×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dildo's voor mannen

Artikelen 129 tot 160 van 493 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush Loverboy The Secret Agent Mocha

    Hij heeft een uiterst geheime missie: plezier bieden. De realistische dildo Loverboy The Secret Agent bezorgt je nachten vol sexy intriges, gevuld met levensechte details. De krachtige zuignapbasis blijft op vrijwel elk glad, vlak oppervlak plakken en is compatibel met een harnas.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sinner Gear Multi-Stim Pleasure Wand Metal Anal Dildo

    De Multi-Stim Pleasure Wand is een luxe dildo die gebruikt kan worden voor zowel vaginale als anale stimulatie. Dit speeltje is gemaakt van nikkelvrij metaal waardoor het zwaarder en soepeler aanvoelt dan welk ander seksspeeltje dan ook. De metalen dildo heeft een gebogen schacht, een rond uiteinde en aan het andere uiteinde drie stimulerende balletjes, die je bij anaal gebruik een heerlijk intens gevoel geven. Deze dildo kan met elk glijmiddel gebruikt worden en is snel en grondig schoon te maken. Het speelgoed wordt verzonden in een mooie opbergdoos.

    € 80,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Curve Novelties C-Thru Jock Dong with Balls 8" Clear

    Deze kristallijne pik is dik, helder en met de hand gemaakt voor optimaal genot. Perfect vormgegeven met levensechte details en een vlezige ballenzak, deze grote 8-incher is geweldig voor zowel veteranen als avontuurlijke beginners! Ontworpen voor weinig onderhoud en gemakkelijk schoon te maken, zodat u probleemloos kunt spelen en u kunt concentreren op uw plezier.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Alles kan met de Vac-U-Lock™ universele strap-on plug. De basis is gebogen en volledig gevoerd voor comfort en past zich aan waar u hem ook vastmaakt, waardoor uw Vac-U-Lock™-hulpstukken nog veelzijdiger worden.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSA40 Silicone Anal Dildo KlicLok 6.9" Skin

    Hismith is een ontwerp, ontwikkeling en productie van een geïntegreerd bedrijf. we richten ons op het ontwerp en de productie van hoogwaardige seksmachines. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het nastreven van ultiem plezier in het privéleven. Onze bedrijfsfilosofie is symbiose en win-win met alle andere merken. Uiteraard maken opzetstukken deel uit van ons ontwerp en onze productie. We hebben ons best gedaan om aan alle eisen van onze klanten te voldoen, van beginner tot gemiddelde gebruiker tot de gevorderde speelgoedverkenner. En deze is een van onze vertegenwoordigers van de beginnersserie.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSA74 Smooth Silicone Anal Dildo KlicLok Red 17cm

    Hismith 6,7" gladde siliconen anaaldildo voor Hismith-seksmachine met KlicLok-connector, 6,7' inbrengbare lengte, omtrek 4,35" diameter 1,38" kleine lul

    € 37,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dinoo King-Size Hand Small Black

    De NIEUWE Dinoo King-Size-lijn is voor degenen die van GROOT en REALISTISCH speelgoed houden! Dit prachtige attribuut is er eentje om trots op te zijn! Gebruik je fantasie en verwen jezelf of je partner met deze indrukwekkende dildo.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Benny Dildo Black

    Dildo in fantasierijk en ergonomisch ontwerp met zuignap van siliconen.

    € 34,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Curved Dildo with Suction Cup 11,5cm Transparent

    Klaar voor een KRISTALHELDER-orgasme? Bereik je mooiste magische in stijl met deze prachtig gevormde, betrouwbare dildo's. Deze dildo kijkt dwars door je heen en weet precies hoe jij hem prettig vindt. Deze dildo is geschikt voor anaal en vaginaal gebruik!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos COX 037 Extra Long Black 30cm

    Deze dildo heeft een langwerpige gladde vorm om de diepere delen van je darmen te stimuleren. Dankzij de sterke zuignap kun je je dildo op een gladde ondergrond bevestigen, zoals een deur, badkamermuur of de rand van een badkuip!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Realistixxx RealNature Boy 17,8cm

    Echt een indrukwekkende kerel!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Massive Triple Threat Dildo

    Met de hand gemaakt en gemaakt in de VS met het beste ftalaatvrije PVC, laat deze geweldige vuisttrainer je drie keer de ware omtrek ervaren! Slim taps toelopend aan de bovenkant voor gemakkelijk instappen, zal Triple Threat je kont vullen met een lul alsof hij nog nooit eerder gevuld is geweest. Je voelt elke kop, schacht en ader terwijl je langs de genotspaal naar beneden beweegt, stevig op zijn plaats gehouden door een extra sterke zuignap. Klaar om te spelen, grote kerel? Maak er een tripleplay van.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Au Naturel Home Wrecker Sensa Feel Brown

    Blush Novelties heeft The Home Wrecker gemaakt om aan al je erotische behoeften te voldoen EN het is waterdicht! Dit speeltje is niet voor bangeriken, het meet 25 cm van begin tot eind en dik genoeg om de meest ervaren, veeleisende liefhebber tevreden te stellen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Slim Realistic Dildo with Suction Cup 8" 20,5cm Flesh

    RealRock is ontworpen om u optimaal te laten genieten. Een stevige en zacht aanvoelende dildo, die er natuurlijk uitziet en precies de juiste maat heeft. In combinatie met de realistische aderen op de schacht, die voor extra stimulatie aan de binnenkant zorgen, is dit een dildo die je niet snel zult vergeten op je nachtkastje.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 77

    Deze geweldige Dildo BEEST van Kiotos Monstar ziet eruit als een echte monsterlul met een 3-kleureneffect. Deze Dildo Beast heeft geweldige eigenschappen waardoor hij extra fijn aanvoelt als je hem in je vagina of kont steekt. Met een prachtige mix van rode, gouden en grijze kleuren is deze dildo 23,6 cm lang met een diameter van 5,5 cm tot 6,5 cm.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Dillio Platinum Curious Five 5" Platinum Silicone Dildo Purple

    De Dillio® Platinum Collection is gemaakt met platina-uitgeharde siliconen voor de HOOGSTE graad van zuiverheid. Deze ultraschone siliconen vertonen sterkte, duurzaamheid, flexibiliteit en niet-reactiviteit met lichaamsvloeistoffen en de huid. Het is vaak het materiaal bij uitstek voor medische hulpmiddelen vanwege de vele uitstekende eigenschappen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 88

    Icicle No. 88 is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies, of deel het met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Dit zijdezachte glazen g-spot-staafje is slim gebogen om elke keer de juiste plek te raken, en een verleidelijke reeks zacht golvende ribbels zal je verleiden met orgasmes die elkaar vastgrijpen! De basis van 5,2 cm (2 inch) is perfect voor grip en gebruik van een harnas.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Sensual Glass Wanda Glass Dildo

    Wanda is een gebogen glazen dildo, met aan elk uiteinde een grotere en een kleinere lamp. De dildo is glad en stimuleert elk plekje tijdens het gebruik van de dildo.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Size Queen Dildo 10 Inch Turquoise

    Met een enorme afmeting van 25,5 cm (10 inch) geeft dit een stevig en levensecht beest je alles wat je aankan. Zelfs voor een Size Queen™.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Curved Realistic Dildo Balls Suction Cup 8" 20,5cm Black

    RealRock is ontworpen om optimaal te laten genieten. Een stevige en zachte dildo, die er natuurlijk uitziet en precies de juiste maat heeft. In combinatie met de echte aderen op de schacht, die voor extra stimulatie aan de binnenkant zorgen, is dit een dildo die je niet snel zult vergeten op je nachtkastje.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Firefly Glass 'dromerig, speels en functioneel. Verleidelijk en aanlokkelijk, deze kleine wonderen die oplichten in het donker zijn jouw ticket voor eindeloos plezier als de zon ondergaat. Gemaakt van borosilicaatglas van superieure kwaliteit met beproefde vormen die zijn ontworpen om te tekenen. Verkrijgbaar in diverse maten en geschikt voor alle smeermiddelen. Doe de lichten uit en zet het plezier aan.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dark Crystal Clear DCC53 Dildo with Suction Cup 29cm

    Een echt kaliber voor een geheeluitbreiding. De dildo blijft recht zitten door de sterke zuignap voor intense en diepe penetratie.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Het is tijd voor uw plezierafspraak en Dr. Ethan staat klaar om u mee te nemen op de rit van uw leven! Hij heeft 7 krachtige draaifuncties die de schacht in je bewegen voor perfecte G- of P-spotstimulatie en ongeëvenaarde sensaties.

    € 189

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Purple

    Voor de Size Queen™ in ons hebben we allemaal genoeg ontmoet van onze meest verrukkelijke producten: de 6-Inch Size Queen™.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Ribbed Double-ended Steel Dildo

    Deze Ruwe elegante geribbelde stalen dildo is aan beide uiteinden te gebruiken.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Avant D6 Electra

    Liefdevol vervaardigde kleine batch ambachtelijke dildo. Met de hand gebeeldhouwd om strak en modern te zijn. De vorm vormt zich naar uw lichaam. Avant D6 heeft een rechte schacht met subtiele textuur. Harnas compatibel. Voorzien van een diepe, sterke zuignap.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 89

    Icicle No. 89 is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies, of deel het met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Dit zijdezachte glazen g-spot-staafje is slim gebogen voor sensuele bekkenmassages en heeft een verleidelijk slanke contour met daarbovenop een dikkere, afgeronde punt. De basis van 5,2 cm (2 inch) is perfect voor grip en gebruik van een harnas.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dark Crystal Black DC22 Dildo 22cm

    Donkere kristallen zwarte dildo.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • RealRock Smooth Spot Dildo with Suction Cup 17cm Transparent

    Klaar voor een KRISTALHELDER-orgasme? Bereik je mooiste magische in stijl met deze prachtig gevormde, betrouwbare dildo's. Deze dildo kijkt dwars door je heen en weet precies hoe jij hem prettig vindt. Deze dildo is geschikt voor anaal en vaginaal gebruik!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSA108 Metal Bead Anal Dildo KlicLok 8.48"

    Deze 8,48” metalen anaaldildo is het eerste product van Hismith, ontworpen voor premium seksmachines. Het is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering. Nu krijg je deze gladde metalen buttplug voor een bevredigend vol gevoel.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Icicles No. 86

    Icicle No. 86 is ontworpen om de ultieme ervaring te creëren in opwindende solo-sekssessies, of deel het met een partner voor een subliem seksueel avontuur! Deze glazen toverstaf heeft een realistisch, wellustig aderachtig fallisch ontwerp en een basis van 5,2 cm (2 inch), perfect voor grip en harnasgebruik.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Pride Unicorn Dancer 7 Inch

    Vier jouw 'Pride' met TOYJOY. Deze kleurrijke Unicorn Dancer 7 Inch is de perfecte keuze om je trots in stijl te laten zien! Het hoogwaardige ontwerp is gemaakt van 100% lichaamsveilige siliconen en heeft een regenboogthema, geïnspireerd op de trotsvlag. Laat Pride by TOYJOY je meenemen over de regenboog waar plezier wacht.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 493 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.