×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Sexy lingerie kanten sluiting

Artikelen 97 tot 128 van 144 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive Playa Norte Swimsuit

    Hou je van neonlichten? Hier kun je genieten van sexy, sappige en hete neons! Het Playa Norte-badpak is nu jouw nummer één om de dag op de boot door te brengen of een luie middag bij het zwembad te hebben. Benadruk je rondingen en voel je heerlijk in dit badpak. Vol kleuren en vol comfort – dat is nu jouw motto voor zomerse waanzin!

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Tropicanes

    Comfort, interessante snit en een beetje waanzin! Hier is een tropische en zeer vrouwelijke bikini. Het sappige bloemenpatroon van de bh vrolijkt jouw stranddesign op. Met dubbelzijdige slipjes kun je twee sexy en gekke versies van dezelfde set maken! Voel je als een miljoen dollar en zie eruit... als twee!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Lovelia Chemise White

    Houd je niet van setjes, en past de bodysuit ook niet bij jouw smaak? Kies voor een charmante nachthemd van tule. Een losvallende nachtjapon met een origineel ontwerp en romantische versieringen prikkelt de zintuigen van uw man en is perfect voor een romantisch diner thuis of een filmvertoning met een glas wijn. Ondergoed verkrijgbaar in zwart en baal, klassiek onder het damesondergoed - zal bij veel gelegenheden van pas komen!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Giana Bikini Black

    Topkwaliteit ondergoed.

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Beth Corset Black

    Subtiele korsetvetersluiting, sexy mesh en charmante bandjes rond de dijen. Niets meer niets minder. Deze combinatie kan iedereen tevreden stellen.

    € 99,90

    € 36,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Penthouse Perfect Lover Black

    Hoe kun je anders de schoonheid van je lichaam benadrukken? Deze verleidelijke bodysuit is een voor de hand liggende keuze! Het bestaat uit klassiek kant en een delicate kraag bij de nek. De diepe halslijn en de zichtbare achterkant accentueren de sexappeal, en één ding is zeker: je ziet er niet alleen geweldig uit, je voelt het ook!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    We hebben iets heel sensueels voor je, maar deze keer iets pittiger. Als je je man graag gek maakt, probeer dan de Sensuelia-set. Het zal jou en hem verrassen. Een ongebruikelijke combinatie van kant en satijnmateriaal, een diepe halslijn en verleidelijke vetersluiting – zulke attracties alleen bij Obsessive! Laat je meeslepen door strikken, kant, intens groen en prachtig benadrukte vormen! Er zal geen einde komen aan genot tijdens deze geweldige avond. Dus waar wacht je nog op? ;)

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Anais Taya Robe & String Black

    Elegant gewaad met kant. Inclusief string.

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Flowlace Peignoir

    Een warme mix van blauw en kant – deze combinatie laat je fantasie ontwaken! Flowlace peignoir heeft veel verbazingwekkende en charmante details. Frivool, transparant materiaal, prachtig kant, intrigerend bloemmotief en een satijnen strik. Klassieke peignoir in een bijzondere uitvoering. Je zult verbaasd zijn hoe verleidelijk je erin zult kijken! Enige twijfel? Nee, je weet al dat je er geen spijt van zult krijgen als je het krijgt. Je nieuwe favoriete stijl wacht op je bij Obsessive ;)

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Delishya Set 2-pcs Black

    Dit setje ziet er prachtig uit! Heb je zin in een bedwelmende avond rechtstreeks uit een film? Het is precies wat je net hebt ontdekt… een manier om een heel gezellige avond voor twee te hebben! Je weet heel goed dat sexy lingerie de perfecte keuze is als je je man wilt verleiden. En zwarte lingerie geeft je ook een speciaal gevoel. Doorschijnende stof en een speelse choker moedigen je aan om tot actie over te gaan. Ohh... als het sensuele pakket van Obsessive eindelijk in je handen ligt, zullen jullie allebei de hele wereld vergeten!

    € 68,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Passion Tamaris Set Black

    De Tamaris set is een set bestaande uit een bh en string met een hoge taille. Opengewerkte versieringen, korsetveters en een veelheid aan strepen creëren een echt kunstwerk.

    € 109

    € 38,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Passion ECO Collection Drosera Body Black

    Zwarte body gekenmerkt door een diepe halslijn, verleidelijk kant en tule die het lichaam subtiel omhult.

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Blancossa Bikini White

    Wat kan de sensuele Blancossa bikini? Het verleidelijke wit zal de kleur van uw vakantiekleurtje perfect opfleuren, en de geweldige snit zal uw vrouwelijke vormen benadrukken en zorgen voor de fenomenale vorm van uw figuur! Bent u van plan uw vakantie onder de palmen door te brengen, vergezeld van een parapludrankje? Neem deze bikini mee en wij garanderen dat het een stuk heter wordt!

    € 57,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Balitta Bikini Purple

    Uitstraling, chic en een charmant design! Spring in de prachtige Balitta-bikini en geniet ten volle van de geneugten van je vakantie! Prachtig geaccentueerde vormen en een heerlijk bruin kleurtje komen op de voorgrond en je voelt dat je eindelijk de perfecte bikini hebt gevonden! Wil je het zelf ontdekken?

    € 49,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mapale Halter Top & Thong Bikini Black

    Deze bikiniset is een tijdloze essential voor je zomergarderobe.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mapale Triangle Top & Thong Bikini Black

    Deze sexy tweedelige bikiniset heeft verstelbare driehoekige cups met ruches, halterbandjes, een striksluiting aan de achterkant en een bijpassend broekje met een smal kruispaneel, gestrikte zijkanten en een string aan de achterkant.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Mapale Triangle Top & Thong Bikini Orange

    Deze sexy tweedelige bikiniset heeft verstelbare driehoekige cups met ruches, halterbandjes, een sluiting aan de achterkant en een bijpassend broekje met een klein kruispaneel, gestrikte afgedekt en een string aan de achterkant.

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Mapale Triangle Top & Thong Bikini Pink

    Deze sexy tweedelige bikiniset heeft verstelbare driehoekige cups met ruches, halterbandjes, een sluiting aan de achterkant en een bijpassend broekje met een klein kruispaneel, gestrikte afgedekt en een string aan de achterkant.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Romanesa Corset & Thong Black

    Bent u op zoek naar ondergoed dat 100% comfortabel en verleidelijk is? Dit korset zal zich zowel bewijzen als een verrijking van de dagelijkse avonden voor twee, als in outfits die zijn voorbereid voor speciale gelegenheden. Je bent zeker verleid door de boeiende blik van Romanesa op de foto's. Maar door de diepzwarte en ongebruikelijke snit voel je je er echt speciaal in! Wat denk je? Klaar om de temperatuur in je slaapkamer op te warmen?

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Noir Handmade F210 Lace Dress with Deep Neckline

    Verleidelijke kanten jurk met diepe halslijn en decoratieve biesjes. Vastgebonden in de nek met een satijnen lint, maakt van jou een koningin van de verleiding.

    € 76,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Noir Handmade F214 Powerwetlook and Lace Minidress with Deep Neckline on the Back

    Een jurk om indruk op te maken! Deze mini-jurk van powerwetlook en kant met diepe halslijn op de rug wordt in de nek vastgebonden met een satijnen lint. Er is een 2-weg vinylrits aan de achterkant van de rok voor gemakkelijk dragen.

    € 91,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive 871-SEG-2 3 pcs Set White

    Witte lingerie in een supersexy uitvoering? Wij hebben een werkelijk prachtige set voor je! Elegante bh, mooie string en geweldige jarretelgordel: een absoluut fantastisch trio. Wil je er fantastisch uitzien en je man charmeren? Laat hem zien dat je sexy bandjes, een schattige parel en een flirterige strik draagt, vlak boven je derrière!

    € 109

    € 38,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive 877-BAB-1 Babydoll & Thong Black

    Stel je voor dat je vanavond prachtige lingerie draagt en je fantastisch voelt. Wil je het waarmaken? Koop deze babydoll en maak je klaar voor een heerlijke nacht met je geliefde – net als in je dromen! Je zult zó charmant en mooi zijn in deze geweldige stijl!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Pink Lipstick V Is For Vixen Bodysuit Black

    Voeg wat pit toe aan je avondkleding met deze bodysuit met een reeks bandjes langs de v-hals voor extra flair.

    € 45,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Red

    Houd jij van rood? Wil je iets verleidelijks en schattigs aantrekken? Wij hebben iets uitzonderlijk sensueels waar je rood van wordt als je jezelf in de spiegel ziet ;) Met het Sensuelia setje voel jij je zó sexy! Zodra je hem aantrekt, zul je begrijpen dat hij speciaal voor jou is gemaakt! Afwerking rond de hals, perfecte borsten met geplooide halslijn, frivool kant en open rug: probeer deze prachtige combinatie. Stuur je geliefde een suggestieve foto van je nieuwe wonder, en hete fantasieën over jullie avond samen laten hem niet de hele dag alleen! En als hij thuiskomt, richt u uw stappen rechtstreeks naar de slaapkamer - u kunt er zeker van zijn dat u onvergetelijke momenten zult beleven!

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • René Rofé Midnight Halter Chemise Set Black

    Verleiding begint met lingerie van Rene Rofe. Ervaar een collectie sexy lingeriesets en ondergoed die smeulen met pure accenten, pittig kant en uitnodigende charme.

    € 57,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Sensuelia Robe Green

    Iets perfects voor een sensuele look tijdens het ontbijt? Hier ben je! Mooie kant, delicaat materiaal, verleidelijke vetersluiting aan de hals – wij presenteren u onze Sensuelia peignoir waarin u de koningin van de passie bent! Als je hem 's morgens aantrekt, wil je man je alleen maar in zijn armen houden. Je vaart naar een prachtig plezierland – vol vreugde en sensuele ervaringen. Met Obsessive maak je altijd je dromen waar: het dragen van elegante, mooie lingerie in een heel charmante kleur. Zet deze peignoir op om je man te laten zien dat je een dag vol plezier voor jullie twee hebt gepland. Wordt het heet? Ohh, hoe dichterbij de avond komt, hoe opgewondener je bent...

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Bravelle 3 pcs Set Black

    Wat heb jij liever: nog een klassiek setje ondergoed of de Bravelle die de zintuigen maximaal prikkelt? Deze stijl zal een schot in de roos zijn! Sexy lingerie perfect voor romantische zomeravonden. Bravelle is een warme mix van prachtig zwart, sensuele snit en verleidelijk kant. Trek deze pittige outfit aan en val in de omhelzing van je geliefde. Klaar voor een echt plezierige tijd met hem? Waar je je ook wilt laten meeslepen door liefde, het zal geweldig zijn. Je zorgt ervoor dat hij weer verliefd op je wordt...

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Peonesia Teddy

    Deze teddy past zowel in opvallende, alledaagse outfits als in outfits voor een speciale avond. Korte mouwen, een elegante snit tot aan de hals, interessante uitsnede boven de borsten en aantrekkelijke bies op de rug. Je bent zeker al verleid door deze boeiende aspecten. Daarnaast willen we je erop wijzen dat het geheel is afgewerkt met kant tot aan de nek. Wat denk je? Ben jij klaar voor de flirterige Peonesia teddybeer? Natuurlijk voel je je graag sensueel en vrouwelijk!

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Acantila Swimsuit Black

    Zooo, hier komen we met iets speciaals voor jou voor de vakantie! Acantila-badpak in een diepe, zwarte kleur is perfect voor degenen die er zelfs op het strand van houden om elegant en chic te zijn. De unieke, gekruiste halslijn is het heetste deel van dit badpak. En daaronder… open ontwerp op de buik – dat is zeker iets spannends! Ga je dit proberen, of ben je niet dapper genoeg?

    € 91,90

    € 57,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Luvae Peignoir

    Wikkel je lichaam met de delicate kant en de zachtheid van prettig aanvoelende materialen met Luvae peignoir. Sluit hem aan op je lichaam met een satijnen bandje op de taille en laat je mooie vormen zien! Elegantie en chic in de slaapkamer? Waarom niet! Spring met een klas in een fantastische zwarte kleur en laat je diepste kantdromen uitkomen, terwijl je in slaap valt in zijn armen...

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Flowlace Set

    Een recept voor een heerlijke avond? Als je je sensueel wilt voelen en jezelf daarna wilt trakteren op veel fantastische ervaringen met je geliefde, dan hebben wij een sensuele Flowlace-set voor je! Deze prachtige blauwtint zorgt ervoor dat je er een tikkeltje frivool en heel sexy uitziet. Zin in een gezellige ochtend? Kantstof, satijnen vetersluiting rond de nek en ondeugende fantasieën in de ochtend. Je zult je meteen na het ontwaken geweldig voelen;) De hemel is hier, schat!

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting

Artikelen 97 tot 128 van 144 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.