de rit van uw leven! Hij heeft 7 krachtige draaifuncties die de schacht in je bewegen voor perfecte G- of P-spotstimulatie en ongeëvenaarde sensaties.

    € 189

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Transparent

    Klaar voor een KRISTALHELDER orgasme? Bereik je mooiste hoogtepunt in stijl met deze prachtig gevormde, heldere dongs. Deze dubbele dong kan dwars door je heen kijken en weet precies hoe jij het prettig vindt. Deze dildo is geschikt voor anaal en vaginaal gebruik!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black XXL

    De Switch Plug-in Dildo-collectie is heerlijk grensverleggend. De minimalistische en enigmatische lijnen geven toestemming om nieuwe wegen te verkennen en conformiteit te trotseren.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Inflatable Dildo Black

    De nieuwe opblaasbare dildoplug is adembenemend!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Avant D6 Electra

    Liefdevol vervaardigde kleine batch ambachtelijke dildo. Met de hand gebeeldhouwd om strak en modern te zijn. De vorm vormt zich naar uw lichaam. Avant D6 heeft een rechte schacht met subtiele textuur. Harnas compatibel. Voorzien van een diepe, sterke zuignap.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Hardware Premium Steel Charger Ball Stick

    De Steel Charger Ball Stick is perfect om op die prostaat te tikken en die twee gladde, harde ballen aan het uiteinde voelen ongelooflijk aan als ze in en uit je gaan. Makkelijk vast te houden, met een stevig handvat, iedereen kan grip krijgen op ons stalen speelgoed!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Curved Dildo with Suction Cup 11,5cm Transparent

    Klaar voor een KRISTALHELDER-orgasme? Bereik je mooiste magische in stijl met deze prachtig gevormde, betrouwbare dildo's. Deze dildo kijkt dwars door je heen en weet precies hoe jij hem prettig vindt. Deze dildo is geschikt voor anaal en vaginaal gebruik!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 88

    Icicle No. 88 is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies, of deel het met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Dit zijdezachte glazen g-spot-staafje is slim gebogen om elke keer de juiste plek te raken, en een verleidelijke reeks zacht golvende ribbels zal je verleiden met orgasmes die elkaar vastgrijpen! De basis van 5,2 cm (2 inch) is perfect voor grip en gebruik van een harnas.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Dillio Platinum Curious Five 5" Platinum Silicone Dildo Purple

    De Dillio® Platinum Collection is gemaakt met platina-uitgeharde siliconen voor de HOOGSTE graad van zuiverheid. Deze ultraschone siliconen vertonen sterkte, duurzaamheid, flexibiliteit en niet-reactiviteit met lichaamsvloeistoffen en de huid. Het is vaak het materiaal bij uitstek voor medische hulpmiddelen vanwege de vele uitstekende eigenschappen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Colours Pride Edition 5 inch Dildo Rainbow

    Pride Edition dongs - regenboogkleurige dongs gemaakt van stevig, satijnglad, platina siliconen. Zuigbasis. In diverse maten. Geschikt voor alle smeermiddelen. Toon uw kleuren en uw trots.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Drang Fun Metal Anal Plug

    De Drang Fun Anal Plug is een luxe buttplug uit de Sinner Gear Unbendable serie van Easytoys. Dit speeltje is gemaakt van nikkelvrij metaal waardoor het zwaarder en soepeler aanvoelt dan welk ander seksspeeltje dan ook. Deze metalen plug heeft een ronde kop en een schacht met uitstulpingen. Het ene uiteinde heeft een rond handvat, zodat je hem gemakkelijk en veilig kunt plaatsen en verwijderen. De dildo kan met elk glijmiddel worden gebruikt en kan snel en grondig worden gereinigd. Het speelgoed wordt verzonden in een mooie opbergdoos.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size S Metallic Purple

    Laat u betoveren door het nieuwe hybride assortiment "dildo plug", ontworpen om de geneugten en mogelijkheden te wisselen en specifiek ontworpen voor de rondingen van het lichaam.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Firefly Glass 'dromerig, speels en functioneel. Verleidelijk en aanlokkelijk, deze kleine wonderen die oplichten in het donker zijn jouw ticket voor eindeloos plezier als de zon ondergaat. Gemaakt van borosilicaatglas van superieure kwaliteit met beproefde vormen die zijn ontworpen om te tekenen. Verkrijgbaar in diverse maten en geschikt voor alle smeermiddelen. Doe de lichten uit en zet het plezier aan.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size L Metallic Blue

    Laat u betoveren door het nieuwe hybride assortiment "dildo plug", ontworpen om de geneugten en mogelijkheden te wisselen en specifiek ontworpen om te passen bij de rondingen van het lichaam.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSA40 Silicone Anal Dildo KlicLok 6.9" Skin

    Hismith is een ontwerp, ontwikkeling en productie van een geïntegreerd bedrijf. we richten ons op het ontwerp en de productie van hoogwaardige seksmachines. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het nastreven van ultiem plezier in het privéleven. Onze bedrijfsfilosofie is symbiose en win-win met alle andere merken. Uiteraard maken opzetstukken deel uit van ons ontwerp en onze productie. We hebben ons best gedaan om aan alle eisen van onze klanten te voldoen, van beginner tot gemiddelde gebruiker tot de gevorderde speelgoedverkenner. En deze is een van onze vertegenwoordigers van de beginnersserie.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Benny Dildo Black

    Dildo in fantasierijk en ergonomisch ontwerp met zuignap van siliconen.

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Revitaliseer en versterk de vaginale spieren met de voorgevormde She-Ology™ 5-delige draagbare vaginale dilatatorset. De uniek ontworpen 5-delige dilatatorsets zijn ergonomisch gebogen en geleidelijk gedimensioneerd om een zachte dilatatie mogelijk te maken. De hoogwaardige siliconensondes hebben een gebogen basis voor zacht inbrengen en stimulatie, gecombineerd met een minikogel voor een intenser gevoel!

    € 119

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Curve Novelties C-Thru Jock Dong with Balls 8" Clear

    Deze kristallijne pik is dik, helder en met de hand gemaakt voor optimaal genot. Perfect vormgegeven met levensechte details en een vlezige ballenzak, deze grote 8-incher is geweldig voor zowel veteranen als avontuurlijke beginners! Ontworpen voor weinig onderhoud en gemakkelijk schoon te maken, zodat u probleemloos kunt spelen en u kunt concentreren op uw plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Pink S

    De Switch Plug-in Dildo-collectie is heerlijk grensverleggend. De minimalistische en enigmatische lijnen geven toestemming om nieuwe wegen te verkennen en conformiteit te trotseren.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Stainless Steel Arch

    Geniet van rollende climaxen en ervaar eindeloze voldoening met de Le Wand Arch. De halvemaanvormige vorm met twee uiteinden van dit roestvrijstalen staafje is gemaakt voor G-spotstimulatie op een hoger niveau. Schuif de boog op zijn plaats, druk hem tegen je G-spot en laat dit genotsinstrument met twee uiteinden je naar orgastische gelukzaligheid sturen

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size M Metallic Blue

    Laat u betoveren door het nieuwe hybride assortiment "dildo plug", ontworpen om de geneugten en mogelijkheden te wisselen en specifiek ontworpen om te passen bij de rondingen van het lichaam.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Stainless Steel Contour

    De Le Wand Contour is gemaakt om moeiteloos te werken met de natuurlijke rondingen van uw lichaam en zal de wens van elke gevorderde plezierzoeker naar het vullen van sensaties bevredigen met zijn slanke, ultra-omtrekige sensaties en zachte rondingen. Door stevig op al uw genotsplekken te drukken met een gewogen druk op de juiste manier, wordt de roestvrijstalen Contour Wand het favoriete speeltje van elke maatkoningin.

    € 399

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Bulbous Dildo with Suction Cup 17cm Turquoise

    Klaar voor een KRISTALHELDER-orgasme? Bereik je mooiste magische in stijl met deze prachtig gevormde, betrouwbare dildo's. Deze dildo kijkt dwars door je heen en weet precies hoe jij hem prettig vindt. Deze dildo is geschikt voor anaal en vaginaal gebruik!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Smooth Spot Dildo with Suction Cup 17cm Turquoise

    Klaar voor een KRISTALHELDER-orgasme? Bereik je mooiste magische in stijl met deze prachtig gevormde, betrouwbare dildo's. Deze dildo kijkt dwars door je heen en weet precies hoe jij hem prettig vindt. Deze dildo is geschikt voor anaal en vaginaal gebruik!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • FUN FACTORY Magnum Black

    MAGNUM is een dildo voor liefhebbers die grotere afmetingen prefereren. Met zijn lengte van 18 cm is MAGNUM werkelijk indrukwekkend. Door de licht gebogen vorm vindt hij gemakkelijk de g-spot tijdens vaginaal gebruik en stimuleert hij de prostaat tijdens anaal gebruik.

    € 61,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Dillio Platinum Slim Seven 7" Platinum Silicone Dildo Green

    De Dillio® Platinum Collection is gemaakt met platina-uitgeharde siliconen voor de HOOGSTE graad van zuiverheid. Deze ultraschone siliconen vertonen sterkte, duurzaamheid, flexibiliteit en niet-reactiviteit met lichaamsvloeistoffen en de huid. Het is vaak het materiaal bij uitstek voor medische hulpmiddelen vanwege de vele uitstekende eigenschappen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson 360° Swivel Suction Cup Plug

    Deze supersterke zuignap met de gepatenteerde Vac-U Plug op een roterend kogelgewricht past op elk opzetstuk uit de Vac-U-Lock collectie en hecht krachtig op elk glad, niet-poreus oppervlak.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size XXL Metallic Lilac

    Laat u betoveren door het nieuwe hybride assortiment "dildo plug", ontworpen om de geneugten en mogelijkheden te variëren en specifiek ontworpen om te passen bij de rondingen van het lichaam.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Dillio Platinum Big Hero 6" Platinum Silicone Dildo Green

    De Dillio® Platinum Collection is gemaakt met platina-uitgeharde siliconen voor de HOOGSTE graad van zuiverheid. Deze ultraschone siliconen vertonen sterkte, duurzaamheid, flexibiliteit en niet-reactiviteit met lichaamsvloeistoffen en de huid. Het is vaak het materiaal bij uitstek voor medische hulpmiddelen vanwege de vele uitstekende eigenschappen.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX 037 Extra Long Black 30cm

    Deze dildo heeft een langwerpige gladde vorm om de diepere delen van je darmen te stimuleren. Dankzij de sterke zuignap kun je je dildo op een gladde ondergrond bevestigen, zoals een deur, badkamermuur of de rand van een badkuip!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 161 tot 192 van 266 in totaal

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.