×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Seksspeeltjes vibrerend dubbele stimulatie

Artikelen 97 tot 128 van 450 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Voor meer seksuele kracht! Cockring gemaakt van zeer flexibel siliconenachtig materiaal, met een nauwsluitende pasvorm en een geïntegreerde vibrerende kogel.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Mannen zullen zeker genieten van allerlei opwindende sensaties over de gehele lengte van de penis met deze Couples Stimulator Ring. Maak de penis gevoeliger, vertraagt het orgasme en zorgt ervoor dat erecties langer duren bij gebruik van de ring.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Je hebt Tinder niet meer nodig om alleen of met een partner plezierige seks te hebben. Waterdicht, krachtig, met een zachte textuur die uitnodigt tot verwennerij om het plezier van het wrijven te vergroten en uitgerust met twee motoren in plaats van één voor een ongekende dubbele stimulatie, Bruno van Intense is de vibrator voor koppels met afstandsbediening die jullie dichter bij elkaar brengt . Dan een safari door de savanne

    € 109

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Wil je een level omhoog gaan? De Bcharmed Basic Plus is een dubbele massagering met een sterke minimotor, perfect voor zowel solo- als partnerspel. 100% lichaamsveilige siliconen geven het een flexibele stretch voor een pasvorm die zo nauw aansluit dat je in een mum van tijd langer meegaat. Het zijdezachte gevoel gecombineerd met vijf weelderige vibratiepatronen zorgt voor sterkere erecties voor hem en gelijktijdig clitoraal genot voor haar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon is een realistische dildo met 20 vibratiestanden die je snel en eenvoudig kunt bedienen met de draadloze afstandsbediening. Er zit een toevoeging in voor extra stimulatie van de clitoris.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Het ontwerp van deze wandvibrator is geïnspireerd op de scepter van machtige Egyptische farao's. De vibrator zendt sterke trillingen uit, geconcentreerd op de kop van de toverstaf, voor een krachtige, directe stimulatie. De grote massagekop helpt pijnlijke spieren te verzachten en stress te verlichten. Kyro is uitgerust met twee multifunctionele siliconen accessoires om de mogelijkheden van plezier uit te breiden. Het ene accessoire kan worden gebruikt om gevoelige gebieden te plagen en te stimuleren, bijvoorbeeld de tepels, terwijl het andere accessoire perfect is om de G-spot te verkennen en tegelijkertijd de clitoris te stimuleren.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove, een merk dat bestaat uit een assortiment producten waarmee je op de meest eenvoudige en plezierige manier van je seksualiteit kunt genieten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Zeg hallo tegen Hydra, de vibrator met 3 motoren waar je sprakeloos van wordt. Zoals we al hebben gezegd, heeft Hydra 3 krachtige motoren voor zijn 3 krachtige functies. Een daarvan is degene die we allemaal kennen en waar we van houden, de vibratiefunctie, en niet meer en niet minder dan 7 modi, van een stille kietel tot een aardbeving van genot.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Voor perfecte seksuele prestaties en intense orgasmes!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Verken nieuwe seksuele horizonten met TIANI Duo. Deel het gevoel van diepe interne en externe trillingen voor ultieme tevredenheid van koppels. Het bekroonde, soepele, gevormde siliconenontwerp wordt draadloos bestuurd door een afstandsbediening, zodat u het genot kunt aanpassen aan uw wensen.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Match Up is een innovatieve vibrator met 9 vibratiestanden, bestuurd door een afstandsbediening. Het is uitgerust met twee siliconen vleugels die zijn ontworpen om de clitoris te omhelzen en elk uiteinde van het speeltje heeft een motor om extern en intern te stimuleren. De koppelvibrator wordt geleverd met een afstandsbediening die tot 5 meter reikt. Geniet van Match Up tijdens het solospel of laat je partner meedoen.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegante, tijdloze stijl ontmoet ultracomfortabel ergonomisch ontwerp met de Aya Wearable Vibrator uit de Legend Series. Met een slanke, ronde en compacte vorm die goed aansluit op het lichaam, is Aya uniek aanpasbaar voor verschillende soorten spellen. Geniet van externe vulvastimulatie van Aya's voorgevormde lichaam, maar ook van diepe, interne stimulatie van het verwijderbare siliconen opzetstuk dat gebogen is en een bolvormige punt heeft om op de G-spot te gericht.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Geniet van gepassioneerde speeltijd met de Foreplay Frenzy™ Pucker en breng fantasieën tot leven. De perfecte dubbele stimulator is compleet met 10 krachtige vibratiefuncties, 4 snelheden voor intieme zuigkracht en onafhankelijk bediende dubbele motoren.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Spannende stimulatie voor koppels!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys The Hammer Pink

    Sterk getextureerde vibrator, met geprononceerde kop, konijnvormige clit-kieteler en door de knop geregelde krachtintensiteitsniveaus.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 krachtige motoren, naadloze siliconenafwerking en gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris maken de Mono Flex tot het hoogtepunt van elke collectie. Het heeft ook een geavanceerde vorm en app-bediening.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Deze krachtige G-spot stimulator heeft 2 motoren, een draadloze afstandsbediening met een bereik van 10 meter en een clitorisstimulator. Het is gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Zowel de stimulator als de afstandsbediening zijn oplaadbaar. De krachtige motor biedt 9 verschillende trillingspatronen.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE is gemaakt door professionals en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling.

    € 189

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Verdubbel haar plezier met deze vibrerende, realistische 17,5 cm grote strap-on anaaldildo

    € 22,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegante, tijdloze stijl ontmoet ultracomfortabel ergonomisch ontwerp met de Aya Wearable Vibrator uit de Legend Series. Met een slanke, ronde en compacte vorm die goed aansluit op het lichaam, is Aya uniek aanpasbaar voor verschillende soorten spellen. Geniet van externe vulvastimulatie van Aya's voorgevormde lichaam, maar ook van diepe, interne stimulatie van het verwijderbare siliconen opzetstuk dat gebogen is en een bolvormige punt heeft om op de G-spot te gericht.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Minds of Love Magnus Purple

    Krachtige vibrator in aantrekkelijk en ergonomisch ontwerp van een strap-on vibrator zonder koordjes, die indruk maakt door zijn uiterlijk en functionaliteit. Het golvende, korte uiteinde van de vibrator wordt in de vagina of anus ingebracht, terwijl de uitgesproken groeven aan de basis de clitoris stimuleren en de langere schacht zorgt voor veelzijdige stimulatie van de meest gevoelige gebieden van de partner.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition is de verbeterde versie van het met Red Dot bekroonde massageapparaat voor koppels, ontworpen voor vrouwen om te dragen tijdens het vrijen.

    € 179

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Tracy Purple

    Deze superzachte siliconen vibrator met 7 functies is opmerkelijk uitgerust om je nacht na nacht van intens genot te voorzien. De vorm van dit slanke en stoere paarse speeltje is blij en gebogen, met een dikke kop om je interne G-spot te bereiken en een kleinere gebogen konijnenclit die zorgt voor vuistklemmende orgasmes.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Ring True

    Plaats de ring over de tong om de orale ervaring van uw partner te intensiveren en laat de krachtige trillingen hun magie samen met uw tong uitoefenen.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Minds of Love Timo Purple

    Krachtige vibrator met clitoris-kieteler en afstandsbediening. Het punt en de clitkieteler zijn ideaal voor het stimuleren van je G-spot en clitoris. 2 krachtige motoren met 10 functies (vibrerende en pulserende modi) zorgen voor natuurlijke stimulatie. Er wordt een satijnen tas voltooid voor opslag. Materiaal: siliconen, zacht, flexibel, geurloos, gemakkelijk schoon te maken, waterdicht, eenvoudige bediening via de aan/uitknop of comfortabel via de afstandsbediening, oplaadbaar via een USB-kabel (adapter niet meegeleverd).

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Een konijnenvibrator met clitorisstimulator en anaalplug. De flexibele en licht gebogen schacht met gladde bovenkant is ideaal voor G-spot stimulatie. De clitorisstimulator heeft 2 zachte konijnenoorkietelaars en het anale verlengstuk heeft een kralenvorm.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Soraya 2 Black

    Als jij het soort persoon bent dat denkt dat twee orgasmes beter zijn dan één, dan staat je iets lekkers te wachten. Soraya™ 2 is 's werelds meest luxueuze konijnenvibrator die geoptimaliseerde dubbele stimulatie biedt voor zowel clitoraal als G-spot-orgasme, op een geheel nieuw niveau. Met zijn luxueuze ontwerp en onmiskenbare vorm is Soraya™ 2 de perfecte combinatie van kracht en precisie.

    € 339

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Flex White

    Met 3 krachtmotoren geeft de Double Flex gelijke, stimulerende aandacht aan de G-spot, clitoris en externe schaamlippen. Dankzij de Silicone Flex-technologie is het apparaat bijzonder comfortabel en zorgt het toch voor spannende trillingen via de app.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Fugu Red

    Houd controle waar u ook bent met onze Magic Motion-app. Een handige vibrator op zakformaat voor clitorale en vaginale stimulatie die eenvoudig te bedienen is met een enkele drukknop. Deze minivibrator is oplaadbaar via USB en geeft je krachtige vibraties over een bereik van 7 patronen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sunray Pink

    Geniet van gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris met de vibraties en luchtpulsfuncties van de Satisfyer Sunray. Het app-gestuurde siliconen konijn heeft een flexibel gewricht dat zich gemakkelijk aanpast aan jouw anatomie.

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Dream Toys Elite Renee Black

    De Renée stimulator uit de Elite collectie van Dream Toys is een zwarte stimulator met stijlvolle goudkleurige accenten, een ronde kop en een flexibele verbinding tussen beide uiteinden. Renée heeft 2 krachtige motoren, één aan elk uiteinde, die 7 vibratiepatronen en 3 snelheden bieden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT is een clitorisstimulatorring en vaginale exciter, waarmee u het plezier in uw intieme relaties kunt vergroten, tot onvermoede grenzen.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 450 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.