×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Mini-vibrators

Artikelen 129 tot 160 van 293 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bodywand Mini Gold

    Zachte aanraking. Spatbestendig. ontworpen met gedempte geluidsniveaus. ontwikkeld voor krachtige en continue stimulatie. Eenvoudige bediening met één vinger. Gebruik in meerdere richtingen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Deze minivibrator van Rosy Gold is zo compact dat het kleine wonder in je broekzak past. Vanaf nu heb je altijd je favoriete speeltje bij de hand. De vibrator heeft tien vibratiestanden en is te bedienen met de aan/uitknop. Hij kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel.

    € 61,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Unihorn Heart Throb

    Ontdek je wildste fantasieën met deze eenhoornvibrator, de perfecte metgezel om al je intieme behoeften te vervullen. Zijn zachte vacht en pulserende magische mond nemen je mee naar een wereld van ongeëvenaard plezier. Deze compacte maar krachtige vibrator zal je intense orgasmes bezorgen die je buiten adem laten en naar meer verlangen. Ben je klaar om de magie van de eenhoorn in je seksleven te ontdekken?

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Kool Vibes Rechargeable Mini Bullet Grape

    Maak je klaar om uit te gaan met Kool Vibes. Deze mini-bullet heeft een levendig, druifkleurig ontwerp en voegt een super speelse toets toe aan elke collectie. Het is een gamechanger voor uw plezier, met een compacte en reisvriendelijke vorm die geschikt is voor plezier thuis of onderweg.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Deze Botanic Booster van FUCK GREEN is 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van PLA Plastic op zetmeelbasis.

    € 14,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Wij presenteren de Lovely Leopard De Lovely Leopard is een elegante, oplaadbare mini-wandvibrator. Haar vibraties zijn krachtig en stil. Het schattige luipaardje is waterdicht, heeft 10 functies en is ontworpen voor stimulatie van de clitoris. Het product wordt geleverd met een fantastisch make-uptasje voor al haar benodigdheden met een prachtige luipaardprint. Het mooie luipaard is waterdicht en kan in bad of onder de douche worden gebruikt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Rechargeable Power G

    Deze kleine en slanke uitstraling is de perfecte discrete metgezel voor elk nachtkastje, en met zeven krachtige snelheden en functies om uit te kiezen, kun je je speeltje zo instellen dat het precies bij de fantasie van je levendige verbeelding past. Wees niet bang om nat te worden, want deze nieuwe vriend is volledig waterdicht en onderdompelbaar, en de eenvoudige bediening met één knop maakt elk giswerk uit de pleziervergelijking. Dankzij de zacht gebogen punt kun je gemakkelijk de G-spot bereiken, en opruimen is een fluitje van een cent met speelgoedreiniger en afspoelen met warm water.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    De Ultra Bullet vibrator staat bekend om zijn kracht, nauwkeurige stimulatie en diepe trillingen. Ontdek nieuwe sweet spots met deze discrete, waterdichte, kleine vibrator bullet met 20 vibratiestanden en een zachte siliconen afwerking.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 verschillende vibratiemodi op maat gemaakt om het eindeloze plezier te ontdekken. Een reis om je diepste verlangen te ontdekken...

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Paarse minivibrator met een bolle inkeping aan het uiteinde van de schacht. Hij beschikt over 7 vibratiestanden en is op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Eenvoudige bediening en een elegant ontwerp.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    De kleine vibrator voor in een handtas!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Het is de kogel die blijft geven! Deze krachtige, oplaadbare, zijdezachte kogel kan op zichzelf worden genoten om elke seksuele ervaring te verbeteren, en is ook compatibel met de meeste kogelaangedreven speelgoed, waardoor hij gemakkelijk in de holster van veel strokers, penisextensies of prostaatstimulators glijdt! Upgrade je huidige bullet en geniet van grenzeloos speelplezier dat je ook mee kunt nemen in bad of onder de douche, want hij is volledig waterdicht en onderdompelbaar! Gemakkelijk schoon te maken met Zero Tolerance Toy Cleaner en afspoelen met warm water.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Dood het vriendinnetje, met de Slay® #CharmMe. Dit volledig siliconen ontwerp is een flexibel mini-vibe-stimulatorspeeltje voor volwassenen met een volledige lichaamstrilling. Het USB-oplaadbare apparaat biedt 10 functies voor intense trillingen, pulsatie en escalatie, verpakt in een ultrazacht, ultracompact apparaat van slechts 3,75 inch. Het is de beweging van de oceaan, niet de grootte van het schip, en dit apparaat resoneert die frequentie heel, heel waar!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Een zusje van onze Bcute Classic, deze Bcute Classic Curve wordt geleverd met een twist. De gebogen punt is perfect gehoekt om al uw favoriete plekken te lokaliseren. En door dit unieke ontwerp beleef je opwindend plezier bij het vinden van jouw ultieme plekje. 5 krachtige functies maken dit discrete waterdichte apparaat tot uw best bewaarde geheim. Geniet altijd en overal van de bevredigende en niet-poreuze siliconen van dit schatje.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Kijk hoe de Naughty Bits™ Bad Bitch™ Lipstick-vibrator je nieuwe favoriete tint geeft! Het oogverblindende gouden lippenstiftontwerp, de 10 krachtige vibratiefuncties en de fluisterstille wolfraammotor zijn gemaakt voor sensatie, waar je avonturen je ook brengen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Abbott Black

    Twee vingervibrators met rekbare lussen voor een spannende ingrediënten aan het voorspel. Schuif er één op elk cijfer en geniet van het geven van tienerkrullende sensaties aan jezelf van een partner - we denken dat het een misdaad zou zijn om dit niet te doen, deal voor koppels en beginners op het gebied van seksspeeltjes.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Lady in Red

    Maak kennis met je nieuwe go-to-bullet! Gemaakt van luxe siliconen met een flexibele schacht, deze kleine maar krachtige kogel met 17 functies buigt zich naar jouw wensen! De klassieke schachtvorm zwelt zachtjes naar de punt toe, en de gebruiksvriendelijke bediening met één knop is handig aan de onderkant van de bolvormige handgreep geplaatst, die aan de basis voorzien is van subtiele ribbels voor extra grip.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Deze kleine en slanke uitstraling is de perfecte discrete metgezel voor elk nachtkastje, en met zeven krachtige snelheden en functies om uit te kiezen, kun je je speeltje zo instellen dat het precies bij de fantasie van je levendige verbeelding past. Wees niet bang om nat te worden, want deze nieuwe vriend is volledig waterdicht en onderdompelbaar, en de eenvoudige bediening met één knop zorgt ervoor dat er geen giswerk meer is.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Dotys is een vibrerende bullet met een siliconen hoes waarmee je twee keer van je nachten zult genieten. De vorm is ontworpen om je erogene zones naar wens te stimuleren, maar vooral de G-spot.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Voel de vermenging van de zachte vibraties van Touch Of Velvet teweegbrengen, terwijl de precisiepunten je zoete plekjes teder plagen en ontsteken, waardoor je orgasme keer op keer kunt voelen opbloeien en vloeiend.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Draag deze sexy metalen kogel overal met je mee in het kunstleren etui met ritssluiting dat in elke handtas of zak past. Dit speelgoed heeft een krachtige 10-speed-vibe die werkt met een eenvoudige bediening met één knop. Het reist als een professional, zelfs onder water, omdat het volledig onderdompelbaar is! Geniet onderweg van de grote 'O'!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Evolved Pretty In Pink

    Deze compacte, volledig oplaadbare kogel heeft een krachtige stoot. Eenvoud op zijn best met een bediening met één knop die prachtig is verzegeld in de zijdezachte coating, deze mini-vibe levert 7 verschillende trillingen op wereldschokkende snelheden. De zachte ronding en het ergonomische handvat bieden een strakke stijl en organische integratie in al je diepste fantasieën.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    We weten dat de klassieker altijd zegeviert, en daarom hebben we Magny opgenomen in je favoriete merk erotisch speelgoed, een klassieke vibrerende kogel, maar met een zeer modern tintje.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba is een 'bullet'-vibrator die wordt geleverd in een discreet, reisvriendelijk formaat, maar krachtige, diep doordringende vibraties levert precies daar waar jij het wilt. De taps toelopende punt biedt zowel gerichte als brede trillingen, terwijl de verwarmingsfunctie het gevoel versterkt.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    De kleine blauwe vibrator voor heet genot!

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Ontdek onze LILY 3, een opmerkelijke kleine vibrator speciaal ontwikkeld voor het 20-jarig jubileum van LELO. Ideaal om alleen of samen met je partner te gebruiken. Exclusief verkrijgbaar met 50% korting in 2023: het apparaat heeft tien krachtige genotsinstellingen die een, maar toch discrete orgastische ervaring bieden. Het unieke fluweelachtige oppervlak voelt blij en zacht aan, maar is volledig waterdicht voor een ongeremde seksuele ontdekkingsreis.

    € 169

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Antony Pink

    Ontworpen om veel liefde op de g-spot te schenken, is de Pretty Love Antony, met zijn onberispelijk gehoekte, dramatisch gevormde kop, een luxueus functionele must-have voor alle soorten plezierzoekers. Naast haar adembenemend precieze punt en gemakkelijk te manoeuvreren, diep masserende textuur, biedt Antony maar liefst tien vibratiefuncties.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Pas op, de Naughty Lippstick Vibrator is ondeugend en aardig. Het scherpe zwarte lippenstiftontwerp, de 10 krachtige vibratiefuncties en de fluisterstille wolfraammotor zijn gemaakt voor sensatie, waar je avonturen je ook brengen. De schuine punt is gemaakt om nauwkeurige stimulatie of volledige contactpulsatie te geven aan uw favoriete genotspunten. Blozende beginners en erotische experts zullen dol zijn op de krachtige trillingen die de fluisterstille motor voortbrengt.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Zee is een reisvriendelijke bullet-vibe, ontworpen voor maximale veelzijdigheid. Hij is oplaadbaar via USB voor dagelijks gebruik en heeft drie bevredigende snelheden in een klein pakket.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    De Divine Panty Pleaser van TOYJOY Designer Edition is een sexy setje, perfect voor ondeugend voorspel! De set bestaat uit een kanten slipje, een vibrerende, hartvormige pantystimulator en een afstandsbediening. Trek het mooie kanten slipje aan en overhandig de afstandsbediening aan je partner, en laat je verwennen door krachtige en plezierige vibraties.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Mini Stick Mini Wand Vibrator Green

    Mini Stick is een discrete mini-wandvibrator die ondanks zijn compacte formaat over een indrukwekkend vermogen beschikt. De wandvibrator is voorzien van een vibratie met meerdere snelheden die kan worden bediend met een tuimelwiel. Dankzij het zachte, siliconen materiaal is de wandvibrator prettig in gebruik. Stimuleer de erogene zones of gebruik het staafje om de spieren te ontspannen en pijn te verlichten.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 293 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.