×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Massageapparaten

Artikelen 65 tot 96 van 141 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Veelzijdig, krachtig en elegant ontworpen! Deze krachtige toverstaf beschikt over eenvoudig te gebruiken bedieningselementen en een groot aantal comfortfuncties, zodat u gedurende langere perioden kunt masseren zonder vermoeidheid. De roségouden accenten en de dieppaarse kleur zorgen voor een premium esthetiek die past bij de intense massagekracht!

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Ervaar een onbeperkte ontspanning terwijl u geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Terwijl de vaste kracht van 10 verschillende massagepatronen stoffen verzacht en stress verlicht, zorgen voor een stabiele handgreep en een nog oplaadtijd ervoor dat u urenlang plezier kunt beleven.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    De DOXY Number 3 is de nieuwe kleinere plug-in wandstimulator van DOXY. DOXY Number 3 is lichter om vast te houden en gemakkelijker te manoeuvreren. Dankzij de kleinere kop kan de gebruiker de trillingen nauwkeuriger naar het gewenste contactgebied leiden en is hij minder opdringerig, wat het spelen met koppels vergemakkelijkt.

    € 269

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Lovense Domi Female Attachment

    Het vrouwelijke opzetstuk heeft een G-spotarm met dubbele stimulator, een clitorisborstel en een vulvastimulator. De G-spot arm is de perfecte balans tussen flexibiliteit, stevigheid en ronding. De clitorisborstel heeft flexibele nopjes die de rillingen over je rug doen lopen en de vulvastimulator is perfect voor degenen die de voorkeur geven aan brede stimulatie.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Het ultieme vibrerende genot, deze ongelooflijke massagestaaf is oplaadbaar en boordevol kracht. De PalmPower Extreme, de sterkste toverstok in de PalmPower-collectie, heeft een unieke curve die zorgt voor een comfortabelere grip en waarmee u het hoofd tijdens gebruik kunt kantelen.

    € 179

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Ontspan, geniet en voel het plezier van trillingen met het Wanda-stimulator.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    De Monica wandstimulator uit de Prestige collectie van Dream Toys is een zwarte toverstaf met stijlvolle goudkleurige accenten, een edelsteenvormige knop, een stevig stevig handvat, een ronde kop en een flexibele nek. Monica heeft een krachtige motor die 7 trilpatronen en 3 snelheden biedt.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite is de kleinere versie van ons iconische, oplaadbare wandmassageapparaat. De Le Wand Petite is kleiner van formaat, maar groot van kracht.

    € 189

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Deze massagestaaf boven de meest sensuele vibraties die je ooit zult ervaren! Met zijn 10-versnellingsmodus en ultrasterke, maar geluidsarme (55dB) motor is de sky the limit! Het zachte siliconenmateriaal voelt heerlijk aan op je huid en verleden zich snel aan je lichaamstemperatuur aan. De flexibele kop biedt veel comfort en is prettig in gebruik.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Deze massagestaaf boven de meest sensuele vibraties die je ooit zult ervaren! Met zijn 10-versnellingsmodus en ultrasterke, maar geluidsarme (55dB) motor is de sky the limit! Het zachte siliconenmateriaal voelt heerlijk aan op je huid en verleden zich snel aan je lichaamstemperatuur aan. De flexibele kop biedt veel comfort en is prettig in gebruik.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand is een compacte wandvibrator in zakformaat, perfect voor plezier waar en wanneer dan ook. Het biedt opmerkelijk krachtige en diepe rommelende vibraties en verschillende puls- en golfpatronen, waardoor degenen genieten van genot op aanvraag tevredengesteld worden. Hij is uitgerust met twee veelzijdige hulpstukken om te verkennen en voor meer plezier.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Kom in contact met je lichaam en ervaar onbeperkte ontspanning terwijl je geniet van 's werelds meest luxueuze full-body massageapparaat. Smart Wand 2 Medium is een ultiem voorspelhulpmiddel voor opname van uw partner. Bevrijd de spanning in uw lichaam door stress los te laten en uw spieren te ontspannen, waardoor de deur wordt geopend voor uw seksuele energie om een holistische orgastische ervaring te ontvangen.

    € 259

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Geniet van nieuwe golven van plezier met deze intense stimulator! Dankzij de speciale vorm en krachtige motor binnenin is dit Super Power Gun perfect voor wie van krachtiger speelgoed houdt. Laat de diepe trillingen de juiste plek raken terwijl de flexibele kop zich naar de vorm van je lichaam buigt. Het stimulator kan spierstijfheid en pijn effectief verminderen, verhoogt de bloedstroom en verbetert de gezondheid van de zachte weefsels van het lichaam.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia is een krachtige mini wandvibrator met 10 verschillende vibratiestanden. Hoewel de motor erg stil is, zendt de vibrator sterke trillingen uit, geconcentreerd vanaf de bovenkant van de vibrator. Valencia kan worden gebruikt om spierstijfheid te verminderen, voor een aangename massage te zorgen of om erogene zones te stimuleren. De wandvibrator is waterdicht, gemaakt van hypoallergeen siliconen en gemakkelijk schoon te maken.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Wand met compact, ergonomisch ontwerp en flexibele hals. Oplaadbaar en krachtig.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Een zeer bevredigende draadloze toverstaf gemaakt voor diepe, intuïtieve verkenning. De ergonomisch gevormde handgreep van de Bthrilled Premium is schuin geplaatst om het bereiken van elke gewenste plek moeiteloos te maken. Het is vakkundig ontworpen en beschikt over een gladde, brede kop die golven van all-over stimulatie levert en een nek die zachtjes buigt om ongewenste wrijving te verminderen. En dankzij de USB-oplaadmogelijkheid, het compacte formaat en de unieke beschermkap is dit de meest reisvriendelijke toverstaf die er is.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Wand met compact, ergonomisch ontwerp en flexibele hals. Oplaadbaar en krachtig.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Als u op zoek bent naar een veelzijdige stimulator die u zal bevrijden van de stress van het dagelijks leven, dan is Relyme wat u nodig heeft. Met een krachtige motor met 10 vibratiefuncties brengt Relyme je van zachte en ontspannende vibraties naar andere krachtige en opwindende vibraties. Gebruik een goed glijmiddel op waterbasis om het genot te maximaliseren.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane is een bijzondere vibrator die aan beide kanten gebruikt kan worden. De brede, ronde kop is ideaal voor externe stimulatie en massages, terwijl de andere kant gebruikt kan worden voor interne stimulatie. Beide hebben een eigen motor die verschillend kan worden bediend.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Een exclusieve, oplaadbare massagestaaf Wandvibrator met 2 opzetstukken vanaf 40 jaar. Het heeft 8 vibratiemodi in 3 snelheden die een heerlijk massageplezier bieden dat voldoet aan de behoeften van de gebruiker. De vibratiestanden zijn eenvoudig met een druk op de knop aan te passen.

    € 109

    € 64,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bodywand Mini Love Edition

    Zachte aanraking. Spatbestendig. ontworpen met gedempte geluidsniveaus. ontwikkeld voor krachtige en continue stimulatie. Eenvoudige bediening met één vinger. Gebruik in meerdere richtingen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Hype Massager

    Ga stomen met een geliefde onder de douche of masseer pijnlijke spieren, de veelzijdige Hype Massager kan aan al uw behoeften voldoen. Het ultrazachte siliconenlichaam, de flexibele kop en de 10 vibratiefuncties zorgen gegarandeerd voor speels genot.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Wij presenteren de Lovely Leopard De Lovely Leopard is een elegante, oplaadbare mini-wandvibrator. Haar vibraties zijn krachtig en stil. Het schattige luipaardje is waterdicht, heeft 10 functies en is ontworpen voor stimulatie van de clitoris. Het product wordt geleverd met een fantastisch make-uptasje voor al haar benodigdheden met een prachtige luipaardprint. Het mooie luipaard is waterdicht en kan in bad of onder de douche worden gebruikt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    GENIET VAN UW VRIJHEID MET HET DOXY NUMMER 3R - SPEEL OVERAL NU WE DE KABEL HEBBEN GEGEVEN.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    2 stuks Palm Power-hoofden. Ontworpen om te passen met Palm Power-stimulator.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo is een krachtige interactieve verwarmingsstaafvibrator, sexy ontwerp met afneembare konijnenoren, gebruik ze om je oren, nek, tepels en al die gevoelige gebieden die veel meer aandacht nodig hebben te stimuleren...

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love is een nieuwe lijn luxe seksspeeltjes. Dat is het nieuwste ondergrondse en vernieuwde ontwerp dat is gemaakt van siliconen. Pretty Love brengt je een nieuwe sensuele ervaring die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Omdat wij professionele teams het revolutionaire concept gebruiken om nieuwe manieren te ontdekken om aan de behoeften van vrouwen te voldoen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    De oplaadbare vibrerende stimulator van Le Wand kan worden gebruikt met ingebouwde opzetstukken en textuurhoezen om intimiteit naar een ander niveau te brengen. Verschillende stijlen voor verschillende aangename paletten.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive is een nieuw fenomeen in de wereld van luxe genotsproducten voor volwassenen. De Shiatsu heeft een fantastisch ontwerp, waardoor het zeer een krachtig speeltje is en de vorm ervan overtuigd zal je nieuwe sensaties van plezier bezorgen. De 2 motoren die in de kop en onderkant van het speeltje zijn geplaatst, hebben 10 verschillende trillingspatronen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Beide uiteinden van de massagestaaf Warming Wand Vibrator van Cupa kunnen worden gebruikt voor divers massageplezier op het hele lichaam of voor spot-on stimulatie van genotsplekken. Aan het ene uiteinde bevindt zich een ronde vibrerende massagekop en aan het andere uiteinde een vibrerend verwarmingsoppervlak. Het lange, slanke handvat ligt zeer gemakkelijk vast en zorgt ervoor dat de massagestaaf comfortabel in gebruik is. Het bereikt ook gemakkelijk elke plek van het lichaam.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    De Pocket Wand is gebouwd rond een zeer krachtige vibratiemotor, die ultieme kracht uitstraalt, en doet niet onder voor veel stimulators met grote wand. Het product heeft 3 vibratie-intensiteiten en 4 vibratiemodi, waardoor je gemakkelijk een hoogtepunt bereikt met jouw voorkeursinstellingen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • PalmPower PalmBliss Wand Massager Attachment

    Dit 100% siliconen opzetstuk voegt meer veelzijdigheid en opties toe aan uw PalmPower Massager. De PalmEmbrace bevat een hulpstuk dat bij gebruik met PalmPower zal helpen uw stress te verlichten en een verkwikkende massage te geven op gebieden die gewoonlijk over het hoofd worden gezien!

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 141 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.