×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Sexy lingerie XXL kant

Artikelen 97 tot 128 van 158 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Passion Floris Corset Black

    Elegant, goed passend, sexy: drie woorden die het perfect beschrijven. Gemaakt van een delicate microvezel en tweekleurig kant. De set bevat slipjes die in een vergelijkbare stijl zijn ontworpen.

    € 61,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Avanua Hessa Corset Black

    Het luxe dameskorset van Hessa is sensueel versierd met zwart kant. Het korset wordt geleverd met kousenbandjes en strings. Het bh-gedeelte is zonder bot en heeft een strikband achter de nek.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Mirajane Corset Black

    Topkwaliteit ondergoed.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion ECO Collection Kerria Set Black

    Kerria set is ondergoed samengesteld uit perfect bij elkaar passende elementen. Zwart, hoogwaardig materiaal, delicaat, vrouwelijk kant en een bijzondere snit: dit alles draagt bij aan het unieke karakter van de set.

    € 80,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Red

    Houd jij van rood? Wil je iets verleidelijks en schattigs aantrekken? Wij hebben iets uitzonderlijk sensueels waar je rood van wordt als je jezelf in de spiegel ziet ;) Met het Sensuelia setje voel jij je zó sexy! Zodra je hem aantrekt, zul je begrijpen dat hij speciaal voor jou is gemaakt! Afwerking rond de hals, perfecte borsten met geplooide halslijn, frivool kant en open rug: probeer deze prachtige combinatie. Stuur je geliefde een suggestieve foto van je nieuwe wonder, en hete fantasieën over jullie avond samen laten hem niet de hele dag alleen! En als hij thuiskomt, richt u uw stappen rechtstreeks naar de slaapkamer - u kunt er zeker van zijn dat u onvergetelijke momenten zult beleven!

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Alabastra 2 pcs Set Pink

    Iets sensueels om er perfect uit te zien in de slaapkamer? Als je op zoek bent naar 100% sexy en maximaal chique lingerie, dan ben je hier aan het juiste adres... Charmante kleur, delicate kant, open kruis – wij presenteren Alabastra, waarmee je de perfecte nadruk op je vormen krijgt. Deze roze set met uiterst vrouwelijke snit maakt van jou de koningin van de passie! Je man zal het zeker leuk vinden en je zult je heel speciaal voelen. Vanavond vaar je naar een prachtig land vol vreugde en sensuele, hemelse ervaringen!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Alabastra 2 pcs Set Red

    Sluit je ogen en stel je het perfecte ondergoed voor dat zowel sensueel mooi als comfortabel zal zijn. Subtiele snit, delicaat materiaal en een sexy look! Voeg daar wat charmant kant, fenomenaal rood en een lieflijk dessin aan toe, en je krijgt de set Alabastra! In dit ondergoed, aan de zijde van je man, straal je met je volle glans. De strik tussen de borsten geeft je stijl en het supersexy kant verwarmt je zintuigen. Er staat je veel plezier en liefde te wachten!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Astrida Set Black

    Wat als je een beetje groen toevoegt aan zwart kant en dit achter het leer verbindt? Dankzij deze ongewone compositie presenteert het merk Passion een charmante Astrida-set. Cups versterkt met beugels.

    € 87,90

    € 31,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Passion ECO Collection Kerria Bikini Black

    Mooie lingerie met een sensueel accent? Niemand zal onverschillig aan Kerria's set voorbijgaan. Dankzij de sensuele, originele snit en uiterst sexy kant verovert het setje het hart van iedere vrouw!

    € 68,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Anais Aquilo 3pcs Set Black

    Aquilo is een luxe bh-, slip- en kousenbandset uit de Angels Never Sin-collectie van de Poolse lingerieontwerpers Anais Apparel. Mooie kanten details op zachte tule stof.

    € 64,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Avanua Gigi Set Black

    De set is genaaid van fijn materiaal aangevuld met prachtig kant.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Avanua Aras Set Black

    Avanua Aras gemaakt van elastisch materiaal in combinatie met prachtig kant van de hoogste kwaliteit.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Diyosa Corset & Thong Black

    Je zult opbloeien bij het zien van dit korset. Diyosa zal je veel plezier bezorgen! Het heeft niet alleen een supervrouwelijke snit, maar ook kant die verleidelijk oogt met zwart. Door het Diyosa korset aan te trekken, geef je aan je man het signaal dat je een avond vol plezier wilt. Wil je het proberen? De aanblik van jou gekleed in een gevaarlijk verleidelijk korset zal zeer smakelijk zijn. En jouw man? Goddelijk materiaal, boeiend sexy jarretelgordel, kanten versieringen... zullen ervoor zorgen dat jij het enige bent wat hij wil!

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Cottelli Crotchless Body 2641178 Black

    Deze prachtige body van zwart powernet zorgt voor een geweldig figuur. De cups en de stof rond de beentjes zijn versierd met kant. Het kruis is open voor... Verstelbare bandjes. 90% polyamide, 10% spandex.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anais Helike Body Black

    Sexy, elegante teddy van kant.

    € 64,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anais Alexandra Body Black

    Verleidelijke punten in zwart, gemaakt van delicate bloemen versierd met Italiaans kant. Nekbinding De set bevat een sexy oogmasker.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Moketta Teddy Black

    Prachtig versierd lichaam, vrouwelijke details en sexy, blootliggende benen. Zo werkt Moketta! En raad eens? Het kan allemaal binnenkort van jou zijn. Gewoon omdat jij het verdient om je echt speciaal te voelen! Krijg deze stijlvolle verleidster-look en verzamel je spannende momenten!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anais Ashley Body Red

    Deze body's behoren tot de meest sexy stukken die je bij ons kunt vinden! Hij bestaat uit rood kant en contrasterende zwarte bandjes, waardoor er een prachtig geometrisch spel op de rug ontstaat. Tussen de borsten en ook in het onderste gedeelte zijn de punten voorzien van een charmant hartvormig ornament en in de verpakking vind je ook een oogmasker en handschoenen.

    € 41,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Casmir Alina Body Black

    Body gemaakt van hoogwaardige zwarte, Spaanse microvezel en delicate, klassieke kant. Zwart materiaal benadrukt perfect het vrouwelijke silhouet en de beugelcups liften en accentueren de buste prachtig, waardoor een nog vollere halslijn ontstaat. Het klassieke karakter van de body maakt hem geschikt voor iedere gelegenheid.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Yona Body Black

    Bestaat er ondergoed dat de verbeelding meer zou kunnen prikkelen dan ondergoed dat zwarte tule combineert met tijdloos kant dat het vrouwelijk lichaam verlegen van onder het ondergoed benadrukt? Bovendien benadrukken de in de cups aanwezige beugels op effectieve wijze de buste, waardoor deze er voller uitziet, wat de voordelen van de Yon body nog verder versterkt.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Tonya Body Black

    De klassieker in een onvergetelijke editie, dit is Tonya body. Exclusieve satijnen body, prachtig passend bij het vrouwenlichaam. Modieuze strepen accentueren de buste, terwijl hoge uitsnijdingen de heupen op een sexy manier laten zien.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Melania Body Black

    De perfectie van de Melania body bestaat uit de hoogste kwaliteit, ongelooflijk sexy tule materiaal, subtiele kantversieringen en sensueel strakke bandjes op de buste en heupen. Een element dat een charmante toevoeging aan het geheel is, zijn strikken die de achterkant van het lichaam versieren. Kun je er onverschillig aan voorbijgaan? Zeker niet!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anais Jade Corset Black

    Anais Jade luxe kwart cup beugelkorset en bijpassende g-string set. Zachte decoratieve zwarte kantstof met contrasterende rode bies, rode satijnen strikjes, aangehechte jarretelbandjes en veterdetails.

    € 34,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Casmir Alina Corset Black

    Elegantie en sexappeal, zo kun je het korset uit de serie Alina in twee woorden omschrijven. Dankzij de striksluiting op de rug en het delicate materiaal kunt u het korset bij elk figuur matchen, terwijl het originele, asymmetrische kant het geheel prachtig afwerkt. In combinatie met kousen geeft het een verbluffend effect, verrukkelijk door subtiliteit maar ook kruidigheid.

    € 61,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Passion Orihime Body White

    Sensuele punten die zwarte bandjes combineren met romantisch wit kant! Het vertegenwoordigt een geometrisch spel van ondersoorten, dat achter de rug minimalistisch en onthullend is.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Passion Justina Body Black

    Een unieke body gemaakt van elegant plenu en delicate tule. Rubberen schouderbandjes zoals bh. Verstelbare bandjes. Set vastgemaakt met een haak.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anais Cassia Body & Collar Black

    Open lijfje, gemaakt van fijnmazig materiaal, kant en metalen kettingen. De bandjes en de halsband zijn verstelbaar.

    € 80,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive B129 Teddy Black

    Je geliefde wil... jou! Dus, wil je iets verleidelijks en schattigs aantrekken? Een extreem sexy teddybeer is er voor jou, perfect om de avond op te warmen. Je zult blij zijn! Er schuilt meer achter “extreem sexy”... Heerlijke breisels en zwart. Hoe zit het met een dergelijk voorstel? Zodra je hem aantrekt, begrijp je dat hij speciaal voor jou is gemaakt. Als je nachtkleding tot nu toe hebt geassocieerd met verveling, is het de hoogste tijd om iets nieuws te proberen. Iets dat je sexappeal zal vergroten.

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Loona Body Black

    In het leven waardeer je zelfbeheersing en vrede, maar soms wil je loskomen om kattenkwaad uit te halen? Wij hebben iets speciaals voor jou! Loona body is de perfecte combinatie van subtiel kant met onderscheidend leer. Hierdoor kun je verleiden in je eigen unieke stijl.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • TET Lingerie Body Abby White

    Deze dromerige kanten body Abby laat al je intieme dromen uitkomen. Draag dit lichaam met vertrouwen, want je zult er helemaal gek uitzien.

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Fifty Shades of Grey Captivate Spanking Mini Dress

    Leg de zwoele essentie van de Fifty Shades of Grey-trilogie vast wanneer je deze schandalig korte billenkoekjurk aantrekt. Zacht kant omarmt je rondingen, terwijl een keyhole-halslijn de avond naar je decolleté trekt, en de open achterkant uitnodigt tot streken en spanks.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion ECO Collection Kerria Body Black

    De Kerria body zal elke vrouw bekoren die graag klassiek met moderniteit combineert. Het kant dat de cups siert, benadrukt de halslijn en dankzij de verstelbare bandjes kun je het lichaam aanpassen aan het lichaam, zodat het ondergoed het beste bij het vrouwelijk lichaam past.

    € 76,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 97 tot 128 van 158 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.