×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Seksspeeltjes penis vervangbare batterij

Artikelen 33 tot 64 van 131 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Verras je partner met deze luxe cadeauset gevuld met leuk speelgoed. Deze 6-delige set heeft een zwart thema, waardoor al het speelgoed een stijlvolle zwarte kleur heeft. De set is geschikt voor beginners en bevat speelgoed voor koppels. De set bestaat uit metalen handboeien met sleutels, liefdesballen met contragewichten, een cockring, een konijnenvibrator met roterende kralen, een oogmasker en een kietelaar.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Als je ooit moeite hebt gehad met het vinden van de perfecte handsfree positie voor je plezier, dan staat dit speeltje klaar om je voorover te buigen om het je naar de zin te maken.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • XLsucker Digital Penis Pump

    Nu is het eenvoudiger dan ooit om je pik naar een grotere en betere maat te pompen!

    € 87,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Gemaakt van premium, niet-poreuze en ftalaatvrije siliconen, dit vibrerende kralengeluid is lichaamsveilig en gemakkelijk te reinigen!

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Meesteres Alexis smeekt je om haar vol te stoppen met sperma! Deze sexy zijkanten-kut-en-kont-masturbator heeft een realistische look en feel, levensechte handgeschilderde details en twee strakke liefdestunnels voor ultiem realistisch genot. De verwijderbare kogel heeft 10 vibratie- en pulsatiepatronen voor heel veel plezieropties. Het open ontwerp maakt opruimen een fluitje van een cent. Met trots gemaakt in de VS van hoogwaardige materialen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    Met onze gepatenteerde Treble- en Bass-technologie is JETT de eerste Guybrator™ waarmee je oneindig veel keuze hebt over de kracht en frequentie van de trillingen, waardoor je een intens, handsfree orgasme krijgt.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Cobra Purple

    Als je de seksverbeterende kracht van een cockring niet kunt weerstaan, dan zul je deze geweldig vinden. De ring zelf zal de basis van zijn schacht omhelzen en ervoor zorgen dat zijn erectie langer harder blijft. De zijdezachte siliconen wrijven tegen haar clit en sturen intense trillingen naar haar clit en door zijn schacht voor geweldige stimulatie als nooit tevoren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Eenmaal geopend, staat deze Vulcan-rijpe vagina klaar om het echte liefdeswerk onder de knie te krijgen. Hij is afgewerkt met realistisch Love Skin-materiaal in huidskleur, heeft een getextureerde binnentunnel en je kunt trillingen aan het plezier toevoegen: 6 niveaus van trillingen en pulsatie. Volledige maat: ca. 15 cm, met een strakke maar toch flexibele tunneldiameter. De meegeleverde minivibe is afneembaar. Materiaal: PP, SEBS (masturbator), ABS (minivibe). Inclusief batterij (LR1).

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Verdubbel het plezier en verdubbel het plezier met de ongelooflijke dubbele penetrator met afstandsbediening! Stop met vechten om de afstandsbediening en geniet van de sensatie van dubbele penetratie zonder een derde partner in de mix te introduceren!

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • NMC Suzie Carina Extravaganze Inflatable Doll

    Deze beauty kan iedereen om haar pink wikkelen!

    € 199

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    De Ohare XL dubbel vibrerende erectiering verandert hem in jouw favoriete konijnenvibe met een comfortabele pasvorm erectiering en een superkrachtige motor met 4 functies, aangevuld met zachte, flexibele konijnenoren!

    € 26,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Roze gekleurde dilatator met 7 krachtige vibratieniveaus met één druk op de knop.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    De M for Men Isabella zorgt voor een zachte en soepele mond die wijd openstaat voor jou. Deze realistische stroker is meegevend, flexibel en gevuld met sensationele texturen. Het wordt geleverd met een vibrerende kogel met meerdere snelheden, om het gevoel tijdens het aaien te verbeteren.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Voeg iets extra's toe aan je liefdessessie met deze siliconen vibrerende cockring. Met 10 vibrerende standen die je urenlang intens plezier en ondeugend plezier bezorgen, zal dit speeltje geliefd zijn bij jou en je partner!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Introductie van revolutionaire IST-technologie! Ongelooflijk realistische intermitterende zuigkracht zorgt voor een levensecht “melk”-gevoel voor de beste pijpbeurt van je leven! Pas uw plezier aan zoals u dat wilt! Geniet van realistische intermitterende zuigkracht op zichzelf, of stuwkracht om te genieten van diepe strelingsactie - waar je maar zin in hebt! Word groter en dikker dan ooit tevoren!

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Voor meer seksuele kracht! Cockring gemaakt van zeer flexibel siliconenachtig materiaal, met een nauwsluitende pasvorm en een geïntegreerde vibrerende kogel.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Orion Grey Box

    Het pakket erotisch speelgoed.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Cock Shock Remote CBT Electric Cock Ring

    Houd de lul van je partner onder controle met de Cock Shock CBT Cockring.

    € 169

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Deze transparante Vibrating Sleeve van Crystal Clear is gemaakt van zacht, rekbaar materiaal en brengt de penis in topvorm zodat deze voor vervullend genot kan zorgen. De nauwsluitende hoes ondersteunt de erectie. Hij wordt over de penis geplaatst en de kogelring zorgt ervoor dat de hoes veilig en comfortabel zit, en zorgt er ook voor dat hij niet afglijdt.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Vergroot uw plezier en verleng uw speeltijd! Play With Me Vibrerende C-ringen kunnen rond de basis van de schacht of onder de ballen worden gedragen en zijn zacht en rekbaar zodat ze comfortabel bij iedereen passen. Zachte noppen langs de vibrerende kogel stimuleren de clitoris tijdens gebruik.

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Spannende stimulatie voor koppels!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Hot Chocolate Brianna Chocolate

    De Hot Chocolate Brianna is zacht, soepel en altijd klaar om je mee te nemen. Deze realistische stroker is strak maar meegevend en gevuld met sensationele texturen. Het wordt geleverd met een vibrerende kogel met meerdere snelheden, om het gevoel tijdens het aaien te verbeteren. Brianna heeft een open einde en is gemakkelijk schoon te maken, zodat hij geschikt is voor elke penisgrootte.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Natalie 3D Face Love Doll

    Een zelfverzekerde blondine! Deze blonde schoonheid weet precies wat ze wil. Ze kijkt haar geliefde rechtstreeks aan met haar prachtige 3D-gezicht en verblindt ze met haar blonde, schouderlange, volledig gevormde handen en beweegbare armen die geweldig zijn voor het geven van knuffels.

    € 269

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Penis-/potentiepomp en masturbator in één! Afhankelijk van hoe de pompbal aan de buis (49 cm lang) van de cilinder is bevestigd, kan lucht uit de penispomp worden gezogen (om een effectief vacuüm te creëren voor penis-/potentietraining) of naar binnen stromen voor een geweldig pijpzuigeffect. Voor extra stimulatie kun je ook de eikelvibratie met meerdere snelheden inschakelen, van zacht tot krachtig.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Houd je van knusse, natte en realistische masturbatieactie? Dan zul je dol zijn op de Super Wet Tight Twat Vibrating uit de Bangers-collectie van Hidden Desire! Deze draagbare, vibrerende masturbator is gemaakt van ultra-levensechte Waterskin: een uniek TPR-materiaal dat superglad en glad aanvoelt als je water toevoegt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT is een clitorisstimulatorring en vaginale exciter, waarmee u het plezier in uw intieme relaties kunt vergroten, tot onvermoede grenzen.

    € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Deze krachtige cockring is de perfecte stimulans voor jou en je partner! Met deze siliconen cockring kunnen jullie allebei genieten van een langdurige erectie waardoor je langer door kunt gaan. Bovenin zit een extra stimulator met Rabbit Ears en een uitneembare mini bullet vibrator die de clitoris stimuleert, zodat ook jouw partner een heerlijk orgasme zal bereiken.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    SPANK mijn kont! Mijn kont is zo smakkend dat je hem voor echt kunt aanzien! Verwarm me in heet water om een realistisch gevoel te stimuleren, schuif de bullet vibrator in een van mijn 2 realistische gaten voor extra multi-speed en vibrerend plezier. Mijn kutje en kont zijn gemaakt van revolutionair realistisch X5-materiaal en mijn gaten zijn bevredigend knus; beide hebben een geribbeld kanaal en staan klaar om door jou te worden ingesmeerd, want ik kan echt tegen een stootje. Ftalaatvrij voor veilig plezier en ik maak het gemakkelijk schoon met je favoriete speelgoedreiniger of zeep en water. Aan het begin of einde van je dag wacht ik op je wanneer je me wilt bestijgen. Ik heb 2 AA-batterijen nodig, niet inbegrepen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Acht afzonderlijke componenten in één glorieus plezierpakket om het spel van uw koppels te maximaliseren! Een nauwsluitende en rekbare penisring levert langdurige prestaties en is voorzien van een vibrerende kogel voor zijn en haar plezier. Een erotische Ben Wa-bal plaagt haar met buitengewone interne stimulatie, en een subtiel geribbelde anale plug zorgt voor verleidelijk achterdeurspel met een taps toelopende punt voor gemakkelijk instappen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Locker Black

    Geniet van een perfecte seksuele ervaring met deze vibrerende ring voor penis en testikels. Het is speciaal ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden, waardoor de geslachtsgemeenschap effectief wordt verbeterd. Gemaakt van siliconen die gemakkelijk uitrekken voor maximaal comfort, en wordt geleverd met een vibrerende kogel die zowel hem als haar zal stimuleren.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    De Lovetoy Starter Kit geeft jouw klant de kans om op een speelse en veilige manier zijn/haar eigen seksuele grenzen te verkennen en te ontdekken.

    € 57,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 131 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.