×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Clitorisvibrators roze vibrerend

Artikelen 33 tot 64 van 96 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    De OMG Bullet is leuk, flirterig en ontworpen voor jouw best mogelijke plezier! Klein van formaat en toch groot van kracht, deze ultragladde siliconen kogel heeft een handige enkele bediening om 20 vibratiemodi te bedienen die voldoening schenken en plezieren. Sluit de via USB gevoede kogel aan en plaats de taps toelopende punt waar u maar wilt genieten van OMG-plezier!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Een chique en discrete mini-vibrator met superkracht, vermomd als lippenbalsem, met een zacht afgerond uiteinde. De My Secret Vibrating Lip Balm is de nieuwste evolutie van The Screaming O.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ontsteek uw verlangen met de Bdesired Deluxe. 6 functies creëren perfecte stimulatie voor plezier op meerdere niveaus. Een glad ontwerp met subtiele rimpelingen, deze waterdichte stimulator zorgt voor bedwelmende opwinding. Geniet van moeiteloos opruimen na het spelen van onze niet-poreuze siliconen en glanzende ABS-kunststoffen, terwijl je de boel blijft opschudden met een druk op de knop.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Een kleine, comfortabele stimulator, ideaal om mee te nemen waar je wilt en waar je maar wilt.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Verwen jezelf met een compleet nieuwe sensatie. Roterende zachte siliconen ribben wekken de clitoris op met een delicate maar stevige intensiteit. Gebruik deze zachte traktatie met je favoriete glijmiddel en begin aan een stimulerende reis vol extase.

    € 61,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Raak je clitoris met uiterste precisie! Dit ergonomisch ontworpen speeltje zal je zintuigen opblazen zoals je nog nooit eerder hebt geprobeerd! Stimulerend waar het er echt toe doet, de puntige ronde kop raakt keer op keer de juiste plek. Deze clitoris-kieteler draait stilletjes op tot maar liefst 15.000 RPM bij minder dan 60 dB.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Vibrerende mascara – een chique en discrete superkrachtige, multifunctionele mini-vibrator vermomd als mascara met een zachte en soepele, sensatievergrotende 'tinteltip'.

    € 18,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Wij presenteren de Lovely Leopard De Lovely Leopard is een elegante, oplaadbare mini-wandvibrator. Haar vibraties zijn krachtig en stil. Het schattige luipaardje is waterdicht, heeft 10 functies en is ontworpen voor stimulatie van de clitoris. Het product wordt geleverd met een fantastisch make-uptasje voor al haar benodigdheden met een prachtige luipaardprint. Het mooie luipaard is waterdicht en kan in bad of onder de douche worden gebruikt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Geniet van een fluweelzachte ronding die pulseert tussen je dijen met onze Bdesired Deluxe Curve. Sensueel van de basis tot de grote boog, je zult geen centimeter aan mogelijkheden missen. Onze niet-poreuze siliconen en glanzende ABS-kunststoffen zijn gemakkelijk schoon te maken en ongelooflijk sensueel bij contact. Laat uw opwinding u overal mee naartoe nemen met deze waterdichte stimulator met 6 functies.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Flexibele, krachtige, compacte vibraties, ergonomisch ontworpen voor maximale prestaties. Elke lichaamsveilige vibrator is gemaakt van zijdezachte siliconen en is oplaadbaar en waterdicht.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Deze minivibrator van Rosy Gold is zo compact dat het kleine wonder in je broekzak past. Vanaf nu heb je altijd je favoriete speeltje bij de hand. De vibrator heeft tien vibratiestanden en is te bedienen met de aan/uitknop. Hij kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel.

    € 61,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    De Satisfyer Twirling Joy van siliconen stimuleert met zijn circulerende trillingen alle erogene zones, zoals de clitoris, schaamlippen of zelfs de tepels. De vibes zijn te bedienen via het bedieningspaneel van de Satisfyer Connect app.

    € 61,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    De Tempt & Tease™ Kiss is een dubbelzijdige stimulator die precies weet waar je zin in hebt. Voel de hitte opkomen met de dubbele stimulator met twee onderscheidende uiteinden, twee krachtige motoren en 7 onafhankelijk regelbare vibratiefuncties. Met een veelzijdige vorm en twee krachtige vibratiemotoren aan elk uiteinde bereik je in een mum van tijd nieuwe klimatologische hoogten.

    € 119

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Dood het vriendinnetje, met de Slay® #CharmMe. Dit volledig siliconen ontwerp is een flexibel mini-vibe-stimulatorspeeltje voor volwassenen met een volledige lichaamstrilling. Het USB-oplaadbare apparaat biedt 10 functies voor intense trillingen, pulsatie en escalatie, verpakt in een ultrazacht, ultracompact apparaat van slechts 3,75 inch. Het is de beweging van de oceaan, niet de grootte van het schip, en dit apparaat resoneert die frequentie heel, heel waar!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    De kleine vibrator voor in een handtas!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    De Satisfyer Bold Lover is de ideale vingervibrator voor beginners en maakt vooral indruk met zijn intuïtieve bediening, zijn krachtige vibraties en zijn veelzijdigheid.

    € 57,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Deze vlindervibrator kan gemakkelijk worden gedragen en is zo draagbaar dat u hem overal mee naartoe kunt nemen waar u onmiddellijke bevrediging nodig heeft. 10 verschillende vibratiemodi zorgen voor een ander patroon dat de gebruiker een verscheidenheid aan sensaties zal bieden. Houd er rekening mee dat de kogel 1x AAA-batterij nodig heeft (niet inbegrepen). De bandjes om de vibrator zijn verstelbaar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Het sturen van goede vibes naar alle vrouwen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Pretty In Pink

    Deze compacte, volledig oplaadbare kogel heeft een krachtige stoot. Eenvoud op zijn best met een bediening met één knop die prachtig is verzegeld in de zijdezachte coating, deze mini-vibe levert 7 verschillende trillingen op wereldschokkende snelheden. De zachte ronding en het ergonomische handvat bieden een strakke stijl en organische integratie in al je diepste fantasieën.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Ervaar sterke en intense orgasmes met de CELESTIAL LOVE vibrator. Deze speelse vibrator beschikt over twee motoren, de motor in de schacht stimuleert de vaginawand en de andere motor levert zalig genot aan de clitoris. Maak je klaar voor een verbluffend orgasme en als het te intens wordt, kun je beide motoren afzonderlijk bedienen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Vush Rose 2 Pink

    Ervaar een rush met Vush! Creëer de sfeer met kaarsen en de Rose 2 en toon jezelf de liefde die je verdient. Het is ontworpen met delicate 'bloemblaadjes' voor een extra zintuiglijke ervaring, en heeft 5 niveaus en 5 patronen voor alle lichaamstypes. Dit gereedschap is klein en flexibel, maar biedt een aangenaam gerommel met precisiepunten die u tevreden zullen stellen. Je kunt het gebruiken als warming-up of om extra sensaties te geven aan verschillende delen van je lichaam. Laat de Rose 2 de sfeer in de slaapkamer op gang brengen!

    € 159

    € 59,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    U hoeft geen royalty te zijn om van deze elegante lijn te genieten. Verborgen onder de zijdezachte buitenkant van siliconen van medische kwaliteit ligt een ongeëvenaarde stamboom. De afgeronde bovenkant van BRILLIANT is perfect voor het stimuleren van de kleine erogene zones. Het magnetische, volledig oplaadbare, gepatenteerde nieuwe generatie F-1-motorontwerp levert verbluffende trillingen gelijkmatig over het volledige oppervlak van het speelgoed. Neem geen genoegen met het gewone, kies ervoor om koninklijk te zijn.

    € 57,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Vush Myth Pink

    Maak kennis met Myth, een G-Spot-vibrator die krachtig is en klaar voor actie. In een niet zo ver land leeft de legende van de G-Spot. Het is tijd om de waarheid te ontdekken en Myth is de perfecte partner in je zoektocht om die te vinden. Met een magische unieke textuur ontworpen voor intense sensaties en een lichaamsgelukkige ronding om ter plaatse te komen, is je reis nog maar net begonnen. Dame in nood? Nee schat, jij bent de held van dit verhaal!

    € 169

    € 63,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Pretty Love Antony Pink

    Ontworpen om veel liefde op de g-spot te schenken, is de Pretty Love Antony, met zijn onberispelijk gehoekte, dramatisch gevormde kop, een luxueus functionele must-have voor alle soorten plezierzoekers. Naast haar adembenemend precieze punt en gemakkelijk te manoeuvreren, diep masserende textuur, biedt Antony maar liefst tien vibratiefuncties.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Laat de lieve, zachte vingertoppen van de SVAKOM Nymph Soft Moving Finger-vibrator over je huid gaan, hij trilt, circuleert en stimuleert je meest gevoelige delen. Het brengt golven van stimulatie met zich mee om u te plezieren.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Of u nu een frequent flyer bent of uw eerste reis naar Pleasure Island maakt, u zult de Bcute Classic Pearl eenvoudigweg onweerstaanbaar vinden. De gegolfde vorm en het kleine formaat zorgen voor een verbluffende stimulatie, samen met 5 vibratiefuncties voor geperfectioneerd plagen en bevredigen. Geniet van alles wat de Bcute te bieden heeft door je op al je favoriete plekjes te richten. De zijdezachte, hygiënische siliconen en gladde ABS-kunststoffen glijden moeiteloos over het lichaam - in de slaapkamer of in het bubbelbad.

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    De Satisfyer Twirling Fun kan met tussenpozen, krachtige, circulerende trillingen worden gebruikt om de clitoris, schaamlippen of andere erogene zones te stimuleren. Het sportieve ontwerp wordt gecompleteerd door de intuïtieve bediening.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Senzi Vibrator Pink

    De Senzi vibrator is een prachtig vormgegeven pinpoint vibrator waarmee je al je meest gevoelige plekjes nauwkeurig kunt stimuleren. Hij is voorzien van 12 vibratiestanden, die eenvoudig in te stellen zijn met de drukknop op het handvat.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Wederzijds plezier is bij Latetobed altijd aanwezig.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Het zijn de kleine dingen die er toe doen en de Bmine Classic Curve is daarop geen uitzondering. Dit discrete, kleine apparaatje van 7,5 cm met gedefinieerde punt zal veel lof oogsten voor het bereiken van die ongelooflijk gevoelige plekken. Geniet van de precisie en kracht die dit stimulator met 5 functies biedt. Niet-poreus ABS-kunststof met PU-coating maakt opruimen een fluitje van een cent, en omdat het waterdicht is, kunt u zich privé of... tijdens uw volgende avontuur uitleven.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 33 tot 64 van 96 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.