×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Sets kant L

Artikelen 65 tot 96 van 117 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Wonderia 3 pcs Set Black

    Verbazingwekkend design, sensueel kant, kokette bandjes, schattige strikjes en volop sex-appeal. Wonderia past perfect bij jou! Laten we ook een snufje van je pittige fantasieën toevoegen. Nu is het gewoon perfect! En je bent klaar voor weer een warme nacht. Het zal vol zoete grappen zijn tussen jullie twee!

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Navel Set Black

    Two steps to Heaven - sexy balconette versterkt met beugel, gemaakt van delicate lama en kant, evenals strings met fancy bandjes rond de taille. De set wordt vastgemaakt met haken en heeft bovendien een binding aan de hals, waardoor je alleen maar in de verleiding komt om aan het touwtje te trekken.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • René Rofé Up to My Neck 4pc Choker Set Black

    De 4-delige Up To My Neck-chokerset bestaat uit een kanten teddy met lange mouwen, een choker om de taille en twee dijbeenbanden. O-ringdetails op choker en kousenbanden.

    € 68,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Miamor 2 pcs Set Black

    Zij aan zij. Pure perfectie? Het bestaat! In deze doos zit een perfect liefdesteam verborgen. Dus? Neem hem overal mee naartoe en geniet van dagen en nachten samen!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • SpaLeXLine Mikka Set Black

    Sensuele 3-delige set van glanzend stretchmateriaal en edele punt

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • René Rofé 3pc Straps and Garters Bra Set Black

    De 3-delige bh-set met bandjes en jarretels bestaat uit een kanten bh met wikkelsluiting, een bijpassende string en een kousenband met bandjes en dijbandjes.

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    We hebben iets heel sensueels voor je, maar deze keer iets pittiger. Als je je man graag gek maakt, probeer dan de Sensuelia-set. Het zal jou en hem verrassen. Een ongebruikelijke combinatie van kant en satijnmateriaal, een diepe halslijn en verleidelijke vetersluiting – zulke attracties alleen bij Obsessive! Laat je meeslepen door strikken, kant, intens groen en prachtig benadrukte vormen! Er zal geen einde komen aan genot tijdens deze geweldige avond. Dus waar wacht je nog op? ;)

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Geen idee hoe je een beetje sfeer kunt creëren? Zodra jij jezelf in deze set aan je geliefde presenteert, komt de temperatuur overeen met die van de sauna. Je zult dol zijn op dit model. Door Cecilla aan te trekken, wek je het verlangen naar heerlijke spelletjes voor twee en voel je je een godin. Het elegante ontwerp is perfect voor zowel casual styling als een avond vol liefde. Klaar om jezelf en je geliefde te verrassen met je nieuwe favoriete ondergoed?

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Loona Set Black

    Ongelooflijk vrouwelijk Loona set is een combinatie van sensueel kant en leer. De bandjes rondom de buste zorgen voor een uniek karakter, maar benadrukken deze tegelijkertijd, waardoor deze voller lijkt.

    € 87,90

    € 31,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • René Rofé Rough Romance Bra & G-string Set 532131 Black

    De set bevat een sexy bh en een string. Zeer mooi materiaal.

    € 34,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Leg Avenue Halter Top & Thong Panty 86116 Black

    2-delige kanten haltertop met fluwelen rand, sleutelgat met hartjesring en bijpassende string met hoge taille.

    € 68,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • SpaLeXLine Sinon Set White

    Luxe lingerie waar je verliefd op wordt. Het ziet er perfect sexy uit en is comfortabel om te dragen. Het heeft moderne snitten, kant en bandjes. De set bestaat uit een bh en string..

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Vraag je je af hoe je de kracht van passie tussen jullie twee kunt aanwakkeren? Ongetwijfeld zal de hemelse Diyosa-set een effectieve schittering zijn. De opvallende rode kleur vergroot niet alleen uw zelfvertrouwen, maar geeft u ook het vertrouwen om initiatief te nemen. De symmetrische bandjes zullen de aantrekkelijkheid van je lichaam zeker benadrukken, terwijl de doorschijnende elementen een romantische toets zullen toevoegen. Een potentieel rustige en koele avond zal veranderen in een hete nacht, laaiend als een hete open haard. Wie weet... misschien is het een goed idee om jezelf te presenteren in Diyosa tijdens een wintervakantie in de bergen voor twee? De hoge temperatuur helpt je het ijs te breken!

    € 57,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • SpaLeXLine Sinon Set Black

    Luxe lingerie waar je verliefd op wordt. Het ziet er perfect sexy uit en is comfortabel om te dragen. Het heeft moderne snitten, kant en bandjes. De set bestaat uit een bh en string.

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • Beauty Night Diamond Set Black

    Verleidelijke, ingewikkeld vervaardigde set van vier uitstekend complementaire onderdelen. Gemaakt van prachtig, exclusief kant en decoratieve strepen en beugels. BH met prachtige borsten met decoratieve strepen... Maat: S/M en L/XL

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Beauty Night Ravenna Set Black

    Tweedelige, exclusieve set bestaande uit bh's met verstevigingspads en hoogwaardige slipjes. Deze mode is ongetwijfeld de meest modieuze snit van verschillende seizoenen. Het slipje is uitneembaar.... Maat: S/M en L/XL

    € 61,90

    € 37,90

    +

    -

    Voorradig

  • SpaLeXLine Lilis Set Black

    Luxe lingerie waar je verliefd op wordt. Het ziet er perfect sexy uit en is comfortabel om te dragen. Het heeft moderne snitten, kant en zwart. De set bestaat uit een bh en string.

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Joylace Set

    Tijd voor onheil! Klaar om jezelf te verliezen in heerlijke momenten met je geliefde? Zeker! En een vrouw die zo geweldig is als jij, heeft een geweldige outfit nodig! Maak kennis met de fenomenale Joylace set. Chique en elegantie die je nog niet eerder hebt gezien! Trek dit aangename kant aan en voel dat je klaar bent voor lieve spelletjes met hem in de slaapkamer! We weten hoeveel jullie er allebei van houden!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

  • Beauty Night Peyton Set Black

    Een aparte set sensueel ondergoed bestaat uit drie delen. De kanten bh heeft verstevigende inzetstukken (deze zijn niet uitneembaar). Inclusief jarretelgordel van kant en string. Het geheel is gemaakt van kant met hetzelfde motief. Maat: S/M en L/XL

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Elisetta 2-Pcs Set Black

    Zie hoe ongelooflijk aantrekkelijk ons kant is! De Elisatte-set is daar een perfect voorbeeld van. Ben je benieuwd hoe het er bij jou uitziet? Ongelooflijk sexy natuurlijk! Elisetta zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder voelt en een kattenkwaad uithaalt. Het is waar! De bh uit deze set onderscheidt zich door verschillende dingen. De zwarte kant vormt een top op de rug en sluit dankzij het verstelbare bandje perfect aan op het lichaam. Bovendien hebben we een aantal prachtige slipjes voor je!

    € 57,90

    € 20,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Giully 2-Pcs Set Black

    We hebben besloten om jouw droom van extreem stimulerend ondergoed waar te maken. Je zult dol zijn op dit model! De elegante stijl van de Giully-top past zowel bij alledaagse outfits als bij avondverleidingen. Wij garanderen dat deze set alles heeft wat je nodig hebt voor romantische momenten voor twee: een origineel patroon, subtiel kant en een stijlvolle snit! En zodra je jezelf daarin aan je geliefde presenteert, wil hij je niet meer uit zijn omhelzing laten. Deze sexy vibe brengt je vandaag meteen naar je slaapkamer.

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • SpaLeXLine Morgiana Set

    Luxe lingerie waar je verliefd op wordt. Het ziet er perfect sexy uit en is comfortabel om te dragen. Het heeft moderne snitten, kant en kleur. De set bestaat uit een bh en string.

    € 61,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Passion ECO Collection Kerria Set Black

    Kerria set is ondergoed samengesteld uit perfect bij elkaar passende elementen. Zwart, hoogwaardig materiaal, delicaat, vrouwelijk kant en een bijzondere snit: dit alles draagt bij aan het unieke karakter van de set.

    € 80,90

    € 29,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Agatya 2-pcs Set

    Ben je op zoek naar de perfecte lingerie voor naar bed? De fantastische Agatya-set zal een schot in de roos zijn! Sexy en vrouwelijk, gemaakt voor ondeugende spelletjes voor twee, waar jij zo van houdt! Het aangenaam aanvoelende satijn en delicate kant zorgen ervoor dat je er op het eerste gezicht verliefd op wordt, en je speciale avond eindigt waarschijnlijk ... in de ochtend!

    € 68,90

    € 24,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive 871-SEG-2 3 pcs Set White

    Witte lingerie in een supersexy uitvoering? Wij hebben een werkelijk prachtige set voor je! Elegante bh, mooie string en geweldige jarretelgordel: een absoluut fantastisch trio. Wil je er fantastisch uitzien en je man charmeren? Laat hem zien dat je sexy bandjes, een schattige parel en een flirterige strik draagt, vlak boven je derrière!

    € 109

    € 38,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Bravelle 3 pcs Set Black

    Wat heb jij liever: nog een klassiek setje ondergoed of de Bravelle die de zintuigen maximaal prikkelt? Deze stijl zal een schot in de roos zijn! Sexy lingerie perfect voor romantische zomeravonden. Bravelle is een warme mix van prachtig zwart, sensuele snit en verleidelijk kant. Trek deze pittige outfit aan en val in de omhelzing van je geliefde. Klaar voor een echt plezierige tijd met hem? Waar je je ook wilt laten meeslepen door liefde, het zal geweldig zijn. Je zorgt ervoor dat hij weer verliefd op je wordt...

    € 76,90

    € 45,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Lilyanne 2-pcs Set White

    Goed nieuws: je hebt zojuist je perfecte lingeriesetje gevonden! Laat je man je erin zien... Oh, er wacht je een avond voor twee. Wil je voelen hoe prettig het is om sensuele bandjes en prachtig kant te dragen dat het lichaam zachtjes streelt? Wij hebben de hemelse combinatie voor je klaargemaakt. Sexy snit, verleidelijk doorschijnend materiaal en bandjes in lila kleur. Lilyanne zal je zo goed staan – zelfs beter dan je je kunt voorstellen!

    € 49,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Alabastra 2 pcs Set Red

    Sluit je ogen en stel je het perfecte ondergoed voor dat zowel sensueel mooi als comfortabel zal zijn. Subtiele snit, delicaat materiaal en een sexy look! Voeg daar wat charmant kant, fenomenaal rood en een lieflijk dessin aan toe, en je krijgt de set Alabastra! In dit ondergoed, aan de zijde van je man, straal je met je volle glans. De strik tussen de borsten geeft je stijl en het supersexy kant verwarmt je zintuigen. Er staat je veel plezier en liefde te wachten!

    € 57,90

    € 33,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 65 tot 96 van 117 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.