×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Jarretelles

Artikelen 65 tot 96 van 104 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • René Rofé Lux Lace Lurex Garter & Thong 3pc Set Black

    Rene Rofe Lux kanten kousenband en stringset. 3-delige luxe kanten lurex kousenband en stringset. Dij-hoog niet inbegrepen.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive A740 Harness Black

    Houd jij van ondeugende spelletjes en pittig genot voor twee? Vanaf nu worden jullie avonden samen nog heter! Met het nieuwe A740-harnas ontdek je je diepste fantasieën en bovendien ben je klaar om ze te vervullen. U hoeft niet te wachten, uw avontuur begint nu!

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Lilyanne Garter Belt White

    Droom je van Frans design en elegante chic? Wil je je man verrassen met iets heerlijks en je relatie naar een hoger ervaringsniveau tillen? Laat je dan een beetje verwennen (ga je gang, je kunt voor meer gaan) met kant en verleidelijke bandjes. Voel je geweldig in de Lilyanne jarretellegordel en zie dat je er prachtig uit kunt zien wanneer je maar wilt. Dus? Wil jij Lilyanne bij jou thuis uitnodigen?

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Editya Garter Panties

    Een uiterst sensuele en vrouwelijke toevoeging aan je lingerie: het slipje met jarretelbandjes uit de Editya collectie! De delicatesse van kant gecombineerd met modern design zorgt voor een ultravrouwelijke, zondewaardige stijl! De handige gesp aan de achterkant garandeert comfort en een perfecte pasvorm, en dankzij de afneembare jarretelbandjes kun je twee verschillende outfits creëren.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Allunes Garter Belt

    Wil je jezelf verliezen in de heerlijke momenten die je met je geliefde doorbrengt? Droom je van eindeloos plezier dat alleen de wildste verlangens vrijgeeft? Ga voor wat pittigheid en voeg deze ultravrouwelijke Allunes jarretellegordel toe aan je lingeriecollectie. De ondeugende dierenpatronen prikkelen je zintuigen en delicate materialen snakken naar een warme aanraking! Ontdek zelf hoe passie smaakt, omdat je al weet dat je het verdient!

    € 49,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Leg Avenue Rhinestone Garter Strapps 81634 Black

    Zie er goed uit met deze jarretelgordel met meerdere bandjes van Leg Avenue, met all-over strassdetails en O-ringaccent. (Slipje niet inbegrepen)

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cinderella Garter with Bow Tie Vegan Leather Black

    Een vegan leren kousenband met unieke details. Deze kousenband heeft een strik in het midden met twee stroken die de kousenband met de kousen verbinden.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Nesari Garter Belt Black

    Je ziet toch accessoires in universele kleuren? Klassiekers spreken jou het beste aan in combinatie met een moderne aanpak? De Nesari jarretellegordel zal u zeker bevallen, en hij zal uw styling op een zeer chique manier diversifiëren. De zwarte stof accentueert het vrouwenfiguur en wikkelt zich sensueel rond de heupen, en de zachtheid zorgt ervoor dat u zich uiterst comfortabel en natuurlijk voelt.

    € 41,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cinderella Garter with 3 Straps Vegan Leather Black

    Cinderella is een merk waar je de meest erotische en sensuele producten op de hele markt kunt vinden, van halskettingen, kousenbanden tot harnassen.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Strappy Wet Look O-Ring Garter Harness KI4036 Black

    Pronk met je beste eigenschappen met dit derriere verbeterende wetlook jarretellegordel van Leg Avenue. Sexy details met bandjes en O-ringverbindingen creëren een look die perfect past bij mooie lingerie, kousen of helemaal niets. Slipjes, pasteitjes en kousen zijn niet inbegrepen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive A764 Garter Belt Golden

    Wat dacht je van een avond vol totaal nieuwe ervaringen? Zodra je het pakket van Obsessive opent, krijg je een kick van wat je te wachten staat. A764 jarretelgordel is goudkleurig leer gecombineerd met kruidigheid, metalen versieringen. Een echte schat zal deel uitmaken van je obsessieve verzameling! Wanneer jij jezelf in deze riem aan je geliefde presenteert, zal hij zijn ogen niet van je af kunnen houden... Laat jij je verleiden door iets nieuws?

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive A769 Garters

    Heb jij al sensuele kousenbanden in je collectie? Zo niet, dan presenteren wij u het A769-model waar u zeker dol op zult zijn! Dit ongelooflijk verleidelijke accessoire maakt elke styling compleet en voegt sexappeal en pit toe. De elegante guipureversiering voegt chique toe aan het geheel en de verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm. Ga jij ervoor?

    € 45,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cinderella Garter with Bow Tie Vegan Leather Red

    Een vegan lerenband kousen met unieke details. Deze kousenband heeft een strike in het midden met twee stroken die de kousenband met de kousen verbinden.

    € 14,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Donarella Garter Belt Black

    Wil je dit weekend iets chics en uiterst sensueels dragen? Deze zwarte jarretellegordel zal een perfecte aanvulling zijn! Ontworpen in de geest van minimalisme, zal het u verrassen met zijn mooie details. Kijk hoe geweldig het eruit zal zien met je favoriete kousen!

    € 26,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cinderella Garter with Heart and Ruffles Vegan Leather Black

    Een vegan leren kousenband met unieke details. Deze kousenband heeft een hartvormige metalen ring in het midden, ruches en bandjes die de kousenband verbinden met de kousen met studs om een extra erotisch tintje aan je look te geven.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kotek G002 Garter Belt Black

    Sexy jarretelgordel gemaakt van een combinatie van tule en kant

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Amor Cherris Garter

    Dit kleine en onopvallende lingerieaccessoire is de kers op de taart van je avondoutfit! De kousenband uit de collectie Amor Cherris verleidt met een sappige rode kleur en zal je verrassen met de delicatesse van kant. Combineer hem met je favoriete T-shirt en verwarm je wederhelft tot rood!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Adore 4ever Yours Panty Black

    Verlies jezelf in het moment in dit verrukkelijke kousenbandslipje met meerdere bandjes dat de taille accentueert. De gouden ringdetails voegen een vleugje elegantie toe. De kousenband heeft een vastgemaakt visnetslipje met verstelbare bandjes en een haakopening aan de achterkant van de taille.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Rhinestone Garterbelt 8885 Black

    Zet een show op voor je kindje met deze uitdagende jarretellegordel met strasssteentjes. Deze jarretelles zijn voorzien van elastische strasssteentjes, verstelbare jarretelbandjes en een O-ringdetail. Combineer dit item met Leg Avenue dijkousen voor een extra sexy look.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Baci Sexy Strappy Leg Harness

    Tijd om je benen de ster van de show te laten zijn! Deze nieuwe beenharnassen zijn voorzien van twee banden die de bovenbenen omsluiten met verstelbare kousenbandclips, perfect voor uw favoriete dijhoge kousen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cinderella Garter with Heart and Ruffles Vegan Leather Red

    Een vegan lerenband kousen met unieke details. Deze kousenband heeft een hartvormige metalen ring in het midden, ruches en bandjes die de kousenband verbinden met de kousen met studs om een extra erotisch tintje aan je look te geven.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Jagueria Garter Belt

    Is een jarretelgordel jouw favoriete lingerieaccessoire? Wij hebben een heel bijzonder voorstel uit de Jagueria collectie voor u. De dierenpatronen voegen karakter toe, en de vrouwelijke snit zorgt ervoor dat je hete fantasieën kunt verwezenlijken waar je al heel lang aan denkt!

    € 45,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Garter Stockings S821 Black

    Kousebandkousen zijn multifunctionele lingerie. Ze zullen zowel overdag als tijdens speciale nachtelijke taken uitstekend werken... Dierenaccenten benadrukken een pittig karakter, net zoals de bandjes die de riem met kousen verbinden. Trek ze aan – je zult er meteen dol op zijn!

    € 34,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Adore Please Me Garter with G-String Black

    De luxe bandjes omhullen de heupen en accentueren elke ronding. Verstelbare taille- en jarretellegordels met een haakopening in de taille aan de achterkant. G-string inbegrepen.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Kotek G001 Garter Belt Black-Beige

    Elegante tweekleurige jarretelgordel

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Bianelle Garter Belt White

    Jarretellegordel met kanten bies uit de Bianelle collectie. Materialen die prettig aanvoelen en elastische bandjes omarmen het figuur prachtig en benadrukken de voordelen ervan. Een zilveren sieradenhanger aan de voorkant voegt charme en elegantie toe. De comfortabele gesp aan de achterkant zorgt voor een perfecte pasvorm op het lichaam. De jarretellegordels zijn verstelbaar voor nog meer comfort en gemak. Het is een zeer vrouwelijk en sensueel accessoire dat je sexappeal en zelfvertrouwen geeft in de slaapkamer en elke dag.

    € 49,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Marrbel Garter Belt Black

    De supersensuele Marrbel jarretelgordel is een voorstel voor de durfals. Het past zich idealiter aan het lichaam van een vrouw aan. Het fungeert als prachtige decoratie en als praktisch garderobe-element. In een setje met een string is het een goede keuze voor een romantisch avondje in de slaapkamer. Gecombineerd met de bijpassende set uit de Marrbel collectie is hij prima te gebruiken als praktische lingerie, bijvoorbeeld om onder je avondoutfit te dragen.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive A760 Garter White

    A760 is een zeer stoere kousenband - afgezien van onschuldig wit, verleidt hij met een pittige combinatie van bandjes! Als u ervoor kiest, krijgt u de garantie op een fenomenale nadruk op de benen, een verleidelijke, decoratieve strik en de toevoeging van een vleugje rand aan de hele outfit. Zo’n stoer accessoire gecombineerd met sensuele lingerie geeft een echt ‘wauw’ effect. De geometrische combinatie van bandjes laat perfect jouw vurige karakter zien. Oh! Vandaag stap jij sexy je slaapkamer binnen!

    € 14,90

    € 5,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • René Rofé Lace Garter Belt White

    De klassieke René Rofé kanten jarretellegordel, een licht flirterige aanvulling op je garderobe, die laat zien dat je een goede smaak hebt en van bijzondere dingen houdt.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Elianes Garter Red

    Je weet dat het de details zijn die de hele styling uniek maken, toch? Maak je klaar voor een romantische avond en verras je wederhelft met een minimalistisch accessoire verborgen onder je favoriete jurk. Dan is een kousenband uit de Elianes collectie in een intens rode kleur de perfecte keuze! De elastische stof wikkelt zich verleidelijk rond de dij en de klassieke hartvormige connector trekt de aandacht. Stel jezelf open voor nieuwe ervaringen!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Ingridia Garter Red

    Wat dacht je van een werkelijk uniek accessoire dat je gemakkelijk onder je kleding kunt verbergen? Wil jij je wederhelft op het juiste moment verrassen? Dan is de Ingridia kousenband de perfecte keuze voor jou! Terwijl de rode band zich verleidelijk om je dij wikkelt en sexappeal toevoegt, vormt een gouden ketting het beste middelpunt en zet je schoonheid in de schijnwerpers. Trakteer uzelf op wat sexy plezier!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 104 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.