×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Anale vibrators

Artikelen 33 tot 64 van 84 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    De Vibrating Ass Thruster is de meest geavanceerde draadloze anale stootvibe die we ooit hebben ontworpen! Op het eerste gezicht zou je de discrete cilinder kunnen verwarren met een gewone Bluetooth-luidspreker, maar zodra je het deksel losdraait en de verwarmende vibrator en zuignapbasis bevestigt, ben je klaar voor een wilde rit! Met zeven ongelooflijke vibratiepatronen en zeven opwindende stootmodi om uit te kiezen, zijn de genotsmogelijkheden eindeloos!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote is een verbeterde, op afstand bestuurbare prostaatstimulator met 20% meer kracht en twee motoren in de basis en het punt voor perineum- en prostaatstimulatie. Het kenmerkende Zweedse ontwerp past perfect bij alle anatomieën, terwijl het bredere scala aan vibratie-instellingen meer speelruimte biedt voor diepgaande verkenning.

    € 269

    € 199

    +

    -

    Voorradig

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Dit prachtige nieuwe anale speeltje laat je kont trillen met één druk op de knop! Laat het plezier de controle overnemen met deze gebruiksvriendelijke, op afstand bedienbare, oplaadbare prostaatvibrator! Of je nu het gemak tijdens het solospel op prijs stelt, of de kracht tijdens het spelen met z'n tweeën, de draadloze afstandsbediening is een opwindende functie voor gebruik thuis of in de stad!

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Loki Blue

    De krachtige, oplaadbare LOKI™ is perfect gevormd en gehoekt voor een indrukwekkende en krachtige prostaatmassage en beschikt over 6 variabele instellingen voor een climax die een dramatische bereikt.

    € 199

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Lange slagen voor gelukkige kerels, de Renegade Deep Stroker heeft een groter bewegingsbereik voor diepgaande stoten en intens orgastisch genot. Krachtige trillingen dragen bij aan het explosieve plezier van Renegade's Deep Stroker. Dit krachtige en oplaadbare speeltje is gemaakt van lichaamsveilige siliconen.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Maak kennis met Booty Beads - het meest diverse en flexibele anale speeltje ter wereld - NU OPLAADBAAR!

    € 72,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo 2 Black

    Zet je schrap voor sensationele anale stimulatie met de HUGO™ 2-app-aangesloten prostaatstimulator met twee krachtige motoren. HUGO™ 2 is ideaal voor mensen die hun solo- of koppelspel naar een hoger niveau willen tillen, omdat het een volledige, handsfree overgave aan de spectaculaire trillingen mogelijk maakt. Het bevat meer kracht met een langere levensduur van de batterij voor onbeperkte toegang tot prostaatorgasmen en is compatibel met de LELO-app, waarmee u extra modi kunt ontgrendelen.

    € 219

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Haal een intenser orgasme uit jezelf met een hightech P-spot-stimulator. Dit krachtige anale hulpmiddel trilt niet alleen, maar de schacht draait ook rond en zorgt voor een prikkelende stimulatie van uw prostaat. Dankzij de dubbele motoren ervaar je het plezier van binnen en van buiten, met een steel die tegen je perineum zoemt.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Long John Black

    LANGE JOHN DRUKKENDE VIBRE

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heat Climax+

    Met zijn knikstimulator stimuleert de Heat Climax+ zowel de prostaat als het gevoelige weefsel van het perineum. Twee motoren activeren sterke trillingen, terwijl de verwarmingsfunctie van de siliconen realistische sensaties garandeert.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Elite Renee Black

    De Renée stimulator uit de Elite collectie van Dream Toys is een zwarte stimulator met stijlvolle goudkleurige accenten, een ronde kop en een flexibele verbinding tussen beide uiteinden. Renée heeft 2 krachtige motoren, één aan elk uiteinde, die 7 vibratiepatronen en 3 snelheden bieden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Striker Black

    Deze krachtige, duwende anale vibratie heeft een fallisch gevormde kroon en een geribbelde schacht om heerlijke interne sensaties te creëren, terwijl de basis is ontworpen om tegelijkertijd op het perineum te tikken voor een wilde boost van genot precies daar waar je dat het meest wilt. Laat de afstandsbediening leuke mogelijkheden toevoegen aan uw speeltijd.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heat Climax

    Onze Heat-Climax anaalvibrator met zijn volumineuze, ronde punt verwent je met een stimulerende verwarmingsfunctie en sterke trillingen. Verleidelijk gladde siliconen maken het de perfecte natuurlijke uitbreiding om je enthousiasme op te wekken!

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Bereid je voor op een knaller met Mach 2 'Renegade's krachtige stimulator, ontworpen om de prostaat met uiterste nauwkeurigheid en verbluffende resultaten te masseren. Hij heeft een mooi en stijlvol ontwerp, is gemaakt van zachte, flexibele siliconen en wordt aangedreven door een ultra-drive motor voor maximale prestaties. Inclusief USB-oplaadkabel en draadloze afstandsbediening. Waterafstotend.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some is een gezamenlijke collectie voor plezierliefhebbers die hunkeren naar opwinding, vervulling en sexy genotzucht. De 3Some-collectie zet plezier in functie met slanke intieme items die meerdere manieren bieden om van sensaties te genieten en drie keer zo veel plezier!

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Long John Skin

    LANGE JOHN DRUKKENDE VIBRE

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Ervaar het ultieme niveau van prostaatstimulatie met de strijkende kraaltip en vibrerende schacht van de P-Massage! De gladde schacht trilt met een krachtige dubbele motor die in staat is tot 10 verschillende zoempatronen en de interne kralen van de massagetip stimuleren je favoriete plekken met zijn 10 unieke massagepatronen, allemaal bestuurbaar met de bedieningselementen aan de basis.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, opblaasbare anaalplug

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley is een roze prostaatvibrator die perfect is gevormd om te werken met de contouren van je lichaam en dankzij het compacte formaat nauwsluitend in de palm van je hand past. Het flexibele, golvende ontwerp heeft een licht gebogen realistische kop, waardoor hij gemakkelijk in te brengen en comfortabel te dragen is.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Onze Air Pump Booty 5 Connect App verwent je met trillingen en een opblaasbare schacht. Combineer de twee sensuele functies zoals je wilt. Voor exclusieve ervaringen bedien je de vibrator met de Satisfyer Connect app

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Dream Toys Romance Romy Red

    Sinds de introductie van de Romance collectie van Dream Toys hebben wij genoten van een brede belangstelling voor het speelgoedassortiment van onze klanten en hun klanten, de gebruikers. De Romance collectie kenmerkt zich door een bordeauxrode kleur met goudkleurige accenten die het speelgoed een stijlvolle uitstraling geven.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Buig hem in de gewenste hoek en geniet vervolgens van de externe trillingen en het melken van de prostaat! De 7x P-Bender kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 3 snelheden en 4 perineumtrillingspatronen te bladeren, evenals 5 melkbewegingsmodi vanaf een kleine kraal onder het oppervlak van de punt van de schacht. Het dubbele genot wordt geperfectioneerd door de flexibiliteit van de schacht, waardoor u deze perfect kunt positioneren voor gerichte prostaatstimulatie.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Hugo 2 Green

    Zet je schrap voor sensationele anale stimulatie met de HUGO™ 2-app-aangesloten prostaatstimulator met twee krachtige motoren. HUGO™ 2 is ideaal voor mensen die hun solo- of koppelspel naar een hoger niveau willen tillen, omdat het een volledige, handsfree overgave aan de spectaculaire trillingen mogelijk maakt. Het bevat meer kracht met een oorsprong van de batterij voor onbeperkte toegang tot prostaatorgasmen en is compatibel met de LELO-app, waarmee u extra modi kunt ontgrendelen.

    € 219

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Soraya Beads Black

    SORAYA Beads™ is een sekseneutrale stimulator voor anale kralen, ontworpen voor mensen die net beginnen met anaal spelen. Het unieke trapsgewijze ontwerp heeft tot doel de gevoelige zenuwuiteinden in en rond de anus te prikkelen voor een nieuw soort orgastische sensatie, te beginnen met de kleinste kraal, gevolgd door drie steeds grotere.

    € 269

    € 209

    +

    -

    Voorradig

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    De Anal Thruster weet hoe hij hard moet stoten! Het is perfect voor heet achterdeurplezier en intense anale orgasmes, dankzij de vibraties en de stuwkrachtfunctie. De vibrerende kop is aangenaam rond en daardoor perfect voor het direct stimuleren van het anale gebied. De 7 vibratiestanden en 3 stuwsnelheden zijn afzonderlijk regelbaar waardoor ze op een uiterst spannende manier gecombineerd kunnen worden.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Echt veelzijdig! Dit speelgoed heeft een gegolfde, buigbare, vibrerende schacht met dubbele dichtheid. Kan vaginaal of anaal, inwendig of uitwendig worden gebruikt. Het handvat maakt bediening eenvoudig, of u nu alleen of met een partner gebruikt. 6 vibratiestanden om uit te kiezen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some is een gezamenlijke collectie voor plezierliefhebbers die hunkeren naar opwinding, vervulling en sexy genotzucht. De 3Some-collectie zet plezier in functie met slanke intieme items die meerdere manieren bieden om van sensaties te genieten en drie keer zo veel plezier!

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo biedt twee motoren voor dubbel stimulatieplezier – één intern en één voor het vaak vergeten perineumgebied. Dames, ja (en heren!) jullie zullen blij zijn te horen dat het speelgoed unisex is.

    € 149

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Als anale stimulatie jouw voorkeur heeft, kun je met dit ergonomisch ontworpen speeltje niet fout gaan! Uitgerust met een USB-oplaadbare vibratiemodus met 10 snelheden, zal de GERON er altijd zijn voor jouw ultieme genot! De gladde 100% pure siliconen en ABS zorgen, samen met voldoende smering, voor een soepel in- en uitstappen, iedere keer als de GERON op afroep aanwezig is!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Ervaar heerlijke anale stimulatie met deze stijlvolle vibrerende buttplug uit de Hueman collectie. De plug is gemaakt van zachte siliconen en beschikt over 10 verschillende vibratiestanden (4 snelheden en 6 patronen). De schacht van de buttplug is gebogen voor prostaatstimulatie en bestaat uit drie kralen met verschillende afmetingen voor stimulatie tijdens het inbrengen en verwijderen. Maak de buttplug na gebruik grondig schoon met toycleaner en water.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Ervaar de vibrerende omvang van een lamp die in je gaatje wordt gestopt, terwijl de perineumstimulator je van buitenaf zoemt. De 10x P-Flexer kan met of zonder afstandsbediening worden gebruikt om door 3 vibratiesnelheden en 7 pulsatiepatronen te bladeren, intern en extern geleverd via de krachtige dubbele motoren. De grote lamp zit op een buigzame, smalle steel waardoor hij zich kan aanpassen aan de natuurlijke hoeken van uw innerlijke werking.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    De CONTROL Rim Joy is ontworpen voor ultiem rimplezier door het ultragevoelige anale gebied nauwsluitend te omringen met warmte en trillingen en tegelijkertijd realistische orale stimulatie te bieden. De tong likt, rondt en dringt lichtjes je anus binnen met 2 vibratiesnelheden en 5 unieke modi van vibratiepatronen voor intense rimprestaties. De soepele siliconenrand kan worden verwijderd voor een diepere tongexploratie.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 84 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.