×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Womanizer

Artikelen 129 tot 160 van 283 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimuleert de hele clitoris - zelfs de delen die u niet ziet - met zachte sonische golven in plaats van conventionele trillingen. Deze fluisterstille sonische stimulator biedt een geheel nieuw orgasme, een langdurige climax na een sensuele opbouw. Het gladde, urineontwerp is gemaakt uit één stuk premium siliconen, waardoor SONA Cruise gemakkelijk schoon te maken is en zacht aanvoelt. En omdat het niet direct in contact komt met de clitoris, kan het worden gebruikt om keer op keer meerdere orgasmes te genereren zonder enig ongemak.

    € 269

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator Rose Red

    Clitorale zuigtrillingen zijn een excentrische motortechnologie. Clitoraal zuigen wordt gecombineerd met de programmasoftware in de chip en de perifere elektronische hardware. De motor draait in het structurele deel om het lager aan te drijven om het zuigeffect te bereiken; 1 Knopbediening om de modus en snelheid van de motor te regelen, zodat de tepelstimulatie verschillende ervaringen kan opleveren in verschillende modi en snelheden.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Irresistible Mythical Purple

    De Mythical heeft een superkrachtige 10-speed nieuwe generatie F1-motor met flexibele puntvibrator die zich aanpast aan de vorm van elke vrouw en perfect is gevormd om je g-spot te raken om het meest intense interne en externe orgasme ooit te creëren! De Mythical heeft een oplaadbare batterij met een magnetische USB-oplaadpoort en een meegeleverde oplader. Wanneer hij volledig opgeladen is, gaat hij 60 minuten mee. Het voelt zacht aan, het gladde en waterdichte ontwerp is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit, waardoor het Mythisch gemakkelijk schoon te maken is.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer PREMIUM 2 met de originele Pleasure Air-technologie is onze meest luxueuze creatie tot nu toe – echt het Prada onder de seksspeeltjes, het ultieme speeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar meer dan alleen maar een apparaat om mee te spelen. Met meer veilige niveaus dan ooit tevoren en een verbeterde Autopilot-functie om mee te nemen op nieuwe, onvoorspelbare avonturen, is PREMIUM 2 het puurste geno van de hoogste kwaliteit.

    € 229

    € 189

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Sona 2 Black

    Deze verbeterde SONA 2-stimulator levert krachtige maar gereserveerde geluidsgolven om de hele clitoris te stimuleren - zelfs de delen die u niet ziet - voor een sensatie als geen ander. Elke golf van zacht, resonerend genot bouwt voort op de vorige en culmineert in een voortreffelijk en diep bevredigend orgasme.

    € 179

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Ontdek meer over je diepste fantasieën met SILA™ Cruise, de ideale keuze voor beginners op het gebied van seksspeeltjes die op het punt staan van sensuele verkenning. Bereik het onzichtbare van je dromen met zachte golven die je van top tot tiener voelt weerkaatsen. SILA™ Cruise biedt een nieuwe manier om voorspel en zelfliefde te ervaren, en plaagt je om langzaam je schijnbaar te bereiken terwijl je naar je lichaam luistert voor een intenser orgasme.

    € 289

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Houd van je vulva, hou van jezelf! Duik in gelukzaligheid met de geheel nieuwe dubbele Air Pulse-vibrator, de Vulva Lover 2.

    € 76,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Cruise Control neemt het stuur over als u het niet meer kunt volhouden!

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Laat je lust bloeien met deze prachtige bloem: De Satisfyer Pro 2 Modern Blossom is een prachtige drukgolfrozenvibrator die je knop plaagt met Satisfyer's Air Pulse Technology en de gloednieuwe en innovatieve Liquid Air Technology.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 reguliere vervangende siliconen tips voor de Satisfyer Pro Penguin.

    € 45,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Met zijn innovatieve PulsWave™-technologie wil ZALO vrouwen ook een geheel nieuwe ervaring van G-spot-verkenning bieden. Anders dan de traditionele vibrerende stimulatie, past PulsWave™ de exclusieve golfmotoraandrijving toe. De juiste curvehoek en de zachte flap op de G-spot vormen een gebied ter grootte van een vingerpulp, waardoor het voor vrouwen gemakkelijker wordt om hun G-spots te voelen en er plezier aan te beleven. Met de samenwerking van de PulseWave™-motor en een andere onafhankelijke vibrerende motor, evenals de verwarmingsfunctie, kunnen vrouwen de diep verzegelde geneugten ontdekken.

    € 229

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Crush

    De Dual Crush combineert stimulerende drukgolftechnologie met een gebogen, vibrerende schacht van soepel siliconen. Via het intuïtieve bedieningspaneel kunnen zowel de clitoris als de G-spot worden gestimuleerd met intense trillingen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition biedt je een moment van magie in stijl. Net als jij is dit speelgoed een echt origineel: de perfecte mix van elegantie, eenvoud en plezier.

    € 189

    € 129

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    ENIGMA is een luxe sonische stimulator met dubbele werking, ontworpen om zowel de hele clitoris (de zichtbare en onzichtbare delen) als de G-spot te prikkelen, voor een orgasme dat zo intens is dat je denkt dat je deze planeet hebt verlaten. Met de beste geluidsgolven aan de buitenkant van de clitoris en zachte pulsaties van de interne arm in uw lichaam, fladdert ENIGMA™ op de juiste plaatsen voor een orgasme dat u niet snel zult vergeten.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Met 3 motoren verwent de siliconen Satisfyer Curvy Trinity 3 al je hotspots: gebruik hem als oplegvibrator, drukgolfvibrator of G-spotvibrator voor totale afwisseling als je zelfs alleen wilt zijn.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Irresistible Mythical Black

    De Mythical heeft een superkrachtige 10-speed nieuwe generatie F1-motor met flexibele puntvibrator die zich aanpast aan de vorm van elke vrouw en perfect is gevormd om je g-spot te raken om het meest intense interne en externe orgasme ooit te creëren! De Mythical heeft een oplaadbare batterij met een magnetische USB-oplaadpoort en een meegeleverde oplader. Wanneer hij volledig is opgeladen, gaat hij 60 minuten mee. Het voelt zacht aan, het gladde en waterdichte ontwerp is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit, waardoor de Mythical gemakkelijk schoon te maken is.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    De siliconen Satisfyer Curvy Trinity 2 biedt je met 3 motoren en 2 afzonderlijk regelbare functies maximale veelzijdigheid en verwent zowel de clitoris als de G-spot met trillingen en drukgolven.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    De nieuwe Womanizer STARLET 3 – het is de originele Womanizer Pleasure Air Technologie gecombineerd met vijf nieuwe, levendige productkleuren en nog twee gewelddadige niveaus, terwijl hij nog steeds waterdicht en USB-oplaadbaar is – voor een onvoldoende prijs.

    € 95,90

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Wees een professional onderweg. De gloednieuwe, schijnbaar dubbele luchtpulsvibrator, Pro To Go 3, is een klaar om te behagen! Geniet van de compacte vorm, ideaal voor op reis en onderweg.

    € 61,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Laten we de sfeer bepalen. Ten eerste, spannende zuigkracht om de bloedstroom en gevoeligheid te vergroten. Als je eenmaal het zuigende gevoel hebt gevonden dat je uitsnijdt, is het tijd om met de 6 verschillende zuigpatronen te spelen. En als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, de sensuele tong die op 6 onvergetelijke manieren beweegt en trilt. Dit is een plezierige ervaring die speciaal voor jou is gemaakt!

    € 169

    € 103,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Met zijn innovatieve PulsWave™-technologie zal ZALO vrouwen ook een geheel nieuwe ervaring van G-spot-verkenning bieden. Anders dan de traditionele vibrerende stimulatie, voorbij PulsWave™ de exclusieve golfmotoraandrijving toe. De juiste curvehoek en de zachte flap op de G-spot vormen een gebied ter grootte van een vingerpulp, waardoor het voor vrouwen praktisch wordt om hun G-spots te voelen en er plezier aan te beleven. Met de samenwerking van de PulseWave™-motor en een andere onafhankelijke vibrerende motor, plus de verwarmingsfunctie, kunnen vrouwen de diep verzegelde geneugten ontdekken.

    € 229

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Womanizer Wave Black

    Womanizer Wave is de eerste gecombineerde douchekop en clitorisstimulator met watermassage, de expertise van badkamerexperts Hansgrohe en plezierleiders Womanizer verenigt om een werkelijk voortreffelijke crossover te creëren: de plezierdouchekop.

    € 199

    € 119

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sunray Berry

    Geniet van gelijktijdige stimulatie van de G-spot en clitoris met de vibraties en luchtpulsfuncties van de Satisfyer Sunray. Het app-gestuurde siliconen konijn heeft een flexibel gewricht dat zich gemakkelijk aanpast aan jouw anatomie.

    € 91,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA is een luxe sonische stimulator met dubbele werking, ontworpen om zowel de hele clitoris (de zichtbare en onzichtbare delen) als de G-spot te prikkelen, voor een orgasme dat zo intens is dat je denkt dat je deze planeet hebt verlaten. Met de beste geluidsgolven aan de buitenkant van de clitoris en zachte pulsaties van de interne arm in uw lichaam, fladdert ENIGMA™ op de juiste plaatsen voor een orgasme dat u niet snel zult vergeten.

    € 309

    € 169

    +

    -

    Voorradig

  • Irresistible Invincible Black

    De Invincible heeft een superkrachtige F1-motor met 10 versnellingen van de nieuwe generatie die zich aanpast aan de vorm van elke vrouw en perfect is gevormd om het meest intense orgasme ooit te creëren! De Invincible heeft een oplaadbare batterij met een magnetische USB-oplaadpoort en een meegeleverde oplader. Wanneer hij volledig is opgeladen, gaat hij 60 minuten mee. Het voelt zacht aan, het gladde en waterdichte ontwerp is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit, waardoor de Invincible gemakkelijk schoon te maken is.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Irresistible Mythical Pink

    De Mythical heeft een superkrachtige 10-speed nieuwe generatie F1-motor met flexibele puntvibrator die zich aanpast aan de vorm van elke vrouw en perfect is gevormd om je g-spot te raken om het meest intense interne en externe orgasme ooit te creëren! De Mythical heeft een oplaadbare batterij met een magnetische USB-oplaadpoort en een meegeleverde oplader. Wanneer hij volledig opgeladen is, gaat hij 60 minuten mee. Het voelt zacht aan, het gladde en waterdichte ontwerp is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit, waardoor het Mythisch gemakkelijk schoon te maken is.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    De Dual Kiss zal indruk maken op u maken met een combinatie van prachtige drukgolven en een vibrerende insteekbare schacht. Huidvriendelijke, zachte siliconen en een waterdichte afwerking ronden het ontwerp af.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Satisfyer Dual Love Red

    Naast de heerlijke drukgolven biedt de Dual Love met zijn vibrerende, rechte schacht nog een stimulerende mogelijkheid. Het apparaat zal ook indruk op u maken met zijn app-bediening en zachte siliconen bekleding.

    € 76,90

    € 43,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Voel u bekrachtigd met plezier op 36 verschillende manieren die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop u van uw persoonlijke tijd geniet met de Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Het bovenste gedeelte fungeert als drukgolfvibrator en verwent je clitoris met sensuele drukgolven in 11 vooraf ingestelde intensiteiten. De ovale punt aan de onderkant van de smalle schacht is ideaal voor gerichte stimulatie van het hele lichaam - gebruik het circulerende stimulatiepunt om te stimuleren alle erogene zones, zoals plezierparels, tepels of anus.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Wees een professional onderweg. De gloednieuwe, veelzijdige dubbele luchtpulsvibrator, Pro To Go 3, is er en klaar om te behagen!

    € 61,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Cruise Control neemt het stuur over als u het niet meer kunt volhouden!

    € 249

    € 149

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 283 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.