×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Seksspeeltjes penis stimulerend

Artikelen 129 tot 160 van 1353 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    De CRUIZR CP03 is een luxe en discrete masturbator met zuig- en vibrerende functies. Je geniet van heerlijke penisstimulatie en kunt eenvoudig kiezen uit de 6 zuig- of 7 vibratiestanden. De masturbator beschikt over een verwarmingsfunctie waardoor je een nog realistischer gevoel ervaart. Dankzij de handige LED-verlichting kies je altijd de juiste functie. De zachte elastische siliconen hoes heeft een vagina-opening en is aan de binnenkant voorzien van talrijke noppen en ribbels.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Mangina Skin

    De Mangina is een boven- en een onderstuk. De perfecte date en een sublieme one night stand. Het ideale solospeeltje en puur genot wanneer je het deelt met een partner. Intense interne texturen! Geniet van stimulerende ribben bij binnenkomst, opwindende massageparels terwijl je pik dieper duikt en tegen een genotsbuil knalt voor de ultieme Mangina-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Surfer

    Deze grote golfstimulaties rijden op de dieptepunten en hoogtepunten en zijn perfect voor alle sensatiezoekers. Met geaccentueerde noppen voor die verrassende drops, kijk of jij deze pittige rit onder controle kunt houden!

    € 7,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Madison Ivy Beyond

    Beyond is een van de twee exclusieve texturen van de kleine maar wilde Madison Ivy. Deze is haar eigen Lady Fleshlight. Daarom heeft het het unieke poesje van Madison Ivy als opening. Direct ernaast staat, in kleine letters, haar eigen handtekening. De hoes is omgeven door de typische parelmoerkleurige Fleshlight Girls-hoes.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Eva Lovia's kont. Eva Lovia is de eerste Digital Playground Star-winnares van 2015. Ze is bijna te mooi om te geloven. Met haar lengte van 1,80 meter is ze een exotische mix van Japans en Spaans. Ze heeft een geweldig natuurlijk lichaam, parmantige natuurlijke tieten, lange slanke benen en een fantastische kont, dus je zult je ogen niet kunnen geloven!

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Het ringkwartet voor krachtige erecties. Drie ringen omsluiten uw penis strak voor spannende seksuele avonturen. En de testikelring vernauwt op sensuele wijze je mannelijkheid. De rekbare ringen zijn verbonden met twee gekartelde stimulerende staafjes. Elke ring is 8 mm dik. Totale lengte 6,5 cm. Rokerig zwart. Materiaal: TPE. Penisringen elk diameter 2,3 cm, testikelring 4,3 cm.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Deze Speed Shift zit vol verrassingen met zijn verstelbare snelsluiting en zeventien verschillende maataanpassingen. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat deze ring niet past; je verandert gewoon het tabblad, dus het is echt one size fits all. Om nog maar te zwijgen van het feit dat als je een vriend op bezoek hebt, je niet door je kast hoeft te graven om er een te vinden die past; deze zal het lukken.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Orgasm Wonder Black

    Als je zin hebt in eindeloze seks!

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • The Girl Next Door Megan

    Zakkutje met superzachte en realistische textuur aan de binnenkant voor opwindende sensaties. Megan is de Girl Next Door die je opwindt! Megan is gemaakt van duurzaam, echt aanvoelend TPE en heeft een rekbare vagina en een liefdestunnel met open uiteinde, geschikt voor alle penislengtes en gemakkelijk schoon te maken. Lichaamsveilig, vrij van ftalaten en latex.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Janice Griffith Eden

    Eden is de eerste Fleshlight die wordt uitgebracht met een nieuwe en prachtige medium getinte Fleshskin-hoes. Deze levensechte stroker past perfect bij Janice's poesje en is net zo strak als de kleine ster zelf. Met een combinatie van zeer opwindende genotspunten in de kamer, omhult Eden je penis met verbluffende ringen en schachten die je zullen laten smeken om meer.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Ervaar het unieke gevoel van een rekbare, zachte hoes in een vacuümpomp die knijpt en trekt zoals het echte werk, met een strakke TPE-kamer met textuur voor extra plezier. Kies uit drie snelheden van vacuümzuiging, of kies voor de speciale functie die afwisselend zuigt en loslaat voor een ongelooflijke fantasievervullende reeks, terwijl je ondertussen mee neuriet met een vibrerende basis met 9 snelheden. Gebruik de siliconen hoes om van je vacuümspeeltje een penispomp te maken om lengte en omtrek op te bouwen – en houd zelfs de afmetingen langs de zijkant bij.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Girl Next Door Bella

    Pocket stroker met superzachte en realistische textuur aan de binnenkant voor opwindende sensaties. Bella is het buurmeisje dat je opwindt! Bella is gemaakt van duurzaam, echt aanvoelend TPE en heeft een rekbare vagina. De onderkant van de ABS-cup kan worden geopend of gesloten om zuigkracht te creëren. De easygripbeker is voorzien van een hygiënische dop. Lichaamsveilig, vrij van ftalaten en latex.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Crater

    De rommelende sensaties van deze kroonachtige details botsen tegen je schacht voor een trillende opwinding.

    € 7,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Keith Haring Street

    Nog een revolutionair TENGA-concept, de EASY ONA-CAP. PET JEZELF, REK EN GENIET!

    € 11,90

    € 6,90

    +

    -

    Voorradig

  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    De EXS G Lover is een vibrerende ring die trilt in het lichaam van je partner, de meeste vibrerende ringen van concurrenten trillen alleen buiten het lichaam en zijn voor eenmalig gebruik en duren ongeveer 40 minuten, waardoor ze milieuonvriendelijk zijn!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Lana Rhoades Destiny

    Het is jouw lot geweest om de Lana Rhoades Fleshlight te ervaren. Deze unieke en zeer aangepaste textuur is bedoeld om uw penis de meest sensationele seksuele ervaring te geven. Van de nauwe toegang tot de verschillende holtes die zijn ontworpen met plezierzakjes en orgastische ringen, seks met je Lana Rhoades Destiny Fleshlight is de meest realistische ervaring die ze je kan geven zonder het echte werk.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Spectacular Duo

    De twee siliconen ringen van de Satisfyer Spectacular Duo beperken de bloedstroom in de penis en testikels. De clitorisstimulator zorgt voor extra opwinding. Het opvallende, futuristische ontwerp maakt deze cockring tot een echte blikvanger.

    € 37,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug Extra Long Urethral Sounding Black

    AAUW! Introduceert een nieuw lijnspeelgoed voor urethrale ontdekkingsreizigers! Als het klinkt van de urethra uw ding is, laat deze blije sondes dan het ultieme genot bezorgen! De urethra is bedekt met supergevoelige zenuwuiteinden, die bij stimulatie uiterst vertrouwd kunnen zijn.

    € 53,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy Skin

    Introductie van het ultieme genotsinstrument voor mannen: de Kiotos masturbator Dildo Pussy. Dit speelgoed is ontworpen om u een verbluffende ervaring te bieden en is vakkundig vervaardigd om intense sensaties te leveren en u te helpen een nieuw niveau van plezier te bereiken.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Egg Thunder

    Stevige, verticale bliksemranden zorgen voor een krachtig, scherp gevoel. Voel de pieken en dalen van donderende sensaties terwijl je op en neer beweegt.

    € 7,90

    € 4,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download With Realistic Vagina & Ass Stroker

    Beleef je ultieme fantasie met de dubbel-entry stroker die net echt aanvoelt! Zacht, rekbaar en soepel TPE-rubber beweegt met je lichaam mee terwijl je geniet van elk kanaal - vaginaal of anaal - afhankelijk van je wensen. Krijg erotische inspiratie met de aanvullende download van een van de populairste releases van Sasha Grey en voel het verschil dat een levensechte gebeeldhouwde stroker maakt. Schoonmaken is eenvoudig met een masturbatorreiniger en afspoelen met warm water.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Slutty Tight Cunt Skin

    Houd je van strakke, knusse en realistische masturbatieactie? Dan zul je dol zijn op de Slutty Tight Cunt uit de Bangers collectie van Hidden Desire! Deze draagbare masturbator is gemaakt van ultra-levensecht TPR dat heerlijk zijdezacht aanvoelt.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Hismith is een ontwerp, ontwikkeling en productie van een geïntegreerd bedrijf. we richten ons op het ontwerp en de productie van hoogwaardige seksmachines. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het nastreven van ultiem plezier in het privéleven. Onze bedrijfsfilosofie is symbiose en win-win met andere merken.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Peaches

    Autumn Falls staat bekend om haar heerlijk ronde lichaam en heeft een kont die erom smeekt om geneukt te worden. Knijp in haar achterdeur en trakteer je pik op puntige ribbels, holle genotshobbels en een laatste kamer met gladde, kussenachtige kralen - een geweldige sensatie voor het anale orgasme van je dromen.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Voor gelijktijdige climaxen! De Couple's Vibrator van Black Velvets is een penis-/ballenring met vibrator en vibro-clitoraal stimulator. De penis- en kogelring moet zo worden aangebracht dat de vibrator over de penis past.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight Girls Brandi Love Heartthrob

    Brandi Love staat erom bekend een voorstander te zijn van open relaties met wederzijds goedvinden en is al jaren een vaste waarde in de swingerlevensstijl. Omdat ze in situaties was geweest waarin ze zich aan beide kanten van exhibitionisme en voyeurisme bevond en het ongelooflijk opwindend vond, vond Love het een ondeugend idee om haar seksuele ontmoetingen te gaan filmen en deze via internet aan mannen en vrouwen te verkopen. Ze lanceerde haar eerste website in 2004.

    € 119

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Er hangt liefde in de lucht met de op afstand bestuurbare vibrerende liefdesring van Amaysin. Met 9 vibratiestanden, een zijdezacht siliconengevoel en een prikkelend stevige grip kun je een zoemende stimulatie krijgen terwijl je een extra erectieboost krijgt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fleshlight GO Ice Torque

    Met het discrete, lichte en compacte ontwerp van de Fleshlight GO kun je nu overal plezier beleven.

    € 72,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shequ Vera Realistic Male Masturbator

    Beleef de beste nacht van je leven met Vera, een realistische masturbatortorso. Het heeft zachte en donzige materialen, zodat je onbeperkt kunt knijpen en genieten. Ze heeft twee gaten, een vagina en anus, en realistische en super-erotische borsten.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • FPPR Vagina Masturbator

    Geniet van een intense stimulatie en een onvergetelijk hoogtepunt met deze masturbator van de FPPR. verzameling! De sleeve heeft een realistische kleur en een realistische vagina-opening. De binnenkant van de hoes is opgeruwd en geribbeld voor maximale stimulatie van uw penis. Na gebruik haal je de hoes uit de behuizing en maak je deze goed schoon met water en speelgoedreiniger of een milde antibacteriële zeep. De masturbator heeft een zeer discrete uitstraling, waardoor je je nieuwe speeltje met een gerust hart op je nachtkastje kunt zetten of mee kunt nemen in je tas

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Ga voor de meest gewillige minnaar en kies voor de Hera 1 mega masturbator. Deze grote masturbator staat altijd voor jou en al jouw wensen klaar. De masturbator is volledig gemaakt van zeer zacht en flexibel materiaal dat realistisch aanvoelt en zich snel aanpast aan jouw lichaamstemperatuur.

    € 429

    € 269

    +

    -

    Voorradig

  • Jessy Summer Sofia

    Deze levensgrote liefdespop Sofia van Jessy Summer is bijna niet van een echte vrouw te onderscheiden! Sofia heeft een beeldschoon 3D-gezicht met lange wimpers en sensuele lippen. Haar lieve donkerbruine ogen kunnen met het bijgevoegde paar ogen worden veranderd in verleidelijk groen. Voor een snelle typewisseling kan haar mooie lange haar ook veranderd worden van donkerbruin naar pikant zwart.

    € 3.079

    € 1.919

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 1353 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.