×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende ringen

Artikelen 65 tot 96 van 141 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel gaat nog verder in het bevredigen van de zintuigen en introduceert een nieuwe collectie gemaakt van glow-in-dark siliconen. Een hele reeks van 3 opnieuw geïnterpreteerde bestsellers die je nieuwe beste vrienden in het donker zullen worden.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Het is de oplaadbare cockring met een speciale extra ring om de ballen in te wiegen! De rekbare maar nauwsluitende siliconen penisring en de krachtige motor met tien afzonderlijke functies verhogen uw erectie, waardoor deze sterker en harder wordt, terwijl de trillingen uw partner ook inspireren tot een hoogtepunt tijdens de penetratie!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Thimble Black

    Getextureerd, plezierig en een geweldige intense grip! Deze ongelooflijke ring is gemaakt van siliconen en heeft een interne vibrerende kogel en een all-over geribbelde textuur voor dubbel zoveel clitorisplezier.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Bayek maakt deel uit van de ZALO Legend Series en is ontworpen om de seksuele ervaringen van koppels naar een hoger niveau te tillen. De slanke, zachte siliconen bedekt de ergonomische vorm die comfortabel tussen twee lichamen past om de penetratie van binnen en van buiten te verbeteren.

    € 149

    € 91,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Wil je een niveau omhoog gaan? De Bcharmed Basic Plus is een dubbele massagering met een sterke minimotor, perfect voor zowel solo- als partnerspel. 100% lichaamsveilige siliconen geven het een flexibele stretch voor een pasvorm die zo nauw aansluit dat je in een mum van tijd langer meegaat. Het zijdezachte gevoel gecombineerd met vijf verschillende vibratiepatronen zorgt voor sterkere erecties voor hem en gelijktijdig clitoraal genot voor haar.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • BeauMents Flexxio Purple

    De koppelvibrator BeauMents Flexxio Blue is een multifunctionele, oplaadbare alleskunner die zowel mannen als vrouwen kan gebruiken. Om dit doel te bereiken, is hij uitgerust met 2 motoren – 1 aan elk uiteinde: afhankelijk van uw wensen kunnen de motoren verschillende van samen worden gebruikt voor spannende stimulatie. De Flexxio is gemaakt van een zachte en bijzonder flexibele materiaalmix, waardoor hij in elke mogelijke positie gebogen kan worden. Hij is waterdicht en beschikt over 10 diverse vibratiestanden. De Flexxio is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

    € 139

    € 87,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    De oplaadbare siliconen Dual Clit Flicker combineert 7 intense vibratiefuncties met een erotisch fladderend pakket voor dubbel knie-schudplezier. Deze dubbele stimulatorringmaten zijn ideaal voor beginners die de boel op smaak willen brengen of voor erotische experts die intens plezier aan hun arsenaal willen toevoegen.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Krachtige en onweerstaanbare Cockring. 3 vibratiemodi. 1 Krachtige motor. Gemaakt van superzachte siliconen. Ergonomisch. Fluister stil. Waterbestendig. Batterijen zijn niet inbegrepen.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Sterke erecties met geweldige trillingen!

    € 49,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Voeg een buzz toe aan je seksspel met deze gloednieuwe lijn ELECTROSHOCK-speeltjes!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Curitis Black

    Verbeter uw prestaties en het plezier van uw partner in de slaapkamer wanneer u de legendarische vibrerende zwarte siliconen cockring omdoet. Dit fantastische mannelijke seksspeeltje is voorzien van twee hangende tentakels die een verstelbare ring vormen om hem te allen tijde veilig en comfortabel te houden; perfect afgestemd op uw lichaam voor het meest effectieve gebruik.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    De vibrerende cockring Thor van Feelztoys maakt je erectie langer en sterker, heeft sterke trillingen en kan gebruikt worden voor solospel of koppels.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze plug en vibrerende C-ring met een krachtige single speed bullet biedt een combinatie van sensaties en langduriger plezier. De Ultrasilk™-silicone, die zijdezacht aanvoelt, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    We hebben onze populaire MOTOVibe Rev Cockring opnieuw ontworpen met een fantastische druppelvorm. Deze toevoeging zorgt voor extra stimulerende trillingen langs zowel de smet als de kogels en schacht.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Rust je pakket uit met een krachtige siliconen ring die is ontworpen om je stoten te verbeteren met een fluweelzachte ring waar je geliefde tegenaan kan stoten en wrijven! Deze cockring heeft een krachtige vibrerende kern, bedekt met een zijdezachte siliconen buitenkant voor een luxueus gevoel. Rust deze ring uit en breng een comfortabele beperking aan op je schacht en ballenzak om de duur van de erectie en de hardheid te vergroten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    We hebben onze iconische vrolijke konijnenoren gecombineerd met een krachtige vibrerende cockring met 12 functies, om je spannende stimulatie en vibraties voor twee te bieden.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Deze dubbelmotorige vibrerende cockring van Zeus maakt uw erectie langer, sterker en geeft u een bovennatuurlijk vermogen om te behagen. Twee motoren in het bovenste en onderste deel van deze cockring zorgen voor sensuele vibraties die jou en je partner tot intensere orgasmes zullen brengen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Deze krachtige cockring is de perfecte stimulans voor jou en je partner! Met deze zeer rekbare penisring van siliconen geniet je van een langdurige erectie waardoor je langer door kunt gaan. Bovenin zit een extra stimulator met een uitneembare mini bullet vibrator die de clitoris stimuleert, zodat ook jouw partner een heerlijk orgasme krijgt.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dubbele penetrator penisringen ontwerp voor uw extreme plezier

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Zet de volgende grote stap in uw relatie en zorg voor grote wederzijdse tevredenheid met de TOR™ 3 pleasure ring. Meer vibratie-instellingen toegestaan meer ruimte voor experimenten, samen met unieke aanpassingsmogelijkheden met behulp van de LELO-app. TOR™ 3 is gemaakt van hoogwaardige, lichaamsveilige siliconen, waardoor het perfecte verleden bij alle vormen en maten, en de sensaties idealiter naar beide partners overbrengt.

    € 239

    € 149

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Trap Black

    Een prachtige penisring voor liefhebbers van seks. Trap is flexibel en rekbaar, gemaakt van superzachte siliconen. Het heeft een zeer intense vibrator die de trillingen door de penis verdeelt en zo de erectie langer in stand houdt. Deze ring wordt geleverd met een interne vibrerende kogel die kan worden verwijderd en gebruikt voor voorspel, clitoris- of tepelstimulatie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Penissleeve in gestructureerd ontwerp met een punt van stevig materiaal (ca. 2,30 cm) en een vibratiekogel. De punt zorgt voor een visueel verlengstuk en stimuleert je partner intensief bij iedere stoot. Een clitorisstimulator met 10 krachtige vibratiefuncties zorgt voor verfijnde voldoening voor een partner. De rekbare siliconen bieden u de beste pasvorm voor uw penis. Er wordt een satijnen tas meegeleverd voor opslag.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Duelist Blue

    Op zoek naar een penisring die alles aankan wat je eraan toevoegt? Bekijk de duellist!

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Sniper Black

    Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen en voorzien van 2 lussen, waarvan er één in maat verstelbaar is, zorgt de Satisfyer Sniper voor een verhoogde bloedretentie om je vrijen te verlengen. Extra trillingen stimuleren beide partners.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Vibrerende Cocksling van Hünkyjunk

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Droom je van hardere en langduriger erecties en nog meer stimulatie? Het kan met de Neptune vibrerende cockring! Plaats de ring rond de basis van de penis als de penis slap is. Tijdens een erectie beperkt de ring de bloedstroom in de penis, wat zorgt voor een hardere en langduriger erectie.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Verbeter uw favoriete bezit... De zachte, flexibele ring van de Bcharmed Basic Wave is ontworpen om perfect bij mannen te passen, terwijl lichaamsveilige siliconen verleidelijk langs uw meest gevoelige gebied glijden. Dit sterke plezierhuis heeft stimulerende ribbels om je favoriete plekje te kietelen, terwijl de motor met 5 functies je massage beheerst.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Penisring, ontworpen om u te helpen een langduriger en sterkere erectie te krijgen. 2 motoren met 10 krachtige vibratiefuncties zorgen voor extra stimulatie van de clitoris, maar deze ring is ook ideaal voor het stimuleren van de testikels. Er wordt een satijnen tas meegeleverd voor opslag.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    De TENGA SVR-serie naar nieuwe hoogten brengen is de SVR+! Geniet met 1,5x meer kracht dan de originele SVR-serie van nog sterkere sensaties voor partnerplezier. Intensiveer gepassioneerde nachten met de SVR+.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Samen op zoek naar geluk? Dan brengt deze C-ring jou het ultieme genot. De Happiness C-ring maakt de erectie langer en harder. Geniet van de goede vibes van deze C-ring. Stimuleer de clitoris en stuur tegelijkertijd trillingen naar de schacht van de penis. Geniet van dubbel zoveel plezier!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Muziek, geluid en games om de trillingen op afstand of lokaal te regelen

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 141 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.