×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Seksspeeltjes penis plastic

Artikelen 33 tot 64 van 171 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Zelfsmerend: glad als het nat is. Voeg gewoon een beetje water toe en schuif erin. Getextureerd: geniet van de erotische sensaties terwijl de ribbels je schacht masseren. Heb het allemaal: prachtig gevormd anaal. vaginaal. pijpbeurt lippen. Trilt: de verwijderbare waterdichte bullet-vibrator zoemt langs je schacht voor explosieve orgasmes. Alleen het beste: ontworpen, ontwikkeld, ontwikkeld, uitgeprobeerd, geliefd en verantwoord gemaakt door Blush.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Train je beste bezit!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    Hismith richt zich op de productie van seksmachines en bijpassende hulpstukken. Deze mannelijke masturbatiebeker is ontworpen voor mannen, waardoor de machine door een stel kan worden gebruikt, 100% compatibel met de Hismith premium seksmachine. De realistische masturbator is gemaakt van super TPR en milieu-ABS, een mouw van 7,087 inch voor de meeste mannen. Bovendien kun je met deze pocket-kut-stroker met vibrerend ei en 10 patroonvibratiemodi je plezierpunt vinden.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Air Control Vacuum Pump

    Beginners-penispomp met eenvoudig ontwerp.

    € 37,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • XLsucker Automatic Penis Pump

    Nu is het eenvoudiger dan ooit om je pik naar een grotere en betere maat te pompen!

    € 61,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Lockdown Chastity Cage Black Small

    Ben je klaar voor een opwindende bondage-ervaring? Deze Lockdown kuisheidskooi maakt het voor de drager onmogelijk om een erectie te krijgen. De kooi kan zelfs meerdere dagen achter elkaar gedragen worden voor intens voorspel. Dankzij de opening aan de voorkant kan de drager urineren zonder de kooi te verwijderen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Dit revolutionaire, gepatenteerde ontwerp stelt u in staat uw genot aan te passen met een uitschuifbare buis die op zijn plaats wordt vergrendeld op de exacte lengte die u wenst. De Extender Pro vibrerende pomp heeft vooruitstrevende IST-technologie met ongelooflijk realistische intermitterende zuigkracht om levensechte "melk"-sensaties te bieden voor de beste pijpbeurt van je leven!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Black Magic: The Pubic Enemy No 1 Black Edition is onze nette, zwarte lulkooi met e-stim-functie: hij laat je een onstuimige piemel achter slot en grendel opsluiten zodat hij niet stijf kan worden totdat de minnares, of de meester, komt met de sleutel en laat hem eruit.

    € 229

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Intensiveer uw intieme genot met de eenvoudig te gebruiken Optimum Power Ultimate Power Stroker. De compacte, op zichzelf staande arouser beschikt over zeven intense vibratie-, pulsatie- en escalatiefuncties, met extreme strelende extase.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

    De CB-6000S™ is de manier van de fabrikant om nog een ontwerp toe te voegen om persoonlijke keuzes te bieden voor alle soorten mannelijke anatomie. De kooimaat is 2 1/2" lang, dus voor kleiner gebouwde personen.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

    Haal HEM in topconditie!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Binnenkort meer details over dit product. Het transparante visuele venster kan alle bewegingen van de penis in de 4 gemengde modi zien, waardoor het mysterie van orale seks grondig wordt onderzocht.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw plezierhulpmiddel met de Optimum™ Series Advanced Automatic Smart Pump, een slanke, duurzame penispomp gemaakt voor superieure zuigkracht en prestatieverbetering. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met deze overvloed aan aanpasbare trainingsmodi. Gebruik de eenvoudig aan te raken knoppen en het LED-scherm om handmatig te kolven of stel de druk en duur in voor een training van maximaal 20 minuten.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Als je ooit moeite hebt gehad met het vinden van de perfecte handsfree positie voor je plezier, dan staat dit speeltje klaar om je voorover te buigen om het je naar de zin te maken.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • XLsucker Digital Penis Pump

    Nu is het eenvoudiger dan ooit om je pik naar een grotere en betere maat te pompen!

    € 87,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

    Het nieuwe innovatieve ringontwerp bestaat uit drie in elkaar grijpende stukken die als puzzelstukjes in elkaar passen. De twee geleidepennen houden de bovenste stukken bij elkaar. De borgpen gaat door het middelste verzonken gat dat het kooigedeelte met de ring verbindt.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Wat een prachtig gezicht! In de vaginale versie belichaamt de Opus E-masturbator het pure schoonheidsideaal: een Venus zonder vacht, een fanny zoals geschilderd, de puurste verleiding.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    De prachtige Latina-ster Victoria June is een van de helderste sterren in de porno-industrie, dankzij haar verzengende optredens die de aandacht trekken vanaf het moment dat ze op het scherm verschijnt.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Gemaakt van premium, niet-poreuze en ftalaatvrije siliconen, dit vibrerende kralengeluid is lichaamsveilig en gemakkelijk te reinigen!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Alex Neo 2

    Klaar om weer helemaal tevreden te zijn. Alex Neo 2 neemt alles wat je leuk vond aan het origineel en voegt alles toe waar je naar verlangde. Met krachtige stuwkrachtmodi, interactieve mogelijkheden, app-bediening en meer is Alex Neo 2 een masturbator die je gewoon moet proberen.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ERVAAR DE MEEST GEAVANCEERDE, HANDSFREE, USB-OPLAADBARE STROKERS OOIT GEMAAKT! De Mega-Bator is de enige handsfree masturbator ter wereld die al het werk voor je doet terwijl je naar je favoriete vuiligheid kijkt op je mobiele apparaat!

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw genotsmiddel met de Optimum™Series Automatic Smart Pump, een slank, duurzaam seksspeeltje met penispomp voor mannen, gemaakt voor superieure zuigkracht en prestatieverbetering. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met 3 unieke trainingsmodi voor verbetering.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Aangedreven door een sterke motor, bieden mannelijke masterbators 10 opwindende snelheden en 9 vibratiepatronen om uit te kiezen, het is volledig automatisch stoten en trillen. Probeer de snelle stoten op de hoogste stand voor een wilde, intense sessie of geniet van meedogenloze, langzamere stoten voor uithoudingsvermogentraining en een langzamer opbouwend hoogtepunt.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

    De Pubic Enemy No 1 Gold Edition is onze nette, gouden pikkooi met e-stim-functie: hij laat je een onstuimige piemel achter slot en grendel opsluiten zodat hij niet stijf kan worden totdat de minnares, of de meester, komt met de sleutel en laat hem eruit.

    € 229

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Lybaile Men Extension Sleeve Vibrating Flesh

    Als je zin hebt in wat extra lengte in de slaapkamer, dan zal onze fantastische penisverlenger met balring je zeker helpen. Deze penisverlenger zal uw erectie verbeteren, waardoor u zich zelfverzekerder en tevredener zult voelen tijdens de seks.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    De Pubic Enemy No 1 Black Edition is onze nette, transparante pikkooi met e-stim-functie: hij laat je een onstuimige piemel achter slot en grendel houden, zodat hij niet stijf kan worden totdat de minnares, of de meester, komt met de sleutel en laat hem eruit.

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Verdubbel het plezier en verdubbel het plezier met de ongelooflijke dubbele penetrator met afstandsbediening! Stop met vechten om de afstandsbediening en geniet van de sensatie van dubbele penetratie zonder een derde partner in de mix te introduceren!

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Naast intense trillingen, die ook via de app te bedienen zijn, biedt de Satisfyer Men Vibration+ je een elegant design en een ergonomische vorm die comfortabel in de hand ligt. De uitnodigende opening is gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor u en uw partner? Dan is deze Loveboxxx de perfecte keuze voor jou. Deze doos bevat een combinatie van speelgoed voor mannen en vrouwen en wordt geleverd in een zeer luxe en discrete doos met een prachtig design. De set bestaat uit de volgende producten:

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump

    Ontdek dikke, kloppende erecties die lang aanhouden met deze professionele Max-Precision Power Pump.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Een alternatief voor masturbatie is deze fantastische, USB oplaadbare SM360 masturbator! Schuif je penis, voorzien van wat glijmiddel, in de schacht en laat je verwennen door de magische zuigfunctie in combinatie met vibratie voor maximaal genot.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    De Ohare XL dubbel vibrerende erectiering verandert hem in jouw favoriete konijnenvibe met een comfortabele pasvorm erectiering en een superkrachtige motor met 4 functies, aangevuld met zachte, flexibele konijnenoren!

    € 26,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 171 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.