×

Registratie

Profielinformatie

Aanmeldgegevens

of aanmelden

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is ongeldig!
Achternaam is ongeldig!
Dit is geen e-mailadres!
E-mailadres is verplicht!
Deze e-mail is reeds geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer geldig wachtwoord in!
Gelieve 6 of meer tekens in te voeren!
Gelieve niet meer dan 16 tekens in te voeren!
Wachtwoorden komen niet overeen!
Algemene voorwaarden zijn verplicht!
E-mail of wachtwoord is onjuist!

Tanga's

Artikelen 161 tot 192 van 224 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Amorable G-string 1332 Black

    Op zoek naar lingerie die je elke keer weer zal bekoren als je hem aantrekt? De Amorable string is het juiste lingeriestuk voor een dosis sexy pit. Het bestaat uit eenvoudige bandjes en een charmante vetersluiting aan de voorkant. Laat je meeslepen door hun sexy design!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Glandez Thong Black

    Denk je aan onvergetelijke momenten en een zoete nabijheid? Wilt u lingerie dragen die uw schoonheid op een discrete manier benadrukt? Dan is de zwarte Glandez string een goede keuze! Het ontwerp onderscheidt zich door lichtheid, stijl en een subtiele combinatie van zacht aanvoelende stoffen. Zie hoe prachtig het je derrière laat uitkomen en je benen verlengt! Wek bewondering op en trek de aandacht van uw wederhelft!

    € 22,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Farida Thong Black

    Farida-slipjes zijn gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar niet-standaard, uniek ondergoed. Zo kunnen we dit model omschrijven: ongebruikelijk en origineel. Slipjes hebben de mogelijkheid om er kousen aan te bevestigen, wat het ondergoed zowel universeel als uniek maakt. Intrigerend design en klassiek kant - deze combinatie zal het model het hart van veel vrouwen laten veroveren.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Daring Intimates Lace String with Straps Black

    Mix & Match de kanten string met bandjes. Zeer sexy V-string, met kanten voorkant, transparante mesh achterkant, drie decoratieve bandjes, diamantdetail en katoenen kruis voor hygiënisch comfort.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bye Bra Adhesive String Nude One Size

    Zelfklevende string naakt

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • SpaLeXLine Nozomi String White

    Luxe lingerie waar je verliefd op wordt. Het ziet er perfect sexy uit en is comfortabel om te dragen. Deze strings zijn zeer sexy en bestaan uit delicaat kant en moderne bandjes.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Ruta Thong Black

    Topkwaliteit ondergoed.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Giftella Thong Red

    Rood, warm en schattig. Deze string is perfect voor jou en... hij zal hem ook leuk vinden! Je kunt het binnenkort bekijken. Maak je klaar. Stuur hem een foto van verleidelijke bandjes en een sexy strik. Voeg een bericht toe – “Ik heb een speciaal cadeau voor je”. Laat hem raden wat er gaat gebeuren als hij thuiskomt. Ja, het wordt een fantastische avond!

    € 14,90

    € 9,90

    +

    -

    Voorradig

  • SpaLeXLine Lilis String Black

    Luxe lingerie waar je verliefd op wordt. Het ziet er perfect sexy uit en is comfortabel om te dragen. Deze strings hebben een decoratieve kanten taille en zien er prachtig uit.

    € 30,90

    € 16,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Amor Cherris Crotchless Thong Red

    Verhoog de warmte in uw slaapkamer! Breng sfeer in huis met de verleidelijke rode Amor Cherris string. Dit hete en pittige lingeriestuk staat garant voor een ontmoeting vol nabijheid en onvergetelijke momenten. De open snit, zacht aanvoelende stof en het smakelijk gesneden, lichte kant boven de billen zullen jouw voordelen perfect accentueren. Aarzel niet en ontdek het zelf!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Amorable G-string with Pearls Black

    Op zoek naar lingerie die je elke keer weer zal bekoren als je hem aantrekt? De Amorable string is het juiste lingeriestuk voor een dosis sexy pit. Dat komt omdat ze zijn voorzien van stimulerende kralen die je op een aangename manier zullen plagen en tegelijkertijd een sexy visueel effect creëren. Laat je meeslepen door het lieflijke kant en de opwindende luxe van de parels.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Celia Noir Thong Black

    Deze strings wil je elke dag dragen. Comfortabel, sexy – gewoon mooi. En als je zin hebt in liefdesspelletjes, kun je ook hun stoere versie kopen – met open kruis.

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Flores Chemise & Thong Black

    Je hebt deze avond precies gepland. Je kocht kaarsen en wijn en bereidde een romantisch diner. Ben je niet iets vergeten? Een detail dat een perfecte aanvulling kan zijn op deze prachtige avond! Als je sexy lingerie nodig hebt, denk dan altijd aan Obsessive! Wij hebben iets bijzonders! Bekijk dit eens!

    € 45,90

    € 28,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Pantheria Thong Black

    Deze avond wachten er nog meer hete indrukken op je! En nog meer kleine zonden. Weet jij al wat deze schattige string doet als je hem aantrekt? Het zal een golf van emotionele woorden veroorzaken die in je oor worden gefluisterd. En dat is niet alles. Perfect gemarkeerde heupen en een delicate ketting die de rug siert, zorgen ervoor dat u zich buitengewoon charmant voelt. Nu zul je geen genoeg kunnen krijgen van het nieuwe ondergoed dat je billen er zo sexy uit laat zien en je in de stemming brengt voor kleine zondewaardige momenten van liefdesverrukking. Dus? Wij weten dat je IN bent!

    € 26,90

    € 8,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Amor Cherris Thong Red

    Ben je op zoek naar unieke lingerie, perfect voor alledaags gebruik en voor een bijzonder tête-à-tête? Kies voor stijl en comfort in een knalrode editie! De string Amor Cherris zal u betoveren met zijn details, hij zal uw lichaam sensueel omhelzen, de ronding van uw derriere benadrukken en de slankheid van uw benen accentueren. Zie er prachtig uit en voel je sexy als nooit tevoren!

    € 22,90

    € 13,90

    +

    -

    Voorradig

  • Bye Bra Thong Black

    Naadloos en onzichtbaar onder kleding.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Mettia Thong

    Binnenkort meer details over dit product. Deze string weet de heupen en taille prachtig te benadrukken, terwijl de benen en derriere zichtbaar worden! De rode kleur en de bandjes vol sex-appeal zullen zijn diepste verlangens wakker maken en deze kant... het is zo moeilijk om er weerstand aan te bieden! Wil je hem in je collectie hebben? Natuurlijk doe je dat! Wij zijn er ook gek van geworden!

    € 26,90

    € 14,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Ivetta Thong Red

    We hebben goed nieuws voor je: je hebt zojuist je perfecte string gevonden! Een warme mix van sensuele kleuren en kant wacht op je bij Obsessive. Wil je weten hoe fijn het is om zacht huidstrelend kant en mooie bandjes te dragen? Droom jij van sexy en zeer vrouwelijke lingerie? Het zal zelfs beter zijn dan je je kunt voorstellen! Heerlijk comfort en een boeiende uitstraling vormen immers de perfecte combinatie.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Almas Thong Beige

    Topkwaliteit ondergoed.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Passion Donia Thong Black

    Topkwaliteit ondergoed.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • NO:XQSE Crotchless String 2322137 3 pack

    Voor rustige momenten van plezier of warme dagen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Amorable G-string with Lace Black

    Op zoek naar lingerie die je elke keer weer zal bekoren als je hem aantrekt? De Amorable string is het juiste lingeriestuk voor een dosis sexy pit. Ze zijn voorzien van versierde bandjes en charmante vetersluiting aan de voorkant en boven de billen. Laat je meeslepen door hun sexy design!

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Ingridia Crotchless Thong Red

    Geloof jij dat minimalistische lingerie ook heel sexy kan zijn? Wij ook! Daarom creëerden we de verleidelijke string Ingridia met open kruis. De prachtige dieprode kleur trekt de aandacht – waardoor het vrijwel onmogelijk is om op een andere manier te kijken dan jij! De combinatie van strepen en een intrigerend kantmotief zorgt voor je sensuele look en een geweldig welzijn. Maak je klaar voor onvergetelijke momenten samen!

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Novenes Crotchless Thong Black

    Een minimalistisch ontwerp dat maximale emoties biedt! De klassieke string accentueert perfect de vorm van je billen. Het open kruis staat garant voor sensuele momenten. De delicate zwarte stof past subtiel op het lichaam en benadrukt de schoonheid ervan. De paarse bandjes en zilveren hanger versierd met zwarte zirkonia's zorgen voor extra speelplezier. Vervul je fantasieën met de Novenes-lingerie en voel je sensueel in elke situatie!

    € 14,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Maderris Thong Black

    Meer is niet altijd beter, wat duidelijk blijkt in het geval van de Maderris string. Als je van minimalisme met een flinke dosis pit houdt, is dit ontwerp perfect voor jou. De combinatie van sensuele kant met een comfortabele snit die de nadruk legt op de derriere, zorgt voor zowel comfort als welzijn gedurende de dag. Het kan ook de 'bedtijd'-look aanvullen, bijvoorbeeld in een duet met een babydoll of een hemdje.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • € 49,90

    € 17,90

    +

    -

    Voorradig

    Korting
  • Obsessive Chemeris Thong Black

    Bent u op zoek naar lingerie die uw figuur accentueert, uw sexappeal een boost geeft en u een krachtig en verrukkelijk gevoel geeft? De zwarte Chemeris string voldoet zeker aan al deze eisen! Bandjes, uitgesneden stof rond de heupen en kant met een uniek motief creëren een ontwerp dat bekoort door zijn minimalisme. Kies klassiekers op zijn best! Ontdek het zelf en wees voorbereid op complimenten.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Amorable Mini String Silver

    Amorable van Amorable geweven microstring

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Nadines Thong Blue

    Deze string zal de derriere op uiterst vrouwelijke wijze benadrukken en de benen optisch verlengen. Sensuele bandjes en charmant kant zorgen ervoor dat je je verleidelijk en speciaal voelt.

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

  • Obsessive Larisya Thong Red

    De rode string met hoge taille benadrukt de look van de benen en derriere. Elegant borduurwerk aan de voorkant, versierd met een zilveren sieradenhanger, zal een element zijn dat de aandacht zal trekken. Een brede, elastische band rond de heupen geeft je een sexy en vrouwelijke look en volledig comfort. Sappige kleuren zorgen voor zelfvertrouwen in de slaapkamer en elke dag.

    € 22,90

    € 12,90

    +

    -

    Voorradig

  • Daring Intimates Tuxedo Panty White

    Tuxedo Panty - Speelse rooklingerieset van delicate kant met sexy stakkraag.

    € 49,90

    € 30,90

    +

    -

    Voorradig

  • Amorable Mini Slip Pink

    Amorable van Rimba sexy minislipje

    € 18,90

    € 10,90

    +

    -

    Voorradig

Artikelen 161 tot 192 van 224 in totaal

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mijn winkelwagen

Jouw winkelwagentje bevat geen artikelen.