×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Vibrerende ringen

Artikelen 97 tot 128 van 131 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Vibrating Cock Ring 562211 Black

    Voor steile erecties en verrukkelijke sensaties!

    € 18,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    O mama! We weten dat er maar weinig dingen beter zijn dan een goed orgasme en het belang van het behouden van een goede seksuele gezondheid, omdat de vele voordelen ervan overtuigd zijn: de verbetering van de bloedstroom, verbetering van de stemming, helpen bij het slapen, houdt van de hersenen gezond, het is een natuurlijk pijnstillend middel, dat stress vermindert, naast het bieden van welzijn en het verbeteren van de geestelijke gezondheid.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Adjustable Vibrating Cockring with Remote Black

    Introductie van de ultieme genotsverbeteraar voor penisbezitters - de verstelbare vibrerende cockring met afstandsbediening van het gerenommeerde Ramrod-label van Dream Toys! Deze slanke en stijlvolle penisring is ontworpen om ongeëvenaarde sensaties te bieden en genot naar nieuwe hoogten te brengen.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Penis-/testikelsring ontworpen om u te helpen een langduriger en sterkere erectie te bereiken. 10 krachtige vibratiefuncties zorgen voor uitzonderlijke stimulatie van de clitoris of testikels, eenvoudige bediening met één vinger via de aan/uitknop. Er wordt een satijnen tas meegeleverd voor opslag.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pretty Love Double Ring Vibrator with Black Stimulator Black

    Maak je klaar om te rommelen met de Pretty Love Cockring met 10 functies.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 45 Vibe Black

    Geef jou en je partner dat extra zetje om de grenzen van jullie genot echt op te zoeken. De Maximus Vibe lichamelijke immense trillingen met 10 verschillende patronen om de sensatie fris en opwindend te houden.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Vibes 7X Vibrating Silicone Ball Sack

    Voor degenen die graag hun ballen willen stimuleren, is deze vibrerende siliconen ballenzak speciaal voor jou gemaakt! Het rekbare, zijdezachte siliconen zakje glijdt over je ballen met behulp van een glijmiddel op waterbasis.

    € 119

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Doc Johnson Vibrating C-Ring Black

    Deze krachtige vibrerende C-ring is gemaakt voor plezier. Het heeft een zachte, rekbare siliconenring voor eenvoudig gebruik en een verwijderbare kogel voor comfortabele stimulatie. De drukknopkogel wordt geleverd met batterijen en kan worden verwijderd. Draag de ring bovenop de schacht voor gerichte stimulatie van de clitoris of onder de schacht of testikels voor zelfstimulatie.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Magic Motion Rise Smart Wearable Cockring Black

    Magic Rise is een perfecte dubbele ring om de liefde te delen en het sekssignaal voor koppels te detecteren met zijn comfort en veiligheid.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance The Big Bang Black

    Introductie van een uniek ringontwerp dat supercomfortabel en fel prikkelend is. Verstelbare siliconen bandjes binden je als een trekkoord en eindigen met twee roestvrijstalen balletjes die bungelen en masseren terwijl ze bewegen.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Loveline Pointed Vibrating Cock Ring Licorice Black

    Deze puntige vibrerende cockring is ontworpen om erecties te verbeteren en te verlengen voor grotere omvang, hardheid en uithoudingsvermogen. Ontdek eindeloze momenten van vreugde en verrassing met dit Loveline-item.

    € 49,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Vibe Edge Black

    Maak er een avond van om nooit te vergeten. De Vibe Edge bezorgt jou en je partner de tijd van je leven. Aangedreven door de Vibe Bullet, levert hij 10 vibratieniveaus die passen bij de intensiteit en sfeer van de avond.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Nexus Enhance Vibrating Cock and Ball Toy

    De stevige maar flexibele penis- en balring houdt je harder en langer door. Zes sterke vibratiemodi zorgen voor sensaties voor de drager of partner, afhankelijk van hoe het wordt gedragen.

    € 139

    € 83,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 55 Vibe Black

    Geef jou en je partner dat extra zetje om de grenzen van jullie genot echt op te zoeken. De Maximus Vibe genereert immense trillingen met 10 verschillende patronen om de sensatie fris en opwindend te houden.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Saddle Up Black

    Ga zitten met deze innovatieve penisring en omtrekversterker die is voorzien van een aantrekkoord voor een perfecte pasvorm. Een ring aan de voorkant houdt de flexibele vibrerende schacht op zijn plaats, terwijl konijnenoren tegelijkertijd intense trillingen afgeven voor een dubbelmotorige ervaring.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Tardenoche Earzy Vibrating Cockring with Remote Control Black

    Introductie van Earzy, Tardenoche's nieuwe op afstand bestuurbare vibrerende penisring, ontworpen om koppels maximale tevredenheid te bieden.

    € 30,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • InToYou App Series Panty Vibrator with App Double Layer Silicone Red

    Intoyou® App Series vertegenwoordigt een avant-gardistische en eigentijdse lijn die design en technologie op een uitzonderlijke manier naadloos combineert. Dompel jezelf onder in een unieke ervaring terwijl je ons assortiment speelgoed met geavanceerde technologie ontdekt.

    € 61,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Playboy Just Right Black

    Deze C-ring biedt extra omtrek dankzij de flexibele, versterkende schede en zorgt ervoor dat u zich precies goed voelt. Verhoog het uithoudingsvermogen en het gevoel met de elastische dubbele siliconen ringen die zich om de penis en ballen wikkelen voor precies de juiste hoeveelheid strakheid. Wanneer je hem draagt tijdens het partnerspel, kan je partner genieten van extra stimulatie door de diepe trillingen die uit twee krachtige motoren voortkomen.

    € 76,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bathmate Vibe Endurance Kit

    De Bathmate Vibe Endurance Kit is het ultieme prestatiepakket voor mannen, ontworpen om mannen te helpen nieuwe hoogten van seksueel uithoudingsvermogen te bereiken.

    € 99,90

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • SuperLove Snail Vibrating Double Ring Black

    Wil je intenser vrijen en sterkere orgasmes? Introductie van de unieke SuperLove vibrerende ring met een "slak" voor continu clitoraal contact.

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Gender X Workout Ring Black

    Deze unieke siliconen trainingsring heeft een ronde vleugel die maximaal drie kleine gewichten kan bevatten. Elk gegroefd gat ondersteunt een verwijderbare stalen bal van 2 ounce die veilig op zijn plaats klikt voor alle speelactiviteiten.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • The Screaming O 4T Ohare Black

    Spring op Screaming O's 4T Ohare! Het zal zeker de schacht waarop je hem draagt, veranderen in je favoriete konijnensfeer.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring Black

    Voeg een krachtige boost toe aan genot met de Ramrod Strong Vibrating Cockring! Deze premium penisring is voorzien van 2 motoren die 10 sterke trillingen aandrijven, wat voor intense sensaties voor beide partners zorgt.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Trinity Men 28X Vibrating Balls Large Black

    Voeg meer plezier toe aan je spel en krijg een paar vibrerende ballen om aan je speeltje of partner vast te maken! Deze zware ballen zijn gemaakt van ftalaatvrije, hoogwaardige siliconen, zodat ze lichaamsveilig zijn en compatibel zijn met glijmiddelen op waterbasis.

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Seven Creations Embrace Luxury Cockring Black

    7 vibratiestanden voor oplaadbare cockring

    € 91,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bang! Cock Ring 28X Silicone & Bullet with Remote Black

    Verbeter je pik met deze fluweelzachte siliconen ring en vibrerende kogelcombinatie! Deze cockring van Bang! beschikt over twee rekbare ringen, één voor uw schacht en één voor uw zak, om de hardheid en duur van de erectie te vergroten en tegelijkertijd een bevredigende knuffel te bieden. Deze krachtige siliconen ring heeft ook een intense kogelvibe, strategisch geplaatst om de clitoris van je geliefde te stimuleren bij elke stoot!

    € 45,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Zero Tolerance Mr. Tickler Black

    Pas deze vibrerende C-ring aan uw ideale singel aan met 4 maten die aansluiten voor comfort en gemak. Twee krachtige motoren zorgen voor trillingen in zowel de dikke stimulator met noppen als de lange siliconen steel die is ontworpen om langs de schacht te nestelen. De motoren werken onafhankelijk met de afstandsbediening, die een bereik heeft van meer dan 30 meter. Magnetisch oplaadbaar, volledig onderdompelbaar in water en gemakkelijk schoon te maken.

    € 95,90

    € 72,90

    +

    -

    Voorradig

  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Nieuw ontwerp voor wederzijds plezier. Bereik gemeenschappelijke hoogtepunten met deze super-orgastische, swingende konijnenring. De ergonomisch gevormde ring glijdt naar de basis van zijn mannelijkheid, wat de erectiekracht kan verbeteren, terwijl de tintelende oren en flikkerende teasers tegen de clitoris kloppen om nog meer sensatie te creëren.

    € 30,90

    € 18,90

    Niet in voorraad

    Korting
  • Hot Octopuss Atom Plus Lux Cock Ring with Remote Control

    Kijk, geen handen! Dankzij de introductie van de veelzijdige afstandsbediening van ATOM PLUS LUX kun je nu naadloos schakelen tussen instellingen zonder het speeltje ooit aan te hoeven raken. Het legendarische ontwerp blijft diepe perineumstimulatie en intense trillingen naar de bovenkant van de schacht leveren, wat leidt tot een ongelooflijke climaxervaring.

    € 209

    € 129

    Niet in voorraad

  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Cock/ball ring Vibrating Couples Ring van Sweet Smile met een vibro-clitoraal stimulator. De cockring ondersteunt de erectie vanwege het bloedstollingseffect – dit zorgt ervoor dat hij een langduriger erectie krijgt. Door de kogelring zit hij goed vast en de clitorisstimulator bevredigt haar hotspot met tintelende trillingen tijdens de seks.

    € 45,90

    € 26,90

    Niet in voorraad

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Waarom zou je ze vragen om je ballen te wiegen als je het zelf kunt doen? Deze schoonheid begint met een superzachte vloeibare siliconen cup om “de jongens” te huisvesten en wordt op zijn plaats gehouden door een rekbare cockring met een diameter van 1,25 inch. Met slechts een paar klikken op de draadloze afstandsbediening komt de oplaadbare NutSack (inclusief USB-oplaadkabel) in actie en creëert stimulerende trillingen precies daar waar ze tellen. Kies je favoriet uit de 10 voorgeprogrammeerde sfeermodi en leun achterover en ontspan.

    € 129

    € 80,90

    Niet in voorraad

  • Woomy Marry Me Rechargeable Vibrating Ring Black

    Als je met je partner in het huwelijksbootje wilt stappen, dan is de Wooomy Marry Me oplaadbare vibrerende cockring hier om je te helpen!

    € 37,90

    € 22,90

    Niet in voorraad

Artikelen 97 tot 128 van 131 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.