×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vacuümpompen voor mannen

Artikelen 33 tot 64 van 115 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots Pumped Classic Penis Pump Transparent

    DE GEPOMPTE LIJN IS ER OM INDRUK TE GEMAAKT MET EEN FANTASTISCH ASSORTIMENT PENISVERBETERENDE APPARATEN!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw genotsmiddel met de Optimum™Series Automatic Smart Pump, een slank, duurzaam seksspeeltje met penispomp voor mannen, gemaakt voor superieure zuigkracht en prestatieverbetering. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met 3 unieke trainingsmodi voor verbetering.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Klaar voor een ultracomfortabele afkolfsessie of ga je liever voor een sensationeel solospel? Waar je ook naar verlangt, de Optimum™ Series Automatic Smart Pump™ Vervangingshoes is klaar om je plezier naar een hoger niveau te tillen. Deze ultra-rekbare, ultra-strakke hoes heeft een open ontwerp en een intens geribbelde kamer voor een intense strijkervaring met werkelijk explosieve resultaten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

    Haal HEM in topconditie!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Dit revolutionaire, gepatenteerde ontwerp stelt u in staat uw genot aan te passen met een uitschuifbare buis die op zijn plaats wordt vergrendeld op de exacte lengte die u wenst. De Extender Pro vibrerende pomp heeft vooruitstrevende IST-technologie met ongelooflijk realistische intermitterende zuigkracht om levensechte "melk"-sensaties te bieden voor de beste pijpbeurt van je leven!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump

    Ontdek dikke, kloppende erecties die lang aanhouden met deze professionele Max-Precision Power Pump.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Pump Up The Volume

    Vergroot de lengte en omvang met deze grote krachtige penispomp waarmee u uw voortgang kunt volgen met metingen aan de buitenkant van de vergrotingskamer. Maximaliseer de bloedstroom met één druk op de knop terwijl u pompt, terwijl u geniet van de stevige, comfortabele grip op de getextureerde cilinder. De zachte en rekbare, lichaamsveilige siliconen insteekhuls kan worden verwijderd voor reiniging, en het kolfcompartiment is voor uw veiligheid voorzien van een snelontgrendelingsventiel.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 9 Blue

    De Bathmate HydroMax9 is de ultieme hydrotechnologie voor de ontwikkeling en gezondheid van de penis. Het is 15% groter dan de Hydromax7 en biedt alles wat de Hydromax7 doet, en nog veel meer.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Boost Automatic Penis Pump PSX10 Crystal

    Het merk Boost Pumps, gecreëerd door en voor mannelijk plezier, zal u helpen de erectie te krijgen die u altijd al wilde en de relaties die u verdient. Krijg meer bevredigende seksuele relaties met Boost Pumps.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger

    Vergroot uw omvang en zelfvertrouwen zonder gevaarlijke medicijnen of dure operaties met deze veilige en gebruiksvriendelijke Max-Width Penisvergroter.

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 9 Clear

    De Bathmate HydroMax9 is de ultieme hydrotechnologie voor de ontwikkeling en gezondheid van de penis. Het is 15% groter dan de Hydromax7 en biedt alles wat de Hydromax7 doet, en nog veel meer.

    € 219

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw plezierhulpmiddel met de Optimum™ Series Advanced Automatic Smart Pump, een slanke, duurzame penispomp gemaakt voor superieure zuigkracht en prestatieverbetering. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met deze overvloed aan aanpasbare trainingsmodi. Gebruik de eenvoudig aan te raken knoppen en het LED-scherm om handmatig te kolven of stel de druk en duur in voor een training van maximaal 20 minuten.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Laat uw A-gat opzwellen terwijl krachtige zuigkracht de bloedsomloop verhoogt. Anale stuwing wordt gecombineerd met penetratie in dit unieke kolfaccessoire. Vul gewoon je buitgat met de flexibele siliconen kralen, bevestig je compatibele slang en pomp en begin te knijpen om druk in de cilinder op te bouwen. Je anus wordt naar binnen gezogen en rimpelt als een bloeiende rozenknop!

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Get Bigger Premium Universal Penis Enlargement Pump

    Deze vacuümpomp is een hoogwaardige metalen handpomp die past op alle luxe pompsysteemmerken voor penisvergroting, zoals Dr. Kaplan, LAPD en Boston Pumps. Hij ligt lekker in de hand en is gemakkelijk met één hand te bedienen, waardoor je je andere hand vrij houdt om je cilinder op zijn plek te houden – of om andere dingen te doen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Powerfull Automatic Penis Pump with 3D Texture Sleeve Brown

    De penispomp creëert vacuümzuiging, ritmische negatieve drukschommelingen die de penis opblazen, de holle vaten verwijden en de bloedstroom verhogen, waardoor een grotere, sterkere en sterkere penis wordt bevorderd. Zachte en realistische mannelijke vacuümzuigende masturbator met zakkutje, de krachtige automatische vacuümpomp zuigt de luchtstroom in de cup, knijpt en zet de binnenkant uit, en zuigt aan de penis.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate HydroXtreme 5

    De Bathmate HydroXtreme 5 is het nieuwste product van Bathmate. Deze superieure pomp is ontworpen om het hele proces sneller te laten verlopen met een solide, comfortabele ervaring.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Premium Rosebud Cylinder

    Deze BRUTUS Rosebud-cilinder is een handgemaakte cilinder van topkwaliteit voor vacuümpompen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw plezierhulpmiddel met de Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, een enorme penispomp gemaakt voor grotere en betere resultaten bij elk gebruik. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met 3 unieke trainingsmodi voor verbetering.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Omdat de consistente aard van de hydraulische druk wordt gemaakt door het Bathmate-assortiment pompen, zal de penis van de gebruiker veel sneller in omtrek toenemen dan in lengte. Dit komt omdat het oppervlak rond de omtrek van de penis groter is dan de lengte. Dit zal leiden tot de penis die de pomp beïnvloedt, wat betekent dat de hydraulische druk de omtrek van de penis niet verder kan vergroten.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    De Bathmate HydroMax7 is de ultieme hydrotechnologie voor de ontwikkeling en gezondheid van de penis. Hydromax compressor 35% meer zuigkracht dan de Bathmate dankzij het unieke, nieuw ontworpen Bellows Pump-systeem, waardoor u betere en snellere zuigkracht krijgt.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Hydromax5 is onze nieuwe update van de Bathmate Hydromax X-serie pompen voor penisgroottes van ongeveer 10 cm. In de eerste instantie is het belangrijk om de juiste pomp voor uw maat te kiezen, omdat deze precies voor die eigenschappen is ontworpen. Dat zou je sneller naar het volgende niveau brengen en een comfortabele ervaring gegarandeerd.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Finger Grip Penis Pump Clear

    Vergroot je penis en geniet tegelijkertijd van een heerlijke stimulatie met deze penispomp uit de EasyToys collectie. De pomp zorgt ervoor dat het bloed in uw penis blijft, waardoor uw penis opzwelt en uw erectie harder aanvoelt en langer aanhoudt.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Pump Worx Max Boost White

    Ervaar de kracht van snelle en betrouwbare resultaten terwijl u uw maximale potentieel van sterkere, krachtigere en langdurigere erecties ontketent met de Max Boost Penispomp!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Een perfecte keuze als je begint met penisverbetering. Hydro7 was de eerste hydropomp die we hebben gemaakt. Hydro7 zorgt voor een echte toename van de lengte en omtrek van de penis en verbetering van de erectiele hardheid en blijvende kracht. Het is een zachte maar effectieve penispompoptie die echte resultaten oplevert.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    De Optimum Series® Maximum Results™-pompset bevat 2 krachtige zuigpompen, een afneembare slang en een Master Grip™-pomphandgreep die u met één hand kunt bedienen om bij elke pompsessie maximale resultaten te behalen. Met elke druk op de Master-Grip™-pomp met één hand kunt u zich verheugen op een krachtige toename van de omtrek en lengte.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Introductie van de Optimum Series® Vibro Air Pump, 's werelds eerste drukgeactiveerde vibrerende pomp, ontworpen om uw plezier te verhogen en een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    DE GEPOMPTE LIJN IS ER OM INDRUK TE MAKEN MET EEN FANTASTISCH ASSORTIMENT PENISVERBETERENDE APPARATEN!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Shower Strap

    Hoewel al onze Bathmate-penispompopties gemakkelijk onder de douche (of in bad) kunnen worden gebruikt, willen veel van onze gebruikers zich kunnen concentreren op het douchen terwijl ze hun Bathmate-routine uitvoeren, in plaats van zich volledig op de pomp te concentreren. . De Bathmate Doucheband is ontworpen om ze te ondersteunen en is een handige aanvulling op uw hydropomp, zodat u volledig handsfree kunt douchen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Zorg voor een grotere, hardere erectie met de nieuwste pomptechnologie. Bereik uw volledige prestatiepotentieel, meet uw voortgang en verfijn de pompinstelling die bij u past! Schuif de zachte siliconen hoes in en zorg ervoor dat de bloedsomloop veilig en stapsgewijs met een druk op de knop in uw schacht beweegt.

    € 91,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Hydromax5 is onze nieuwe update van de Bathmate Hydromax X-serie pompen voor penisgroottes van ongeveer 10 cm. In eerste instantie is het heel belangrijk om de juiste pomp voor uw maat te kiezen, omdat deze precies voor die eigenschappen is ontworpen. Dat zou je sneller naar het volgende niveau brengen en een comfortabele ervaring garanderen.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Penispump Deluxe

    Voor een effectieve potentietraining! Het zwarte, gebruiksvriendelijke pomphandvat helpt om snel en effectief een krachtig vacuüm te creëren in de transparante cilinder (tot 76 cm Hg), waardoor uw penis tot ongelooflijke afmetingen groeit. Het vacuüm kan worden geregeld en gebruikt via de manometer, terwijl de indicatorschaal precies aangeeft hoeveel uw penis al is gegroeid.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 115 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.