×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vacuümpompen

Artikelen 65 tot 96 van 231 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Taboom Nipple Enlargers with 8 Rings Black

    Tepels zijn het meest gevoelige deel van de borsten. Door de vele zenuwuiteinden in de tepels is het zonder twijfel een belangrijke erogene zone. Ervaar vollere en rechtopstaande tepels met TABOOM Tepelvergroters. Deze set bevat ringen in verschillende maten voor een comfortabele pasvorm.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate HydroXtreme 5

    De Bathmate HydroXtreme 5 is het nieuwste product van Bathmate. Deze superieure pomp is ontworpen om het hele proces sneller te laten verlopen met een solide, comfortabele ervaring.

    € 279

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Ervaar de ultieme tepelplagen en aangename actie met de Nipple Play Vacuum Twist Suckers. De discrete en compacte multifunctionele tepelzuigers beschikken over een uniek vacuümdrukontwerp voor intense stimulatie en orgastische sensaties. Om het plezier te ervaren, hoeft u alleen maar aan te trekken, te draaien en te genieten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Penis-/potentiepomp en masturbator in één! Afhankelijk van hoe de pompbal aan de buis (49 cm lang) van de cilinder is bevestigd, kan lucht uit de penispomp worden gezogen (om een effectief vacuüm te creëren voor penis-/potentietraining) of naar binnen stromen voor een geweldig pijpzuigeffect. Voor extra stimulatie kun je ook de eikelvibratie met meerdere snelheden inschakelen, van zacht tot krachtig.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fetish Fantasy High Intensity Pussy Pump

    Pomp de passie op en zie hoe je kutje opzwelt van plezier! Met elke druk op de pompbal in medische stijl stimuleert de superzuigkracht met hoge intensiteit uw schaamlippen en vulva. Uitlopend en gevormd om nauwsluitend over je kutje te passen, dit is precies wat je zocht om volle, mooie lippen te krijgen. Om de druk te ontlasten, drukt u eenvoudig op het snelontlastventiel en u bent klaar voor de lol!

    € 45,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • Brutus Premium Rosebud Cylinder

    Deze BRUTUS Rosebud-cilinder is een handgemaakte cilinder van topkwaliteit voor vacuümpompen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos 2 Twist Cups Black L 31mm

    De Kiotos Cups kunnen op ieder lichaamsdeel worden aangebracht. Met een roterende beweging verandert de beker in een zuigapparaat. Hoe meer je draait, hoe sterker het zuigt. Een heerlijk gevoel als het op de tepels wordt gelegd door de waanzinnig goede zuigkracht van deze gedraaide zwarte cups die je uiteraard zelf kunt verstellen. ook voor andere lichaamsdelen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Duik in tepelgeluk met deze transparante tepelzuigers! Deze plunjers vergroten de gevoeligheid en de grootte van de tepel, zodat u uw mooie noppen beter kunt waarderen. Het eenvoudige ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een betrouwbaar tepelspeeltje waar je op kunt rekenen als je er zin in hebt. Deze kleinere plunjerset is perfect voor mensen met tepels aan de kleinere kant, met een openingsdiameter van 1,2 inch en een inbrengdiepte van 1 inch.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maximaliseer uw plezierhulpmiddel met de Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, een enorme penispomp gemaakt voor grotere en betere resultaten bij elk gebruik. Verhoog het uithoudingsvermogen, verbeter het uithoudingsvermogen en versterk uw hengel met 3 unieke trainingsmodi voor verbetering.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Omdat de consistente aard van de hydraulische druk wordt gemaakt door het Bathmate-assortiment pompen, zal de penis van de gebruiker veel sneller in omtrek toenemen dan in lengte. Dit komt omdat het oppervlak rond de omtrek van de penis groter is dan de lengte. Dit zal leiden tot de penis die de pomp beïnvloedt, wat betekent dat de hydraulische druk de omtrek van de penis niet verder kan vergroten.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    De Bathmate HydroMax7 is de ultieme hydrotechnologie voor de ontwikkeling en gezondheid van de penis. Hydromax compressor 35% meer zuigkracht dan de Bathmate dankzij het unieke, nieuw ontworpen Bellows Pump-systeem, waardoor u betere en snellere zuigkracht krijgt.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Hydromax5 is onze nieuwe update van de Bathmate Hydromax X-serie pompen voor penisgroottes van ongeveer 10 cm. In de eerste instantie is het belangrijk om de juiste pomp voor uw maat te kiezen, omdat deze precies voor die eigenschappen is ontworpen. Dat zou je sneller naar het volgende niveau brengen en een comfortabele ervaring gegarandeerd.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Verbeter ervaringen in het donker en ontdek de opwindingsverhogende intensiteit van een beetje subtiele zuigkracht met Nothing but Sensation, een set van 2 teasers.

    € 20,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Deze butch Nipple Suckers van Mister B hebben een grotere opening dan onze klassieke Nipple Suction Cups, dus ideaal om met grotere of gepiercete tepels te spelen.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Deze Super Nipple Suckers zijn gemaakt van puur siliconen en hebben een sterke zuigkracht. Druk ze eenvoudigweg aan en druk er wat lucht uit. Hoe meer lucht er naar buiten wordt geduwd, hoe sterker ze zijn. Je zult het constante trekken aan je tepels gaan voelen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Finger Grip Penis Pump Clear

    Vergroot je penis en geniet tegelijkertijd van een heerlijke stimulatie met deze penispomp uit de EasyToys collectie. De pomp zorgt ervoor dat het bloed in uw penis blijft, waardoor uw penis opzwelt en uw erectie harder aanvoelt en langer aanhoudt.

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Purple-White

    Laat je bloem bloeien. Deze automatische zuignap en vibrator heeft 4 verwisselbare koppen van verschillende grootte met zachte siliconen randen die zijn gemaakt voor het stimuleren van de clitoris, vulva en tepels van de gebruiker. De cups zijn ontworpen om de natuurlijke rondingen van het vrouwenlichaam te volgen en het handvat is ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik.

    € 169

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Pump Worx Max Boost White

    Ervaar de kracht van snelle en betrouwbare resultaten terwijl u uw maximale potentieel van sterkere, krachtigere en langdurigere erecties ontketent met de Max Boost Penispomp!

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Een perfecte keuze als je begint met penisverbetering. Hydro7 was de eerste hydropomp die we hebben gemaakt. Hydro7 zorgt voor een echte toename van de lengte en omtrek van de penis en verbetering van de erectiele hardheid en blijvende kracht. Het is een zachte maar effectieve penispompoptie die echte resultaten oplevert.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    De Optimum Series® Maximum Results™-pompset bevat 2 krachtige zuigpompen, een afneembare slang en een Master Grip™-pomphandgreep die u met één hand kunt bedienen om bij elke pompsessie maximale resultaten te behalen. Met elke druk op de Master-Grip™-pomp met één hand kunt u zich verheugen op een krachtige toename van de omtrek en lengte.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Shower Strap

    Hoewel al onze Bathmate-penispompopties gemakkelijk onder de douche (of in bad) kunnen worden gebruikt, willen veel van onze gebruikers zich kunnen concentreren op het douchen terwijl ze hun Bathmate-routine uitvoeren, in plaats van zich volledig op de pomp te concentreren. . De Bathmate Doucheband is ontworpen om ze te ondersteunen en is een handige aanvulling op uw hydropomp, zodat u volledig handsfree kunt douchen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fröhle Vagina Set Solo Extreme Professional VP003

    Kristalheldere, stevige zuignap voor de intieme zone met passende bevestigingshuls. Uitgerust met een zuigerpomp met buis en klep die tot 600 Mbar onderdruk kan creëren en een intense zuigervaring kan bieden. Inclusief de FRÖHLE-inbrengbuis om het plezier nog verder te vergroten.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Zuigen en vibreren, dat betekent meer opwinding en meer plezier voor iedereen die van het gevoel van harde tepels houdt! De zachte zuignappen zijn gemaakt van siliconen en zuigen stevig aan de tepels door simpelweg in de zuignap te knijpen. Voeg hier trillingen aan toe met een simpele druk op de knop van de single speed vibratiekogel en geniet van de verbluffende sensaties.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Zorg voor een grotere, hardere erectie met de nieuwste pomptechnologie. Bereik uw volledige prestatiepotentieel, meet uw voortgang en verfijn de pompinstelling die bij u past! Schuif de zachte siliconen hoes in en zorg ervoor dat de bloedsomloop veilig en stapsgewijs met een druk op de knop in uw schacht beweegt.

    € 91,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Hydromax5 is onze nieuwe update van de Bathmate Hydromax X-serie pompen voor penisgroottes van ongeveer 10 cm. In eerste instantie is het heel belangrijk om de juiste pomp voor uw maat te kiezen, omdat deze precies voor die eigenschappen is ontworpen. Dat zou je sneller naar het volgende niveau brengen en een comfortabele ervaring garanderen.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Stimuleer sensueel met de kietelende en plagende Intimate Pump Oplaadbare Full Coverage Pump. Met een intieme scoop met volledige dekking, plagerige kietelaars en 12 gesynchroniseerde vibraties en 3 zuigfuncties, stuurt deze wellustige stimulator je naar een wonderland van genotsmogelijkheden.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Penispump Deluxe

    Voor een effectieve potentietraining! Het zwarte, gebruiksvriendelijke pomphandvat helpt om snel en effectief een krachtig vacuüm te creëren in de transparante cilinder (tot 76 cm Hg), waardoor uw penis tot ongelooflijke afmetingen groeit. Het vacuüm kan worden geregeld en gebruikt via de manometer, terwijl de indicatorschaal precies aangeeft hoeveel uw penis al is gegroeid.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • MrBoner Automatic Masturbation Pump 5402352

    Training, plezier en kracht voor de penis!

    € 91,90

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 231 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.