×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende erectieringen

Artikelen 129 tot 160 van 253 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    ontstaan om zich aan te passen aan de vorm van je lichaam, is elke ronding van de Revolution Ring precies geplaatst om te maximaal wat je al hebt. Deze veelzijdige ring kan gedragen worden als cockring, ballstretcher of beide en is gemaakt om je op de been te houden!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Voor een avondje eindeloze passie kun je het beste een goede cockring gebruiken. Maar als we hier één aan toevoegen voor de testikels, kan de nacht niet beter zijn. Met beugels om hem aan te passen, geeft deze ring je de grip die je zo graag wilt, en niet alleen zul je ervan genieten als je ziet hoe je penis is, maar je partner zal harder dan ooit kunnen genieten van penetraties.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Cage Ring Black

    Penissleeve met testikelsring en stimulerende ringstructuur. De nauwsluitende, erectiebevorderende penissleeve van rekbare, zachte siliconen biedt u de beste pasvorm voor uw penis en de testikelring zorgt voor een stevige, comfortabele pasvorm zonder dat deze wegglijdt.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag is een testikel- en penisstimulator die de erectie verbetert en de ejaculatie vertraagt. De vibrerende cockring is super rekbaar en comfortabel om te dragen. Het stimuleert effectief de testikels, penis en perineum. Fun Bag is gemakkelijk te dragen aan de basis van de schacht die om de ballen wikkelt. De cirkel van de cockring is Ø 3,3 cm.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Bayek maakt deel uit van de ZALO Legend Series en is ontworpen om de seksuele ervaringen van koppels naar een hoger niveau te tillen. De slanke, zachte siliconen bedekt de ergonomische vorm die comfortabel tussen twee lichamen past om de penetratie van binnen en van buiten te verbeteren.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    De JBoa van Velv'Or is een volledig verstelbare penisring die is ontworpen om de penis aan de basis te vernauwen, wat resulteert in superharde, langduriger erecties en euforische ejaculaties.

    € 41,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Wil je een niveau omhoog gaan? De Bcharmed Basic Plus is een dubbele massagering met een sterke minimotor, perfect voor zowel solo- als partnerspel. 100% lichaamsveilige siliconen geven het een flexibele stretch voor een pasvorm die zo nauw aansluit dat je in een mum van tijd langer meegaat. Het zijdezachte gevoel gecombineerd met vijf verschillende vibratiepatronen zorgt voor sterkere erecties voor hem en gelijktijdig clitoraal genot voor haar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Introductie van de Fusion-lijn van Sport Fucker!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    De oplaadbare siliconen Dual Clit Flicker combineert 7 intense vibratiefuncties met een erotisch fladderend pakket voor dubbel knie-schudplezier. Deze dubbele stimulatorringmaten zijn ideaal voor beginners die de boel op smaak willen brengen of voor erotische experts die intens plezier aan hun arsenaal willen toevoegen.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    Die perfecte cockring waar je op hoopte is nu werkelijkheid. Niet te zacht en niet te hard, het past gewoon perfect.

    € 45,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Krachtige en onweerstaanbare Cockring. 3 vibratiemodi. 1 Krachtige motor. Gemaakt van superzachte siliconen. Ergonomisch. Fluister stil. Waterbestendig. Batterijen zijn niet inbegrepen.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • BeauMents Flexxio Purple

    De koppelvibrator BeauMents Flexxio Blue is een multifunctionele, oplaadbare alleskunner die zowel mannen als vrouwen kan gebruiken. Om dit doel te bereiken, is hij uitgerust met 2 motoren – 1 aan elk uiteinde: afhankelijk van uw wensen kunnen de motoren verschillende van samen worden gebruikt voor spannende stimulatie. De Flexxio is gemaakt van een zachte en bijzonder flexibele materiaalmix, waardoor hij in elke mogelijke positie gebogen kan worden. Hij is waterdicht en beschikt over 10 diverse vibratiestanden. De Flexxio is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Ben je toe aan extreem genot? Dan moet je deze cockring met ball-strap proberen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Sterke erecties met geweldige trillingen!

    € 49,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Gemaakt om de extase te versterken, te escaleren en te intensiveren elke keer dat je de stalen kralen siliconen versterkerkooi aantrekt. De stevige, maar toch rekbare dubbele siliconen kooi ondersteunt, terwijl de beweegbare stalen genotskralen jou en je geliefde opwinden.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Als je een fan bent van de best verkochte Oxballs SACKSLING ELECTRO, maar een hoge en strakke zak hebt of meer grip op je spullen wilt, dan zul je het nieuwe ontwerp van Oxballs, NUTTER ELECTRO, geweldig vinden.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    De Energy Ring is het nieuwste lulspeeltje van Sport Fucker. Dit speeltje heeft drie hoofdringen en twee zijringen waardoor je dit apparaat op verschillende manieren kunt dragen.

    € 26,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Boners V-shape Ball Splitter

    De Boners V-Shape Ball Splitter is een siliconen speeltje dat de ballen van elkaar scheidt. Het seksspeeltje wordt rond de basis van de penis gedragen. De kleine ringen worden om de testikels gedragen en zorgen daardoor voor een trek- en knijpgevoel. De splitter is verstelbaar met de drukknopen, waardoor je zeker bent van een perfecte pasvorm. Je kunt zelf bepalen of je hem zo strak mogelijk wilt dragen of dat je hem wat losser wilt dragen. Het siliconen materiaal is flexibel en voelt zacht aan voor een groot draagcomfort.

    € 18,90

    € 11,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    We hebben ons bestverkopende SACKSLING-ontwerp genomen en het nog lichter en vleesachtiger gemaakt... met de introductie van SACKSLING 2. Net als het origineel heeft SACKSLING 2 een ingebouwde COCKSLING die is veranderd in een gladde, rekbare zak voor je ballen... gegarandeerd je noten hebben nog nooit zoiets meegemaakt...

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Curitis Black

    Verbeter uw prestaties en het plezier van uw partner in de slaapkamer wanneer u de legendarische vibrerende zwarte siliconen cockring omdoet. Dit fantastische mannelijke seksspeeltje is voorzien van twee hangende tentakels die een verstelbare ring vormen om hem te allen tijde veilig en comfortabel te houden; perfect afgestemd op uw lichaam voor het meest effectieve gebruik.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    De JBoa van Velv'Or is een volledig verstelbare penisring die is ontworpen om de penis aan de basis te vernauwen, wat resulteert in superharde, langdurigere erecties en euforische ejaculaties.

    € 41,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    De vibrerende cockring Thor van Feelztoys maakt je erectie langer en sterker, heeft sterke trillingen en kan gebruikt worden voor solospel of koppels.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    We hebben onze populaire MOTOVibe Rev Cockring opnieuw ontworpen met een fantastische druppelvorm. Deze toevoeging zorgt voor extra stimulerende trillingen langs zowel de smet als de kogels en schacht.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze plug en vibrerende C-ring met een krachtige single speed bullet biedt een combinatie van sensaties en langduriger plezier. De Ultrasilk™-silicone, die zijdezacht aanvoelt, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    We hebben onze iconische vrolijke konijnenoren gecombineerd met een krachtige vibrerende cockring met 12 functies, om je spannende stimulatie en vibraties voor twee te bieden.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Rust je pakket uit met een krachtige siliconen ring die is ontworpen om je stoten te verbeteren met een fluweelzachte ring waar je geliefde tegenaan kan stoten en wrijven! Deze cockring heeft een krachtige vibrerende kern, bedekt met een zijdezachte siliconen buitenkant voor een luxueus gevoel. Rust deze ring uit en breng een comfortabele beperking aan op je schacht en ballenzak om de duur van de erectie en de hardheid te vergroten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 7,90

    € 3,79

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Deze dubbelmotorige vibrerende cockring van Zeus maakt uw erectie langer, sterker en geeft u een bovennatuurlijk vermogen om te behagen. Twee motoren in het bovenste en onderste deel van deze cockring zorgen voor sensuele vibraties die jou en je partner tot intensere orgasmes zullen brengen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Stimulator clitoris en vaginale ringopwekker, waarmee u het plezier in uw intieme relaties tot het uiterste kunt vergroten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Deze krachtige cockring is de perfecte stimulans voor jou en je partner! Met deze zeer rekbare penisring van siliconen geniet je van een langdurige erectie waardoor je langer door kunt gaan. Bovenin zit een extra stimulator met een uitneembare mini bullet vibrator die de clitoris stimuleert, zodat ook jouw partner een heerlijk orgasme krijgt.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Maak je geen zorgen over die goedkope, dunne cockringen die na slechts een paar keer gebruik kapot gaan, de Ribbed Ring is de nieuwe standaard voor superieure, duurzame cockringen die niet kapot gaan.

    € 26,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dubbele penetrator penisringen ontwerp voor uw extreme plezier

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 129 tot 160 van 253 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.