×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende ringen

Artikelen 33 tot 64 van 68 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Het is de oplaadbare cockring met een speciale extra ring om de ballen in te wiegen! De rekbare maar nauwsluitende siliconen penisring en de krachtige motor met tien afzonderlijke functies verhogen uw erectie, waardoor deze sterker en harder wordt, terwijl de trillingen uw partner ook inspireren tot een hoogtepunt tijdens de penetratie!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Geniet van een langdurige en intense stimulatie met de Saturnus penis- en kogelring uit de Hueman collectie. De ring beperkt de doorbloeding, waardoor uw penis en ballen extra gevoelig zijn bij aanraking en uw erectie harder aanvoelt en langer aanhoudt. De ring beschikt over 10 verschillende vibratiestanden (3 snelheden en 7 patronen). Het heeft een stevige kern met een zachte siliconen coating voor comfortabel gebruik.

    € 57,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    De luxueuze, toegankelijk geprijsde Charged™-lijn introduceert met trots oplaadmogelijkheden voor een van Screaming O's populairste speelgoed, de BigO®, waardoor het de perfecte oplaadbare vibratiering op instapniveau is. Een dikke, rekbare cockring met een vibrerende motor, The Charged™ BigO® zorgt tegelijkertijd voor erectieverbetering en clitorale stimulatie.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    De oplaadbare siliconen Dual Clit Flicker combineert 7 intense vibratiefuncties met een erotisch fladderend pakket voor dubbel knie-schudplezier. Deze dubbele stimulatorringmaten zijn ideaal voor beginners die de boel op smaak willen brengen of voor erotische experts die intens plezier aan hun arsenaal willen toevoegen.

    € 61,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dubbele penetrator penisringen ontwerp voor uw extreme plezier

    € 109

    € 68,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Rust je pakket uit met een krachtige siliconen ring die is ontworpen om je stoten te verbeteren met een fluweelzachte ring waar je geliefde tegenaan kan stoten en wrijven! Deze cockring heeft een krachtige vibrerende kern, bedekt met een zijdezachte siliconen buitenkant voor een luxueus gevoel. Rust deze ring uit en breng een comfortabele beperking aan op je schacht en ballenzak om de duur van de erectie en de hardheid te vergroten.

    € 99,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Voeg een buzz toe aan je seksspel met deze gloednieuwe lijn ELECTROSHOCK-speeltjes!

    € 87,90

    € 53,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze plug en vibrerende C-ring met een krachtige single speed bullet biedt een combinatie van sensaties en langduriger plezier. De Ultrasilk™-silicone, die zijdezacht aanvoelt, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    We hebben onze iconische vrolijke konijnenoren gecombineerd met een krachtige vibrerende cockring met 12 functies, om je spannende stimulatie en vibraties voor twee te bieden.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Stimulator clitoris en vaginale ringopwekker, waarmee u het plezier in uw intieme relaties tot het uiterste kunt vergroten.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Droom je van hardere en langduriger erecties en nog meer stimulatie? Het kan met de Neptune vibrerende cockring! Plaats de ring rond de basis van de penis als de penis slap is. Tijdens een erectie beperkt de ring de bloedstroom in de penis, wat zorgt voor een hardere en langduriger erectie.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Penisring, ontworpen om u te helpen een langduriger en sterkere erectie te krijgen. 2 motoren met 10 krachtige vibratiefuncties zorgen voor extra stimulatie van de clitoris, maar deze ring is ook ideaal voor het stimuleren van de testikels. Er wordt een satijnen tas meegeleverd voor opslag.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Verbeter uw favoriete bezit... De zachte, flexibele ring van de Bcharmed Basic Wave is ontworpen om perfect bij mannen te passen, terwijl lichaamsveilige siliconen verleidelijk langs uw meest gevoelige gebied glijden. Dit sterke plezierhuis heeft stimulerende ribbels om je favoriete plekje te kietelen, terwijl de motor met 5 functies je massage beheerst.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O The Big O

    De Big O vibrerende cockring is voorzien van een motor met twee functies en een rekbare en stevige erectieband die hem langer stevig houdt. Druk één keer op de knop voor een stabiele en sterke vibratie en druk nog een keer om te plagen, te plezieren en te kietelen met krachtige multifunctionele pulsatie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Vergroot je gedeelde plezier met dit speelse speeltje voor koppels dat hem – en haar – een boost van sensatie bezorgt! Hij blijft harder en langer – dankzij de nauwsluitende pasvorm van de superelastische penisring aan de basis van zijn schacht. Tegelijkertijd zal het gerichte gezoem van een clitorale sfeer haar bij elke stoot over de rand sturen!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Een fantastisch seksspeeltje voor koppels: de vrolijke konijnen vibrerende konijnen cockring heeft twee superrekbare ringen voor een beter uithoudingsvermogen en door konijnen aangedreven konijnenoren voor intense stimulatie van de clitoris. Ontdek de 12 vibratiemodi voor gedeelde geneugten.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    De Romance producten hebben een uitgesproken robijnrode kleur en een luxe uitstraling. Met uitstekende prestaties zoals u van luxe Dream Toys mag verwachten.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Ter viering van een decennium van erotische ontdekkingen en vervulling nodigt de Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection je uit om jezelf onder te dompelen in de Fifty Shades-ervaring.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Voor meer uithoudingsvermogen en gelijktijdige orgasmes!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Bereik het maximale van je vermogen om lief te hebben met Romeri, de nieuwe vibrerende ring van Latetobed.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Voor iedereen die alleen of met een partner nieuwe anale sensaties wil ontdekken! Anal Adventures biedt veel opties om uit te kiezen. Deze kralen en vibrerende C-ring met een krachtige single speed bullet bieden een combinatie van sensaties en langduriger plezier. De Ultrasilk Silicone, met zijn zijdezachte gevoel, zorgt voor prachtige trillingen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    ROOSTER DRAKE is een dubbele, zachte siliconen cockring met een vibrerende kogel om jou en je partner het plezier van de vibraties te geven. Dankzij het ontwerp kun je jezelf op meerdere manieren omwikkelen, zodat je kunt genieten van de trillingen aan de basis van je penis of achter je scrotum. U kunt beide ringen achter uw hele pakket (penis en scrotum) dragen, met de kogel aan de basis van uw penis in erectie, of achter uw scrotum, of met één ring om uw hele pakket en de andere rond uw penis of scrotum. Geniet van het verkennen om uw plezier te maximaliseren. Deze rekbare ring met meerdere draagmogelijkheden kan voor veel vermaak zorgen.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    We hebben onze iconische vrolijke konijnenoren gecombineerd met een krachtige vibrerende cockring met 12 functies, om je spannende stimulatie en vibraties voor twee te bieden.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Verdubbel uw plezier wanneer u de oplaadbare siliconen Maximus®-ring met 10 kralen aanbrengt. De elastische ring is gevoerd met gedurfde genotskralen en is afgewerkt met een noppen-teaser die schudt op het ritme van 12 vibratiefuncties.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    De ColorPoP Big O 2 dubbel vibrerende erectiering beschikt over twee krachtige motoren voor dubbelwerkende sensaties. Koppels genieten van 3 snelheden plus hartslagopties bovenaan en krachtige en stabiele stimulatie onderaan voor maximale tevredenheid in volledige Technicolor. Superkrachtig met superheldere kleuren, de ColorPOP Big O 2 is het ultieme in levendige vibratie!

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Penis-/testikelsring ontworpen om u te helpen een langduriger en sterkere erectie te bereiken. 10 krachtige vibratiefuncties zorgen voor uitzonderlijke stimulatie van de clitoris of testikels, eenvoudige bediening met één vinger via de aan/uitknop. Er wordt een satijnen tas meegeleverd voor opslag.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    De zachte, lichaamsveilige siliconenring verbetert het uithoudingsvermogen en de omtrek, zodat je geliefde kreunt om meer, meer, meer. De rekbare ring is bekleed met 5 kralen om de gevoeligheid te maximaliseren en het gevoel in de hele penis te verhogen, zodat mannen langer en krachtiger kunnen genieten. Terwijl jij het volgende niveau van genot bereikt, zullen de 12 vibratiefuncties en de noppen-teaser jouw dame in een staat van orgastische gelukzaligheid achterlaten. Dames, terwijl zijn plezier toeneemt, zal dat van jou ook toenemen! De sensueel bezaaide stimulator zorgt voor nauwkeurig genot op uw meest intieme plekjes.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    De oplaadbare siliconen Taurus™ Enhancer combineert 10 intense vibratiefuncties met fladderende teasers en dubbele motoren voor dubbel knie-schudplezier. De stimulatorring is geweldig voor beginners die de boel op smaak willen brengen met de universele pasvorm of voor erotische experts die intens plezier aan hun arsenaal willen toevoegen met rommelende trillingen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Satisfyer Incredible Duo

    De Satisfyer Incredible Duo is gemaakt van soepele siliconen en beperkt op opwindende wijze de bloedstroom in de penis en testikels. Getextureerde details en een volumineuze, brede clitorisstimulator zorgen voor extra opwinding.

    € 37,90

    € 22,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Nieuw ontwerp voor wederzijds plezier. Bereik gemeenschappelijke hoogtepunten met deze super-orgastische, swingende konijnenring. De ergonomisch gevormde ring glijdt naar de basis van zijn mannelijkheid, wat de erectiekracht kan verbeteren, terwijl de tintelende oren en flikkerende teasers tegen de clitoris kloppen om nog meer sensatie te creëren.

    € 30,90

    € 18,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Cock/ball ring Vibrating Couples Ring van Sweet Smile met een vibro-clitoraal stimulator. De cockring ondersteunt de erectie vanwege het bloedstollingseffect – dit zorgt ervoor dat hij een langduriger erectie krijgt. Door de kogelring zit hij goed vast en de clitorisstimulator bevredigt haar hotspot met tintelende trillingen tijdens de seks.

    € 45,90

    € 26,90

    Niet in voorraad

Artikelen 33 tot 64 van 68 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.