×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Dubbele ringen

Artikelen 65 tot 96 van 154 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Boners Cock Ring and Ball Stretcher

    Deze cockring en ballstretcher vestigt de aandacht op je penis en ballen door ze naar voren te duwen voor een provocerende look. De ringen zorgen ervoor dat de ballen en de penis een beetje opzwellen, waardoor ze groter en gevoeliger worden. Het speeltje is gemaakt van zacht en rekbaar materiaal voor een perfecte pasvorm, waardoor het comfortabel is om te dragen. Maak de cockring en ballstretcher na gebruik schoon met water en toycleaner voor een goede hygiëne.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    De Trainer Ring van Sport Fucker is zowel een lul- en balspeeltje als een stand-alone ballstretcher in één.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Van verlegen beginners tot erotische experts, de Ultra-Soft™ Dual Ring omhult je met plezier met de ultrazachte, rekbare dubbele versterkingsring. De rekbare, comfortabele versterker is gemaakt om het uithoudingsvermogen te vergroten, de gevoeligheid te verbeteren en superieure erectieondersteuning te bieden.

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    PENIS / BALVERDELER MET DRUKKNOPEN. GEWICHTEN NIET INBEGREPEN

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    O mama! We weten dat er maar weinig dingen beter zijn dan een goed orgasme en het belang van het behouden van een goede seksuele gezondheid vanwege de vele voordelen ervan: het verbetert de bloedstroom, verbetert de stemming, helpt bij het slapen, houdt de hersenen gezond, het is een natuurlijk pijnstillend middel, vermindert stress, naast het bieden van welzijn en het verbeteren van de emotionele gezondheid.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Gemaakt om de extase te versterken, te escaleren en te intensiveren elke keer dat je de stalen kralen siliconen versterkerkooi aantrekt. De stevige, maar toch rekbare dubbele siliconen kooi ondersteunt, terwijl de beweegbare stalen genotskralen jou en je geliefde opwinden.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Geeft hem sterke erecties, stimuleert de testikels en kan zijn uithoudingsvermogen vergroten!

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Switch Hitter van Sport Fucker™ heeft altijd de honken gedekt. Deze zachte, zijdezachte, elastische siliconen cockring en ballstretcher kan op vele manieren worden gedragen.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Versterk en verleng uw erectie met deze verstelbare siliconen penis- en kogelring.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Bied jouw klanten de ultieme genotservaring met deze Ramrod Strong Vibrerende Cockring met Afstandsbediening! Deze premium penisring is gemaakt van zwarte siliconen en beschikt over een tweede ring voor extra stimulatie. Het biedt 10 sterke trillingen en een draadloze afstandsbediening voor ultieme controle en gemak.

    € 68,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparent

    Half Guard is net als onze originele Sport Fucker Sport-ring, maar heeft een extra splitter die je moeren naar buiten duwt en je erectie verlengd.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    De oplaadbare siliconen Dual Clit Flicker combineert 7 intense vibratiefuncties met een erotisch fladderend pakket voor dubbel knie-schudplezier. Deze dubbele stimulatorringmaten zijn ideaal voor beginners die de boel op smaak willen brengen of voor erotische experts die intens plezier aan hun arsenaal willen toevoegen.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Voor een avondje eindeloze passie kun je het beste een goede cockring gebruiken. Maar als we hier één aan toevoegen voor de testikels, kan de nacht niet beter zijn. Met beugels om hem aan te passen, geeft deze ring je de grip die je zo graag wilt, en niet alleen zul je ervan genieten als je ziet hoe je penis is, maar je partner zal harder dan ooit kunnen genieten van penetraties.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Gemaakt om de extase te versterken, te escaleren en te intensiveren elke keer dat je de Steel Beaded Dual Silicone Maximizer aantrekt. De stevige, maar toch rekbare dubbele siliconen ring ondersteunt, terwijl de beweegbare stalen genotskralen jou en je geliefde opwinden.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Wil je een niveau omhoog gaan? De Bcharmed Basic Plus is een dubbele massagering met een sterke minimotor, perfect voor zowel solo- als partnerspel. 100% lichaamsveilige siliconen geven het een flexibele stretch voor een pasvorm die zo nauw aansluit dat je in een mum van tijd langer meegaat. Het zijdezachte gevoel gecombineerd met vijf verschillende vibratiepatronen zorgt voor sterkere erecties voor hem en gelijktijdig clitoraal genot voor haar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    We hebben ons bestverkopende SACKSLING-ontwerp genomen en het nog lichter en vleesachtiger gemaakt... met de introductie van SACKSLING 2. Net als het origineel heeft SACKSLING 2 een ingebouwde COCKSLING die is veranderd in een gladde, rekbare zak voor je ballen... gegarandeerd je noten hebben nog nooit zoiets meegemaakt...

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Cage Ring Black

    Penissleeve met testikelsring en stimulerende ringstructuur. De nauwsluitende, erectiebevorderende penissleeve van rekbare, zachte siliconen biedt u de beste pasvorm voor uw penis en de testikelring zorgt voor een stevige, comfortabele pasvorm zonder dat deze wegglijdt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dubbele ring voor extra pasvorm!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Black

    Afwisseling is de smaakmaker van het leven en bij Oxballs introduceren we graag nieuwe vervelende manieren om te spelen. 360 is onze nieuwe twee-in-een cockring en ballling die je vlees een boost geeft en je lading na lading laat blazen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring Double PR12 Clear

    Ontdek de perfecte voedende PR12 om te gebruiken tussen de testikels en de penis, ook geldig voor de basis van de penis. Verleng het plezier en laat het plezier duren met deze hypoallergene TPE-penisring van Powering. POWERING erectieringen zijn lichaamsveilig, ze zullen zeker uw prestaties verbeteren en uw genot intensiveren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    We hebben ons bestverkochte SACKSLING-ontwerp genomen en het nog lichter en vleesachtiger gemaakt... met de introductie van SACKSLING 2. Net als het origineel heeft SACKSLING 2 een ingebouwde COCKSLING die is veranderd in een gladde, rekbare zak voor je ballen... gegarandeerd je noten hebben nog nooit zoiets meegemaakt...

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Creëer meer gevoeligheid en hardheid met een erectieversterker die zich rond uw schacht en scrotum uitstrekt om uw ballen van elkaar te scheiden. Omdat de bloedtoevoer naar uw penis en elk van uw ballen wordt beperkt, zal elke sensatie worden versterkt. Of u nu masturbeert, voorspel doet of zelfs seks heeft, u zult een kloppende erectie kunnen waarderen.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    De Energy Ring is het nieuwste lulspeeltje van Sport Fucker. Dit speeltje heeft drie hoofdringen en twee zijringen waardoor je dit apparaat op verschillende manieren kunt dragen.

    € 26,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Duik in de wereld van onderwerping met de DARKNESS-lijn, een lijn voor degenen die het meest moedig en gepassioneerd zijn over BDSM. Ondersteuning voor de basis van de penis, deze is aanpasbaar en heeft een metalen ketting zodat u uw partner kunt meenemen waar u maar wilt, of meegenomen wilt worden, een onderwerpingspraktijk van BDSM.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    TRI-SQUEEZE is alles wat je leuk vindt aan de TRI-SPORT cocksling, maar dan met een ingebouwde ballstretcher aan de basis. Het versterkt je bobbel terwijl je je zweterige zak uitrekt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Deze krachtige cockring is de perfecte stimulans voor jou en je partner! Met deze zeer rekbare penisring van siliconen geniet je van een langdurige erectie waardoor je langer door kunt gaan. Bovenin zit een extra stimulator met een uitneembare mini bullet vibrator die de clitoris stimuleert, zodat ook jouw partner een heerlijk orgasme krijgt.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Tailslide 2.0 Cocksling Black

    Sport Fucker volgde het enorme succes van de Tailslide 1.0 meteen op door deze Tailslide 2.0 uit te brengen, door er een langere ballstretcher aan toe te voegen voor nog meer sensualiteit.

    € 84,90

    € 41,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Double Booster Black

    De verstelbare cockring gemaakt van zwarte siliconen, zorgt voor een keiharde erectie. De ring is gemakkelijk en snel aan te brengen en te verwijderen. De ring is verstelbaar, dus hij past in elke maat. De perfecte cockring voor een langdurige erectie!

    € 11,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Ben je toe aan extreem genot? Dan moet je deze cockring met ball-strap proberen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sniper Black

    Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen en voorzien van 2 lussen, waarvan er één in maat verstelbaar is, zorgt de Satisfyer Sniper voor een verhoogde bloedretentie om je vrijen te verlengen. Extra trillingen stimuleren beide partners.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Armor Tug is een slankere en dunnere versie van de best verkochte Cock Armor voor grotere uitstulpingen, verbeterde erecties en intensere orgasmes!

    € 53,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Van verlegen beginners tot erotische experts, de Alpha™ Liquid Silicone Precision Ring omhult je met plezier met de ultrazachte, ultra-elastische versterkingsring. De speelse ring is gemaakt van ultra-stretch vloeibare siliconen met een gedurfd ontwerp met dubbele ringen.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 154 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.