×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Speciale vibrators

Artikelen 65 tot 96 van 108 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Air Pump Vibrator 2 Light Red

    Met de Air Pump Vibrator 2 beleef je een geheel nieuw niveau van genot dankzij de opblaasbare schacht. Combineer de opwindende functie zelfstandig en intuïtief met krachtige trillingen via het bedieningspaneel op de praktische borgring.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Met 2 krachtige motoren, een gebogen ergonomische vorm en een smalle, flexibele punt bevredigt de Satisfyer A-Mazing 1 de A-spot en zorgt voor extra diepe stimulatie. De siliconenafwerking is bijzonder soepel.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Geef je over aan je magische kant en spreek een spreuk uit voor eindeloos plezier met de Pretty Little Wands Bubbly. Duw jezelf naar nieuwe hoogten van genot met de unieke slanke stimulator, compleet met 10 vibratiesnelheden, een multidirectioneel flexibel lichaam en een toegeeflijk ontwerp met twee uiteinden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Geef toe aan je wildste fantasieën met het waanzinnig krachtige III™ Triple Orgasm. Ervaar genot als nooit tevoren met het krachtige oplaadbare massageapparaat met drievoudige werking, een vibrerende schacht, een kralenstaart en een voorgevormde stimulator.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intense Ateneo Rechargeable Multifunction Vibrator 7 Vibrations with Swinging Motion & Sucking Purple

    Welkom in de wereld van maximale tevredenheid met de vrouwelijke masturbator ATENEO van het merk INTENSE. Dit luxe seksspeeltje, met zijn paarse design en elegante gouden coating, neemt je mee. voor een reis van ongeëvenaard plezier. Uitgerust met drie krachtige motoren, is ATENEO ontworpen om al uw diepste wensen en verlangens te bevredigen.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Thumping Rabbit Vibrator with Moving Ring Green

    De eenvoudig te gebruiken Thumping Rabbit Vibrator met Bewegende Ring van You2Toys stimuleert twee genotszones tegelijk! De eerste bevindt zich in de vagina met intense trillingen en de massagering (bewegende ring) die op en neer beweegt. En aan de buitenkant de clitoris met dynamische bonzende pulsen. Dubbel plezier voor dubbele hoogtepunten!

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Eve Heating Licking Vibrator Light Pink

    ZALO's EVE Oral Pleasure-vibrator uit de Aurora-serie is ontworpen om intiem genot te verhogen met zijn veelzijdige vorm en unieke beweging die het gevoel van een echte likkende tong nabootst.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Snail Vibe Curve Vibrator Peachy Pink

    Ontdek de Snail Vibe Curve, met een ergonomische vorm voor G-spot-stimulatie, een getextureerde clitoriskop en een comfortabel handvat. Ervaar de innovatieve Slide'n'Roll-technologie die clitorale en vaginale orgasmes synchroniseert voor een onbeperkt genot.

    € 219

    € 109

    +

    -

    Voorradig

  • SuperLove Rabbit Snail & Flapping Vibrator Purple

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy is ontworpen met twee 360° flexibele armen die talloze pleziertjes mogelijk maken. Het activeert alle soorten genot en zorgt voor interne en externe stimulatie. Door zijn veelzijdigheid kan Infinite Joy een externe stimulator worden voor de clitoris of tepels, een vibrator om de g-spot te stimuleren of kan hij dienen als masturbator voor mannen. Infinite Joy is uitgerust met drie motoren: motor 1 + 2 bieden samen 9 vibratiemodi, motor 3 biedt afzonderlijk 9 vibratiemodi. Elke arm van de vibrator is 9 cm.

    € 149

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • SuperLove Neptune 4in1 Rabbit Flapping Vibrator with Anal Beads Purple

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Als je graag de achterdeur gebruikt, zul je Regina uit de Dark Desires-collectie geweldig vinden. Deze stijve kronkelende vibrator is bedoeld voor liefhebbers van anaal genot. Dit prachtige speeltje voegt nieuwe sensaties toe aan je plezier diep van binnen. Regina zal verlangens vervullen waarvan je niet eens wist dat je ze had!

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gemuse The Banana 10 Speed Vibrating Veggie

    Groenten staan erom bekend dat ze goed zijn voor je gezondheid. De meeste ingrediënten bevatten weinig calorieën, maar veel vitamines, mineralen en vezels.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Banana Geek Super Power

    Een gezonde bron van orgasmes, de Banana Geek Silicone multifunctionele vibrator van Pretty Love draait helemaal om feel-good plezier! Voor krachtig clitoraal- en vaginaplezier, met zeven bevredigende vibratiemodi en 3 stootmodi, biedt deze schattige vibrator alle ondeugende voeding die je nodig hebt.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia is een vibe met een verrassend trucje in petto. Deze vibrator is voorzien van een glijdende kraal die in 6 snelheden op en neer langs de schacht kan rollen, samen met 7 vibratieritmes die ook op 5 verschillende snelheden kunnen werken.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Zijn krachtige motor, met 8 vibratieprogramma's en 5 e-stim programma's, stuitert soms langzaam en soms springt snel over deze heuvel en dan dat. Hij is zo ontworpen dat je tegelijkertijd kunt genieten van vaginale en clitorale stimulatie. Als hij tegen een muur botst, kun je hem met een willekeurige magnetische oplaadkabel heel snel weer aan de gang krijgen.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Liaison Curve LED Vibrator

    De mooie en elegante Curve LED-vibrator van Liaison combineert alle voordelen van een siliconen- en glazen vibrator. Beide uiteinden van de prachtig gebogen en gemakkelijk vast te houden vibrator met grote stimulerende koppen kunnen worden gebruikt. Het ene uiteinde is gemaakt van siliconen met een fluweelzachte Soft Touch-textuur en het andere uiteinde is gemaakt van stevig, hoogwaardig borosilicaatglas met een sensueel LED-licht in de punt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    De kans is groot dat je ervaring hebt met anale seks en dat je al weet hoeveel plezier dit kan opleveren. Om je een extra feature te bieden bovenop de vibraties van een standaard anaalvibrator, heeft Dream Toys Isabella in het leven geroepen. Deze vibrerende plug wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening en een opblaasfunctie.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Versier jezelf met een hart dat ook van jou houdt. Deze vibrerende hartketting van siliconen is gemaakt van stevige, gladde siliconen die schitterend rood is met een contrasterende, roségouden helft die je kunt gebruiken als een handvat.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Geef je over aan je magische kant en spreek een spreuk uit voor eindeloos plezier met de Pretty Little Wands™ Curvy. Duw jezelf naar nieuwe hoogten van genot met de unieke slanke stimulator, compleet met 10 vibratiesnelheden, een multidirectioneel flexibel lichaam en een toegeeflijk ontwerp met twee uiteinden.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Eve Heating Licking Vibrator Black

    ZALO's EVE Oral Pleasure-vibrator uit de Aurora-serie is ontworpen om intiem genot te verhogen met zijn mogelijke vorm en unieke beweging die het gevoel van een echte likkende tong nabootst.

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Liaison G-Spot LED Vibrator

    Elegante G-Spot LED-vibrator van Liaison die alle voordelen van een siliconen- en glazen vibrator combineert. Van het optimaal gebogen en gebruiksvriendelijke ontwerp kan van beide kanten worden genoten: de ene kant G-spot vibrator gemaakt van siliconen met zijdezachte textuur, de andere kant G-spot vibrator gemaakt van massief glas met sensuele LED-verlichting in de punt.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Action Rayden Detachable Rotating Beads Vibrator with Pulsation Purple

    Om uit de eentonigheid te komen, presenteren we je Rayden, het nieuwe en opwindende lid van Action.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Peachy Pink

    De Snail Vibe Gizi is uitgerust met een geavanceerd stimulatiesysteem, dat een ergonomisch gebogen, flexibele vorm van de schacht verdeeld waardoor uw plek G-izier dan ooit tevoren wordt, en een getextureerde spiraalkop voor stimulatie van de clitoris, waardoor constant clitoraal contact wordt verbroken uw ideale diepte en penetratiehoek.

    € 129

    € 95,90

    +

    -

    Voorradig

  • Intense Apolo Rechargeable Multifunction Vibrator 7 Vibrations with Swinging Motion Purple

    Welkom in de wereld van ultieme tevredenheid met de APOLO vrouwelijke masturbator van het merk INTENSE. Dit elegante en verfijnde seksspeeltje, met zijn paarse ontwerp en gouden coating, nodigt je uit om nieuwe hoogten van plezier en sensualiteit te ontdekken. Met drie krachtige motoren die intense en gevarieerde stimulatie bieden, is APOLO de perfecte metgezel om je diepste verlangens te bevredigen.

    € 64,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Eternal Inflatable G-Spot Vibrator Black

    Binnenkort is er meer informatie beschikbaar over dit product.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 108 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.