×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende erectieringen penis

Artikelen 65 tot 96 van 397 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Half Guard is net als onze originele Sport Fucker Sport-ring, maar heeft een extra splitter die je moeren naar buiten duwt en je erectie verlengt.

    € 30,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS is een uniek gevormde, superzachte ballstretcher/cockring, ontworpen om op de juiste plaatsen aan je rommel vast te houden.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om op verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardig, flexibel en comfortabel TPR. Verkrijgbaar in zwart en rood. De Mister B Tight-ringen zijn het perfecte lul- en balspeelgoed voor een hete en stomende nacht of tijdens je dagelijkse leven.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    De Rabbit cockring heeft een kogel met 1 snelheid. De ring is gemaakt van siliconen en daardoor extreem rekbaar. Met zijn stimulerende oren geeft hij ook jouw partner een voldaan gevoel. Ideaal voor hem en haar.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    RRRING is spannend, avontuurlijk en leuk tegelijk. Stel je de opwinding voor van een eerste date en de spanning van het verlaten van je comfortzone als je iets nieuws probeert. Neem een diepe duik, wie weet geniet je er zelfs van.

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Sterke erecties met 10 spannende vibratiemodi!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Presentatie van het poesje en de ridder. De Pussy & The Knight, vibrerende koppelring is ontworpen met koppels in gedachten. Je kunt de koppelring verschuiven, afhankelijk van de positie waarin je je bevindt, om ervoor te zorgen dat het speeltje altijd zowel zijn geest als die van haar opheft. The Pussy & The Knight is lichtgewicht en heeft 10 verschillende modi om aan ieders behoeften te voldoen.

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Een fantastisch seksspeeltje voor koppels: de vrolijke konijnen vibrerende konijnen cockring heeft twee superrekbare ringen voor een beter uithoudingsvermogen en door konijnen aangedreven konijnenoren voor intense stimulatie van de clitoris. Ontdek de 12 vibratiemodi voor gedeelde geneugten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Shag je een weg naar de top met Magic Motion's Cockring Dante!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    De zijdezachte en zachte siliconen zijn lichaamsveilig en het voorkeursmateriaal voor de beste seksspeeltjes. Geniet van de dubbele verbetering van de cockring en de geurstimulator. Terwijl u uw erectie behoudt en verbetert, kunt u ook genieten van de krachtige trillingen die afkomstig zijn van de vibrator die tegen uw perineum is geplaatst. Kies tussen 3 snelheden en 4 trillingspatronen.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 40mm

    Metalen cockring. Gelast en geplateerd.

    € 11,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION-uitrusting met fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+siliconen™-mix...sterke TPR voor geweldige stretch + zijdezachte siliconen voor een rubberachtig, rekbaar, warm gevoel.

    € 26,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Vergroot uw plezier en verleng uw speeltijd! Play With Me Vibrerende C-ringen kunnen rond de basis van de schacht of onder de ballen worden gedragen en zijn zacht en rekbaar zodat ze comfortabel bij iedereen passen.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxe leren accessoire voor penis en testikels.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Een cockring voor elke penis!

    € 119

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Het is eenvoudig, elegant en krachtig! Onze klassieke Sport Fucker Universal Cockring (jaar na jaar een van onze bestsellers) heeft nu een motor! Compleet met 10 vibratiefuncties, zoemt deze superzachte siliconen cockring mee met je bewegingen, waardoor een stimulerende tinteling voor jou (en je partner, indien van toepassing) ontstaat. De batterij is oplaadbaar met de meegeleverde USB-oplaadkabel en het geheel is slank genoeg om overal mee naartoe te nemen en te activeren met de draadloze afstandsbediening.

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Als je de seksverbeterende kracht van een cockring niet kunt weerstaan, dan zul je deze geweldig vinden. De ring zelf zal de basis van zijn schacht omhelzen en ervoor zorgen dat zijn erectie langer harder blijft. De zijdezachte siliconen wrijven tegen haar clit en sturen intense trillingen naar haar clit en door zijn schacht voor geweldige stimulatie als nooit tevoren. De bevestigde kogel beschikt over tien verschillende trillingspatronen, zodat u de gewenste sensatie kunt ervaren. Geniet van deze hoogwaardige siliconen cockring voor een betaalbare prijs en een onverslaanbaar gevoel.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Vergroot je gedeelde plezier met dit speelse speeltje voor koppels dat hem – en haar – een boost van sensatie bezorgt! Hij blijft harder en langer – dankzij de nauwsluitende pasvorm van de superelastische penisring aan de basis van zijn schacht. Tegelijkertijd zal het gerichte gezoem van een clitorale sfeer haar bij elke stoot over de rand sturen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Een klein speeltje voor divers speelplezier!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Big O

    De Big O vibrerende cockring is voorzien van een motor met twee functies en een rekbare en stevige erectieband die hem langer stevig houdt. Druk één keer op de knop voor een stabiele en sterke vibratie en druk nog een keer om te plagen, te plezieren en te kietelen met krachtige multifunctionele pulsatie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    De TENGA SVR-serie naar nieuwe hoogten brengen is de SVR+! Geniet met 1,5x meer kracht dan de originele SVR-serie van nog sterkere sensaties voor partnerplezier. Intensiveer gepassioneerde nachten met de SVR+.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Silicone Cord-Cock and Testicles Ring Black

    O mama! We weten dat er maar weinig dingen beter zijn dan een goed orgasme en het belang van het behouden van een goede seksuele gezondheid, omdat de vele voordelen ervan overtuigd zijn: de verbetering van de bloedstroom, verbetering van de stemming, helpen bij het slapen, houdt van de hersenen gezond, het is een natuurlijk pijnstillend middel, dat stress vermindert, naast het bieden van welzijn en het verbeteren van de geestelijke gezondheid.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 45mm

    Deze aluminium cockring heeft een comfortabele pasvorm en een diameter van 45 mm. Door het platte gedeelte met afgeronde hoeken draagt hij comfortabel en doet hij gewoon zijn werk.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    De gepassioneerde siliconen ringenset met stalen kralen is gemaakt om de extase te versterken, te escaleren en te intensiveren. De rekbare, maar toch stevige siliconen ringen knijpen voor sterke ondersteuning, terwijl de roestvrijstalen kralen het genot intensiveren

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Als je de seksverbeterende kracht van een cockring niet kunt weerstaan, dan zul je deze konijnen-cockring geweldig vinden. De ring zelf zal de basis van zijn schacht omhelzen en ervoor zorgen dat zijn erectie langer harder blijft. De zijdezachte siliconen wrijven tegen haar clitoris en sturen intense trillingen naar haar clit en door zijn schacht voor geweldige stimulatie als nooit tevoren. De bevestigde kogel beschikt over tien verschillende trillingspatronen, zodat u de gewenste sensatie kunt ervaren. Geniet van deze hoogwaardige siliconen cockring voor een betaalbare prijs en een onverslaanbaar gevoel.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Grabber Red

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt. Gemaakt in Europa van hoogwaardige, flexibele en comfortabele TPR.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mister B Tight Sucker Black

    Mister B Tight is de nieuwste collectie lul- en balspeeltjes van Mister B. Ze zijn ontworpen om op verschillende manieren te gebruiken, als cockring of als ballstretcher, wat je maar wilt.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker Skater Boyz Black

    Vind je het stuk Flex TPR leuk, maar mis je het gewicht? Nu kun je beide hebben met Skater Boyz-ringen. Dit zijn dikke brede donuts in de vorm van een skateboardwiel. Je kunt ze dragen zoals een Cockring dat ook doet en de geweldige Ball Stretcher, je kunt ze zelfs op elkaar stapelen. Het gewicht is geweldig om terug te hebben.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 397 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.