×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Rabbit vibrators voor vrouwen

Artikelen 129 tot 160 van 354 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Een ander soort jachttrofee voor aan de muur!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    De ultravrouwelijke Butterfly Kiss is voor haar het ultieme sensuele genotsmiddel. De krachtige stimulator met meerdere snelheden is superzacht en delicaat gebogen om uw intieme plekjes op te wekken, te masseren en te stimuleren. Gebruik het om je wildste fantasieën en erotische dromen te ontdekken.

    € 22,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Met 3 krachtmotoren geeft de Double Flex gelijke, stimulerende aandacht aan de G-spot, clitoris en externe schaamlippen. Dankzij de Silicone Flex-technologie is het apparaat bijzonder comfortabel en zorgt het toch voor spannende trillingen via de app.

    € 68,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    De twee krachtmotoren zorgen voor dubbel genot.

    € 76,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 krachtige motoren, gelijktijdige siliconenafwerking en gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris maken van Mono Flex tot het gevaarlijke van elke collectie. Het heeft ook een handmatige vorm en app-bediening.

    € 80,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 is de nieuwste versie van de originele Furious Rabbit: deze 2.0-versie heeft een krachtig dubbelmotorig en semi-realistisch ontwerp. Deze stuwvibrator is een 3-in-1: stuwkop, roterende kralen en vibrerende oren. Daarnaast stimuleert de stotende vibrator de G-spot terwijl de vibrerende oren de clitoris stimuleren.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    De siliconen Satisfyer Curvy Trinity 2 biedt je met 3 motoren en 2 verschillende regelbare functies Maximale veelzijdigheid en verwent zowel de clitoris als de G-spot met trillingen en drukgolven.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    We geven u redenen waarom we hier zijn en waarom we een merk voor iedereen en voor elke levensstijl hebben gelanceerd.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Elmer Purple

    Misschien wel de meest luxueuze en stijlvolle vibrator op de markt! Deze vibrator is zowel design als functie met een mooi en verleidelijk lichaam dat krachtige prestaties verbergt. Gemaakt van superzacht, levensecht materiaal van hoge kwaliteit, heeft de stijve en bevredigende shalf een inbrengbare lengte, terwijl de flexibele clitorisstimulator je beweegt en plaagt tot teenkrullende orgasmes.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover is uitgerust met twee motoren, één in de clitorisstimulator en één in de schacht. De gebogen punt op de schacht van de vibrator masseert de G-spot perfect. Beide motoren zijn afzonderlijk bestuurbaar - via het bedieningspaneel of via de Bluetooth-app. Daarnaast zorgt Hot Lover voor een extra dimensie: deze Rabbit vibrator kan tot 40 graden verwarmen. De ontspanning van de bekkenbodemspieren en de verhoogde bloedcirculatie zorgen voor een betere genotservaring en een comfortabeler gevoel van penetratie.

    € 53,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Supernova White

    De Satisfyer Supernova verleidt de clitoris met sensuele luchtpulsgolven en stimuleert de G-spot met krachtige trillingen. Dankzij het flexibele kettinggewricht past de siliconen vibrator zich aan jouw anatomie aan om je te verrassen met een perfecte stimulatie.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Een bredere punt zoekt naar interne zoete plekken, terwijl 3 vibratiestanden in de oren de clitoris omhullen voor gemengde gelukzaligheid.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    O Casanova! De sensuele French Kiss™ Casanova is een onweerstaanbare flikkerende teaser met een krachtige vibrerende kogel die voor echt gepassioneerd speelplezier zorgt. Deze krachtige vibe laat je ware extase zien met elke knipoog van de tongbreker, dual-vibe-motoren en 12 vibratiefuncties.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    De Remote Duo Pleaser van Vibes of Love is een dubbele pleaser met een penisvorm om van te genieten in de vagina en een aangehechte clitorisstimulator met de juiste rondingen om de clitoris aan te raken en de vibraties over te brengen. De 9 verschillende vibratiepatronen zijn verspreid over het hele speeltje en zijn eenvoudig te bedienen met de draadloze afstandsbediening. De Remote Duo Pleaser kan worden opgeladen met de meegeleverde magnetische USB-kabel en kan veilig worden gebruikt in bad of onder de douche omdat hij waterdicht is.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some is een eersteklas collectie voor plezierliefhebbers die hunkeren naar opwinding, vervulling en sexy genotzucht. De 3Some-collectie zet plezier in functie met slimme intieme items die meerdere manieren bieden om van sensaties te genieten en drie keer zo veel plezier!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Je kunt ditje gebruiken tijdens penetratie. Het stimuleert haar G-spot en clitoris, evenals zijn eikel. IPX7 water- en stofbestendig gecertificeerd.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    Priya heeft niets meer en niets minder dan 3 motoren, krachtig en gemaakt voor bot genot.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Deze vibrerende dubbele penetrator biedt dubbel vaginaal en anaal spel, gemaakt van rubber met een realistisch gevoel! De vaginale dong is 15 cm lang en heeft een omtrek van 15 cm. De anale dong is 15 cm lang en heeft een omtrek van 3,5 cm. Deze 'Naturals' dong heeft een realistische stijl en is dik geaderd voor extra plezier, met een draaibare onderkant om hem aan te zetten!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Minds of Love Timo Black

    Krachtige vibrator met clit-kieteler en afstandsbediening. De punt en de clit-kieteler zijn ideaal voor het stimuleren van je G-spot en clitoris. 2 krachtige motoren met 10 functies (vibrerende en pulserende modi) zorgen voor uitzonderlijke stimulatie. Er wordt een satijnen tas meegeleverd voor opslag. Materiaal: siliconen, zacht, flexibel, geurloos, gemakkelijk schoon te maken, waterdicht, eenvoudige bediening via de aan/uitknop of comfortabel via de afstandsbediening, oplaadbaar via een USB-kabel (adapter niet meegeleverd).

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Een vloedgolf van adembenemend plezier.

    € 389

    € 239

    +

    -

    Voorradig

  • € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Bunny & Clyde is een krachtige Rabbit vibrator met 10 "tik" standen en 10 vibratie standen. De schacht van de Rabbit vibrator is voorzien van de tapfunctie die van links naar rechts beweegt en de G-Spot stimuleert. De kleinere schacht heeft een trilfunctie en stimuleert de clitoris. De vibrator heeft 2 motoren die onafhankelijk van elkaar worden aangestuurd.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Onze nieuwste app-verbonden dubbele vibrator IDA™ Wave, met LELO's gepatenteerde WaveMotion™-technologie, ontpopt zich als een icoon van genot dat nooit teleurstelt, ideaal voor seksueel ontwaken op jouw voorwaarden.

    € 309

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Geniet van gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris met de vibraties en luchtpulsfuncties van de Satisfyer Sunray. Het app-gestuurde siliconen konijn heeft een flexibel gewricht dat zich gemakkelijk aanpast aan jouw anatomie.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Een Soft Touch-vreugdegever!

    € 80,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Carina Black

    Geniet van een seksspeeltje als geen ander met deze oplaadbare konijnenvibrator. Deze vibrator stimuleert de clitoris en de g-spot met een krachtige vibratie- en verwarmingstemperatuurfunctie, waardoor je realistische seksuele sensaties werkt.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator Purple

    Ben je op zoek naar een vibrator die je nooit in de steek zal laten? Hier heb je het! Paloqueth G-Spot Dual Vibrator stimuleert zowel de g-spot als de clitoris met 7 intense vibratiestanden die je niet alleen aan de kook, maar ook naar de top brengen. Het zachte siliconenoppervlak voelt aangenaam aan en is tegelijkertijd veilig voor het lichaam. Maak een speeltje voor jezelf dat je de beste orgastische ervaringen zal bezorgen!

    € 57,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Je kunt dit speeltje gebruiken tijdens penetratie. Het stimuleert haar G-spot en clitoris, evenals zijn eikel. IPX7 water- en stofbestendig gecertificeerd.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Deze Rabbit is de perfecte vibrator om elk gevoelig plekje te bereiken. Je kunt de topbocht in 8 verschillende patronen maken. Je kunt het konijn ook inschakelen, waardoor de punt trilt. Deze heeft 36 instellingen. U kunt ook de richting van de rotatie bepalen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Twee krachtige motoren en de ergonomische vorm van de Heat Wave stimuleren tegelijkertijd de G-spot en clitoris. De aangename massage wordt afgerond door de verwarmingsfunctie, die het app-gestuurde seksuele wellnessapparaat tot 39 graden Celsius verwarmt.

    € 68,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Bevredig elk verlangen met onvermoeibare stoten, geile rotaties en opwindende trillingen wanneer je maar wilt –– alles in slechts één sfeer: Eve's First Thruster!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U-vormige G-spot vibrator voor dubbel gebruik. Zeer flexibel en kan gebruikt worden tijdens de geslachtsgemeenschap. Uitzonderlijk veelzijdig en verstelbaar, deze stijlvolle vibrator wordt aangedreven door 2 individuele krachtige motoren en biedt vele hoeken om mee te experimenteren en maximaal genot te krijgen! Draai hem recht om hem te gebruiken als een traditionele vibe of buig hem doormidden voor een dubbele G-spot en clitorale stimulatie. 100% fluweelzachte siliconen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 354 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.