×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Niet-vibrerende masturbators

Artikelen 97 tot 128 van 831 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fleshlight Girls Emily Willis Squirt

    Squirt is de ultieme genotservaring van het ultieme glamourmeisje Emily Willis. Met een kurkentrekkeringang die overgaat in een handschoen van knoppen, ribbels en afwisselende stekels, is de Emily Willis lady-textuur net zo veelzijdig als de vrouw zelf. Varieer met uw slaglengtes om het meeste uit elke opwindende sectie te halen.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.23 Stroker Transparent

    Deze “TPE” Stroker is ontworpen met een geribbelde structuur die strakker wordt naarmate je verder gaat. Ook is hij zeer rekbaar, maar hij blijft stevig, ongeacht je maat.

    € 37,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Slutty Tight Cunt Skin

    Houd je van strakke, knusse en realistische masturbatieactie? Dan zul je dol zijn op de Slutty Tight Cunt uit de Bangers collectie van Hidden Desire! Deze draagbare masturbator is gemaakt van ultra-levensecht TPR dat heerlijk zijdezacht aanvoelt.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Borsten en facturen niet bepaald jouw ding? Maak je geen zorgen, we denken ook aan jou en onbewust een langverwachte nieuwe toevoegingen aan ons assortiment: de masturbatiepoot! Het is charmant, zijdezacht, heeft prachtig gevormde tenen en iets extra's: een vagina aan de voet. Diep in de voet duiken en je voetfetisjfantasieën tot leven brengen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • FPPR Vagina Masturbator

    Geniet van een intense stimulatie en een onvergetelijk hoogtepunt met deze masturbator van de FPPR. verzameling! De sleeve heeft een realistische kleur en een realistische vagina-opening. De binnenkant van de hoes is opgeruwd en geribbeld voor maximale stimulatie van uw penis. Na gebruik haal je de hoes uit de behuizing en maak je deze goed schoon met water en speelgoedreiniger of een milde antibacteriële zeep. De masturbator heeft een zeer discrete uitstraling, waardoor je je nieuwe speeltje met een gerust hart op je nachtkastje kunt zetten of mee kunt nemen in je tas

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Girl Next Door Megan

    Zakkutje met superzachte en realistische textuur aan de binnenkant voor opwindende sensaties. Megan is de Girl Next Door die je opwindt! Megan is gemaakt van duurzaam, echt aanvoelend TPE en heeft een rekbare vagina en een liefdestunnel met open uiteinde, geschikt voor alle penislengtes en gemakkelijk schoon te maken. Lichaamsveilig, vrij van ftalaten en latex.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Keith Haring Street

    Nog een revolutionair TENGA-concept, de EASY ONA-CAP. PET JEZELF, REK EN GENIET!

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Thunder

    Stevige, verticale bliksemranden zorgen voor een krachtig, scherp gevoel. Voel de pieken en dalen van donderende sensaties terwijl je op en neer beweegt.

    € 7,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    De Big Boobs Banging Bitch is een sensationeel realistische masturbator uit de Bangers by Hidden Desire collectie. Deze grote, krachtige masturbator in lichaamsstijl is ontworpen voor het ultieme neukplezier.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight GO Surge Pink Lady

    Met het discrete, lichte en compacte ontwerp van de Fleshlight GO kun je nu overal plezier beleven.

    € 72,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou LikeTrue Jess Super Realistic Vagina, Anus and Mouth 650g Skin

    De Liketrue by Intoyou lijn masturbators biedt je een collectie mannelijke masturbators geïnspireerd op vrouwen en hun seks.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Madison Ivy Beyond

    Beyond is een van de twee exclusieve texturen van de kleine maar wilde Madison Ivy. Deze is haar eigen Lady Fleshlight. Daarom heeft het het unieke poesje van Madison Ivy als opening. Direct ernaast staat, in kleine letters, haar eigen handtekening. De hoes is omgeven door de typische parelmoerkleurige Fleshlight Girls-hoes.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Girl Next Door Bella

    Pocket stroker met superzachte en realistische textuur aan de binnenkant voor opwindende sensaties. Bella is het buurmeisje dat je opwindt! Bella is gemaakt van duurzaam, echt aanvoelend TPE en heeft een rekbare vagina. De onderkant van de ABS-cup kan worden geopend of gesloten om zuigkracht te creëren. De easygripbeker is voorzien van een hygiënische dop. Lichaamsveilig, vrij van ftalaten en latex.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Mini Masturbator

    Kleine, huidkleurige masturbator in vaginavorm met uitgesproken schaamlippen.

    € 7,90

    € 4,59

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Boost Blow MD Flesh

    De Fleshlight Boost neemt alles wat je leuk vindt aan Fleshlight-producten en tilt het naar een hoger niveau. De Boost-lijn van masturbators introduceerde meer nieuwe functies dan welk product ook sinds het origineel.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Lana Rhoades Destiny

    Het is jouw lot geweest om de Lana Rhoades Fleshlight te ervaren. Deze unieke en zeer aangepaste textuur is bedoeld om uw penis de meest sensationele seksuele ervaring te geven. Van de nauwe toegang tot de verschillende holtes die zijn ontworpen met plezierzakjes en orgastische ringen, seks met je Lana Rhoades Destiny Fleshlight is de meest realistische ervaring die ze je kan geven zonder het echte werk.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Rotatable Adjustable Realistic Masturbator Transparent

    Een unieke masturbator waarmee je de actie kunt bekijken! Het is glashelder en je penis zal erin uitkomen, geloof ons. Hij wordt begroet door een zacht en realistisch materiaal met een verscheidenheid aan spannende texturen. Tegelijkertijd kun je de twist bepalen voor nog intensere ervaringen. Dat wil je gewoon!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download With Realistic Vagina & Ass Stroker

    Beleef je ultieme fantasie met de dubbel-entry stroker die net echt aanvoelt! Zacht, rekbaar en soepel TPE-rubber beweegt met je lichaam mee terwijl je geniet van elk kanaal - vaginaal of anaal - afhankelijk van je wensen. Krijg erotische inspiratie met de aanvullende download van een van de populairste releases van Sasha Grey en voel het verschil dat een levensechte gebeeldhouwde stroker maakt. Schoonmaken is eenvoudig met een masturbatorreiniger en afspoelen met warm water.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Peaches

    Autumn Falls staat bekend om haar heerlijk ronde lichaam en heeft een kont die erom smeekt om geneukt te worden. Knijp in haar achterdeur en trakteer je pik op puntige ribbels, holle genotshobbels en een laatste kamer met gladde, kussenachtige kralen - een geweldige sensatie voor het anale orgasme van je dromen.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy Skin

    Introductie van het ultieme genotsinstrument voor mannen: de Kiotos masturbator Dildo Pussy. Dit speelgoed is ontworpen om u een verbluffende ervaring te bieden en is vakkundig vervaardigd om intense sensaties te leveren en u te helpen een nieuw niveau van plezier te bereiken.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Easy Rider Squeeze Masturbator Anal

    Open de dop en druppel een paar druppels glijmiddel teen voor het beste resultaat. Condooms zijn niet noodzakelijk, maar worden wel aanbevolen voor een betere hygiëne. Maak de beker daarna schoon door deze binnenstebuiten te keren en te wassen met speelgoedreiniger. Grondige spoelen. Bewaar op locatie.

    € 14,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Fleshlight GO Ice Torque

    Met het discrete, lichte en compacte ontwerp van de Fleshlight GO kun je nu overal plezier beleven.

    € 72,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Skin

    Herentorso Perfect Ride van PDX Plus met een in elke richting beweegbare penis, grote testikels en een uitnodigende anusgat. De masturbator met gespierde borst en sixpack heeft hogere heupen in het nieuwe EZ Bang-ontwerp voor een comfortabel ritje. Ook het anusgat zit iets hoger dan normaal en dus in een perfecte hoek voor een comfortabele penetratie. Het strakke genotskanaal heeft verschillende stimulerende texturen aan de binnenkant en voelt bijna aan als een echte anus.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Brandi Love Heartthrob

    Brandi Love staat erom bekend een voorstander te zijn van open relaties met wederzijds goedvinden en is al jaren een vaste waarde in de swingerlevensstijl. Omdat ze in situaties was geweest waarin ze zich aan beide kanten van exhibitionisme en voyeurisme bevond en het ongelooflijk opwindend vond, vond Love het een ondeugend idee om haar seksuele ontmoetingen te gaan filmen en deze via internet aan mannen en vrouwen te verkopen. Ze lanceerde haar eerste website in 2004.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Ga voor de meest gewillige minnaar en kies voor de Hera 1 mega masturbator. Deze grote masturbator staat altijd voor jou en al jouw wensen klaar. De masturbator is volledig gemaakt van zeer zacht en flexibel materiaal dat realistisch aanvoelt en zich snel aanpast aan jouw lichaamstemperatuur.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Een hete handjob of bevredigende seks!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet Right

    Borsten en facturen niet bepaald jouw ding? Maak je geen zorgen, we denken ook aan jou en onbewust een langverwachte nieuwe toevoegingen aan ons assortiment: een mooie realistische poot! Hij is onweerstaanbaar zijdezacht, heeft mooie gevormde tenen en vraagt erom om geknuffeld te worden.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Savannah Bond From Australia with Love

    Kom klaar in de smalle en elegante lippen van Savannah Bond en laat je meevoeren naar de witte zandstranden van haar geboorteland Australië. Bereid je voor op een reeks stimulerende interne texturen bestaande uit in elkaar verweven zijwaartse ribben die zo meedogenloos golvend zijn als de Indische Oceaan. Ga een beetje dieper naar binnen en een geringd middenstuk leidt je lid naar haar laatste kamer, boordevol dicht opeengepakte bultjes – het perfecte happy end.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Pocket Stroker Click Ball

    Plezier onderweg! Zakplezier dat indruk maakt!

    € 11,90

    € 4,99

    +

    -

    Voorradig

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Dita is de kleinste pop die heel klein en schattig is, net als speelgoed. Ondanks haar kleine formaat heeft ze nog steeds alle functies van een sekspop-torso. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk vaginaal, anaal- en borstplezier beleven en uw favoriete positie naar wens kiezen. Bovendien is haar heerlijke gewicht en realistische dichtheid heel gemakkelijk op te bergen, mee te nemen en schoon te maken, wat echt een uitstekende keuze voor sekspoppen is voor beginners.

    € 249

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream PDX Plus Big Titty Torso Skin

    Er is niets beter dan het knijpen in een paar grote, zachte, veerkrachtige borsten, en de Big Titty Torso heeft precies wat je nodig hebt! Het enorme paar borsten van deze realistische megamasturbator heeft een ontwerp met dubbele dichtheid waardoor ze EXTRA knijpbaar zijn, terwijl de twee strakke gaten zijn bekleed met genotsnoppen die zijn ontworpen om elke centimeter van je schacht te masseren.

    € 399

    € 249

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Boost Bang LM Flesh

    Verhoog je seksuele bevrediging naar een hoger niveau met de geheel nieuwe Boost Bang Fleshlight, een revolutionaire nieuwe masturbator ontworpen om mannen een nooit eerder gevoelde ervaring van intiem sensueel genot te geven. De Fleshlight Boost neemt alles wat je leuk vindt aan Fleshlight-producten en tilt het naar een hoger niveau. De Boost-lijn van masturbators introduceert meer nieuwe functies dan welk product dan ook sinds het origineel.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 831 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.