×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Slipjes

Artikelen 97 tot 128 van 192 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive Donarella Crotchless Panties Black

    Pronk met dit slipje in de slaapkamer en het hart van je wederhelft gaat meteen sneller kloppen! Het zwarte Donarella slipje is op een verfijnde manier ontworpen en combineert een sexy snit met sensuele details. Voel je voortreffelijk vrouwelijk zonder aan comfort in te boeten.

    € 18,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • René Rofé Crotchless Lace Thong with Back Bow Red

    Creëer een flirterige nieuwe look met dit rode kruisloze slipje met strik op de rug, voorzien van een open kruis, een groot rood satijnen strikaccent aan de achterkant, delicaat gebloemd kant en een uitgesneden string.

    € 22,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Deze vibrerende slip van PantyRebel is gemaakt van zachte en rekbare stof die comfortabel aanvoelt en zorgt voor een goede pasvorm. De slip is voorzien van een plek waar de oplegvibrator precies in het verleden ligt. Deze vibrator beschikt over 12 verschillende vibratiestanden die eenvoudig te bedienen zijn met de draadloze afstandsbediening.

    € 87,90

    € 61,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Serena Love Panties Black

    Meer details over dit product volgen binnenkortComfortabele, diepe snit van het Serena Love-slipje zal je mooie lichaam versieren. Zacht kant met een bloemmotief wikkelt het zachtjes als een tweede huid. Als u ze onder uw dagelijkse kleding draagt, voelt u zich de hele dag sexy. En als u er 's avonds geen afstand van wilt doen, raden wij u een hemd of een teddybeer met open kruis uit dezelfde collectie aan...

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Lanelia Garter Panties

    Omdat fantasieën er zijn... om werkelijkheid te worden! Vooral in de slaapkamer. En met dit supersexy pantymodel met jarretelgordels wordt dat supermakkelijk! Laat sexappeal je lichaam omhullen en de ondeugende genoegens waar je al heel lang van droomt, worden vandaag werkelijkheid! Delicatesse, elegantie en kruidigheid - onthoud deze woorden, want ze zullen je heel vaak vergezellen!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Noir Handmade F276 Snake Wetlook Panty with Zipper

    Hoge taille slangenwetlook panty met tweewegrits. Net genoeg dekking om met je billen te pronken en tegelijkertijd iets aan de verbeelding over te laten.

    € 76,90

    € 27,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Kinky Diva Open Slip Black

    Een toonbeeld van allure voor echte diva's. Maak kennis met de Kinky Diva Bondage Lingerie, ontworpen om passie aan te wakkeren en speelsheid uit te lokken. Elegant en opwindend. Verhoog uw uitstraling door deze open tanga te combineren met de Open DIVA en DIVA ketting. Voor het onderhoud raden wij aan om deze prachtige lingerie met de hand te wassen en de accessoires na elke wasbeurt voorzichtig droog te deppen.

    € 37,90

    € 26,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion PS015 Panties Grey

    Traditionele slips in sportieve stijl van elastisch katoen zorgen de hele dag voor comfort en maximaal comfort.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Open Panty Mesh Front Lace Back Black

    Geef uw intieme collectie in de bovenste lade een extra dimensie met dit open slipje met een opvallend mesh-ontwerp en sexy kant.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Open Panty Lace Strap Back Black

    Geef uw eerste collectie in de grotere lade een extra dimensie met dit open slipje met een opvallend mesh-ontwerp en sexy kant.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Dagmarie Garter Panties

    Wil je je warme avond nog pittiger maken? Verhoog de temperatuur met dit ongelooflijk sexy slipje met jarretelgordels! Deze sex-aantrekkelijke aanbeveling benadrukt perfect de vrouwelijke vormen en zal je heel wat ondeugende genoegens bezorgen! Elegant kant en een sappige rode kleur is een zondewaardige combinatie, dus kies de juiste kousen en spring vandaag nog in de armen van heerlijke sensaties!

    € 37,90

    € 22,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Sugestina Panties

    Droom jij van lingerie die jouw rondingen perfect benadrukt? Vraagt u zich af wat u het meeste naar voren wilt halen? Wij denken dat billen die charmant zijn versierd met kant en verleidelijk geaccentueerde heupen de sfeer in je slaapkamer zullen opwarmen... Bedenk maar eens hoe het slipje Sugestina jou zal staan: ongelooflijk vrouwelijk materiaal, mooi zwart en bandjes die een interessante combinatie vormen. Mooie accentuering van jouw sensuele rondingen gegarandeerd! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is ontdekken hoe ondeugend dit slipje kan zijn...

    € 30,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • René Rofé Oh My Lace Crotchless Panty Black

    Wil je je een godin voelen? Kies uit de nieuwe collectie luxe en verleidelijke ondergoed van René Rofé! Ontdek de elegantie en sensualiteit die verborgen zit in het gevoel van het dragen van sexy en comfortabele lingerie zoals degene die je nu bekijkt. Dit slipje is versierd met prachtig kant en verleidelijke bandjes en heeft bovendien een open kruis!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Mermaid Fantasy Black

    Het delicate slipje sluit nauw aan op je heupen en biedt een spannende blikken dankzij de strakke snit op het tapijt. De filigrane kant met een prachtig patroon en de hoogwaardige, zachte materialen zorgen ervoor dat je elke fantasie kunt verwezenlijken. De look wordt afgerond door kleine bandjesdetails en speelse strikeapplicaties aan de voor- en achterkant.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Penthouse Too Hot To Be Real Black

    Het slipje, gemaakt van zachte, hoogwaardige kant, sluit perfect aan op uw lichaam en biedt een hoog comfortniveau. De maat van de lingerie kan bovendien worden aangepast met de vetersluiting aan de zijkant. Het bloemde kantpatroon en de strikeapplicatie maken het bijna te warm om aan te raken. De opening in het kruis opent echt spannende mogelijkheden...

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs Black

    Bent u verleid door het idee om dit sexy latex hipsterslipje te dragen? Doe je dat wel, dan accentueer je je silhouet en karakter op een gevaarlijk sexy manier! Wat gebeurt er nu?

    € 80,90

    € 49,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Crotchless Enchanted Belle Panty Red

    Dit subtiel piekerige kanten slipje heeft een hemelse uitsnede aan de achterkant.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Noir Handmade F290 Panties Of Leopard Flock with Zipper

    Dit slipje met hoge taille en luipaardprint heeft een 3-wegritssluiting voor maximale toegang en comfort. Ze zijn perfect voor als je het echt wat spannender wilt maken.

    € 45,90

    € 15,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Passion PS007 Panties Yellow

    Sportieve stringslipjes van elastisch katoen met een getaillleerde snit zonder de vrouwelijke vormen en zorgen voor bewegingsvrijheid en comfort.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • SpaLeXLine Vertis Panty White

    Luxe lingerie waar je verliefd op wordt. Het ziet er perfect sexy uit en is comfortabel om te dragen. Dit slipje heeft een klassieke snit en ziet er prachtig uit.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Viranes Panties Black

    Subtiel ontwerp – check! Aandacht trekken – check! Bewonderende blikken – check! Alle vakjes zijn aangevinkt: kijk eens naar dit uiterst verleidelijke slipje uit de Viranes-collectie!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Open Lace Panty Dual Side Straps Black

    Geef uw eerste collectie in de grotere lade een extra dimensie met dit open slipje met een opvallend mesh-ontwerp en sexy kant.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • René Rofé Crotchless Lace Thong with Back Bow Black

    Creëer een flirterige nieuwe look met dit Crotchless Back Bow-slipje met een open kruis, een groot rood satijnen strikaccent aan de achterkant, delicaat gebloemd kant en een uitgesneden string.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bad Kitty Strap-On Panties 2493594 Black

    Eenvoudige, mooie en comfortabele stijl voor intens beukend genot!

    € 41,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Sharlotte Panties Black

    Klaar voor een flinke dosis plezier? Wij hebben iets speciaals voor u. Dit slipje is een combinatie van een origineel patroon, een hoge taille tot aan de navel en een sexy string op de billen. Ze zijn afgewerkt met een delicate ruche en gemaakt van een uiterst aangenaam materiaal dat perfect is voor dagelijkse styling. Je kunt je ogen niet van ze afhouden, toch? Stel je eens voor hoe je partner op hen zal reageren! Onvergetelijke momenten voor twee wachten op je!

    € 30,90

    € 18,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Naughty Vanilla Panty Black

    Heerlijk ondeugend transparant slipje met sierlijke, heupomsluitende banden die kleine uitsnijdingen aan de achterkant onthullen.

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Open Panty Mesh Black

    Geef uw intieme collectie in de bovenste lade een extra dimensie met dit open slipje met een opvallend mesh-ontwerp in een opvallende neutrale tint.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Allure Crotchless Enchanted Belle Panty Hot Pink

    Dit subtiele piekerige kanten slipje heeft een hemelse uitsnede aan de achterkant.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • HookUp Panties Remote Princess Panty Black

    De Remote Princess Panty van HookUp Panties is een prachtige transparante slip met kanten details die de meegeleverde vaginale plug in de meest intieme zone van de drager houdt. Er wordt ook een waterdichte vibro-bullet meegeleverd die in de vaginale plug kan worden gestoken, zodat deze stimuleer de persoon met extra trillingen.

    € 119

    € 76,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Maderris Panties Black

    Als je op zoek bent naar lingerie die elke situatie aankan, dan zijn de Maderris-slipjes de perfecte keuze. Zwart kant gecombineerd met een sexy, maar zeer comfortabele snit zorgen ervoor dat jij je speciaal voelt, of je ze nu draagt naar je werk of voor een romantische afspraak. Kijk eens hoe mooi ze je billen accentueren! Dit is een klassieker op zijn best.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Setilla Panties Black

    Setilla zwarte slipje voor dames. De sexy bandjes maken de taille optisch slanker en benadrukken de heupen. De kanten afwerking en de sieradenhanger voegen stijl en elegantie toe. Het doorschijnende gaas zal de zintuigen prikkelen, en de seks-aantrekkelijke snit zal zorgen voor het mooie uiterlijk van de derriere. Een opvallend element in de vorm van een open kruis zorgt voor gemak en comfort tijdens een avondje voor twee.

    € 22,90

    € 7,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Editya Panties

    Dit zwarte kanten slipje uit de Editya-collectie is een klassiek voorstel dat verleidt met elegantie en stijl. Het delicate materiaal omarmt het lichaam en de vrouwelijke snit voegt sexappeal toe. Dit sensuele kledingstuk zal zowel in de slaapkamer als dagelijks perfect zijn. Prachtig in combinatie met een fenomenaal korset uit dezelfde collectie.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 97 tot 128 van 192 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.